19801
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Ezzel egyetértek. Szerintem is most jön ki az a játék, amire két éve számítottunk.
    Bár aki benne volt a fejlesztésben, annak nem utólag a megjelenés után kellett volna játszani a csalódottat, felháborodottat. :))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akinek nem inge, ne vegye magára.

Patchek biztosan lesznek. Főleg pécén. Annyi tesztgépük biztos nincs ahány féle pécére felkerül a játék megjelenéskor és persze ott vannak még a szoftver ütközések, vírusírtók, VGA driverek, stb... stb...
    A lényeg, hogy folyamatosan javítsák.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 11:21:20
  • sertrex
    Én se a játékot védtem.
    Csak nem bírom, mikor a hülyeségeket terjesztenek. Amúgy nem akartam letépni a fejed, de ez így nagyon ostobán hangzott. Sorry.
  • endy papp
    Még örülhetsz ha csak az első hónap megy el vele....
    Majd meglátjuk mennyire van készen...
  • goldboy
    Mondjuk ez a PC2 még mindig a régi PC szerintem, csak végre kész lett...
    Most vesszük meg másodszor, úgy ahogy anno meg kellet volna jelenie(javított fizika, normális FFB,3 monitoros támogatás stb.), persze
    az SMS-nek anyagilag jó ez így is
    Remélem az első hónap nem meggy el patchelgetéssel
  • endy papp
    Jól van ember nem a játékot szidtam ,azt korábban már megtettem,nem kell leordítani a fejem....
    Gondolod most akkora újdonságokat mondtál???

Akkor is az ""f1 2017 a legjobb szim""
  • sertrex
    Te meg mi a fenéről beszélsz? Azt gondolod, hogy csak a WMD-sek vették meg a PC1-et?
    Csak a WMD tagoknak volt, úgymond ingyen, azok közül is legfőképpen a Full Memberektől felfelé.
    Kb. 60-80ezer WMD tag volt. Ebből kb. 20-30ezer volt, aki Full Member vagy afölötti tagságot vásárolt. Mindenki más az aktuális Steam árakat fizette. Mit gondolsz miből tudták ezeket a pénzeket visszafizetni? Ja, igen! Csak a pécés eladások után fizettek.
    Na kapaszkodj meg! 950ezer körül fogyott a pCARS, Steamen. És még hozzájönnek a DLC eladások.
    Csak néhány példa a hasonló játékok eladásaiból;
    AC ,
    rF2 ,
    Dirt Rally ,
    Dirt 4 ,
    f1 2016 ,
    F1 2017 jelenleg így áll. De még lehetne sorolni.

#16268 : Na, igen ez hatalamas sikernek mondható a kategórián belül és még véletlenül se idézőjelben.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 10:19:07
  • RatBaG #16269

IGN - 9,2/10
    Areajugones - 9/10
    Digitally Downloaded - 4,5/5
    Hobby Consolas - 90/100
    IGN Italia - 9/10
    Meristation - 9/10
    PCGamesN - 9/10
    Vandal - 9/10
    Wccftech - 9/10
    GameStar - 89/100
    PCGamer - 89/100
    Everyeye.it - 8,8/10
    Multiplayer.it - 8,8/10
    IGN Spain - 8,7/10
    The Games Machine - 8,7/10
    SpazioGames - 8,5/10
    Gaming Nexus - 8/10
    God is a Geek - 8/10
    Windows Central - 4/5
    Stevivor - 7,5/10
  • grebber
    Aki meg nem akart érte annyit kiadni a "hatalmas" siker örömére majd ezt a részt is megkapja fillérekért ha jön a Cars 3
  • endy papp
    Lényeg aki az első részt megvette annak ez is az is ingyen volt ....meg még mellette sok minden.
    Ahhoz képest már csak hab a tortán hogy,biztos jobb mint az 1.
    Akinek meg ez sem elég......
  • grebber
    " - idézőjel

