Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.
Nálam ami most van 980ti fullon kihajtja esőben is.
Igaz a nyáron újult a proci alaplap ram kombó, ami sokat számít,nem csak az erős kártya kell.
sertrex
Én mondtam. <#integet2>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Ezt a Honda-t én is kipróbáltam, végül is tényleg nem rossz. Mókás. 😊 De egy ilyen fun autó éppen elég a programban. 😊
Volta, Ampere, vagy Watta, mittomén...<#idiota>
jól látod kelleni fog a következő generációs kártya... még ha mást is mondanak pimax-nél akkor is. Elméletileg azt mondják lehet állítani a felbontást amit a HMD-re küld, azaz pl 2 x 1080p esetleg jó lehet, de az se fog úgy menni mint most a rift, mert az még így is csak a fele
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 11:42:38

sertrex
<#eljen>

lac coo
Es az uj wr csodadat akkor mivel hajtod, varni kell valami uj kartyara ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
Nana! Ez a kis Honda azért jó móka. Nem csak a hivatalos dolgokkal lehet jókat versenyezni. Végül bármivel, csak társak kellenek hozzá. 😉)

1070-es volt a 3 monitorhoz...

És akkor ez a japán pack ami már van ez mi?

Ezt a DLC-t megkapták azok, akik a Deluxe edition-t vásárolták meg. De ez csak négy autó, semmi más. Igazából nem is nevezné DLC-nek, hanem pénzlehúzás beetetőnek, mivel sokat nem tesz hozzá a játékhoz ez a négy verda.

"engem pl a 26. porsche és ferrari pakk nem mozgat annyira"

Engem sem. Az Assetto Corsa-ban is eljátszották már ugyan ezt. És semmi értelme nem volt. A legrevelánsabb Ferrar-ik, Porsche-k már most is benne vannak a játékban, nem hiszem, hogy egy 1960-as, vagy 70-es évekbeli típus bármikor is közönség kedvencé válna. Lenne itt még egy pár kategória, amit lehetne bővíteni, amelyek népszerűbbek pl.: LMP-s sorozatok, vagy GT3, GT1-es autók, DTM, WTCC, stb. (Persze más néven szerepelnek a játékban, de ez most mindegy.) Ezekkel a kategóriákkal nagyobb lenne a közösség is, és talán többen is vásárolnák meg a programot.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.11.30. 08:18:28
Shodan
Kinek mi...., engem pl a 26. porsche és ferrari pakk nem mozgat annyira. Ez a DLC viszont nem hangzik rosszul...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

És akkor ez a japán pack ami már van ez mi? <#rolleyes>

https://fxmason.blogspot.com/

Hát elvileg a kiszivárgott hírek szerint ez lesz az a négy DLC, amit benne van a season pass-ban:

Fun Pack
Porsche Pack
Le Mans Icons
Ferrari Expansion

Ezek eléggé beszédesek. Az elsőről meg már pontosan tudjuk, hogy mit fog tartalmazni.
Speciel én a ralliért nem vagyok annyira oda, szal inkább a köv dlc-ket várom. Van nem kevés autó meg pálya, elleszek addig míg jön. Meg mivel delux-ot vettem van egy két bonus autó is.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.29. 23:02:26

Én a következőket tudnám elképzelni (kívánság lista):
Mai DTM-es autók - de legalább a Mercit visszaadhatnák, ami az első részben benne volt.
Japán Super GT-s autók.
További GT3-as autók.
Valamilyen új F1-es autó, ami nagyjából hasonlít a 2017-es hibridekhez, mert ami most van az kb. 2013-2014, és mára eléggé vintage kategória. 😊
És adják vissza a Mclaren MP4-12C, mind utca, mint pedig GT3-as verzióban.

Pályák: Paul Ricard, Mugello, Zandvoort, Norisring, Sepang.

Na, hát kb. ezt nevezném DLC-nek! 😊 Álmok!

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.11.29. 22:34:18
Benne vagyok.
lac coo
aZ ASZFALTON A BUMPMAPOT LEHET ÁLLÍTANI, HOGY ESŐBEN NE EGY ÉLES VONALIG JELENÍTSE CSAK MEG? ROHADT RONDA ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.29. 21:40:07

Milyen kártyát cseréltél 1080-ra?,vagyis mi volt a 3 moncsidhoz.
Csupán azért kérdezem mert nekem 980ti-van...

