19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
"VAC" logós szerverekre tudok csatakozni. (bal oldalon, pajzs szerű logó) -
ezért írtam, hogy fullos szett.. :) -
Na, jó de ez a GOTY :D -
Nem egyről beszélünk :) -
~5000ft -
JonasSandor #16472 Home perímium 25500 forint. -
Miért, ingyen adják?
Komolyra fordítva már egy ideje egészen baráti áron beszerezhető. Mielőtt azt hinnétek gúnyolódom, az F1 2017 megjelenése előtt a PC1 karrierjét toltam kupás autókkal. Az óta azt próbálgatom, már ha időm engedi, ez persze ismét csak egy másik topik :)
-
azt hiszem ideje lassan megvenni a PC1-et, már egész jó árban van a fullos szett.. :p -
A PC1 jóval rosszabb állapotban jött ki, 10 patchcsel később egy elég élvezetes game lett belőle.
-
Multiban szellemautó "tetemek" maradnak a pályán, amiket nem csak én látok, mert a körülöttem lévők is veszettül kerülgetik őket. Menü működése hektikus, pedig jól átgondolt, csak például szerverek játékos szám alapú rendezése nem működik, egér görgő mindaddig működik amíg meg nem mozdul az egér, mert akkor oda ugrik ahol éppen áll a kurzor, egyszer eltűnt az egér a tutorial szöveg végén, csak feladatkezelőből tudtam bezárni a játékot. Azóta kikapcsolt tutorialnál nem jelentkezett. FFB szintek indokolatlanul különböznek egymástól, némelyik könnyű autónál alig lehet eltekerni és vannak nagy behemótok pehelykönnyű kormánnyal. Néhány dolgot nehezen jegyez meg a menü (napszak, évszak, időpont).
Mindemellett, mikor kigurulok az utcai R8-cal bármelyik pályán (főleg esőben vagy hóban) , fülig ér a szám. :)
Nem teszteltem még minden autót, de a többség nálam hozza amit várok, határon is fordíthatóak az autók és élettel teliek maradnak, nagyon hamar rá lehet érezni. Szerintem a lelkünk mélyén ezt a nehézkes indulást vártuk, reméljük hegesztik minél hamarabb a hibákat. -
Legalább hamarabb lentebb megy az ára, nyilván közben javítják is, pár hónap múlva kihagyhatatlan ajánlat lesz
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 20:18:19 -
JonasSandor #16466 Platform: Windows logo 64 bites Windows 10 cd galaxison. Ez mindent elmond. -
csokiskex #16465 Nem értem miért kell jönni a Shift-tel?! Szimulátorokkal játszok kb. GTR2 óta. Persze ez nem az, de az első része izgalmasnak tűnt, azt pre-order megvettem. Van T300RS kormányom, de mint írtam, ezért kár lett volna összerakni. Mivel amúgy is körülményes, mert teljesen másik szobába van... Van amikor csak gamepad-del játszok. Elsőre ennyit adott nekem a játék. Eget verő előrelépést én nem tapasztaltam. Maradok inkább AC/rF2 vonalon. És írtam, hogy nem zárom ki, hogy megvegyem, támogatnám az SMS-t, mivel alapvetően jó koncepció lenne. Nem mondtam, hogy szar, csak elsőre nem ízlik. Lehet olyan, mint a tökfőzelék. Gyerekkorban utáltam, most meg jól esik.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2017.09.22. 20:12:59 -
Nekem se megy. :((( -
endy papp #16463 A reggeli próba után(másfél óra volt ),el se indítottam...
Asszem várok pár napot hetet,majd csak jönnek a javítások addig meg elfigyel itt a gépen,nincs kedvem szívni a sok bug miatt, mert van benne bőven ahogy olvasgattam a seam-es fórumokat.
Sajna ez van nem készül már kész játék,,majd idővel talán,addig meg ki kell várni míg minden téren használható lesz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 20:06:40 -
Legalábbis az előbb beengedett, már nem. :) Félkész ez még nagyon. -
Nem hiszem el, hogy megint benne hagyták ezt a hibát. A PC1 fejlesztés alatt is volt egy ilyen rendszergazda hiba, pont én hívtam fel rá a figyelmüket, de most nekem se jutott eszembe.
Köszi. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 20:01:22 -
Én nem elégetlenkedem csak próbálok objektíven gondolkodni. Nekem már a Win10 RC verziója óta az van fent, mióta is, 3. éve? Igaz, ez a Creators update szívat a hálózati kapcsolattal de ez most nem ide tartozik :) -
endy papp #16459 Gamepadra jó volt a shift is az sem volt csúnya....
-
csokiskex #16458 Én örülök, hogy nem vettem meg. Nem vagyok nagy gamer, nem játszok heti 15-20 órákat. Viszont szeretek gurulgatni AC/PCARS1/rFactor2/Automobilista játékokkal. Ha ezt megvettem volna, nekem ez csalódás lett volna. Autók nagy része PCARS1. Kormánnyal nem is próbáltam, már gampad-del is "élmény" volt. Nem láttam értelmét ezért összerakni. :D Talán később. Grafikát max-ra állítva se érzem, hogy az mennyivel szebb lenne az első résznél. Viszont akciósan behúznám, ha lesz normális online. Ami pozitívum, az a menü. Sokkal barátságosabb, könnyen kezelhető. Remélem, aki megvette örömét leli benne! -
Csatlakozás gondot nálam megoldotta ha adminisztrátor jogot adtam a két exe fájlnak. (tulajdonságokon belül pipáltam) -
endy papp #16456 Mint írtam is korábban az új proci-alaplap már nem tudja kezelni a win 7 vagyis nem volt kérdés mikor fejlesztettem a gépem ez irányba a nyáron ,váltani kellett ,semmibe nem került plusz sokkal jobb minden,minden téren.
