19801
  • Alexease
    Szerintem is Race Injection. Ennyiert boven jo ennyi tartalom (~3000 HUF): http://www.simbin.com/games/race-injection/

Es ha nem eleg, akkor erre mehet ra a GTR-Evo (~1500HUF): http://www.simbin.com/games/gtr-evolution/
  • lac coo
    LFS ? Az még máig ütős fizikában, RACE után elég meglepős lesz az AC ;)
  • Fehercsoki
    Hát leginkább egyedül (vagy AI ellen) szeretnék sokat autózgatni, rákészülni az AC-ra.(most kezdenék szimulátorozni) Meggyőztetek akkor Race Injection lesz ebből.
  • Alexease
    Lehet hogy itthon dobozosban opcsobb, nem tudom, en Steam-barat vagyok:P
    Steam - SimBin
  • unrealnoise
    igen a több valóban nem jelenti azt, hogy jobb is. (plusz barkácsolni kell őket, Simbinnél nem sok mindent, hiszen sok az official tartalom.) és bár találni rF-hez jó pályákat, nem hivatalosak néhol bugosak. Simbinnél leszeded, beteszed és élvezed, cserébe az AI sem hülye, mint az rF1-nél azért általában követnek el nem kevés hülyeséget.

meg mod. minek? Simbin kiegekben is már annyi járgány és pálya van, hogy szvsz bőven sok. rF1-et semmiképpen nem ajánlom autókázásra ma már. maximum egy fasza ligában, bejáratott modokkal. de offline kuka az egész.
  • Alexease
    Ha egyszeruen autozni, versenyezni szeretnel, akkor boven jo a SimBin. Ha nekiallsz rFactor-ozni, modokat vadaszni, allitgatni, azzal elmegy az idod fele. Raadasul az rFactor-ban eleg keves modnal mukodik rendesen az AI (vagy nincs vagy hasznalhatatlan).

Szerintem RACE07 (2.49Euro) + GTR-Evo (+4.99Euro) vagy Race Injection (9.99Euro, RACE07+STCC2+GTPower+RetroPack+WTCC2010).

Ingyen, tesztnek meg RaceRoom2 (ez is SimBin, csak frissitett shaderekkel, minimal postprocess-szel).
  • Fehercsoki
    Rendben akkor maradok Race 07-nél.(összes kieggel természetesen, elvileg most le is van értékelve)
  • Laceee
    a több nem azt jelenti, hogy jobb...
  • Fehercsoki
    És rFactor? Ugyanaz az engine van alatta mint a simbin játékok alatt nem? Azért gondoltam az rFactorra mert több mod van hozzá mint Race 07-hez.
  • unrealnoise
    ha offline akkor simbin játékok, teljesen jók fizikára, autósak, jól kidolgozott pályák, csak elavult grafikával (shaderek gyengék etc...), de a kidolgozás nagyon jó! és hát licenszelt cuccokkal ugye.

vagy még egyet ajánlhatok, game stock car. reiza studios. gmotorra épül, olcsó, de baszott jó. a szimesek közt is az egyik legjobbnak tartják, szerintem egyszerűen zseniális az az FFB. próbáld ki!

a többi fejejtős ma már. RBR persze örök. netkar jó, de offline ugye nuku. szóval én a fenti kettőt ajánlom, simbn gammák, illetve a reiza féle szim. CARS-t próbálgatni is felesleges, attól, hogy néha tolnám fél órát még nem lesz jobb. Várni kell, és mással játszani addig. :)

konzolra mg ott a Fozra és a GT5 persze, más nem nagyon.
  • Fehercsoki
    Szerintetek az AC megjelenéséig milyen szimulátorral érdemes elütni az időt? (valami olyan kéne ami nem iRacing vagy netKar Pro, előbbi azért nem jó mert havidíjas, utóbbi meg azért mert nem szeretnék 5 ezer forintot elkölteni rá úgy hogy hamarosan itt az AC)
  • Alexease
    Minden csak PENZ kerdese!:)
    Ha pl. a Kunoseknak (nKP/AC) adnanak annyi penz, olyan kizarolagos tamogatasokat, lehetosegeket, liszenszeket mint a GT/Forza cuccoknal, akkor Ok is tudnanak GT/Forza szintu, tartalmu, szolgaltatasu programot csinalni PC-re, es megmaradhatna a szimulatoros jelleg is (kezeles, mukodes, szolgaltatasok stb.)

De mivel PC-n sose lesz olyan eladas mint szukseges lenne (bevetel, nyereseg), igy egyik befekteto sem fog dollar tizmilliokat aldozni a fejlesztesre;)

De igazabol nem is kell osszefesulni a dolgokat. PC-n egyre jobbak a szimek, penz/ember fuggvenyeben, most mar viszonylag jo latvanyt es funkciokat tolnak bele. A konzol meg komolyodik, talan a kovetkezo generacio mar teljesen jo lesz, ott van penz es lehetoseg, aki extra tartalomra vagyik, az majd tolja azzal is.
  • Fehercsoki
    X
  • GPx8
    Tudja valaki, hogy ebben a segédmenüben, hogy lehet lépkedni?
  • lac coo
    Rally cuccból mindig hiány van, azt nagyon jó időben adták ki.
    Sokat azért nem hozott , tekintve hogy rögtön adtak hozzá gyárilag egy no dvd patch-et :)
  • GPx8
    Nem tudom az RBR-nek mekkora reklámja volt annó, de az például eléggé szimulátor és szvsz. elég szépen hozhatott a konyhára.
  • Totti5
    Szimulátorokkal nem fognak foglalkozni addig az emberek amíg

