19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
flyinghigh #18399 Akkor azt is prezentálhatod a kollégádnak, hogy amíg ilyen fos állapotban van az egész (v.4003) csak emiatt játék egy fillért se költsön hardverre. A javításra váró hibák száma cirka fél év alatt alig csökkent ráadásul az online rész stabilitása az utolsó patch óta csak rosszabb lett, pedig egy ilyen játékot nem a single rész miatt szervál be az ember.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2018.03.04. 09:19:45 -
#18398 Csinaltam egy videot a kollegamnak, (hogy ne bohockodjon mar controllerrel), de ha mar megvan, akkor amirol sirtam az elso resz es a masodik resz eseten is, latszik 8 masodpercnel es a kovetkezo körnel is, (2:10) hogy a rajtlampa vagy valami hasonlo (ami a palyan van) minden esetben keson rajzolodik ki.
Ugy, hogy a tavolabbi cicoma targyak mar reg megjelentek. Sajna a legtobb palya tele van ilyen hibakkal, bathruston egy teljes 100 meteres korlat kesobb rajzolodik ki, ugy, hogy mar a mogotte levot kirajzolta, rohadt idegesito, raer az ember nezelodni, amig ilyen lassu az a.i. :)
Szerintem ezek sosem lesznek javitva, pedig kb ket kattintas lehet ezeken az objektumokon, egy parameter allitas es kesz lenne.
De eleg kemeyen csal az a.i, most koroztem egy kicsit, de ez legyen a legnagyobb baja.
-
#18397 "Project CARS Club Hungary a csoport neve.:) " -
komiki #18396 Szia.Péter egy javaslat.Nézz már rá a steames csoportra légy szíves,és ha már vagytok páran ,gondolkozzatok el az egybeolvadáson.A taglétszám miatt.Ott is lehetsz szerintem aktív szervező (persze ez csak az én véleményem).Megnézed aztán írsz a górénak hogy mi a véleményed arról amit felvetettem.Mindenkinek jobb lenne ha nagyobb létszámu versenyek tudnának indulni a közeljövőben.A döntés rajtad áll.köszönöm hogy elolvastad . Miki.
Project CARS Club Hungary a csoport neve.:)
Utoljára szerkesztette: komiki, 2018.03.01. 16:55:17 -
#18395 A hardveraprón is van PC és PC2 topik. Ott is elhelyezheted a felhívásod.
https://prohardver.hu/tema/project_cars_2_2/friss.html
https://prohardver.hu/tema/project_cars_2/friss.html -
marotispf #18394 :) :) :) Sziasztok! Aki szeretne csatlakozzon teljesen új csoportunkhoz ahol egymást közt versenyeket, később elegendő versenyző szám elérése után bajnokságokat indítanánk!!! (Preferenciám már van: Régen egy F1 2012 játékhoz hoztam létre egy hasonló csoportot az 2 évig működött és a végére 18 versenyzőnk volt, (tesztpilótákkal együtt) Remélem leszünk itt is elegen! Maróti Spf Péter írjatok rám! Holnap reggel 9től délután 1ig gyakorolni fogunk, akinek van kedve csatlakozzon. Teamspeaken megtaláltok majd minket a Magyar Gaming Ts3 Szerveren: Project Cars 2 (toborzás,versenyek) szobában. KÖszönöm! Sziasztok! :) :) :)
Utoljára szerkesztette: marotispf, 2018.02.28. 16:08:48 -
#18393 The Turbo Panzer comes to Project CARS 2: Porsche’s Can-Am 917/10 in the ‘Porsche Legends Pack’
Ha többet akarsz tudni...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.28. 14:09:28 -
#18392 The Insider's Guide - Episode 15: Controller Configuration
-
#18391 -
#18390 A Ferrari 488 GTB, amiből Pista lett.
