Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
A CARS1-ben inkabb agyon tunningolt rF1 FFB/kormany erzes volt, sok allitasi lehetoseggel. Jo sokat kellett (akar autonkent is) allitgatni, de az erzes megmaradt, a tobiiektol (AC, iR, rF2) elmaradt, foleg kozvetlensegben.

A CARS2-ben atirtak az egeszet es modern gumit kapott. Az FFB sokkal kozvetlenebb lett, van RAW beallitas, nulla allitgatassal is azonnal jobb mint a CARS1 volt agyon allitgatva😉 Minimal allitgatas van, most mar nem (feltetlenul) gorbe/effekt alapu az egesz.
Ehhez kepest az AC gumi/FFB mar elavultnak tunik (erzesre, technikailag)😉

De nem erdemes hasonlitgatni, ez nem ilyen vagy olyan, inkabb a kovetkezo tipusu rendszer a 4 vezeto szimbol.

Nem mericskeltem az fps-t, foleg hogy mar reg toroltem a CARS1-et😊 De erzesre nalam 30–50%-kal tuti erosebb gep kell(ene) neki.
De az en gepem foss, ~11 eves alapok (Q9550, 4GB DDR2 333MHz), ezen mar az is csoda, hogy mukodik (nehany napig nem is ment😄). Friss rendszereket tuti nincs ekkora kulonbseg; azota optimalizalhattak es teljesen uj, modernebb processzor kezeles is kerult bele.
Tényleg sokkal jobb lett a FFB az első részhez képest?
Illetve mennyivel kell neki erősebb vas?

Köszi előre is! <#worship>
sertrex
Kis színes. <#szeret>

sertrex
Ja, nekem szerintem pont jó lenne ez a beállítás... így látatlanban. 😉 Csak kiváncsi lennék, hogy mennyire megy el a usernak, mert ezt simán ott hagyta. 😄

Alexease
80/85%, ahhoz kepest jo.
Az ISI-nel (pl. rF2) – persze auto es palya fuggo –, a 95% amit "en tudok", afolott "gepiesek". A CARS2-ben (az eddigiek alapjan), a 100% AI egy toppos, gyakorlott human, afolott jon a "droid AI" 😊

A videon az ember sem toppos: eleve szamarvezetovel megy, ABS/TC/SC. De eleve a hatranezegetes is (tukor nuku) korabbi arkados/jatekos mult idezo😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.09. 16:47:10
sertrex

Így, a videó alapján nem tűnik túl combosnak az AI. Bár az erejét még akár 120%-ig is fel lehet tolni és az agresszivitásán is lehet még erősíteni.
Jó lenne látni egy olyan videót is, ahol fullon van.

sertrex
Jó lesz majd ez is, egy kis élményautózásra. <#szeret>

Meg ez is. <#finom>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.09. 13:40:40

sertrex
<#worship><#eljen>

Alexease
Visszaallitottak a proci kompatibilitast, ismet mukodik😊 Allitolag csak teszt volt vagy atmenet a build-ben(?!).

Csinaltam aszfalt tesztet. BMW Z4 GT3, Barcelona GP.
Assetto Corsa: 1:51

CARS2 (soft slick):
- szaraz: 1:47 (nem ereztem ennyivel gyorsabbnak, de az AC-ban furcsa billegos az FFB, az idegesitett).
- vizes (gyenge eso): 2:17
- full eso: 2:33 (eso gumival 1:59).
- havat nem probaltam, Barcelona-ban van tel, esik a ho, de ho nincs, csak vizes az aszfalt😊

Amugy a viz teljesen jo, hangulatos.
Foleg a tocsak. Slick-kel erezhetoen megcsuszik es elratja (normalisan), rendes eso gumival inkabb beletapadosan rantja el (teljesen mas erzes).

