19801
  • paj01
    Tök jó, hogy így bővítgetik a játékot, de egy multiplayert már igazán beletehetnének. Ez volna a lényege.
  • Totti5
    Maga az autó nem különösen izgat, habár Pagani fan vagyok. Túl erős és túl kicsi a leszorító erő versenypályára, no meg túl utcai. Max ha lesz belőle valami R-es változat. A mozgó első/hátsó aero elemek jól néznek ki és a formája is ütős ( abban a másik játékban prübáltam ).

Sehogy sem akar menni a játék... újratenni meg nincs kedvem. Azért az SMS vehette volna a fáradtságot és 10 percet tesztelik, akkor rájönnek hogy sehogy se jó ez a verzió.
  • GerY5
    Szépnek szép (Huayra), viszont bugos. Elöl nincs helyén a két légterelője.
  • Totti5
    Újratettem az egészet, mert valami megőrült az irányítás terén.

Most jó lett. Mentem pár versenyt San Marinoba. Majd más pályán szerettem volna és kifagyott betöltésnél. Még 4szer próbáltam más pályát autót, de ugyan ez...... nájsz.

Pagani Huayra viszont feltűnt az autók közt, de nyilván kifagyott az is.
  • GerY5
    Először ott.

Aztán teljesen újratettem az egészet, verseny így már elindul, viszont hajlamos Exception-nel elszállni véletlenszerűen.
    Plusz némely indításnál beáll olyan 0,5-1 FPS-re.

Ahogy olvasom hivatalos fórumon, eléggé elkefélt build lett ez. :/
  • JACKAL89
    Ez a mostani build valamiért nálam is jobban akad, fagy illetve szaggat.

Eddig simán ment.
  • Timbu
    Nem :)

Akkor, amikor elindítanád a versenyt?
  • GerY5
    Csak nekem fagy "szénné" az új build...?
  • Black Ghost
    244 build tölthető!
  • Adam Jonas
    Ha tudnád, mennyien mennek külső nézetből... :D

Annak idején F1RFT-be hallottam, hogy volt egy srác, aki külső kameranézetet használt, nem pedig az autón lévőket.
  • unrealnoise
    hát igen, bár a fizikai részbe egy külsős ne is akarjon szerintem beleokoskodni. :p Ők tudnak, tudnának komoly szimulátort és fizikát csinálni, a kérdés, hogy akarnak-e. de hát nyilván igen, legalábbis a koncepciót és a felvázolt terveket szemlélve erre a következtetésre jutna az ember. én meguntam, hogy a fórumon postolgassam, hogy ez meg az még mindig, és még mindig szar, nyilván a fejlesztők is érzik, és tudják, mert pár hónapja még egy GT5-höz vagy egy ACR-hez képest is egy rakás fos volt a fizika - erről szerintem nem kell őket felvilágosítani. Gondolom számottevően nem javult azóta összességében, majd talán a köv fél évben.

Amitől félek az az, hogy GT5-ösen le lesz butítva a rendszer és a gamma, nem lehet AI-t ilyen részletesen vagy százalékosan állítani, lesz egy kidolgozott de szimeseknek rohadt könnyű karrier mód, aztán a többivel annyira nem foglalkoznak. Félek még attól, hogy tök hülyék lesznek az AI versenyzők, bár a GT5-ösnél csak jobb lehet, de egy rF2 szint már maga lenne a csoda ilyen téren.

jó lenne ha akár egyenként én adhatnám meg milyen járgányok ellen szeretnék menni, vagy teljesítmény alapján kategóriákba lenne sorolva mind és az alapján lehet összerakni, meghatározni a bajnokságot, mezőnyt. Jó lenne, ha komplett idényt, bajnokságot is lehetne offline szervezni, X futam mennyiséggel, megadott pályákon, megadott körszámmal, vagy futamhosszal, és beállított szabályokkal. valamint mondjuk megadott és meghatározott pontosztozkodással a futam végén. :)

Mondjuk lehet túl sokat akarok, de nálam alap a normális testre-szabhatóság, valamint a frankó AI. Ha ezek nem lesznek meg akkor amellett, hogy várok a GT6-ra és reménykedem, lehet veszek majd egy VGA-t a PC-be... :D
  • precise
  • Alexease
    Es utana CARS-oztam is egy kicsit, feludulesnek (mar ez pozitiv a CARS-ra nezve:P). Es nezegettem, Leaderboard-ot...