Nem kell félni, nem jönnek a Sanyi, Józsi, Marcsi nevű Ferrarik, mert a pista, pályát jelent, tehát a nevében is benne van, hogy pályára termett, mind a 720 ló erejével.
Abszolút olyan autónak tűnik, ami a játékgyártók körében is népszerű lesz.
Remélem mielőbb kipróbálhatjuk a virtuális változatát. Az igazira ugyanis, nem sokunknak van esélye. :((
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.24. 12:51:45 -
#18389 Mindkét változat működhet. -
#18388 Én meg a seggem alatt érezni :) -
#18387 Ezt nem a játékban, hanem a garázsomban szeretném látni.
-
#18386 Mindenképp érdekes lesz. Meg az is, hogy a kormányt hogy fogják kitakarni, hogy a versenytársak ne lessenek. -
#18385 Ezzel én is pont így vagyok. Csak nekem egy normális lakás kellene már a környéken.
Otthon a sajátomban bezzeg lenne hely, csak nincs olyan munkahely ami annyit fizetne, hogy azt mondjam, na ezért megéri hazamenni. -
#18384 Glória nézet. :)))
-
#18383 Sziasztok!
Azoktól kérdezném akik használnak valamilyen Jack Spade féle FFB beállítást, hogy ki melyiket használja, melyiket gondolja a legjobbnak. Minap letöltöttem a legutolsó frissített csomagot a 2.02-t ami már a 4- update-hezlett frissítve és érdekes módon alig éreztem különbséget a kipróbált beállítások között. Természetesen jó helyre másoltam, átneveztem, játékon belül customra állítottam az FFB beállítást de nagyjából ugyanolyan erővel rángatta a kormányt minden kipróbált beállítás, még a "lo" val jelölt beállítások is erősek voltak. Mondjuk nem tudom, hogy milyen kormánnyal készültek a beállítások, mihez a legideálisabb, lehet hogy szíjas vagy DD kormányok-hoz jobb, mert én egy fogaskerekes G29-el próbálkozom. Végül átállítottam Informative-re ami kapásból jobbá is tette a dolgot. Ez nálatok is így van? -
#18382 Szívesen elökörködnék egy ilyen cuccal otthon is, de ahhoz kellene még egy szoba, mert most, jelen pillanatban nem igazán tudnám hova rakni. :)
-
#18381 Az autósat próbáltam a tavalyi gamescom-on. 1 monitoros verzióban és 2 projektoros, kivetítős verzióban egyaránt.
Nagyon bejött, jópárszor beálltam a sorba. PC1-el nyomatták. -
#18380 -
#18379 THE INSIDER'S GUIDE - Episode 14: Suspension Settings
-
#18378 Mai kis színes.
-
#18377 A gumikopásnál is és az üzemanyag fogyasztásnál is kétfajtára csökkentették le a lehetőségeket. De véleményem szerint ez nem visszalépés és én még ezt is visszavenném egyfajta, autentikus módra, viszont az hibátlanul tegye a dolgát a különböző gumifajták között és az üzemanyag fogyasztás, érzékenyebb és valóságosabb legyen az eltérő vezetési stílusoknál. Azért valljuk be az is eléggé bonyolult előállítást igényel, hogy van vagy húszféle géposztály, amelyek különböző módokon használják fel vagyis el a gumijukat. Formulától az az utcai autókig. Na, most ezt tetézni a szorzókkal, az annyiszor több hiba lehetőség. Tehát legyen autentikus aka. valóságos de az jól tegye a dolgát. Üzemanyag fogyasztásnál, hasonlóképpen. Ami visszalépés az az FFB leegyszerűsítése és az autónkénti állítás lehetőségének az elvétele. Ez fail.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.20. 10:08:33 -
unrealnoise #18376 Köszi! Gondoltam, hogy valami bugos, vagy nem működik, mert ilyen nincs. :) Amúgy az Automobilista lenne az egyik legjobb választás. VR támogatás dukálna hozzá, nagyon zsír lenne. Most egy 24"-es 144Hz-es monitoron játszom, ami jó. Nézegetten 4K monitorokat, stb, és hát borzasztó árak vannak, annyi pénzből majdnem kapok kettő Oculus Rift-et... Érik a Rift nagyon, már ez a 110-150 ezres ár is olyan, hogy szerintem szimulátorozni sokkal jobb befektetés és élmény, mint sokkal többért egy nagy felbontású szokásos gamer monitor...