Probaltam havon a slick-et, lehet menni, de a kigyorsitas eleg maceras, a kiporgesgatlo folyamatosan kerreg, hasonloan az ABS-hez (normalis allapot). Nem olyan csuszkalos erzes, mint az eso/viz, "tapadosabb", de megis csuszkal.

sertrex

sertrex

sertrex
Mai kis színes. <#idiota>

sertrex

EZEN a videón is jól megfigyelhető.

lac coo
Ilyenkor szoges gumit hasznal a jatek, vagy hogy ...? I

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex

sertrex

sertrex

"Assists: All Off
Logitech G920 Wheel
Game is work in progress...so am I."

sertrex
Nem a srác vezetési tudása miatt linkeltem be a következő videót. <#idiota>

sertrex

Tomsteel
F*CK YEAH! <#hawaii>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

sertrex
Bemutató az online rendszerről. Kár hogy nem beszélem a spanyolt, de lehet angol feliratot is alávarázsolni. Magyart is, de az nagyon félre visz. <#idiota>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.06. 15:07:59

sertrex
Porject CARS 2 - Nissan GT-R Nismo 2017 Gameplay @ Mojave <4K HD 60FPS>
Ez egy ritkán mutogatott pálya, a Nissan meg újonc a pCARS-ban.

sertrex

sertrex
Kellene 1155-ös lap, egy hozzátartozó i5-ös proci és DDR3 ram. Hardveraprón már elég olcsón össze lehet hozni egy ilyet. Talán félgépként is, úgy olcsóbb szokott lenni.

Alexease
Gozom sincs, nem olvasgattam utana😉 De valszeg olyan szinten erinti a engine-t, nem eri meg vele foglalkozni. Korabban mukodott a procimon (Q9550), de eleve a proci es a hozzatartozo korites (BUS, PCI-E es memoria adatatvitelek) nem az a tipus, amivel a program erossegeit (vagy lenyegi reszet, latvany😛) ki lehet hasznalni. Szerencsetlen 1 monitoros, 1280×720px-es, low-medium embernek minek izzadjanak😊))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.06. 13:27:31
lac coo
Es a regit nem lehett volna bennthagyni ?!
Igaz, ara van a procilogonak a jatek elejen...Az inetel vagy amd is vesz valamit a penzeert....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.06. 13:18:33

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Atalltak valami uj proci kezelesre (AVX), igy a regebbi tipusokkal mar nem megy. Pl. az enyemmel😄DD Persze, ezzel igazabol nincs gond, nem varhato el a tobbi karara, hogy egy ~10 eves procival is menjen😉
Akkor ez ennyi volt😄 Varok egy kicsit, es ha az emberek nem sirnak, es SMS nem csinal masikat parhuamosan (valszeg nem), akkor uninstall😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.06. 13:13:47
sertrex
Mai kis színes. <#idiota>

sertrex
Project Cars 2 Gameplay - THE RACING GAME EVERYONE WANTS ???

hezi
Nagyon komolyak a kameraállások.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

sertrex

sertrex
sertrex

sertrex
Project CARS 2 Developer Stream Part 1: Car Handling

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.05. 10:56:01

sertrex

sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.05. 10:39:22

sertrex
Már az első CARS-ban is törekedtek arra, hogy a való élethez hasonlóan lehessen használni/kihasználni a kormányokat és tartozékaikat. Ahogy olvasom a második részben ez még jobb lett. Majd meglátjuk, hogy ez mennyire sikerült.

sertrex
Szerintem nincs két egyforma kicsúszás. Minden autó és pálya különbözik. És elég sokat tesz hozzá, hogy melyik pilóta hogyan reagál.

KRi2
Sztem ezek mind felúszás miatti kicsúszások. Aquaplanning. Amikor párosan csúsznak ki, meg a merci a 2-es kanyar körül, féktávon, nem tapad a gumi, nem tud annyi vizet kiszorítani maga alól, tehetetlenül egyenesen csúsznak tovább. Ugyan nemtudom milyen gumik voltak rajtuk, miért álltak ki egyesek a boxba.
PC2-es videón lévő esetnél viszont akkora pocsojába hajt bele az ember, hogy megfogja, megrántja a kocsit. Mintha egy ralis kocsi egy patakon átzúzna, ugye ott merőlegesen megy neki a pataknak, és ott megfogja, mondjuk 10-20km-el lelassítja a szekeret. De a nürburgringen nincsen patak. Mind1, lehet csak nekem unreal hogy pocsojákat kell kerülni GT3-ban.
Utoljára szerkesztette: KRi2, 2017.08.04. 22:54:15

