• alma2
    ... azt hiszem megint ket szek koze sikerult ulnom. PC2 vs forza Igy marad a dirt rally meg az AC, fo csapas iranynak.
    Elinditom vauuu, igy kellett volna megjelennie az elso resznek, utolag bedugott vr-t is latja, kormanyt esszerubb menuk, nagyon reszletesen be lehet allitani mindent. vr-re rendesen figyeltek rendesen lehet latni mindent, visszapillantoban is valtozik a nezet, kulon izlesesen kis extra hudok vr alatt, ez nagy piros pont. Gyorsan tolt, nem szarozik stb.( Bar ezt az ingyenes egy ember altal hobbikent fejlesztett vr tamogatas rbr ala is tudja.)
    nordschleife, napos ido, kinezetre hat, meg az ac-nal sem szebb. szoval elmegy, performancia ahhoz kepest a beke segge alatt van. gyakorlatilag nem tudom, hogy allitani, hogy ne legyen reprojection vr alatt.
    FFB mind a harom modot nezegetve, semmi visszajelzes a megcsuszasrol, sulyathelyezesrol, a tipikusan atmegyek a utszeli razokoven, meg csak nem is erzem. Persze ez igy out of the box, szoval lehet ini file-okat editalni, ami segithet. Forzaban klasszisokkal jobb, tobb informaciot ad gyarilag, ac-rol nem is beszelve. Nalam a szim a vezetesi elmenytol lesz az, nem a koritestol, legyen benne kihivas, lehessen megtalalni a hatarokat, majd azokat feszegetni. Par kort letolva egy lotus szivarral, meg a ktm-mel, tiszta ovoda, megcsuszni, besokallni nem lehet, nem meg fogni a leghihetetlenebb helyezetekbol, egyszeruen nem tudtam, barhonnan barmikor vissza lehet hozni a kocsit, mintha cernan huznak. mar mar fajdalmasan, ebben is klasszisokkal jobb meg a forza is a nissan-t, nezve.
    Szoval ez egy igen arkad jatek az en szempontombol. Lehetne csinalni videot, ahogy rangatom 200-nal a kormanyt jobbra balra, kb semmi nem tortenik a kocsi megy egyenesen, esetleg kicsi csuszkal de a tapadast sosem vesziti el ugy, hogy ne lehetne siman kontrollalni. Tobbszor is megneztem, biztos ki van kapcsolva az osszes segitseg, mert hihetetlen. Ez a taknyos csuszkalas, plusz a hang ahogy sokan irtak nem is tudom hova tenni.
    Ami viszont poziti csalodas meg az a.i. e rovid teszt alatt, kerulgettek, lattak, nem mentek at rajtam, hajtottak stb. Ez a forzaban ugye nagyon bena.
    Remelem masoknak jobban bejon majd, foleg azoknak akik megvettek elore.
    Persze meg egy picit probalkozom, hatha az en keszulekemben van a hiba, meg varok par patchet.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.22. 11:36:10