19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
GPx8 #2348 "Fix for inaccurate mouse pointer in 5:4 displays"
Na, végre! Kiváncsi vagyok rá... -
precise #2347 Most van ilyen downloader updater kütyü. Valami kezdetleges online mókát belerakhatnának azért. Sokkal többet tesztelnénk szerintem együtt, mint egyedül, így több bug stb kerülne elő. -
#2346 Tölthető a 249!!! sállálááá már alig birtam kivárni azt az egy hónapot... -
#2345 TC. -
paj01 #2344 alakul:)
Mindig is érdekelt, hogy a régebbi ferkáknál mi az a mákdaráló szerű hang, ami fékezéskor, de inkább kigyorsításoknál hallható. TC? vagy mi ad ki olyan hangot? -
#2343 Csak érdekesség képen : Codemasters F1 2012 hang előzetes... Nem semmi, bár a visszaváltás hangján még van mit javítani :
-
#2342 Aprilisra igertek (hasonloan a vWTCC-hez), azota nem tortent semmi, csak ez a level;) A video alapjan lehet SimBin es Kunos cucc is, de igazabol az SMS sem kizart;) Persze, jo lenne egy uj belepo is, valami tuti, extra fizikaval:))) Esetleg titkos Scawen project?!:))))))))))))
Az hogy Svajci cimuk van, nem jelent semmit, az adozas/bevetel miatt lazan megeri atkoztozni, nyitni ott is egy irodat, ha megtehetik:DDDD -
#2341 Igen, erre varok en is;) Logikus lepes lenne. -
precise #2340 off:
tényleg bocs (ezt már spoilerbe rakom)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az automaniax valami Svájci termék lesz, róluk pedig tapasztalatból tudom, hogy ha valamit megakarnak csinálni az a legjobb lesz a kategóriában.
Szóval ha szimet akarnak akkor újabb versenyző, ha nem azt akarnak akkor újabb NFS. -
precise #2339 off (bocs)
Kaptam ma emailt automanixtol:
Dear automaniax.com friend,
you did sign up for automaniax.com.
It took some more time and effort, but the
countdown is progressing and we will be ready
to release our community, race and automotive
experience, really soon.
Thank you very much for your patience
The automaniaX Team -
precise #2338 off:
Ha megveszik az rF2 engine-t és az rf2 megánhoz hasionló fizikát adnak, nem kérdés a vásárlás. -
#2337 Pedig, igazabol tetszene a dolog, mert kicsit altalanos es kicsit iR-es is a dolog. A palyak ingyen vannak es szaporodnak. Az autokbol sofele van, valtozatos, eleg gyorsan szaporodik; meg kell venni oket, de a nagyresze boveg kifizetheto osszeg (<1$). Elvileg/allitolag pontokert is lehet autot venni, amihez versenyezni kell, de gozom sincs, odaig sose jutottam;)))
Online futamokat szerveznek, valami nyilt futam lehetosegek is vannak - ezt sem probaltam;) A lenyeg, hogy kozossegi resz fele huznak;)
Igazabol az engien az egesznek a leggyengebb pontja, es a korites, ami nem gyere be;) -
precise #2336 3x probaltam, de mindig del lett a vege;)
same -
#2335 Hihetetlen ez a Simraceway. Jo sok liszenszuk van es ott vannak mindig valami "igazi" versenyen, van kapcsolatuk gyartokkal, csapatokkal, rendezvenyeket szerveznek. A programjuk meg olyan amilyen, 3x probaltam, de mindig del lett a vege;)
Pl.:
-
JACKAL89 #2334 Jah értem.
Én most úgy vagyok vele, 2-3 hétig nem szedek le buildet, majd utána.
Remélem, addigra mindent orvosolnak, ami a 244-be rossz volt. -
#2333 A penteki bugos volt, mindenkinek fagyott;) Valszeg volt meg benne valami;P -
JACKAL89 #2332 A 246-os build is elérhető.
