19801
  • GerY5
    Gyönyörű ez az OFF-áradat. De hogy kicsit visszatérjünk a tárgyhoz:

Valaki fejtse már ki nekem, hogy ugyan miért is olyan szar ez az FFB?
  • santibi
    Autokban ezek vannak meg:
    -Impala A
    -Corvette
    -Late Model
    -Truck
    -V8
    -Lotus 79
    -Radical
    -Riley
    -Silver Crown
    -Skip Barber
    -Star Mazda
    -F1

Pályákat ki kellene bogarászni:S.
    Mennyi lenne az ára? Alku nélkül.
  • Alexease
    Az iR-ben sose lesz AI, eso es dinamikus napszak;) Kiveve, ha mar annyira raunnak az emberek, hogy kenytelenek lesznek lepni valamit.

Nem hiszem, hogy meg lehet nezni az accountodat, foleg hogy milyen tartalmak vannak meg.
  • unrealnoise
    jah és az iRacing nevem: Renato Kadar, vagy fordítva. Előre is köszöntem szépen!
  • unrealnoise
    félkész. lehet, de jó az FFB, fizika, a belerakott pályák, azért már készen vannak, (számomra) jól néznek ki, az AI az egyik, ha nem legjobb, amivel a szimes piacon játszottam, eső is benne van, oké, hogy vannak hiányosságai, de nekem ne mond, hogy a pCARS készültségi szintje nem marad el még jelentősen. Én pedig nem mást, csak ezt mondtam. (Az most ne nézzük, hogy miben mennyi tartalom van/lesz.)
  • unrealnoise
    OFF (itt pörög a topic, itt kérdezem meg), az iRacing accomon filózom, mert sanszos, hogy nem fogom használni már soha (mikorra lesz AI, eső, dinamizmus, testreszabható futamok az AI ellenében...) szóval csak rámrohad a cucc, aztán sajnos nem tudok belépni így azt sem tudom milyen pályák, járgányok vannak meg. Valaki megtenné, hogy megnézi nekem ha meg tudja?

Potom pénzért odaadnám valószínűleg, teljesen feleslegesen áll. Visszacsábítani meg nem tudnak, hiába akcióznak, nekem valódi újdonságok kellenének...
  • GPx8
    rF2 is félkész, ráadásul több mint 10ezer Ft.
  • unrealnoise
    pCars megint nincs még kész, félkész pályák, ahogy sok minden más is félkész. Én mint írtam nem játszanék félkész cuccal, mert a pCars annyira sincs kész, mint az rF2, sőt még nagyon is messze van tőle. A Race 07 kész, jó pályákkal, fizikával, hangokkal, kész, gyári, licenszelt cuccokkal. pCARS még ráér.

Ha meg más "csúcs szimek", akkor azért ott az rF2 is, ami nagyon, nagyon jó, csak kevés még a pálya.
  • Fehercsoki
    Valószínűleg Race 07et választom, de azért még jó lenne pár vélemény pCars vs Race07/rFactor témában.
  • CamelX
    Persze bár Shift2-re is el lehetne mondani ezt, nekem folyamatba van a realizmus modokban kutakodás, de valami olyan kéne amivel karrier is teljesen élvezhető lenne, tehát amiben az AI is jól viselkedik.
  • CamelX
    Ezen kritériumok szerint meg tényleg akkor Race07 sorozat. Az új is, kompromisszumos is: tűrhető graf, viszonylag jó fizika, egész korrekt AI
  • Fehercsoki
    Hát akkor lehet hogy újra befizetek a pCars-ra, bár pár hónapja amikor még megvolt egyáltalán nem játszottam vele.