Mivel mindenkinek az idejet rogziti, aki csak 1 kort is megy valamivel, igy minden info es ido belekerul, szep szines negyzetekkel.
    Sajnos eleg sok a "piros kereszt", ami a segitsegeket jelzi.

Pl. Laguna/RacerV8 (vegigneztem jonehany palya-auto kombot, az arany hasonlo), az elso 15-bol:

- 3 full off
    - 3 csak kuplung segitseg
    - 9 help on (kuplung, ABS, tores, TC, SC, automata valto, szamar vezeto)
    Kormany es fek segitseget nem hasznalnak, vagy nem mukodik vagy lassabbak vele:)

De a 15-bol van meg
    - 6 db kulso nezet
    - 2 gamepad

Ha ilyen aranyban tobzodnak, nem biztos hogy jo otlet ha beleszolnak a fejlesztesbe (legalabbis ami a fizkat, gumit, kormanyzast es hasonlokat erinti):)))
  • Alexease
    Ma ismet kiprobaltam a Simraceway-t, mert ingyenes volt egy McLaren.
    Jo lett volna ez a cucc, ugy 4-5 evvel ezelott;) Rengeteg liszenszuk van, most kb 50 auto van benne, eleg valtozatosan. Harmat leszamitva, kb 100$ az osszes auto (elvileg versenypontokert is meg lehetoket venni), a palyak ingyenesek (abbol most 14 nyomvonal van). Harom auto van csak "tularazva" (talan egy BMW, egy Ferrari es egy Corvette, darabjuk 25-35$!).

De sajnos az engine mar regi. Meg a grafika es az idojaras nem izgatna, de a fizikas dolgok mar igen. A kamu effekt kormanyrazkodasok es a veletlenszeruen rangatozo pilota nezet, a kerekveton elhuzo FFB mar gazos.

Miert nem a Kunosnak vagy az SMS-nek van ennyi penze, lehetosege ilyen autokra?!:)
  • Alexease
    Valszeg csak penz kerdese a dolog, valoszinuleg Ok is szeretnenek F3/GP2/GP3-at?;)
  • lac coo
    Fene tudja... Én jobban örülnék most már valami egyszerű golf GTI-nek, Clio RS-nek vagy valami hasonló utcai autónak.
  • Totti5
    Valamire biztos jó lesz, de egy Formula 3 liszensz inkább befigyelhetne meg GP2.
  • Alexease
    http://www.rfactor-pro.com/Solutions.aspx
  • precise
    Szerintetek lehetne építeni ilyet? Vennék 3 projectort meg egy ilyen vásznat, aztán csókolom. Bár három projektor kb 1 milla... kicsit (nagyon)sok.
  • GerY5
    Mondjuk azért így felvételen eléggé látszott a 3 projektor különböző fényminősége. Életben talán kevésbé látható, reméljük...
  • GerY5
    Háttérzajokból ítélve valami rendezvény lehetett, aztán odaszabadult egy kis újonc. :)
  • Alexease
    Azert kicsit ciki, hogy ilyen meregdraga cuccal tolja, videot tesznek fel, es be van kapcsolva a szamarvezeto:))))
  • precise
    http://prohardver.hu/hir/meregdraga_szimulatorkabin_otthon_tl1.html
  • Alexease
    Az AUTO

