19801
  • sertrex
    Kis kedvcsináló.

• sertrex
    Opel Astra TCR: a winning tradition going back to 1901

• sertrex
  • sertrex
    Ezek teljesen új elemek a menüben. Arra enged következtetni, hogy dolgoztak a VR és a tripla monitoros rendszeren is. Sőt a külső appokat is támogatják. Persze hogy milyen lesz... ???

• alma2
    Kivancsi vagyok barkacsoltak-e valamit az engine-n, hogy VR baratibb legyen, mert az elozo, nagyon gyatran sikerult teljesitmeny szempontjabol.
  • sertrex
    Pirelli Joins Project CARS 2 to bring the Pirelli World Challenge Series in-game, and Pirelli’s motorsport technology to the franchise

Kiváncsi leszek a gumi fogyást, kopást, miegyebet mennyire osztják meg Pirelliék. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.14. 16:13:03
  • sertrex
    Mai kis színes... vagy csak úgy.

• lac coo
    Ma van a pozitiv gondolkodas vilagnapja, ugy hogy erre tekintettel megrendeltem ..:)))
  • Alexease
    A "hasznalom" inkabb csak "van/volt beta-m" :)))
  • endy papp
    Neked kell ezt tudnod elvégre elég rég használod...DDD.
  • Alexease
    De ha jol emlekszem, meg ebbe sem lehet beleleptetni, csak a tekeres mukodik:D
  • endy papp
    Halkan megjegyzem az PC.1 replay-nél nem volt nehéz komolyabbat csinálni,úgy volt-van, gáz ahogy van.
    De ez már nagyon komolynak tűnik ,majd meglátjuk hogy muzsikál a valóságban.
  • sertrex
    Broadcasting Tools

Action! The director comes to Project CARS 2 along with a suite of dynamic broadcasting tools and a refined replay mode

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.12. 23:23:11
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Q&A with Slight Mad Studios' Ian Bell [Read OP]

Itt meg lehet találni a választ elég sok kérdésre.
    Lehet hogy itt olvastam, de lehet, hogy a hivatalos fórumon, hogy az online "Custom Race"-hez lehet majd AI-t rendelni, de az online "Custom Championship"-hez nem.
    Végül is 12 nap múlva mindenre fény derül. :)))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 16:51:07
  • Alexease
    Ez a beta-szunet talan jo otlet volt, foleg ha hasznosan tudjak eltolteni. Nem kell naponta build-elni es a napi siralmakkal foglalkozni, be tudnak koltozni 2 hetre az irodaba, es bit-enkent atnezni az egeszet;D Legalabbis a PC-s/Steam-es verziot, amit akar a megjelenes napjan is lehet bulid-elni. Bar ennyi fejlesztesi idobol ez a ket het semmi, de talan megis. Bar amennyire en hasznaltam, en semmi bug-ra nem emlekszem. Egy-ket helyen a menu gorgetes meg mindig szar volt egerrel, de ezt mar megszoktuk;D

Ennek is kicsit az a gyikja, hogy azonnal lesz millio auto es palya, nem lesz kihivas/feladat jatszani vele es "megnyerni/megvenni". Persze, a masik oldalnak meg az lenne szar:D

Lehetne egy 40EUR-os valtozat (Career Edition:P), amikor meg kell nyerni az autokat/palyakat, es egy 60EUR-os valtozat, amiben minden benne van:D A 40EUR-os valtozatban a karrier kozben fizetos szponzorok tamogatnak a versenyeket (versenyek elott megjeleno hirdetesek):DD Vagy palya szelen levo plakatok. Es akinek tele van a hocipoje, meg sem akar "megnyeros" karriert, 20EUR-ert bevasrolhatja az egeszet:D
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.10. 16:05:59
  • Alexease
    Mar nincs beta-m, igy nem tudom megnezni, de ha jol emlekszem van lehetoseg online AI-ra es custom bajnoksag is van offline.
  • Danecay
    Az első részben lehetett AI-t adni a multihoz, úgyhogy ez alapján nem lehetetlen, persze biztosan nem tudom.
  • sertrex
    A fejlesztők ezen a videón mutatják be az online funkciókat, szerintem érdemes végig nézni. De szerintem nincs rá mód.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 15:19:07
  • Fehercsoki
    Azt meg lehet oldani hogy az online custom championshipben ha nincs elég játékos akkor AI-val töltse fel a helyeket?
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 15:04:54
  • Alexease
    De gondolom mindenkinek (legalabbis a CARS1 betasoknak) "nulla" forint volt, mert valszeg a CARS1 visszafizetesekbol fizetettek be ra:)
  • sertrex
    Csak a pontosság kedvéért hozzátenném, hogy offline custom championship nem lesz. Online costom championship viszont lesz. A játékból elindítható minden, nyilvántartások, résztvevők, minden. Játékon belülről elérhető lesz a dedikált szerver is. Offline meg ott lesz a carrier, amit szintén feljavítottak.
  • Fehercsoki
    Publikus hogy mi mennyi volt, itt megnézheted te is.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 12:52:23
  • endy papp
    Amúgy nektek "elővásárlóknak"(bétásoknak) mennyibe fájt a játék,már ha publikus és el lehet mondani.
    Kösz...
  • Fehercsoki
    Szuper... Gondolom később sem fog jönni, mivel az 1. részhez sem igazán jött ki új feature megjelenés után, inkább csak hibajavításokat és dlc-ket adtak ki.
  • Alexease
    Most 2 het "pihi" lesz (legalabbis a friss videok teren), "toroltek" az osszes beta steam kulcsot a megjelenesig. Mar csak a megjelenes utan hasznalhatja mindenki.
  • sertrex
    Tudtommal nem. :(
  • Fehercsoki
    Custom championship nem lesz?
  • sertrex
    Hogy legyen egy kis ovál is. :)))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 11:20:08
  • sertrex
    Goodwood Revival Live Stream 2017

• sertrex
  • sertrex
  • Danecay
    Igazából az FFB-n kívül mindent vegyél le 0-ra. Én mondjuk az Enable Centering Spring-et be szoktam kapcsolni és olyan 10-re szoktam állítani arra az esetre ha alátekerve maradna a kormány akkor észrevegyem abból, hogy finoman elkezdi középállás felé fordítani azt :)
  • Krszti1160
    megvan a hiba forrása :D
    maga a logitech driverben lejeb kellet vennem az értékeket és most szuperül megy :D a hétvégi pihenőmet ezzel most kitudom játszani
    Köszönöm szépen! :)
  • sertrex
    4. kép : Az FFB erejét tedd vissza 100%-ra és a Controller Input Mode legyen 3-as, mert az a kormány bemenet.
    6. kép : A Custom helyett legyen Classic.
  • Krszti1160
    Nem vezettem még versenyautót, de személy autóhoz képest enyhén eltér :D (kamion sofőr vagyok valójában, lehet ezért is ekkora a különbség érzetem.)
    Ezek a beállítások vannak:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
  • lac coo
    Szerintem meg siman az ffb, itt is...
    Ha megcsuszik valoban ellen akar kormanyozni.