#2456 Nem tehetek róla, hogy egyik játék sem megfelelő.(iRacing pl. az lenne ha nem lenne ilyen pofátlan lehúzás az egész hogy havidíj mellé még külön autókat és pályákat is venni kell)Minden szim nagyon régi most, az újakból pedig csak pCars-al lehet játszani szóval nem értem hogy miért lep meg ennyire hogy semmi sem olyan jó most.
  • santibi
    Válassz egyet innen. Vannak bőven gammák. Fizika A-Z-ig.
    Még lőhetsz is vezetés közben.
    [URL=http://www.1001jatek.hu/categories/23/autos.html]Autós "szimulátorok"[/URL]
  • GPx8
    pCars már tudja azt amit az rFactor, csak még szar a FFb...
  • santibi
    Neked minden kellene de semmi se jó. Nem lehetsz egy egyszerű eset.
  • CamelX
    X360-hoz van egyáltalán kormány ami kompatibilitással büszkélkedhet?
  • CamelX
    Elvileg igen, de nehezíti az akkori autók műszaki jellemzői, pontosabban a kerék tapadás :)
  • Fehercsoki
    De az is ugyanaz az engine nem? Egyébként pCars most mennyivel van elmaradva Race 07/rFactortól fizikában?
  • CamelX
    GT Legends nevében bocsánat hogy kimaradt a jó single szimek listájából :D
  • Fehercsoki
    A legrealisztikusabb játékot keresem(iRacing-előfizetős-,netKar Pro-kevés autó- és LFS-kevés pálya- kivételével), szóval ha az egyik már kicsit realisztikusabb mint a másik akkor azt választanám.
  • GPx8
    rFactornál millió mod van, ahol a modder elképzelése szerint alakulnak a "fizika" finombeállításai.
    Ilyen szempontból szerintem a Race07 egységes rendszere jobb.
    (De ha érdekel a véleményem, akkor a GTR2 mod-ok nélkül a legjobb...)
  • Laceee
    rFactornál az is számít, hogy milyen modot használsz, hogy csinálta meg xy pistike a fizikát, nagyon mellé is lehet nyúlni, meg "jót" is találni, Race07-l nem nyúlsz mellé... ...esetleg GTR2 ?
  • Fehercsoki
    Csak a fizikát nézve rFactor vagy Race 07?(ha nem számít az, hogy a Race 07-ben van eső rFactorban pedig nincs)
  • GPx8
    Visszatérve a CARS-hoz.
    Jelenlegi legnagyobb probléma vele szvsz. a gyalázatos FFB.
    Ezen a téren nekem az iRacing tetszik a legjobban, utána jön az nkPro és az Lfs.
    Fizikában most nálam a KRP az etalon, ráadásul ott összehasonlítási alapja is van az embernek, hiszen bér-gokartot szerintem már az összes sziulátoros vezetett.
  • Fehercsoki
    Köszönöm a felajánlást, de ezzel csak pár autó lenne elérhető nem? Ha meg elég lenne pár autó akkor már inkább a netKar Pro.
  • Alexease
    Nem akarlak piszkalni, de ha Teged ennyire nem erdekel a PC, szerinted minden PC-s autos (szim) program szar es nem is lesz belole semmi, akkor minek rugozol ezekben a topic-okban?!?!?
    Engem nem zavar, csak szerintem semmi ertelme.
  • Alexease
    Az a Race Pro csak gyors engine konvert, nem eri meg vele foglalkozni, csak kiadtak, hogy onnan is jojjon be penz (vagy szerzodesuk volt ra).

Attol mert beletoltak nehany efektet, mert akkoriban az izmosnak szamito Xbox birta, nem lesz modern es okos, maximum csak parasztvakito;) Mondjuk konzolon nehany plusz csillanastol, arnyektol, motionblur-tolmar minden azonnal modern es okos lesz;DDDDD

"Vettem PS3/360 képrögzítő eszközt":))) Latod mennyivel egyszerubb es olcsobb PC-t hasznalni:) Ahogy elnezem, neha meg egy screenshot is problemat okoz;)