A PALYA
  • Alexease
    project-cars-formula-gulf-ruapuna-park-coming
  • Alexease
    A G25-nel nem, akkor gondolom a G27-nel sem. De talan fake kalibralassal meg lehet oldani:D
  • lac coo
    G27 driverben lehet valahol olyasmit állítani, hogy a kuplung pedál csak egy kisebb szakaszon működjön , ne koptól-koppig?
  • precise
    Hulyeseg hogy jobb a 100centis tv. Azon ugyanakkora reszt latsz be mint egy 24es monitoron, csak nagyobb elsimitas kell mert jobban latszanak a recek plusz pixelesebb is a kepponttavolsag miatt. A 3 monitornal egyaltalan nem zavar a keret,mert ugyanazt nezed mint egy monitoron, csak oldalranezesenel nem kell gombot nyomnod, eleg csak elforditani a fejed.

Szoval ez pont akkora baromsag, mint a "nincs kulonbseg 720 es 1080 kozott"
  • Alexease
    95%-ban a kozepso monitort bamulod, a ket szelso a sebesseg- es a tererzet miatt kell (meg hogy tudj nezelodni).

Jo es jobb megoldas mindig van, csak k*rv* sokba kerul;)
    Ne almodozzunk panorama cuccokrol, amikor az emberek csak minimalis szazaleka tudna megvennia 3 normal monitort egy izmosabb v.kartryaval:)
  • unrealnoise
    Hát ez az, nem olcsó. Engem zavarnának a keretek, akkor már inkább egy nagy, de jó. látószög ide vagy oda. :)
  • Fehercsoki
    Van direkt keret nélküli monitor ilyen célra, és van olyan monitor is ami nem sík, hanem görbített, szintén ilyen célra, bár ezek nem is olcsóak.
  • Totti5
    Lehet hogy egy elég, csak annak erősnek kell lennie. Ha abból indulunk ki hogy a több képernyős Fo... ( tudod az a játék:) ) mókához 3db Xbox 360 kell.
  • Totti5
    A több monitoros megoldás addig nem ér sokat, amíg a műanyag keretek megtörik a képet... inkább egy nagy 100 centis TV az arcba mint 3 kisebb köréd keretekkel. Majd ha lesz valami egybefüggő megoldás akkor jó lesz, addig nem ( tudom vannak épített szimek ahol meg van oldva 1-2 milláért :)
  • Alexease
    Szerintem tokeletes, felesleges oldalra jo minosegu cucc, sot ha lehetseges, meg a felbontas is mehet kissebbe. Csak valahogy meg kell hajtani, gondolom 1 videokartya nem eleg?:) Sose hasznaltam 3 monitort;)
  • precise
    Most egy 24-es Dell IPS-em van. Az mukodne, hogy oldalra veszek ket gagyi olcso 24est?
  • Alexease
    De ha "igazi" latvanyt szeretnel, akkor nem eleg az 1db bazinagy draga monitor, mert akkor is csak elotted van. Igazabol 150-180 fokban latsz, igy kell valami melled is, mert hiaba nagy kepernyo, nem jo ha oda surited be a fel panoramat.
    Persze a legjobb, nyersz a lotton es veszel 3 bazinagy IPS monitort;)))))
  • unrealnoise
    Én meg azt mondom, inkább egy fasza jó, nagy, vagy nagyobb "gamer" vagy IPS monitor, mint három közép, vagy alsó-kategóriás. :) De hát ízlések és pofonok.
  • Alexease
    Kozben rakerestem, ez a TV ~950000 HUF:) Ennek a feleert inkabb 3db 24 vagy 27-es monitor, abbol jut magad melle is, az sokkal jobb, mint elotted egy 1.5 meteres sik cucc.
  • Alexease
    De, ha jo nagy FOV-ot allitasz be neki:) De egy ido utan mar ugy is gazos a nagy fov, mert a "melletted" lathato dolgok "eleg" kerulnek.
  • precise
    tehát nem fogom látni az autó másik tükrét?