19801
  • lac coo
    Pár szó : bődületesen gagyi !!!!!!

Kb csak a gumik ellenállását érezni, mintha helyben tekerném a kormányt, meg a kerékvetőt. Felfüggesztésről nulla visszajelzés érkezik ,kivéve a megszokott gagyi billegést !
    Párosulva a szokásos gagyi kormányzással, ez még mindig nulla. :( Szerintem csak kamuznak, megint valamit állítgattak, ebben semmi új nincs !

Hát ha ebből lesz normális játék, nem hogy szimulátor, akármi legyek :DDD
  • cifcuk
    Nekem lassan jön. Mondjuk kérdés, hogy az új ffb hogy működhet hozzávaló fizika nélkül, mert ugye a felfüggesztésből kéne számolnia az ffb-t ha nme scriptelt fost akarnak alárakni. Drukkolok ennek a projectnek, mert még jó is lehet. Csak kicsit félek mert olyan mintha sima lego basic darabokból akarnának technik lego szintet hozni.
  • Fehercsoki
    A pagani nagyon tetszik, szép hangja van, jók az új pályák is, esetleg egy profi szimulátoros írna pár szót az FFBről?
  • GPx8
    Miért döcög? Defekt-effekt? :)
  • samsung123
    Besza Behúúúú

• Alexease
    Pagani benne van, ahogy varhato volt;)
    Majd irjatok, milyen az uj FFB (ha van) es milyen az auto;)
  • JACKAL89
    Kint van a 207-es build.
  • Alexease
    Eddig is voltak olyan autok/palyak, amelyeket csak a bejelentes pillanataban lattunk, mar keszen, ami nemsokkal azutan meg is jelent;)
    Autoknal ami liszenszes, az nagyreszt ilyen.
    De palyakbol is volt nehany, ami „azonnal” kesz volt, valszeg a Ferrari projectbol;)
  • Fehercsoki
    Tetszik a Paganik hangja, és jó lenne egy Paganival tesztelni az új FFBt, a fizika meg majd úgyis jön.
  • GPx8
    Látod, Te is az új autóra izgulsz :P, ami jelen állapotban tök felesleges, hiszen a "fizika" még mindig használhatatlan szimulátoros szemmel...
  • Fehercsoki
    Managerek nem nagyon szoktak, szerintem őket nem érdekli annyira, ők inkább csak a pénzre hajtanak.
  • JACKAL89
    Pár óra és kiderül. De nem hiszem.
    Nem tudsz semmit az új FFB-ről? A nagyobb csomagos felhasználók nem írtak még véleményt?
  • Fehercsoki
    Gondolom nem sok esély van rá, hogy a mai buildben lesz Pagani is=/
  • JACKAL89
    Állítólag már a nagyjával kész voltak, de míg nem került aláírás a papírra, nem mutathattak semmit.
  • Fehercsoki
    Paganikról honnan vannak már most ilyen jó képeik? Talán már készen is lennének?:O Evo-ról meg semmi hír/kép. Ma jön egyébként a team member+ build az új FFB-vel.
  • JACKAL89
    Egyébként a facebookon azt is közé tették, hogy neki álltak az esőnek.
  • JACKAL89
    Nürburgring és mellé a Zöld Pokol.
    Na az döfi lesz.
  • cifcuk
    attól, hogy csinálnak hozzá egy ilyen csapatépítő tréninges reklám videjót 100ezer dollárból attól még nem lesz jobb mint a forza.

Amúgy is mind a kettő fos, ha már szimekről beszélünk.
  • Alexease
    A korabbi programjaik utan, valszeg eleg sok kapcsulatuk megmaradt, a targyalasi alapok megvannak, csak szep sorban mindegyiket le kell zsirozni;) Az "ilyen" tipusu "epitett" autok liszenszei, talan meg ingyen is hozzaferhetok, szerzodestol fuggoen. Igy ezekbol folyamatosan johetnek az ujabb cuccok;)

Ami problemas, az a nagy autogyartok es -markak "globalis" liszenszei (Merci, BMW, Audi, VW, Ford, Opel stb. - vagy ezeknek a anya cegei, pl. GM).
  • Bogdogege
    Bajod neked lehet ,ha nem látod amit látnod kéne ,pedig logikus Géza bácsi elmagyarázza neked Magyarul.

(és ne azt nézd , hogy Playstation és Gran Turismo fan vagyok.)
  • Fehercsoki
    Egyébként jön a Nürburgring is(facebookon írták), bár az még odébb van, de nagyon várom már.
  • Fehercsoki
    Kezdik csalogatni a játékosokat, először az új FFB(amiről holnap derül ki, hogy milyen lett), most meg a pagani!
  • Alexease
    Mivel nincs hasznalhato gepem, igy mostanaban hanyagolom a hireket is (ne piszkalja a csoromet a dolog:P), igy nem tudom, volt mar hirben a 3 Pagani liszensz?:)

http://www.virtualr.net/three-zondas-coming-to-project-cars

• Totti5
    Magyarul beszélj... mi a bajod?

Videókat én is tudok beszúrni.