Ez a monitort meg lehet eladnám, és beszereznék helyette egy totál fapadosat. :)
sertrex: valóban, két nagy hibát elkövettek: 1. kiadták ilyen bugosan 2. rossz időpontban adták ki.
Ha belegondolunk, vártak volna még fél évet, kicsit többet, teljes erővel fejlesztették volna még, de akár +1 évet várak volna, és kihozták volna idén ősszel, hát bugos sem lett volna, a kritikák is jobbak lettek volna (nah nem mintha olyan rossz lenne az a 8-8.5/10-es átlag), szóval nyert ügyük lett volna, csak hát a pénz, az pénz, lutri, egy év meló, egy év fejlesztés azért nem kis plusz pénz, de lehet inkább megérte volna.
Amúgy én is azt csinálnám. Addig pofoznám, amíg szinte minden 90% körüli állapotba kerül. És utána, ERRE építkezve kellene elkezdeni a pCars3-at fejleszteni. Nem kellene a pCARS3-at túlgondolni. Sok mindent már nem tudnának beletenni, de bugmentesen, még jobb graffal, különböző játékmódokkal simán lehetne még bővíteni. Lehetne lopni a Forza Motorsport szériából a GTS-ből, etc. Lehet sokakat nem érdekel, de azok max nem használnák őket. Viszont a casual réteget is meg lehetne így fogni. Remélem ők is így gondolják, hogy a javítások nem mennek levesbe, és remélem nem akarják túlvállalni magukat. Ismét. (Bár már nem is nagyon tudnák mivel, hiszen elég sokat "tud" a cucc, bár van pár érthetetlen visszalépés, nem értem pl. a gumikopás, benzinfogyást vagy valamelyiket miért nem lehet már állítani szorzóval... -
ManoNegra #18375 Az Automobilista telepített mappájában, a Support mappában található, van útmutató AMD kártyához is. -
ManoNegra #18374 Az Automobilistához van útmutató, hogy az Nvidia driverben (feltéve hogy Nvidia karid van) mit kell piszkálni, így nekem nagyon jól nézett ki. Csak mióta megvan az Oculus, már nem használom, pedig jó kis játék, megcsinálhatnák hozzá a VR támogatást. -
#18373 Ha ezt a listát, Unofficial issue list [Post Patch 4.0] most, pár héten belül kijavítanák, akkor visszahozhatnának elég szépen az első rész népszerűségéből. De az első rész is a tizedik patch után állt talpra, legalábbis pécé fronton. A második rész valóban idióta üzletpolitikával jött ki és még félkészebb, bugosabb volt, mint az első. Szeptember óta, Steamen, kb. 175 ezer kelt csak el eddig. Szerintem ez sokkal nagyobb pofon az SMS-nek, mint a sok kritika, fikázás, de megérdemlik és remélem tanulnak belőle. Most egy három négy évig nem is adnék ki a helyükben új részt, hanem ezt amolyan AC mintára negyedévente upgradelném, patch-elném és amikor már valóban elérte minden "ficsör" a legalább 90%-os készültséget, 100-as soha sem lesz, akkor egy nagy tartalom bővítéssel, kijönnék egy 3. résszel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.20. 09:06:46 -
ManoNegra #18372 Én online nem szeretek menni, csak offline használom.Összességében meg vagyok elégedve az AI-val, néhány pálya van, ahol egyszerűen nem lehet normálisan versenyezni. A szórás amúgy elég nagy, van amikor 120%-on is megverem, van amikor 60% megizzaszt. Pálya és autófüggő a dolog, de ez a Porsche futam teljesíthetetlen. -