lll l ll lllll l lll ll

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

KRi2
Igen, csak a kocsi jobb oldalát kapja el a tócsa, azt fogja meg, a kocsi bal oldala meg menne tovább, ezért akar a kocsi befordulni. Vili. Node, ez mennyire valós? 200-as tempónál? Ilyen gumikon, ilyen pályán. Milyen mélynek kell lennie a víznek hogy ennyire megfogja a kocsit?

lll l ll lllll l lll ll

Alexease
Valszeg csak a legbelso iven volt viz, azert rantotta el az autot.
KRi2
Ez lenne az aquaplanning, felúszás?: https://youtu.be/tR2k-ffN1Ek?t=131
Hátő, kissé kételkedve fogadom, hogy 200-as tempónál, enyhe törésnél, egy pocsolyán nem tudna átmenni egy kocsi, olyannyira hogy vissza is rántja azt. Nem hiszem hogy 5-10 cm-nél mélyebb pocsoják lennének a nürburgringen.
Az aquplanning meg felúszást, jelent nem? Mintha jégre mennél, irányíthatatlanná válik a kocsi, teljesen elveszíti a gumi az aszfaltal való tapadását, abba az irányba csúszol tovább amerre álltál. És a tapadásvesztés miatt inkább kipörögnek (gázadás esetén) a kerekek, mintsem hogy "berántsa" őket.

Hátulról belemegyek, felöklelem az elöttemlévő kocsit, amitől felrepül is elég érdekes.

lll l ll lllll l lll ll

Danecay
Éppen ezt akartam kérdezni, hogy a víznek azon kívül, hogy csúszós van e más befolyásoló hatása, a tócsákba hajtva tapasztalható e bármilyen fékező hatás, valamilyen irányban fellépő húzó erő vagy aquaplaning? A másik pedig a kuplung kérdése, lesz e bármilyen negatív hatása a kuplung használata mellőzésének kikapcsolt kuplung segítség mellett. Jómagam nincs egy éve, hogy kuplungos pedálsorral rendelkezem de eléggé meglepődtem azon, hogy a kipróbált játékok közül csak az AC-ban negatív hatása a kuplung használatának mellőzésének. PC, rF2 tesz rá magasról, RaceRoom-ot még az előtt próbáltam, hogy ilyen pedálom lett volna, az iRacinget pedig soha. Elég elszomorító, hogy minden komolyabb kormán szett rendelkezik kuplungos pedálsorral, csak éppen a játékok, még a komolyabbak sem nagyon használják ki. Azt, hogy mondjuk rajtnál kuplungot felengedve kell elrajtolni csak egy dolog ha egy egész versen időtartama alatt több 100X is kuplungolás nélkül tudunk sebességet váltani minden negatív hatás nélkül. Az hogy az ember mégis nyomkodja, hogy meglegyen az illúzió mégsem ugyanaz mintha tényleg lenne értelme. Vagy csak én látom rosszul ezt a kérdést?

sertrex
A Porsche videón nagyon tetszetős az az aquaplanning. 😊 A videó alapján nem derül ki, hogy milyen segédeket használ. Azt jó lenne tudni.

Tomsteel
Illetve a rázókövek magassága tűnik eléggé elnagyoltnak, aminek szerintem nagyobb jelentőséget kellene tulajdonítani, főleg az olyan pályákon mint a Nordschleife.

Tomsteel
A vizes és a száraz tapadáson tekerhetnének még lejjebb egy picit a havas/jeges mintájára, mert picit irreálisak a kanyartempók, jöhetnének hamarabb a határok, de alapvetően jól mozognak az autók, megvan a létfontosságú rugalmassága a guminak, ami jól dolgozik együtt a futóművel.