Gondolom aki írta jobban én hozzá mint én bármikor is fogok a témához....
  • sertrex
    A hangokon is javítottak. A hangrendszert miért cserélték volna le? Az fmod van ebben is, mint például az AC-ban.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 21:04:57
  • Timbu
    Mire fel ez a trollkodás?
    Nem fejlesztettek semmit? Akkor a dinamikus pálya micsoda?
    A Bandai Namco mióta határozza meg, hogy mi kerülhet a játékba, ha ők nem a kiadó, hanem csak a terjesztő, az IP tulajdonosa meg az SMS?
    Persze akinek a Mario Kart meg ez egy kategória, mert autós játék-autós játék, annak tényleg nem szembetűnő a változás.
  • sertrex
    Lényegében ezt írtam én is.
  • grebber
    DX12-es játékok és a verseny LOL majd 5 év múlva lesznek ilyenek dx12-es game is meg verseny is... Még jobban gyerekcipő jár ez a DX12 mint a VR vagy a 4K.... Beszélnek róla ,látták már de lószart nem mutatott még fel
  • sertrex
  • lac coo
    Abban azert biztam, hogy a sokszor geccidegesito hangrendszert lecserelik....
  • sertrex
    Mondjuk ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, mert a PC1 is szenzációs volt grafikában. És ha megnézzük, hogy mekkora a verseny a DX12-es játékok között, akkor ezen a téren sincs túlzottan nagy lemaradás. Kell valami technikai újítás a folytatásokra is. Számomra éppen ezért jóval fontosabb az FFB, a fizika, gumifizika és nem utolsó sorban a Live Track 3.0-ra vagyok kíváncsi. A többit meghagyom az fps kergetőknek.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 20:43:06
  • Danecay
    Király! Ezek szerint ugyanolyan jól fog futni a low-mediom configomon :) Nyilván nem tudni mit hoztak volna ki a DX12-ből látvány vs. teljesítmény terén, de az első résznek sem volt igazán szégyenkeznivalója, sőt, megjelenésének idején aminem is olyan rég volt egész pofásnak volt mondható, hanem a legpofásabbnak kategóriáját tekintve. Ezzel így biztosan nem lőnek mellé, legalábbis ezen a téren.
  • sertrex
    Lehet, hogy majd DLC-ben jön hozzá.
    Ezeknek a videóknak nagy része már több, mint 3-4 hónapos. Ezekkel járták a kiállításokat, miegyebeket. Ezeket kapta a sajtó is. Szóval, a jelenlegi állapot vagy ha úgy tetszik a végtermék ezektől eltér, eltérhet.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 20:00:49
  • Totti5
    Ez nagyon fasza, de miért nincs keréknyom? feltételezem még béta.
  • grebber
    A magyarázat:

"A Project Cars 2 az egy az egyben a Project Cars. Semmit sem fejlesztettek rajta technikailag. Persze ennek az oka a Bandai Namco Entertainment. Ők döntötték el, hogy kiadják ugyanazt még egyszer.
    Eredetileg egyébként ez a Madness Engine új verziójával jött volna, amit anno nagyon ígérgettek, hogy DX12 leképezőt is támogat, de nem lett belőle semmi. A Bandai Namco a technikát háttérbe helyezte, és csak tartalmat kért. Emiatt a korábbi motor korlátjai ugyanúgy megmaradtak"

Game GPU CPU/VGA tesztje
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.18. 19:40:29
  • sertrex
    Ránéztem Steamen, melyik Racing game a legkelendőbb manapság. Meglepő eredmény... és még meg se jelent. ;)))

• __Jacek__
    Project CARS 2 Benchmark
  • endy papp
    Ha másra nem erre jó lesz.....A legvége volt a legütősebb
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 16:27:57
  • endy papp
    Na akkor jó felé haladunk,ha ennyien vr-el tolják,már csak a játékokat kellene úgy megcsinálni hogy neked is megfeleljen.....nekem akkor sem kellene ha fizetnének érte legalább is ebben a formában ami most van ,igen kipróbáltam már,de hát kinek ez kinek az jön be.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.18. 12:40:56
  • alma2
    Mivel ezt nem te talaltad ki igy nem sertodsz meg ha azt mondom ez hablaty! tobbszaz (semmi tulzas) vr jatekot megneztem mar, az osszes vr-t tamogato autos jatekot beleertve . Ez pont olyan mint regen az unreal engine-s jatekok, kesve texturaztak fel az objektumokat, ha hirtelen elfordultal. Csak itt a objektumok kesve jellenek meg. (talan eroforras sporolas miatt, nem rajzoljak ki azokat, amelyek nem esnek a tervezett latoterbe, ezt sokan alkalmazzak, amit nem latsz, azzal nem bajlodnak. De maradva a legtobbet hasznalt autos jatekoknal akar AC-ben is van egy max latotav, ami utan eltunik a targy illetve megjelenik es egy-ket palyan ezt alairom, de mint irtam, egy nagyon kozeli targyaknal is elofordul. Szoval lehet ket parametert kellene atitniuk, hogy jo legyen, némi extra eroforrasert cserebe, de a jelenseg valos. Csak azert most nem teszel fel a jatekot es csinalok videokat, hogy meggyozzek olyanokat, akik nem is vr-ben toljak :)

