19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#2268 Szerintem beallitod neki a megfelelo felbontast, es mukodik toleteletesen (gondolom 1920×840px);) -
precise #2267 off:
szerintetek ilyen 21:9-en milyen lehet játszani? elnyújtja a képet vagy nagyobb szélességben látom az autó belsejét?
-
#2266 Lehet valahogy unlockolni ezeket a hosszú utcai szakaszokat? (build 226, junior) -
precise #2265 Join the Race
-
santibi #2264 Üdv Urak!
Akit érdekel szívesen várjuk júl. 8-án.
iRacers nyílt nap. -
#2263 Ezt nevezem verseny-útvonalnak :))))
-
#2262 Dehogy értjük. Egy árkéd játékba kell a fizika? mondjuk Burnout, Midnight Club, Ridge Racer. Jó irányítás kell hogy kontrollerrel élvezetes legyen. Ilyet krománnyal még véletlen sem probálunk meg játszan ugye és nem sírunk hogy szar az FBB ami nem is létezik, mert semmi értelme, mivel más stílus.
Azt persze csak sejtem hogy neked mi a szar fizika. F1 2011, Dirt 2-3 pedig pont azon a határon van hogy inkább kormánnyal érdemes játszani, mert van alatta annyi és élvezetes fizika ami ezt kihasználja.
A többiről meg nem érdemes itt beszélni. -
#2261 Ok, értjük ... :D -
#2260 Azért mert olyan játékról nem tudok. -
#2259 A harmadik miért maradt ki: nincs fizika de van tartalom ...? :DDD
De jah, kinek mi jön be. Én valamelyik Toca résszel kezdtem az egészet, már akkor az tetszett, hogy van valami fizika alatta, próbáltam akkoriban NFS-t is, valami igazi gagyi árkád részt, hát az soha nem jött be. Aztán evés közben megjött az étvágy ma már leginkább az tetszik ha jó a fizika, bár ugye olyan nincs hogy tökéletes, nekünk valami mindig hiányzik belőle :))) -
precise #2258 Kinek mi jön be.
Pl mi az ultimate autós élmény?
Egy darab autós szimulátor, de az az utlsó csavarig lemodellezve nasa gépeken futó fizikával és porszemre lemodellezett 3darab pályával, vagy 200db autónak kinéző tárgy kamu, fizikával, 200darab aszfalt színű tükörsima felületen haladva? -
#2257 CARS bármire vagy bármi ellene nagyon rossz példa, mert ez egyenlőre csak a Shifteket veri egy kicsit, mást nem. -
#2256 Tartalom + fizika = játszom sokat, sokáig
Nincs tartalom + fizika = nem játszom sokáig
Ezen mit nem lehet érteni? legyen tartalom és fizika. Ennyi az elvárásom. Hiába jó az LFS vagy netkar fizikailag. -
#2255 Nekem írta, de közben töröltem, nem ér annyit.... :) Bocs .
Amúgy jah, azért játszunk NKP-val mert jó a fizika, nem azért mert szép fotómód van benne, és menő a suliban a sok színes kép a telefonon ! Valahogy vezetni szeretek, gázzal befordítani, gázzal megtartani fékúton, kerékvetőn átugratni stb ( pont ezek nincsenek meg cars-ban ...).... Nem az effekteket bámulni. Ha van fizika jöhet az effekt az csak jó, de anélkül semmi az egész ... -
#2254 Es ezt miert nekem irod?!:)
Ha neked masodlagos a fizika, akkor az mindent megmagyaraz:DDD -
#2253 Én úgy egészében hanyagolom egy darabig, ez így meddő dolog, vagy lesz teljesen új -más fizika, vagy kuka .Ez élvezhetetlen.Esküszöm lövésem sincs mit magasztal annyi sok user ezen ! :) -
#2252 Inkább nem szólok hozzá.... :DDDDDD -
#2251 "legalja tartalomban"
Ezt magyarázni kell? -
#2250 1. Ez teny, marha draga, bar igazi online szimesnek, napi hasznalat mellett nem veszes, boven megeri. 4 eve vagyok elofizeto, minden meg van hozza, ki sem akarom szamolni mennyi penz van benne:)))))
2. Sajnos csak online, de hat online bajnoksagokra tervezett rendszer:D
Jo lenne ha lenne AI, jonehany plusz ember hasznalna. De igazabol hiaba lenne benne AI, a "nagykozonsegnek" akkor sem tetszene, draga lenne, mindig lenne ami hianyzik belole. -
santibi #2249 julius 8-an de. 11 oratol nyilt nap lesz nalunk. Hamarosan reszletesen leirom a nap programtervezetet.