unrealnoise #18371 Amíg nincs jó AI a pCars2-ben addig nem fogom sokat tolni. Pedig baromi jó cucc. A grafika, a sok járgány a pályák, a menük, az UI stb miatt pedig ezt tolnám a legtöbbet. Az AI olyan szinten javult, hogy nagy hülyeségeket nem csinálnak talán tömegesen és a tempójuk is optimalizálva lett. Egy gond van még vele, egyszerűen nem látnak. Silverstonban, ha az utolsó kanyarokban bemegyek valaki mellé, képes simán rámhúzni a kormányt koccanásig, aztán megilletődötten "átadja" a helyét. Élvezhetetlen. Persze sok versenyen nincs igazi test-test elleni harc, hanem a boxtaktikák, a konstans tempó, időzítések és a balhéból való kimaradás a "sorsdöntő". Szóval még lehet így is élvezetes, még mindig jobb itt a helyzet, mint az AC-ban, ahol Silverstonban bizonyos járgányokkal default setuppal szarrá verem a 100%-os AI-t, totál illúzióromboló. Gondolom van olyan kocsi, járgány, amivel lehet ott élvezetes csatákat tolni, de attól még teljesen hektikus, és abban is biztos vagyok, hogy ez az AC-ban már így is marad...
Egyedül az AI-ra kellene komolyabban rágyúrniuk, és nagyon élvezetes cucc lenne. Addig meg marad az rF2, mint elsődleges szim.
Az Automobilista nagyon jó cucc, de UI-ra fejlődhetnének, 10 évvel le vannak maradva... a HUD-ban pedig elég jók, logikusak, okosan oldották meg őket. Viszont az Automobilista szvsz botrányosan "recés" sajnos. 1080p, max élsimítások meg ilyesmi, és nagyon, nagyon illúziórombolóan ocsmány emiatt. Bármelyik szim szebb mellette, pedig nem egy csúnya játék, jók a pályák, jó a fizika, jó az AI.
Mondjuk idén is lesz mivel játszani. GTR3, iRacing (AI), Assetto Corsa 2 (?!)...
Félek a pCars2-ben érdemi javulás már nem lesz, és mivel messze nem lett akkora siker ez a 2. rész, mint az első, egy ideig nem is hiszem, hogy lenne 3. rész. Pedig elférne. Mondjuk magukat okolhatják, Forza Motorsport után, GTS előtt kiadni... Idióta döntés volt...
GTR3-tól sokat várok. Körítés, hangulat, szabályok, pályák, grafika. Igazi játékosbarát, kis szimulátort várok, remélem nem cseszik el. -
#18370 Én az első részben is kihagytam a karriert a sz@r AI miatt. Ebben se kezdtem még bele. Addig nem is fogok amíg, azt nem olvasom, hogy sokat javult. SMS-ék azt ígérték, még a harmadik patch után, hogy az elkövetkező fél éveben minden patch-ben prioritása lesz az AI-nak, vagyis folyamatosan javítani fogják.
A negyedik patch-ben már van is javulás de még nem minden pályán fejezték be az AI javítását.
Gondolom érthető, hogy a valóban rengeteg pálya, a különböző nyomvonalakkal együtt, rengeteg autó és rengeteg időjárás és napszak variáció, eltart egy darabig míg végig mennek az egészen.
Ha a CARS-t is úgy fejlesztették volna, mint az AC-t, akkor most mindenki türelmesen várna a következő update-re. Meg hát valljuk be, egyik szimulátort se fejezték még be, ami mostanság a piacon van. Egyedül talán az Automobilista, ahol bejelentették az utolsó update-et, de azzal meg játsszanak a brazilok. :)) -
ManoNegra #18369 A karriernél a porsche meghívásos eseményeknél az első versenyt sikerült valakinek megnyernie? Lezúdul az eső, és tele lesz a páya pocsolyákkal. Értem én hogy aquaplaning meg minden, de akkor vagy az AI-ra is legyen hatással, vagy vegyenek vissza az effektből, mert ez így teljesíthetetlen.
