Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
En nem erzem ennyire rossznak, sot most mintha hasznalhato lenne;)
Kihagytam nehany build-et, talan azert erzem igy, de egyelore osszesen 2 program van fent, a masik az iR, amit eloszor teszteltem, es az utan inkabb tunne rossznak, de megsem.
Erezheto, hogy foleg a gumival es a gumirol erkezo erokkel foglalkoznak, a felfuggesztes (amit talan fizikanak neveznek) meg hianyzik;) Nalam 100% FFB-vel es 150 gumierovel (amit mar lehet kulon allitani a menuben) hasznalhato.
Ami problema lehet, hogy meg mindig a kormany specifikus konfig file-okat eroltethetik, kulonbozo ertekekkel, beallitasokkal. Igy kormanyonkent erosen valtozhat az erzes.
Foleg akkor, ha valaki a driverben damper/spring/centering beallitasokat is hasznal (es/vagy ugy maradt), attol valszeg teljesen megvadul (nem probaltam). Korabban olvasgatva a forumot, meg mindig sokan vannak, akik a kormanyt kozepre huzo erovel hasznaljak, ami regen rossz, ertelmetlen, es ha azok az emberek aktivak a forumon, panaszkodnak es abba az iranyba mennek el a keszitok, hogy azt kompenzaljak, akkor bukta az egesz...
DevMode-ban allitgatni, trukkkozni nem lehet, nalam is azonnal bedoglik az FFB, izombol huz az egyik iranyba, utana mar csak a kilepes segit;)
De ezt alapbol is erezni, allohelyzetben es vagy nagyon lassan nincs felfuggesztes adat (vagy utana sem:P), mert vagy huz valamertre vagy csak rossz;)
Remelhetoleg ez lesz a kovetkezo amit rendberaknak;)