Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az egyik ilyen lenyeges dolog, hogy nagyon regen ugyanaz a menurendszer, nem cserelgetik 2-3 havonta, vagyis a vegen meg jo is lehet😉
Amibe belefutottam, az inkabb csak bug, nagyon feltuno, tuti javitjak.
Gondolom a fórumon jelzik a hibákat a fejlesztők felé. Az első résznél is voltak folyamatos visszajelzések, csak nehezebb volt kiszűrni a lényegesebbeket. Most jóval kevesebb, -gondolom, a fölös beszólogatás. Szerintem, most célirányosabb lehet a fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.03. 09:15:30
Nem csak az egyedul vagy AI-val autozokat szolgalna ki, hanem az online-osokat es az online bajnoksag szervezoket/resztvevoket is.
De azert meg farigcsalni kell, mert eleg nagy szarvas hibak vannak benne😊
"Sokat" fejlodott az utobbi tesztem ota. Mukodokepesebb a menurendszer (bar az egergorgo meg nem szazas;P), mar nem alpha/beta allapotban vannak az autok; amit neztem mukodott, hasznalhato volt; az fps a hasznalhatatlanbol hasznalhatoba emelkedett (az EN gepemen, vagyis jo lesz, bar a konzolok miatt nem is lehet rossz); mar az AI sem all meg a palya kozepen indoolatlanul; stb.
Ami negativ😉
A kezdeti "azonnal jo, tetszik, hasznalhato" FFB most mintha nagyon lotyogos lenne kozepen (100 autobol 3-4-et neztem, vagyis ez nem tuti, lehet beletrafaltam a felkeszbe😛).
Az auto hangok eleg szarok (zajosak, hangosak, jellegtelenek), de erre is igaz a kispecizett autok problemaja.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.01. 10:17:58
Talan az R3E-nek voltak olyan videoi 1 megjelenitovel, ami bazi nagy monitorral, kozvetlenul a kormany moge pakolva volt beallitva, redesen elore tolva a realis nezetbe. Eleg latvanyosak.
Aki komolyabban tolja, es persze van mibol, annak ugy is van valami extra kijelzoje a kormanyon vagy mogotte.
Az utobbi evekben azert megszaladt a lo a technikakkal: egy "atlagos" 1db kis monitoros, asztalnal ulo, olcso (~80-100E?!) "kormayos" jatekos nem csak elvezetre, hanem hasznalatra/versenyben is nagysagrendi hatranyban van a profi/penzes cuccoktol (cockpit, 3 monitor/VR, profi kormany-szett felmillioert, plusz kijelzok).
Szokott lenni egy csomó információ, amit általában a kormány kijelzőjéről tudok leolvasni, ami benne van vezetés közben a látómezőben, hogy ne kelljen valami holt térbe nézni a monitor valamelyik pontjára. És sokkal kisebb a látótér is. Nekem 32"-os monitorom van, ami kb. 80 cm-re van tőlem és úgy van belőve, hogy a virtuális kormányt, takarja az igazi. 😊) Így viszont zéró az információ és ráadásul későn veszem észre a mellém érkezőt is. Akinek egy monitorja van, annak mindenképpen kompromisszumot kell kötnie a valóságos nézet és a vezetést megkönnyítő nézet között.
Ilyenkor NEM a muszerfalon ulsz, mert a csak monitor sikja van a muszerfalon. Te a monitortol fel-egy meter tavolsagban vagy, ami kozott van a kormany es egyebek. Vagyis az ulesben ulsz, csak a monitor es kozted nem latsz semmit😄
"When hay bales, cones, and an airstrip combined to make a race track."
Ez egyszerűen eszméletlenül jól néz ki. <#szeret>#szeret>
www.smart-bus.hu
Ki nem állhatom ezt a kamera beállítást. Ki szokott a műszerfalra ülve vezetni?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.05.01. 08:24:52
Mi köze a mono monitornak a füsthöz? Annak idején junosztyon is szebb, élethűbb füstöt programoztak még C64-re is. Kevered a szezont a fazonnal. Nem baj, te dolgod, csak szar dolog monochrom (sic!) szemüvegben nézni a világot. Javaslom cseréld le.
Ha meg idegen szavakkal dobálózol legalább helyesen írd le! Segítek, helyesen "monochrome".
Utoljára szerkesztette: twinr, 2017.04.30. 16:32:18
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.30. 14:03:33
Nem teszteltem 1-2 honapja (talan ma), nalam az volt az elso, hogy eloszor esot allitsak be, es aztan durvan lehulo levegot. De nem lehetett, nem fagyott meg a viz a palyan😄DD
iracing the 'real' race.
Hirtelen az jutott eszembe, hogy azt is megcsinálták, hogy ősszel sárgák a levelek, télen meg nincsenek? 😊
iracing the 'real' race.
Ismet ugy erzem, megint puposra halmozzak a szekeret, aztan nem gyozik visszalapatolni azt, ami lehullik vagy beakad a kerekek koze😄
Ez a kontrolleres irányítás egy kicsit beteg. <#idiota>#idiota> Én körbe se tudnék menni kontrollerrel.
Hál'isten ez a része engem hidegen hagy. <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.27. 16:52:01
Lesz elvileg a bajnoksagok szamara is kifejlesztett felulet/lehetoseg, amivel sorozatokat lehet "generalni", szabalyokkal, futamokkal, tablazatokkal es egyebekkel. Ez a resze is nagy ujdonsag es elorelepes lehetne.
Persze a "vegleges" mukodese es hasznalhatosaga meg kerdeses😊
Speciel, nekem fogalmam sincs. <#nemtudom>#nemtudom> <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.27. 18:42:44