Nagyjából mintha tükörjégen mennék. -
#18368 Igen :)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.02.17. 23:27:16 -
Timbu #18367
Arról csak én maradtam le, hogy az SMS Fast and Furious játékot készít?
-
#18366 Alapból a default box kiállás nem jó. Ha nem állítasz kiállás taktikát, akkor általában teli tankol és nem cserél gumit és sokáig javít ha kell.
Ha belépsz egy default setup-os szeróra, mielőtt kimész a pályára, érdemes létrehozni egy új taktikát. A jövőre nézve érdemes ezt beiktatni, kevesebb az idegeskedés. Most már azt is beletették, hogy a gumitípusnál lehet időjárástól függő automatikus gumicserét is beállítani. Ha versenyközben esni kezd, akkor biztos nem slick-et fog felrakni. Nem default setup-nál ez nem lényeges de ott is javasolt, mert bármi közbe jöhet. Én már megtanultam, hogy a box taktika a legfontosabb része a versenyzésnek ebben a játékban. Volt hogy elkoptak a gumik és kimentem default taktikára, tele tankolta az autót és nem cserélt kereket.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.16. 19:58:56 -
#18365 Csatlakoztam a szerverhez, időmérő zajlott éppen, kaptam 7 liter üzemanyagot, változtatni nem lehetett, mentem ameddig el nem fogyott, beléptem a boxba és már 80 literen volt az érték, onnantól meg ugye esélytelen javítani, itt taktikát állítani nem tudsz, ez tőled független dolog, ráadásul időmérőn. -
#18364 Nálam ráadásul kitakarta a kormányom a "car management" ablakot és kicsit még oldalra is kellet hajolnom, hogy lássam. Szóltam fórumon, hogy ezt is tegyék mobilissá, de ebbe a patch-be úgy látszik nem fért be. :(( Mindegy, kicsit most átrendeztem a cuccom és így ez a kérdés megoldódott. :)) -
Axtros #18363 Online is működik, de tényleg macerás a menet közbeni hencsergés a box beállításokra. Főleg akkor, amikor épp szendvicsben vagy, vagy éppen üldöznek, mint a meszest. Szóval én is inkább az előre beállított box taktikára esküszöm. Mivel maga az üzemanyag betöltése relatív nem visz el sok idő - jóval kevesebbet, mint a javítás - ezért én mindig próbálok úgy okoskodni, hogy adjanak valamennyi üzemanyagot, még akkor is, ha nem is kell, mert ez még mindig jobb, ha van, és nem kell, mintha kellene, és nincs. :)
Publikra meg csak úgy érdemes bemenni, ha legalább van néhány perc erre + az időmérő. De sajnos ez ritkán jön össze. -
#18362 Fix setupos versenynél nem árt előre beállítani a boksz taktikát, hogy kiállásnál mennyit tankoljon, még akkor is ha nincs kötelező box kiállás. Persze ha az ember csak úgy beugrik egy publikra erre nem sok idő van, ha van egyáltalán. Ezért van ott a "car management", amivel menet közben is módosítani lehet, hogy mit és mennyit adjanak a boxban. Persze ez egy kicsit macerásabb vezetés közben. És nem árt beállítani egy gombot a "request pit stop"-hoz is és mielőtt kimész, előtte megnyomni, így akkor kint vár a személyzet és az előre beállított dolgokat fogja csak elvégezni. Nem igen teszteltem még online, de offline működik. -
#18361 Az a baj, hogy egyébként élvezném nagyon. :) -
#18360 Project CARS 2: 50%-os akció az alapjátékra.