Mire fel most ez a nagy adományozás?:D -
#2331 -
#2330 Fogalmazas gatlot vettem be - ugy nez ki:)))) -
#2329 Igen, ez mar hasznalhato kormany:) Autos jatekhoz (foleg szimhez) ilyen kell. Arban kicsit huzos, de ha jol emlekszem, a G25-ot is 60E kornyeken vettem, es azert ez frissebb es multoplatform (nem mintha az engem erintene):) Bar, ha mar most lenne egy Fanatec-em, akkor elgondolkodnek egy Xbox-Forza kombon (bar 1 jatekert 100E akkor is eros), de igy, hogy nem hasznalja a G25-ot, es mindent vennem kellene hozza, mar nagyon durvan luxus lenne;DDDD -
#2328 Gozom sincs, de az iRacing-be is el lett intezve, ott szerintem tudjak hogyan kell (talan az iracers.hu).
En meg korabban az rF1-hez inteztem az EuroRing liszenszet inteztem, az bekerult;) De az egyszammal kisebb palya:) -
#2327 Nincs körbetekergethető kormányom, mert nem játszottam PCn már ezer éve és nem is volt játékra alkalmas, így nem is vettem hozzá semmit. Formula Force Exem van. Kormányszög a setupban meglett, jobb lett tőle, már derékszögben is ki tudok fordulni ha akarok:D Nyilván nem ez a megfelelő kormány ehhez a játékhoz, de ami késik nem múlik.
Év vége fele egy ilyenre beújítok és akkor PC/360/PS3 kormány probléma egycsapásra megoldva. Kormány + pedál + váltó pont 100 ezer a mostani árfolyamon.
-
precise #2326 off:
Alex:
Nem tudod, anno ki intézte el, hogy Scawenék megkapják ingyen Hungaroring licenszet LFS-ez? Arra gondoltam, hogy az a valaki elintézhetné kunosnak, ő szerintem nem szarná le úgy mint az lfs-es banda. Ha nem is ingyen, olcsó pénzért megkapná és lenne laseres hungaroringünk. -
#2325 Csak letoltottem, feltettem, kiprobaltam:)
A menu hatter igencsak kezdetleges, de legalabb azt is elkezdtek csinalni;) Jobb (lesz) mint a video.
A kontroleres menu piszkalast mar elfelejthetnek, vagy legalabb lenne ra kapcsolo, mert rohadt idegesito!
A setupot is betehetnek mar a "palyara", mert ettol a ki-belepegetestol, mentegetestol falra maszom, ettol el megy a kedvem az egeszetol.
Tudom, hogy meg keszul, es nem tudom, hogy igzabol milyen lesz, de a kontroller beallitasoknal lopjanak mar az iR-bol vagy mashonnan.
Kellene egy default (amit en allitok be), aztan autonkent modosithassam, rendelhessem az autokhoz. Vicc, ha autot valtok, allitgathatom at a valtot (pillango-, bot- vagy H-pattern valto).
A kanyarodast megneztem, mukodik, nem bugos. Nalad kell valamit allitani;) Mondjuk gyanus, hogy nalad a videon nem is forditja tovabb a kormanyt, 90 foknal vege van. Valszeg bazinagy attetel van beallitva.
Nalam ott lazan korbefordul:
-
#2324 A kormanyszoget beallitottad (Car Setup)? A kormanyod mennyit fordul (720/900/1100/stb. fok)? -
#2323 Öregszik az ember:(
Senki semmi ötlet? szeretnék játszani, de így nem nagy élvezet, hogy kanyarokat nem lehet bevenni:) -
Laceee #2322 Régebben jobban ment a vezetés... -
#2321 -
#2320 Mit állítsak ahhoz és hol, hogy pl a Lotus 49-nél teljesen jobbra tekerve a kormányt rendesen ki lehessen kanyarodni a boxból és ne a szemközti falon kössek ki mert 10 méteres a fordulóköre.
Kormányszög gondolom mint más játékban is, de itt nem találom, vagy a kormány beállításoknál cseszek el valamit? -
#2319 Vegre, az a hatter video eleg idegesito volt, mindig toroltem;) -
#2318 Műküdik hibamentesen minden autóval pályával. Menübe most már mutatja a kiválasztott autó modelljét, de még elég lópoly. -
JACKAL89 #2317 Letölthető a 445-ös build! -
JACKAL89 #2316 Az F1 tényleg borzalmas irányítás szempontjából.
A Formula B irányítás szempontjából jóval előrébb jár. -
precise #2315
off:
Ma kint voltam Donington Parkban, láttam élőben Formula 1600-os futamot. Ezek tényleg úgy ficánkolnak mint netkarban, főleg féktávon. Norbi 4. futamot célegyenesnyi távval nyerte :), pedig hiányzott a MAN-nak a fél eleje.