Ha nagyon igazat akarnek adni ennek az allitasnak, se tudnek. Mert ha azt mondom olyan szogben latszik egy bizonyos targy eloszor, hogy az egyik szemed szemszogebol latszana csak, akkor sem jelenhet meg az egyik pillanatrol a masikra, foleg, hogy a kornyeken levo dolgok mar lathatoak, mert nagyon szemetszur. Barmikor rogzitheted egyidoben, kulon bal jobb szem kepet is, de ahhoz meg vr sem kell, hogy egy 3d-s filmet (sbs) a tv-n, ugy nezzel, hogy ne 3d-ben jelenitse meg. Ott dobna mindenki ki a tv-jet, ha ezert bizonyos targyak csak ugy megjelennenek a semmibol. Szoval most se ertem, milyen kifogassal altak elo, ami megallna a helyet, de a jelek szerint nem is fogom. De erdekes, hogy csak ez a jatek produkalja ilyen latvanyosan.

@endy papp, hidd el a pc-mmel semmi baj, illetve nem reprezentativ felmeres, de nem egyszer lattam mar, hogy ac-ban, megkerdezi valaki, egy 20 fos public szerveren, hogy "csak en jatszom vr-ben" erre, jon vagy 2-4 reagalas, hogy dehogy es azokat nem is szamolod bele, akik erre nem reagaltak semmit, illetve a chatat is csak a menuben nezik, ha epp nincs jobb dolguk.
  • sertrex
  • endy papp
  • Solt
    Látom képben vagy! :D
  • endy papp
    "Óriási " probléma ez a VR ,mivel gondolom már minden 2 user azzal tolja a játékokat.....
    Az elsőben még normális 3 monitoros támogatás sem volt.....
    Talán kellene egy komolyabb pc-t venni és megoldódnának a problémák,vagy ha ennyire nem felel meg, keresni olyan játékot ami tökéletesen támogatja a "szemellenzőt".. nem telesírni az adott játékok topikjait hogy hát ez így nem tökéletes.....
  • Tomsteel
    Mivel nem tudod rögzíteni a dupla nézőpont miatt a szemüveg képét, ezért az egyik nézőpontját rögzíti a játék, csak és kizárólag ezen látszanak a megjelenő objektumok a feldolgozás miatt (tehát ottani hiba és nem általános), szemüvegben nem, se a hagyományos monitoros képen.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.17. 19:04:36
  • alma2
    oo jaivtom magam, csak eleg kockas a kep, itt is kesobb jelenik meg, meg meg egy targy. De ezek eleg tavol vannak nem zavaroak, de ezt kepes az orrod elott is eljatszani. De itt a videoban tekergetve olyat nem latok, amit en tobb palyan is tapasztaltam. Na mindegy, 1 het se, aztan kiderul.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:37:45
  • alma2
    nem igazan ertem, mit akar jelenteni amit irtal?A gyerek ahogy jatszik es amit lat, ahogy nez pont az latszik. Mint a legtobb vr-ben tolt jateknal.
    Ha korbeforgatta volna a fejet, meg durvabb lenne a jelenseg.

Konkretan arra gondolok, hogy kozelit az Eau Rouge-hoz es megjelenik egy bazi nagy szurke kamion a jobb oldalon.Kozben minden mas mar ki van rajzolva.. Az egynel olyan durvan tolja, hogy a kb 50 meterre levo oszlopok tablak stb dolgok jelenek meg amikor olyanja van.

pl itt az elso reszerol ugyanez a kanyar, latom a grafika nem valtozott sokat a kamion most is ott parkol :), de pl nekik epp akkor nem jon elo ez a jelenseg.
    project cars1
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:32:09
  • sertrex
  • Tomsteel
    GamerMuscle említette nemrég, hogy VR-ban nem látszanak ezek, csupán a felvett kép szemszögében "hibázik" a játék.
  • alma2
    Ez jo hir, bar nekem nem ezekkel volt a bajom. Egyszeruen a megjelenites, rajzolta a fakat mindenfel objektumokat az orrod elott, ha olyanja volt, illetve a palyak sem voltak optimalizalva, valamelyik kb meg sem mozdult olyan lassu volt (ertsd sosem erte el a 90 fps-t).
    Utobbikon mindegy hova butitottad le a grafikat, semmi sem segitett.
    Amugy valamelyik vr-s videonal, is lattam amikor megjelentek az objektumok, marmint a 2. resznel.
    Na rakerestem erre, szoval semmit nem javul Es tok erthetetlen, miert a kozeli targyaknal csinalja, de ennel sokkal durvabbakat is tud produkalni. (persze lehet vr nelkul is, azt nem neztem)
    7:41-nel pl
    project cars2

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 17:21:20
  • sertrex