Igen "vegyél" váltsál win 10-ere különben nem tudod használni az új generációs technikákat,hardvereket stb...
Nem értem hol itt a gond ez egy olyan "új generációs" játék ,vagy nevezzük ahogy akarjuk ami már erre win 10.re van kitalálva,ez a fejlődés a jövő.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 19:55:09 -
Igazából nem értem ezt az így az MS, úgy az MS, mert lényegében minden korábbi Windows felhasználónak felajánlották, INGYEN, a legújabb operációs rendszerüket, ami nem mellesleg az eddigi legjobb Windows. Az ezerféle konfiguráció és szoftverhasználatból adódó hibákkal együtt, amiért azért nem lehet az MS-t hibáztatni teljes mértékben. Persze ezt az MS nem önzetlenül csinálta, de elég gáláns ajánlat a korábbi Windows árakat figyelembe véve. És itt jön az, hogy a DX12 API a W10-hez volt nélkülözhetetlen, mert már erre lett optimalizálva a játék. Az NV meg mindig az AMD előtt járt, még ha nem is mindenben, na de akkor is...
De azért egy bizonyos szintig még így is gondoltak azokra, akik nem váltottak W10-re, persze ez se önzetlenségből, de azért haladjunk már a korral.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 19:54:09 -
Ezért is írtam, hogy "jelen esetben éppen elég is lenne", viszont másfelől elég érdekes a dolog, kicsit olyan mintha Microsoft és nVidia összefonódás is lenne a háttérben. Kíváncsi lennék mi az amihez nélkülözhetetlen volt a Dx12-es API használata, persze nem mintha értenék hozzá :) Ezzel kvázi rákényszerítik a játékosokat a WIN10-re való váltásra vagy egy nem részletezett (találd ki) WIN 7-es update beszerzésére, ha az egyáltalán elérhető minden verzióra, amennyiben nem viszont marad a Win10-re való váltás. Másfelől az rendben van, hogy a "Zöldeknél" több generációra visszamenőleg kompatibilis a DX12, de mi a helyzet a "Vörösöknél"? Utóbbinak nem olvastam utána, de azért az furcsa, hogy a minimum követelményeknél nem említ direktben semmilyen AMD, ne adj Isten Radeon kártyát csak nVidia-t
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 19:39:16 -
Pont erről van szó. A direkt 12-es kártyák kihasználják teljesen, ha valami DX12, a régebbiek meg csak azt, amit elérnek belőle, de attól még működnek alatta.
-
Ez inkább csak egy kompatibilitási lista, ami jelen esetben éppen elég is lenne, de a valódi DX12 támogatást az nVidia Maxwell magjaival és erre épülő kártyáival lehet összefüggésbe hozni, mint pl. GTX 750 -
JonasSandor #16451 Akkor csak jól mondtam váltás 10-re nem nagy kunszt. -
DX12 supported list
List of DirectX 12 and DirectX 11 Compatible Video Cards
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 19:10:02 -
Elsőre nem rossz, de elkövetik u azt a hibát mint poly a GT szériánál, hogy alapból trofeo R gumit raknak az utcai autókra és az emberek sírnak hogy túl nagy a tapadás, P Zero Corsával már nagyon jókat lehet birkózni Nordon (eddig Huracan, Camaro ZL1, Ford GT próbal volt és a ZL1-en kívül a másik kettő tetszett.ZL1-nél valamit nagyon elnéztek a futóművel, amolyan Amcsi billegős sztereotípia betegsége van pedig pályákon a Mekiket is megizzasztja) Esetleges nyelvtani hibákat leszarom, 5 napig véstem betont még az FFB se ráz annyira mint kéne
-
Ha GTX 680 a minimum, márpedig az van megadva, nem lehet DX12. -
JonasSandor #16447 Jaja jó drága kártya 88 ezer volt 2015-ben. -
Ezt hivatalosan így kellett volna feltüntetni: DirectX 12 API, DX 11-es hardveres funkciószint. -
Minimum GTX 680, az pedig DX11-es úgy hogy ez így nem igaz. -
JonasSandor #16444 Igen azért odaírhatták volna ha megy 11-el is. -
Igen, van egy hiba vagy egyszerűen hiányosság, hogy ha újra belépsz abba a kombóba, akkor az alapsetuppal kezdi és be kell tölteni a mentett setupot mielőt kimész a pályára. Ha nincs elmentve a setup, akkor értelemszerűen újra meg kell csinál és el kell menteni. :)))
Egyébként kifogtam egy tök jó mérnököt, ezután ő állítja be az autóimat.
-
ManoNegra #16442 Azt pontosíthatták volna.
-
Pont ezt akartam írni. RENDSZERKÖVETELMÉNY STEAM LINK Már csak az a kérdés, hogy melyik ez a bizonyos verzió?
-
JonasSandor #16440 A kártyákat elnézve amit kér az 12-es. Elírás a 11. -
ManoNegra #16439 A minimum követelményhez oda van írva, hogy specific win 7 version és DX 11... http://gepigeny.hu/jatek/project-cars-2
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.09.22. 18:36:10 -
JonasSandor #16438 Nem megy egyikkel se win 10 exlúzív a játék. Direct x 12-es a játék és csak a win 10-ben van semelyik másban nincsen ez van aki játszani akar már ilyen kaliberű játékokkal váltson win 10-re ez van. Ez ma már alap.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.09.22. 18:33:25