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.29. 18:33:16
sertrex
Ki kellene próbálni az Online Championshipet. Ha páran összejönnénk, akkor rögtönöznék egy sprint bajnokságot, úgy értve, hogy 3-4 futamból állót. 😊) Hogy egyáltalán használható-e, működik-e?

sertrex
Ez ízlés kérdése. Nekem például eléggé bejön. A Mustang '66 RTR-nek kimondottan örülök. PC1-ben már mentem a mod verziójával, remélem a hivatalos is olyan élvezetes lesz.
A patch után, kézzel tapintható a stabilitás. 😊))

Elég gáz összeállítás, remélem a második DLC pack értelmesebb kocsikat fog tartalmazni. Viszont a mostani a patch sokat javított a programon, végre vizes versenyeket is lehet élvezni. 😊.
sertrex
Hírek a közelgő DLC-ről.

"A stúdió egyúttal megosztotta az első információkat a versenyjáték közelgő bővítményéről, a Fun Packről is. Ez két vadonatúj pályával (Circuit De Barcelona - Catalunya Rallycross, Brands Hatch Rallycross Historic), hat új kocsifestéssel (a jelentősebb eSport versenycsapatok stílusában) és nyolc további verdát kínál, utóbbiak a következőek lesznek: Audi S1 EKS RX Quattro, Citroën DS3 RX Supercar, Ford Bronco, Ford Mustang RTR Spec - 5D, Mustang '66 RTR, Ford RS200 Evolution, Renault R5 Maxi Turbo, Audi Sport Quattro S1. A Project CARS 2 - Fun Pack a tél folyamán jelenik meg. "

Forrás
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.29. 13:26:38

Aerofly fs 2 flight simulator vr nagyon komoly látvány tekintetében , a szimuláció része sem rossz de nem hardcore... Viszont még a gyengébb gépeken is szebb látványt nyújt vr-ban, mint bármelyik egyéb repszim a legjobb kártyákon. Toltam én is dcs-t is de annál a grafikus motorja elég vacak, tökmindegy, hogy jó géped van nem tudja kihasználni... X-plane-ben meg majd csak jön mostanában valamikor a hivatalos vr támogatás, ami meg most van azt 40 dollárért árulják hozzá, és ráadásul nem is igazán jó.

Szerintem nem gyenge a felbontása? E fölött a mai gépek úgy sem nagyon bírnák, vr meg nem támogatja sli-t... Meg amúgy is, nézd meg a robo recall-t mert abból is látszik, hogy nem a hardvernek hanem a játékfejlesztőknek kellene most kicsit fejlődni...

lac coo
Mondjuk repszim az felejtos, valami lazabb arkad, kucsit nehezkes lenne a 654 billentyu kombo kezelese vakon ! 😊)

Hát igen, kell hozzá vas sajnos...😞 cseréltem kártyát is 1080-ra de igazából 1080Ti kell ha nem akarsz kompromisszumot kötni...
egyébként a pcars 1070-el is teljesen jó medium graffal.. repszimhez viszont már kevéske.
Ha erre jársz ugorj be kipróbálni 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 11:44:10

lac coo
Fiam rinyal a rifert, de nem tudom....ez egy tisztesseges haz ! 😊)

De en is elgondlkodtam pont warthunder miatt.....
De jelenleg azt se tudom gepem jo e hozza ....

Hú ez egy hosszú történet...<#idiota> Nekem a rift vive és társainak nagyon kicsi a felbontása, azt mondtam addig nem foglalkozom vele amíg nem lesz legalább 2x fullHD, Aztán szeptemberben megjelent a kickstarteren a pimax 8k 200-as fov-al 2x 4K kijelzővel és azt mondtam ez lesz az első ami engem érdekel.... bele is ugrottam,..... na de majd csak februárban kapjuk kézhez.... hosszú a várakozás mikor már annyira túlfűtöttem magam a kampány alatt, <#hehe> nem bírtam ki, hogy ne vegyek riftet 😊 főleg hogy ennyire lement az ára... tavasszal meg eladom 😊
A lényeg viszont az, hogy a felbontás valóban kicsi, SDE nagy, látószög csak 110fok...(mondjuk ezzel van a legkevesebb bajom)...meg ott a godrays... de a 3D élmény azzal a szupergyors és pontos tracking-el annyira zseniálisan jó, hogy a 3monitoros korszaknak nálam ezennel vége...<#idiota> ráadásul annyira baromi jó, hogy újra elkezdtem repülőszimulátorozni is....amit több mint 10 éve teljesen abbahagytam... oda kevés a 3 monitor, ott mindenhova kell látni...😊
komolyan brutál jó élmény... még a gyenge felbontással is....
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 11:37:02