• Bogdogege
    off
    "Forzának sosem lesz ellenfele... következő generációban a Forza 5be ugyan úgy benn lesz ez az 600 autó csak még részletesebben"
    részletesebben
    részletesebben
    részletesebben

on
  • Totti5
    Viszont a Forza 4től függetlenül én szívesen játszanám és számomra a legfőbb vonzereje a sok és változatos pályákban lehet.
  • Totti5
    GT5ben 200 autó van, a többi GT4ből áthozott prevgen hulladék, amiknek nincs belső nézetük, lópolyk és sok esetben be sincsenek fejezve. 200 autó is sok és ebben nem hiszem hogy annyi lenne.

Forza 4ben 600 autó van, mind gyönyörűen kidolgozva, belső nézettel. Jelenleg úgy fest hogy a Forzának sosem lesz ellenfele... következő generációban a Forza 5be ugyan úgy benn lesz ez az 600 autó csak még részletesebben + biztos lesz rengeteg új autó is ( ha csak azt nézem hogy Forza 4 DLCkben havonta 10 autó jön ki, és eddig megjelent 5 DLC, akkor év végéig +100 autó bőven meglesz... )

Szóval autó fronton teljesen esélytelen versenyeznie.
  • Alexease
    Ha tobbmillios eladast szeretnenek, az nagyreszt konzolon johetne ossze, ahhoz pedig liszenszek kellenek. Ilyen peldanyszamok mellett, meg ha PC/XBox/PS3 kompo is lesz, igazabol a Forza/GT parossal szeretnenek versenyezni. Meg ha lesznek is latvanyos grafikak es efektek, korrekt fizika, idojaras es napszak, az igazi huzoerot a komoly mennyisegu liszenszelt dolgok adjak, foleg az autok.

Persze a szimeseknek jo ez igy is, de igy "csak" 50E-200E (?!) eladast jelenthet.
  • cifcuk
    Hát ha a fejlesztők össze tudtak dobni másfél millát euróban akkor nem hinném ,hogy megélhetési gondjaik vannak. Arra következtetek, hogy ha mondjuk két évig nem keresnek semmit csak dolgoznak akkor sem halnak éhen (sőt). Szóval akkor már csak az kell, hogy jót akarjanak csinálni, a pénzt meg leszarják.

Ezért vagyok én Kunos fan, ő sosem beszél a pénzről, hanem megcsinálja amit tud, mert imádja a szim fejlesztést. Valószínűleg ez a különbség meg is fog látszani a két végtermék között.
  • JACKAL89
    De végülis a licenc probléma a legkisebb.
    Egy nagy mod packba bele lehetne tenni a pályák igazi neveit, esetleg hirdetőtáblákat, kocsi, illetve széria neveket, festéseket. Jah meg persze pilóták neveit.

Ettől nem félek.
  • Fehercsoki
    Összesen 2,5 millió euró van most(1,5 millió a fejlesztőktől+1 millió a játékosoktól), majd meglátjuk, hogy elég lesz-e, de remélem hogy igen, és azért jó lenne licenszelt autókat is látni.(pl. mint az Evo amit most licenszeltek)
  • cifcuk
    Nem vagyok szakértő, de ha nem licenszelnek semmit, akkor nem hiszem, hogy kevés az 1 millió eur.
  • Fehercsoki
    Épp ezért nem akarják aláírni a szerződést a befektetővel, mert bele akar szólni a fejlesztésbe...Most kb. 1 millió eurónál jár a játékosok által befektetett összeg(toolpackokból), de szerintem ennél több kell, és ha nem vesznek elegen toolpackot akkor muszáj lesz valahonnan pénzt szerezniük.
  • JACKAL89
    ÉN azért tartok ettől a "befektetőtöl". Mert kitudja milyen hülyeséget tuszkol rá a fejlesztő cégre.
    Jobb játék készülhet úgy, ha első sorban a felhasználók véleményére mennek.
    Hisz MI is befektetők vagyunk valamilyen szinten.:)
  • GPx8
    Ha lesz befektető, akkor kuka az egész...
  • Alexease
    Kivancsi leszek, mit mond a nagykozonseg majd az „uj” FFB-re (mivel uj fizikarol meg nem volt szo;P).

Nehez dolguk van, mert egyreszt meg alpha (fejlesztes alatt), masreszt a Shift-tel kicsit leirtak magukat, igy ha meg jo is lenne, kritikusabbak az emberek:)
  • Alexease
    Lehet csak beijesztettek, hogy aki meg nem tag, lepjen be, es aki mar igen, lepjen feljebb:)
    De valoban valami targyalasok folynak.
  • Fehercsoki
    De, elvileg mennek a tárgyalások az új befektetővel(akinek a pénze kiváltaná az új tagok pénzét, és ezért nem lenne szükség több új tagra), csak hát ez a befektető nem csak befektetni akar, hanem a fejlesztésbe is bele szeretne szólni.(és ha tényleg szimulátort akarnak akkor ez rossz, mivel szimulátort nem éri meg manapság fejleszteni)
  • GPx8
    upgradelni biztos lehet.
  • JACKAL89
    Nagyon kíváncsi leszek az emberkék véleményére, tapasztalatára.
    Amúgy nem úgy volt még pár hete, hogy lezárják a tagok gyűjtését?