Eloljaroban annyi, h ingyen teszt lehetoseg barkinek az iracing osszes autojaval az osszes palyan.
1-2 nap mulva reszletesebben irok ide.
egyebkent a www.iracers.hu oldalon es a forumban megtalaltok minden infot. -
#2248 Netkarral nem foglalkozok... az már annyira a legalja tartalomban hogy csak na, meg optimalizálásban is nagyon gyenge. Hogy a fizika mennyire jó az már másodlagos, ha nincs miért játszani vele ( LFS detto, csak az még hangokban is fájdalmasan béna ). -
precise #2247 off:
1 éves előfizum van de nem is használom. Egyszerűen netkar után olyan "szar" az egész. Pedig, graf, rendszer meg minden tetszik, de nem élvezem a vezetést. Azt nem tudom, melyik az élethűbb de iR-t nem tudom élvezni, LFS után nagyon jó volt a nem tükörsima aszfalt miatt, de netkar után meg már szar. -
#2246 Csak próbálgatom kölcsön accal, amíg lehetőségem van rá. Viszont kegyetlenül tetszik, csak
1, drága
2, online ótóka
-
#2245 En egyelore beken hagyom a progit, legalabbis mint velemenyezgetes;)
2013-ra igertek a megejelenest, az meg 6 honap, de inakbb 9. De ha kozben lesz valami nem tervezett tortenes, pl. meg tobb lisznesz, lehet az meg 12 honap is.
Az "uj fizikat" tobb helyen is meg 3-6 honapra josoltak. Ha igy haladnak, akkor valoban lehet is belole valami komolyabb.
De ha nem is, ennel rosszabb biztos nem lesz, a mostani is mar eleg jo, legalabbis hasznalhato (relativ, autonkent valtozik), ha lesz benne boseggel auto es palya (foleg full dinamizmussal, napszak/idojaras, rendes Ai-val es online-nal), akkor mar nekem jo.
A FOV ugyanolyan jo vagy rossz, mint minden mas programban! Ugyanolyan palyan, hasonlo autoval es nezettel, korrekt szamitasokkal (torzitasok nelkul), nem lehet kulonbseg.
Persze a sokkal reszletesebb aszfalt (pl. osszefirkalt/szinezett), es a palya szele telepakolva cuccokkal (pl. tablak, villodzo szarsagok, nyilak, szalagok stb.) sokat segit a sebessegerzeten.
Ami itt csaloka, becsapos, hogy lehet allitani a pilota poziciot es a fov-ot is. Tessek allitgatni!:) -
precise #2244 Nem a fizikát heftölik hétről hétre, hanem az ffb-t. -
#2243 Írják azt a fizikát, pár hete kérdeztem őket és annyi volt a válasz, hogy készül, nem lesz meg egy hamar, de ennek megfelelően magasak lehetnek az elvárásaink is. -
unrealnoise #2242 a háttérben lehet megy a kódok írása ezerrel, nem feltétlen tesznek ki mindent elsőre, bár én is erősen szkeptikus vagyok még...
a 2013-as év első felében való megjelenéssel kapcsolatban is. -
unrealnoise #2241 Ez butaság szvsz. Vegyük a GT5-öt. "Sokkal jobb" a fizika annál, mint amire számítottam. FFb nem egy csúcs, de elmegy, viszont én a két kezem összetenném, ha ilyen lenne a pCARS fizikára. Meg is lenne az egyetlen játék konzolra, amivel tolnám folyamatosan.
az SMS is tudja, hogy szimmel is lehet aratni (GT sorozat), csak el kell tudni adni bizonyos dolgokkal, ezek pedig nem feltétlen azt jelentik, hogy le kell butítani a fizikát.