lac coo
Hogy hogy vettel riftet, azt modntad nem jo neked ez a mostani ?! 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.29. 11:12:20

Ahh mindig csak elkomolytalankodod, <#banplz>

<#eplus2>

sertrex

<#nemtudom>

lac coo
Nekem az hianyzik ha berakom rukibe nem csipogja a lambadat ! 😊)

Más az a fíling mikor végül beszállsz és elhajtasz vele. <#idiota>

Ac-ban részletes itt viszont abszolút realisztikus <#papakacsint>, a photo módban körbe lehet "járni" az autót lehet fényképezni pályán stb, elképesztően néznek ki! Minden autót körbejárkáltam már vele. Egyébként meg a kamera klippinget beállítod, és akkor úgy is körbe lehet járni hogy simán felállsz és körbejárod a szobában... <#nyes>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.29. 08:38:59

lac coo
Hat nezd meg a masik autokat, ne a sajatodat ! 😊)

Nem lehet vagy csak nem találom a saját autóm részletességét állítani? Úgy értem, hogy VR-ban ha kiszállok a vasból, hadd nézegessem már körbe hogy is néz ki kívülről. <#idiota>
KTM-nek pl egyáltalán nincs hátulja, de a kasztnis kocsiknak kereke sincs... ok hogy ez teljesítmény növelő, meg belülről úgysem látom, na de legalább egyszer megnézhetném. <#beka3>
AC-ban pl teljesen részletes az összes járgány.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 08:10:44

macleody
Én f488-al meg az utcai laferrarival is mentem spa-n versenyt ai ellen esőben patch előtti verzióban, utolsó helyről indulva a 4.-7. helyig küzdöttem fel magam 28 kör alatt. Nem volt az olyan csúszós, annyi volt a titka hogy el kellett hagyni az ideális iveket > kerülni kellett a nagyobb pocsolyákat...

lac coo
A mai napig jó volt, de majd megnézem ...

Szuper gyorsan jött a patch, már ahhoz képest, hogy kunos másfél év alatt sem jutott el odáig hogy tisztességes VR támogatást csináljon, mai napig nem megy a menü VR-ban. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.28. 21:16:41

Alexease
Nem probaltam a patch-et, talan hetvegen, de a hangnal az egyik trukk, hogy 100%-ra kell allitani az "osszhangzast". Pl. ha csak 3-bol valaszthatnal, akkor motor: 30%; gumik: 50%; akarmi: 20%. A lenyeg, a sok csuszka osszerteke ne legyen (joval) 100% felett. Legalabbis korabban nalam igy volt jo.
lac coo
Egyebet nem tudok elmondani ! 😊

macleody
Laca ne csináld már, ez édeskevés, feküdj neki jobban a témának 😊
lac coo
A vizes AI tmpoja javult, teljesen jó.
Hang nálam szar lett, gerjed a több ia utóval akárhogy állítgatom.
Eső sokkal tapadósabb lett, Brno ban néztem, P GT4-el, azzal mentem ott jó sokat, eddig kellemesen negyedgázos csúszkálós volt, most padlógázas minden, kicsit játssza a fejét de semmi komoly ...

Ennyit vettem észre ! 😄DD

Ez jól hangzik...

www.smart-bus.hu

sertrex
Dirt Rallyban nem próbáltam az RX-et, viszont LFS-ben sokat mentem és ez eléggé hasonló. Bár már az emlékek elhomályosulhattak, de érzésre rögtön az jutott eszembe. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.28. 19:46:20

No, ha már rallycross... Dirt Rally-hoz képest milyen?

www.smart-bus.hu

sertrex
Ez így szokott lenni. 😄DD

jól van már a patch-t is patchelik...
sertrex