Voltak még Ilyen Nascar-os Pick up-ok mint amicsban, meg ilyen Spec Racer szerűségek. -
#2314 Nekem raer, megvarom a hetfot (valszeg adnak patch-et) vagy a kovetkezo penteket;) Most ugy is dolgoznom kellene:)
Ja, a fizika egyre jobb, de valoban erosen valtozik autonkent, gondolom sokan csinaljak, kulonbozo keszultsegi szinten vannak, van amelyik jobb, van amelyik rosszabb.
F1-et sose neztem, eppen az, ami engem nem erdekel;)
A fak itt-ott valoban gazosak, de neha mintha cserelgetnek oket, es valszeg a konzol-port miatt, azokat majd teljesen at kell hangolni, full dinamikus shaderrel, lod-okkal. Valszeg annak az eloszele, ha beleepitik, lesz ez jobb is;) -
#2313 Ez megoldotta
Törölni kell a default.sav fájlt a documents/cars/profiles
Utána ha ezeket az autókat NEM használjuk akkor nem fagy ki...
Asano X4
Asano LM11
Lotus 49
Lotus 78
Lotus 98T
Racer L4
Racer V8
Vagy még volt egy megoldás, hogy felpeccseljük a új verzióra és az előző verzió exéjét visszamásoljuk és akkor benne lesz minden és menni is fog...
Amúgy most hogy újra raktam a fizika is jobb lett vagy csak én barmoltam el állítgatásokkal:). Egész élvezhető tud lenni, persze csak pár autóval... ezen még van mit dolgozni. Mivel a formula nagyon érdekel, F1es autót jó lenne ha megcsinálnák, mert jelen formájában siralmas. A Formula B pár fokkal jobb.
Pályák alakulnak, de a fák pl borzalmasan festenek, azon is jó lenne változtatni mert bántja a szememet.
Dinamikus napszak nagyon jó és most hogy belekerült és elkezdték az esőt csinálni, remélem vizuálisan is elérhető lesz pár hét múlva, már kiforrottabb formában.
-
#2312 Az uj funkciok, a nagyobb letszamu autok, a dinamizmus (es talan valami osszetettebb online szolgaltatas miatt) komolyabb kod kell, talan nullarol irjak, igy valszeg macerasabb a dolog. Lehet hogy az idojarast is megvarjak vele, csak utana lesz. Meg 1 ev van a fejlesztesbol, raernek az ev vege elott az online-t kiadni, teszteltetni. -
#2311 A fagyasrol meg penzteken olyasmit olvastam, hogy most boronaltak(-jak) ossze a PC/PS/Xbox elmenteseket es a hozzatartozo dolgokat, es valami nem jott ossze. Allitolag belepes es beallitas utan, erdemes kilepni, es csak olvashatova tenni a save file-t (profiles/default.sav). Nem probaltam, 1 hete el sem inditottam;P -
#2310 Mar a penteki build megjelenese elott is sokaig vartak, visszahivtak, teszteltek. Nem jott ossze;) Egyszer-egyszer belefer, hogy olyat kapjunk, ami eppen nem mukodik rendesen. Igazabol szar lehet ugy fejleszteni, kodolni (es valszeg lassabb is), hogy minden nap (ne csak a heti build-et nezzuk) be kell fejezni mukodokepesre, es delutan ki kell adni egy verziot. Hetente egy izmosabbat, havonta egy tutibbat.
De hat valamit valamiert;) Itt elore beszedtek a penzt a jatekert, igy bevallaltak ezt a rendszert. -
#2309 Ezt itt nem bug-nak hivjak, hanem "meg nincs kesz"-nek;))
Amugy orulhetunk, hogy ezt a tesztelo/fejleszto statuszunkat nem veszik komolyan, es igazabol amit kiadnak autot, az mar ugy-ahogy kesz van, mukodik, es nem egy alap drotvazas autot kell nezegetnunk;))) Persze ez is meg preAlpha-Alpha-Beta-WIP, de mar a model OK, van textura, shader, cockpit, es bar a fizika meg ugyanaz mint a masikon, de legalabb lehet hasznalni. Persze, mar ha mukodik a program;P