Mondom, ha a GT5 szintje meglesz, akkor az én játékom a pCARS, sok pályával (régiek is hálistennek), és számtalan olyan dologgal, ami náluk lehet először egyedülálló. (dinamikus nap és időjárás minden pályán, konzolos "szimekhez" képest akár kiemelkedő FFB, sisak nézet, teljesen egyedi és testreszabható "sosem" látott boxmunkák, versenyek, AI állítási lehetőségek)
Csak jöjjön az új fizika és ne legyen kamu. -
#2240 Új fizikával még bármi lehet, de ahhoz ezt kukázni kell teljesen... viszont akkor miért ezt heftölik hétről hétre?
-
unrealnoise #2239 GTR3 is nagy átbaszás, szar marketing, kuszaság a SImbin-nél, ennek így hosszútávon nem lesz jó vége... Következetesnek sem következetesek, késett a raceroom oldalas fejlesztés amit 2011-re ígértek a feliratok az oldalon, késik a mostani játékuk, valamint nem tudni, hogy melyik projektből küldenek éppen ki képeket, tiszta röhej.
Én is vártam a GTR3-at, biztos jó is lesz, de az tény szerintem, hogy egy nagy nulla a marketing. Kurvára nem ezt ígérték a GTR3-as oldal-nyitás után. -
precise #2238 Csak attól félek, hogy a casual konzolosok a rinyálásukkal megakadályozzák a valódi szim elkészültét. -
unrealnoise #2237 Mihez képest. GP4-hez képest az akkor kijött ISI-s F1 2002 mérföldekkel jobb volt sebességérzetre. Ez nem ma volt, de azért túlzás azt állítani szvsz, hogy szar. Sőt, szimek közt szerintem az ISI bőven jó. -
precise #2236 Én már elhiszem nekik, hogy jó lesz. Feltéve ha betartják az ígéretüket és jön egy teljesen új fizika. -
#2235 Más játékokban meg tudják oldalni. Itt egyszerűen szar, vagyis majd rácsapják a homályosítós effeket meg valami mást is és meg lesz a "feeling", csak félszim fizikával, kamudolgokkal ez egy Shift utód lesz és nem több... persze legalább játszható, mert nem csúszik 4 kerékkel az autó a kanyarokban. 2 hetes móka aztán feledésbe merül.
Na majd a GTR3! -
#2234 A PR-ban 6-7 meter szeles utak vannak, kozvetlenul melette fakkal. Itt a palyaversenyeknel 15-25 meter szeles utakon mesz, minimalis es tavoli objectekkel;) -
#2233 Fene tudja.... Igaziból sem kell nagylátószögű lencsét raknom a napszemüvegre, hogy jó legyen :)))))
Természetesen nem ma ülök először autós játék előtt, ismerek olyant ,aki látta tv-ben, hogy a fov-ot lehet piszkálni, ettől függetlenül ISI engine mindig is híresen rossz volt sebességérzet terén ....
Mondjuk ez a legkisebb bajom cars-al ,ha nagyon lassúnak látom kiülök lökhárítóra :)))
Azt továbbra is tartom, hogy Pannonia Rally-ban iszonyat jó valamiért.... ! -
#2232 40-50 fok;) A 25 egy kicsit keves lenne;)) -
#2231 Igen, de abba lehet a legegyszerubb belepiszkalni, hogy "jo " legyen:)))))))))
De igazabol mindegy, mert az 1db 24-es monitoromon, normalis tavolsagbol nezve kb. 25 fok a betekintesi/latoszogem, igy hatoda/hetede mint amennyi igazabol kellene:) Lehet trukkozni, de igy sose lesz jo;P -
(de a FOV is csak 1 összetevő a 4-ből) -
#2229 Fov 180 :)