• unrealnoise
    hát igen, bár a fizikai részbe egy külsős ne is akarjon szerintem beleokoskodni. :p Ők tudnak, tudnának komoly szimulátort és fizikát csinálni, a kérdés, hogy akarnak-e. de hát nyilván igen, legalábbis a koncepciót és a felvázolt terveket szemlélve erre a következtetésre jutna az ember. én meguntam, hogy a fórumon postolgassam, hogy ez meg az még mindig, és még mindig szar, nyilván a fejlesztők is érzik, és tudják, mert pár hónapja még egy GT5-höz vagy egy ACR-hez képest is egy rakás fos volt a fizika - erről szerintem nem kell őket felvilágosítani. Gondolom számottevően nem javult azóta összességében, majd talán a köv fél évben.

Amitől félek az az, hogy GT5-ösen le lesz butítva a rendszer és a gamma, nem lehet AI-t ilyen részletesen vagy százalékosan állítani, lesz egy kidolgozott de szimeseknek rohadt könnyű karrier mód, aztán a többivel annyira nem foglalkoznak. Félek még attól, hogy tök hülyék lesznek az AI versenyzők, bár a GT5-ösnél csak jobb lehet, de egy rF2 szint már maga lenne a csoda ilyen téren.

jó lenne ha akár egyenként én adhatnám meg milyen járgányok ellen szeretnék menni, vagy teljesítmény alapján kategóriákba lenne sorolva mind és az alapján lehet összerakni, meghatározni a bajnokságot, mezőnyt. Jó lenne, ha komplett idényt, bajnokságot is lehetne offline szervezni, X futam mennyiséggel, megadott pályákon, megadott körszámmal, vagy futamhosszal, és beállított szabályokkal. valamint mondjuk megadott és meghatározott pontosztozkodással a futam végén. :)

Mondjuk lehet túl sokat akarok, de nálam alap a normális testre-szabhatóság, valamint a frankó AI. Ha ezek nem lesznek meg akkor amellett, hogy várok a GT6-ra és reménykedem, lehet veszek majd egy VGA-t a PC-be... :D