19801
  • Tomsteel
    Igen, ez is egy elég jó érv. :) Fogadni én se mernék, induljunk lentről, aztán inkább csalódjunk kellemesen.
  • lac coo
    Ha mar nehany hetet elokorkodok a regi arcokkal, akkor mar megerte.
    Nagy fogadast en nem kotnek ra, hogy hudeszuper lesz :))
  • Alexease
  • sertrex
  • Nekrofil
    és akkor ez alapján nem szopod be? :D

https://www.youtube.com/watch?v=sRd49dB0SGY

btw elég jó review, sok témát érint, erősség gyengeséget kiemelve a végén.
  • goldboy
    Hát. ez alapján megint
    beszoptam, úgy néz ki inkább megy a Forza irányába
  • Pitti
    Simracing expón az új fanatec dd kormányt cars2-vel lehetett próbálgatni. Akik írtak róla nem panaszkodnak annyira. Igaz ez volt a lehető legjobb húzás mindenki számára, ugyanis ahogy a racesimcentralon is írták, nem tudod mi miért olyan amilyen. A Cars2 is ismeretlen meg a kormány is. :)
    Ráadásul Spa éjszaka esőben. Minden ott volt ahhoz, hogy senki ne tudjon semmit kihámozni a csomagból :)
  • Pitti
    Én is a demóra várok. Nagyon csalódtam az első részben, így bocsi de előítéletes vagyok.
    Egyébként nagyon nagyot kell buknia ahhoz, hogy ne vegyem meg
  • Tomsteel
    Talán jelent valamit, hogy én is felültem a hype vonatra, hasonló az ízlésünk, főleg az első résszel kapcsolatban. :) Kövezzetek meg, de én látom bene azt, amit az AC tudott a legelején, mielőtt a szimuláció felét "lekapcsolták" és az autók végetláthatatlan orrtolásba kezdtek irányváltás helyett, sőt, rfactor2-es mélységet is el tudok képzelni videók alapján. Üres beszéd, pénteken kiderül, de ennyire sok és sokféle tartalomból ha a harmada olyan amilyennek elképzelem már megérte, a körítésről nem is beszélve.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.20. 07:48:22
  • __Jacek__
  • lac coo
    En megrendeltem, ha szar, akkor Alexet fogom hibaztatni, szoval nem kell idegeskednem !':))))
  • __Jacek__
    Tavalyi produkció útán maximum a "demo" útán adok pénzt érte:)
  • Solt
    Dolgozzak én pluszban azért, mert nem olvasod el, nem értelmezed normálisan azt amihez hozzászólsz? :) Most az egyszer... ő digitális verziót kért, amit kapott olcsóbb linket az DVD verzió.
  • Danecay
    Nem tudom mire gondolsz, fejtsd ki!
  • Solt
    Na onnan biztos nem vennék semmit... :)

Szerintem kár kapkodni... a jelenlegi árakon bármikor megveheted, érdemes megvárni, hogy egyáltalán más mit tapasztal.
  • RatBaG #16302
    sajnos most már a g2a is megdrágult, az elmúlt 2.5 évben elég sokat spóroltam ott...
  • Solt
    Elolvastad a párbeszédet?
  • Danecay
    És ez mitől olcsóbb?
  • Solt
    LINK
  • RatBaG #16298
    ja, főleg digitális verzióra gondoltam, azt lefelejtettem.
  • Nekrofil
    tippre: http://www.supergamer.hu/project-cars-2-p-367911.html
  • RatBaG #16296
    hol lehet most a legolcsóbban megvenni, tipp?
  • Alexease
    +50GByte
  • sertrex
    "...rangatos kontrolleres vacak..."
    Szerintem meg se nézted. A bal alsó sarokban látszik, hogy egy direct drive kormánnyal tolja, még a hozzá való FFB beállítást is bemutatta.
    Minek ez a folyamatos trollkodás?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 19:20:06
  • Solt
    Ha nem részletezi a beállításokat a videó készítője akkor nem sok értelmes következtetést lehet levonni ezekből.
  • lac coo
    Ezt leszamitva mondom, en azt hittem jobb lesz ez ....
    Most vagy nincs jol beallitva, vagy nem tudom, de kb auto mozgasa nem volt az autonak.....:(
  • endy papp
    Nekem az új proci ,alaplap már csak win 10-el megy .
    Ennél fogva nem lehetett feltenni a 7-et,de nem is bánom a váltást sokkal jobb,pedig először picit óckodtam tőle.
  • Solt
    Évek óta semmit nem szabad megvenni elővételben... van 1-2 kivétel, de ma már ez óriási lutri, már csak azért is mert mire kiadás után rendbe rakják a játékokat, addigra megérkezik az első 50%-s akció is rá! :)
  • lac coo
    Erdekes ez a live.....rettenet , valami proto megy, rangatos kontrolleres vacak, szornyu.... Total favago AI....
    Lehet nem kellett volna megvennem.:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.19. 17:37:09
  • sertrex
  • ManoNegra
    Előbb-utóbb váltanom kell majd, a Forza is csak win10-en megy majd, csak az asszony tiltakozik az újratelepítés ellen, és nekem is kényelmesebb ez így.
  • Panzeradler #16286
    Mekkora volt a béta mappátok? Csak, hogy legyen helyem péntekre:)
  • sertrex
    Elvileg megy a Win7 64bitesen és a 8, 8.1-en, de Win10 64bit-re lett optimalizálva. Ha gubanc van csípőből a Win10-re fognak hivatkozni. ;)
  • JonasSandor
    32 bitesen semmi nem megy már.
  • ManoNegra
    Tehát akkor mindegy melyik, csak 64 bites legyen, rendben, köszi.
  • sertrex
    Gondolom nem Win10 van a gépeden.
    Win10 alatt a Win7 különböző verzióiként ismeri fel, legyen az Win8, 8.1 vagy bármi.
    A Win10 már sokban különbözik a Win korábbi verzióitól.
    De a lényeg, hogy 64bites legyen az OS.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 15:27:38
  • ManoNegra
    Na, megvettem a fapados verziót, remélem nem bánom meg. Az operációs rendszerhez azt írja, hogy " specific versions of 7". Ez mit takar?
  • sertrex
  • sertrex
    Heard About: Project Cars 2

John Broomhall talks with composer & audio director Stephen Baysted about creating sounds for the immersive racing sim

• sertrex