De nem gond, mert konzolosoktol olyat is sokszor latni, hogy: penz van a kurva draga jatek gepekre, meg persze negyed millios okostelefonra, azzal majd "lefenykepezi" vagy "levideozza" a baszottnagy felmillios TV-jet, amint eppen kontrollert szorongatva, gombnyomogatva hatulrol tologatja kedvenc eye-candy autosjatekat:DDDDDD
  • santibi
    Anyós ülésen:)

• Totti5
    Kb mindenhez erős versenyben az LFSel:) egyetlen aduásza a liszenszek és a single. Minden más téren ócska sajnos. Már rég át kellett volna ültetni az új motorra az egészet... hiszen van egy kész motor!!! X360ra azzal adták ki a Race Prot ami sokkal modernebb és okosabb még abban a béta állapotban is ahogy kihányták. Azt kellene nyomni és optimalizálni fejleszteni... de nem. Nem értem.

Vettem PS3/360 képrögzítő eszközt... igaz nem HD, de ócsó volt, és ennél jobbat nem kapni ennyiért. HDk meg arany árban vannak, annyit viszont nem ér. ( itt a gépen 16:9, de a yutubon valamiért nem... még állítgatnom kell, vagy valamit elszúrtam bár az a WMV szarabb minőség mint a divix és lehet az a baja )
  • santibi
    3 hónap free iRacinget felajánlok ha érdekel.
  • lac coo
    szerintem is jó rF2 , grafika nálam elég bugos, de fizika ffb teljes jó !Más mint netkar, de nagyon élvezetes !
  • Alexease
    Az rF2 nagyon jo lesz (fizika, gumi, ffb), foleg ha kesz lesz, rendberakjak es lesz hozza tartalom is (foleg normalis palya, AI-val). Egyelore barkacs, de hasznalhato;)
    Persze ez fizetos-beta, vagyis ne ezzel kezdj;)
  • precise
    rf2 nagyon jó, ott nem a fizika a gond
  • Fehercsoki
    Kipróbáltam az LFS-t is, nagyon tetszett, de netKar Pro után a következő dolog aminek értékelni fogom a fizikáját az AC lesz.(még rFactor 2-t sem próbáltam, de nem hiszem hogy megközelíti az AC szinjét)
  • lac coo
    De neki nem uncsi, most ismerkedik ..! :)
    Mondjuk rF után is ki lehet próbálni , legalább értékelni fogja a jó gumifizikát :)
  • Alexease
    Mihez kepest szar?!:) Mas nem nagyon van. Az rF-nel jobb, mert tovabb fejlesztettek:) Az LFS/nKP 10/7 eves, alapbol is fapadosak voltak (egyemberes, nulla penzbol). Az iR mas vilag, a CARS/AC/rF2 keszul...

Egy engine kifejlesztese 3-4 ev, szerintem jol tettek hogy igy kihasznaltak az rF alapot, a lehetosegeket, a liszenszeket, es ennyi mindent kiadtak (GTL, GTR2, WTCC, STCC, GT es egyeb pakkok).
  • antgecc
    Talán mert a GTR3-mon dolgoznak?
  • Totti5
    Race részek egyre gázabbul néznek ki, ez az Injection már vállalhatatlan szint. Már amikor kijött a 06 akkor is gyengébb volt mint az alap ISI rfactor autók és pályák és még most is... nincsenek benne színek, maximális statikusság mindenhol, sehol egy séder, de legalább van benne pilóta animáció, igaz 6 éve ugyan az, mint amúgy minden más benne bitről bitre, csak pályákkal autókkal bővült... dúrva mennyire nem is akarnak belőle semmit kihozni. Simbin

Mondjuk legalább 120fpsel suhan:D
  • Alexease
    Az LFS jo fizikara, de azok az autok es foleg a palyak mar eleg uncsik. En mar 10 eve is LFS-eztem, nekem mar sok:)
  • Fehercsoki
    Az alapján amiket mondtak AC még netKar Pro után is meg tud majd lepni...LFS-hez meg nem találtam olyan pályákat amik tetszenek.(pl. Nordschleife)