- nincsenek készen
    - nincs bennük kellő tartalom
    - nincs bennük single
    - rendes AI
    - nincs reklám, mert hiába létezik ha nem tudnak róla

Ezek a szimek online HC versenygésre készülnek, és mivel ebből a körből még véletlen sem akarnak kitörni így nincs miről beszélni. A fejlesztők csak és kizárólag ennek a kis rétegnek az igényeit elégítik ki, de épen csak annyira hogy foglalkozzanak vele... pluszt nagyon nem adnak semmilyen téren ( graf, hang, tartalom ).
  • lac coo
    Mert sokan nem próbáltak mást ! :)
    Meg még több embernek a DIRT3 az etalon szimulátor ;)

RF1-es ne legyen, akkor már inkább valami izgibb árkád fizika , a random megforgó, gumifizika nélküli rF helyett .
  • GPx8
    Én is szkeptikus vagyok, de a legutóbbi junior build, ha még javítgatnak az FFb-n, simán hozza az rFactor színvonalat "fizikában", ami azért valljuk be még ma is sok embernek az etalon szimulátor..
  • GerY5
    Azért őszintén: legutóbbi pár build igencsak erős javulást mutat, és még van majd egy évük.

Mondjuk Assetto Corsa még nagy reménység, de tény, hogy valakinek illene kijönni végre egy FM/GT szintű PC-s frencsájzzal. Óriási szégyen, hogy PC-vonalon van az NFS, van a TD, meg pár hardcore szim, aztán kifújt. Az NFS-t ugye nem kell ecsetelnem, hogy milyen, a TDU-sorozatban lenne potenciál (talán majd ha a TDU3-at is az SMS csinálja), a hardcore szimek meg többnyire érdektelenek az átlag gamerek számára... sajnos sokszor nem alaptalanul.
  • lac coo
    Jól nyomják, sose értettem 10 év alatti korosztályt miért nem célozzák meg F1 -el ...
  • lac coo
    Azért őszintén: ígéreteken kívül azért sok minden ebben sincs, csak agyament részletes autómodellek ... többi dolog mind-mind alsó kategória !
  • unrealnoise
    hát lehet, de azért a CARS-nál óriási ziccer van. :) Forza-ban nincs eső meg semmi ilyesmi, ennyire nem is testreszabható mint amennyire a pCARS jelenleg kinéz, a GT5 offline kihívása egyenlő a nullával, a mario ezerszer jobban megizzasztott és szórakoztatott régen.

Szóval vannak hibák, hiányosságok, de szvsz ennél nagyobb esélyük egy komoly és sikeres szimes sorozatot elindítani nem lesz még egyszer.
  • Alexease
    Lehet, hogy ebbol tobbet fognak eladni, mint az SMS a CARS-bol:)
  • GPx8
    Nekem is dx9-ben megy. Ami zavaró, hogy az összes bállításnál a szalagkorlátokon jön velem egy szürke csík (téglalap). Ez valami árnyék bug a pályákon? Néha be-be villannak a texturák is belső nézetekben.
  • GPx8
    Codemasters... :)
  • Alexease
    Ezt kuldek januarban is, amikor meg ugy volt, hogy aprilisban megjelenik;)
    Az FB-re azert neha kitettek ezt-azt.
  • Totti5
    Megcsúszások komikusak, és láthatóan a tesztelő is szenved azzal hogy nem érezni féktávokat és össze vissza veszi a kanyart.

Kamera még mindig nem jó, a hang még mindig bugzódik, ami jó lenne ha megoldódna.

Eső terén minimum Codemasters szintet akarok + valóságnak megfelelően csordogáló esőcseppeket a kasznin.
  • Fehercsoki
    Fizikáról semmi hír?
  • lac coo
    Hát ..elég béna !
  • Alexease
    Elvileg terveznek.
  • Timbu
    Arról tudni valamit, hogy terveznek felszáradó ívet?
  • Alexease
    Esos aszfalt teszt.
  • Alexease
    Pontosat nem irtak, csak hogy jovohettol online lesznek;) A lenyeg, hogy talan mar lesznek normalis infok.
  • Fehercsoki
    Hogy érted hogy beindul? Lesznek videók képek bármi, vagy kiadják és lehet játszani?
  • Alexease
  • Alexease
    Jovoheten ugy nez ki beindul az Automaniax is, kivancsi leszek mi sul ki belole;) Persze lenne elonye, de megis jo lenne ha nem a szokasos csapatoktol (ISI, SImBin, SMS, Kunos) erkezne a program promo munka kereteben;) Esetleg egy ultrapreciz Nemet ceg jo lenne, vagy egy meglepetes hight-tech LFS-utod:)
  • Alexease
    Nalam minden Max/High, a HDR a default Photo-akarmi, DX9-ben tolom (az en kartyam a tiednel is 2 generacioval regebbi - 200-as sorozat:P).
    Tolj kepet, hataha valami extrem es nem altalanos benasag;)
  • GPx8
    Sziasztok!
    Ki milyen graf. beállítást tart a legjobbnak?
    Állítgatom, állítgatom, az fps rendben van (igaz, hogy nem mai darab a VGA-m), de valahogy olyan béna az egész...
  • zzeN
    Kijött a 254-es Build.

Más: Másnak is ha Clear-re van állítva az idő, akkor k. fényes minden? A pályát alig látom... Egyáltalán van valami különbség a Clear 1 és 5 között?

Mintha a graf beállítás variálása előtt nem ilyen lett volna...