19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18439 Én csak simán azt, ami a játékban van. De leginkább érzésre állítok az autón és/vagy használom a race engineert. :) -
MasterMason #18438 Ti használtok amúgy telemetriát? Egyedül az hiányzik nekem ebből a játékból egy "rendes" telemetria... Persze elvileg vannak app-ok, de nem tudom melyik lenne jó, mondjuk amíg monitoron játszottam soha nem volt gond, mert több monitorom volt, szal egyik monitoron lehetett futni a másikon meg ment a telemetria. Viszont oculussal alapból macerásabb a dolog.
Egy a lényeg, ti melyik telemetriát használjátok ha használtok?
-
#18437 Episode 17: Engine, ECU & Gearing Settings
Ha többet akarsz tudni... -
ToMy_ #18436 Köszönöm, megnézem. -
#18435 Próbálkozz a linken, hátha... #18397
-
ToMy_ #18434 Sziasztok,
tudtok olyan 25+os PC2-s közösségről, akik rendszeresen szerveznek versenyeket? Egy lightosabb bajnokságba beszállnék.
Mármint a 25+ az életkorra értendő, nem a létszámra. :)
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2018.03.12. 18:34:19 -
MasterMason #18433 Marha jó ez a pálya, nagyon jók ezek a kanyarok. Ma volt idöm kicsit tesztelgetni porche pakot is, jók az autók is. Bár nekem a kedvencem még mindig a pagani huayra, és nem csak azért mert valami elképesztően vadállat oculusban az az autó , hanem mert talán az legnehezebb legérzékenyebb autó is. Az oculus támogatás is marha jó lett, most kb 1.0-ás supersamplingal hozza azt minőségre mint eddig 1.5-ön. Kezd egyre kiforrottabb lenni ez a játék. -
#18432 Eszembe nem jutott volna. Köszi. -
ToMy_ #18431 Működik az. Csak a VR verziót indítsd el a másik EXE-vel. -
#18430 Cars2-ben mióta nem működik a trackir? -
Ha többet akarsz tudni... -
#18428 Erre csak annyit, ha Monaco alkalmas a versenyzésre, akkor szerintem bármi más is. -
Axtros #18427 Ha így lesz, akkor lesz egy újabb jó pálya - versenyre. -
#18426 Már itt is az ígéret, miszerint a következő frissítésben kibővítik további nyomvonalakkal.
-
#18425 Én se bántam volna ha inkább ez a vonalvezetés kerül bele a játákba.
Porsche on-road circuit
-
Axtros #18424 Oké, akkor a pályák számában tévedtem, de eléggé kevésnek találom, így is, az összeset, DLC darabszámra. Főleg úgy, hogy a Fun Pack két semmire sem használható rallycross pályát kapott, amit a kutya sem használ. Ráadásul két olyan pályába beépítve, amelyek már korábban is elérhetőek voltak. (Brand Hatch, Barcelona). Szóval ezzel nem igazán adtak sok újat a fiúk, és nem is nevezném ezeket "különálló" pályáknak.
Az pedig, hogy mindössze egyetlen egy vonalvezetést kapott a Porsche teszt pályája, az az SMS gyengeelműségére vall, technikai, és/vagy üzleti (liszenszelési) oldalról is.
Továbbá, szerintem az LMP1-es Porsche-t logikus lett volna a Porsche csomagba betenni, már ha ennyire majmoljuk a Porsche-t. Még akkor is, ha valamiféle Le Mans-i csomagba benne lesz - vagy sem, amit még nem tudunk. (Egyébként már most látom, hogy az is mekkora érdeklősdésre fog számot tartani. Szerintem az on-line futamok 0.1%-át sem fogják kitenni a régi Le Mans-i szutykok.)
Bizonyára a DLC-kre vonatkozó tervek már akkor készen voltak, amikor a játékhoz kitalálták a season pass-t, de ha már akkor bevalották volna, hogy az első négy DLC pontosan mit fog tartalmazni, akkor biztos vagyok benne, hogy season pass-t feld*****k volna a se****be, mert senki sem vette volna meg. A baj az, hogy olyan tartalmat gyártanak, amire nincs igény.
Nem értem, nem olvassák a saját hivatalos fórúmjaikat? Mindenki GT-s kategóriákért sír, és ma is élő, de klasszikus pályákért. Nem hisztorikus sz****ért. Vagy új F1-es modellért...mindegy, úgy sem számít. Maradunk a GT3-ban. :) -
#18423 Hát mondjuk ez egy tavaly októberi videó. Azóta volt 3 vagy 4 patch. Határozottan javult azóta az AI, az időjárási dolgok, gumik, miegyéb.
Mellesleg kipróbáltam tegnap, száraz pályán száraz gumival, majd száraz pályán esős gumival, majd esős pályán esős gumival.
Esős gumi száraz pályán 3-4 mp-cel lassabb, mint a lágy slick és 8-10 mp-cel lassabb esőben. Ez azért mutatja, hogy működik a gumifizika ha nem is tökéletes és korántsem teljes a kép, mert ez csak egy rögtönzött teszt volt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.03.07. 12:11:31 -
#18422 Pont nem OW-el próbáltam, talán a PC1-ben szerzett negatív tapasztalatok miatt, kanyart levágva füvön előztek, nekem jöttek, felborítottak, nekem OW-re ott van az F1 2017 :) Inkább túraautó vonalon próbálkozok ha van hozzá kedvem és időm is engedi. Minden esetben elsőként az Acura NSX GT3 / Hockenheim kombóval próbálkozom amivel korábban egy tesztvideót is csináltam és a Careert is elkezdtem és esős körülmények között mindig a korábban leírtakat tapasztaltam még a gyárilag bekapcsolt TC kikapcsolása sem nagyon volt észrevehető.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#18421 Néhány kiegészítést, korrigálást igényel a hsz-ed. Az alábbi képen is látszik, hogy erre a DLC-re csak egy pálya volt igérve.
Kiegészítésnek annyi, hogy a lipcsei pálya nem csak teszt pálya, hanem FIA licences verseny pálya, persze nem F1 és nem a leglátogatottab versenyeket rendezik rajta. Továbbá még driving school, track days, test days, stb... rendeznek rajta. Három nyomvonalat tartalmaz, amiből a leghosszabb, kb. 4km, került a játékba. Hogy a másik két nyomvonal miért nem azt csak SMS tudja. Talán ez is licenc kérdés.
Végül az LMP1-es Porsche azért nem került a csomagba, mert lesz egy Le Mans Icons DLC, amiben benne lesz a Le Mans historic pályával együtt. Ez utóbbi még nincs megerősítve.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.03.07. 10:05:29 -
#18420 Nyilvan nem padlofek padlogaz ( csak majdnem..) de szerintem is nagyo tapad esoben.
-
Axtros #18419 írd oda melyik kombóval jött ez a tapasztalat
Nincs itt semmiféle kombináció. A Porsche pályának az a vonalvezetése, amit most adtak a DLC-vel, nem túl optimális a versenyzésre. (Persze alapjában véve tudom, hogy egy teszt pályáról van szó, de mivel a PC2 meg egy számítógépes játékprogram, nem ártana talán rajta versenyezni sem.) Szóval, nem kell itt még elmenni időjárás / napszak effektekig, itt csak tisztán a pályáról szólt a korábbi bejegyzésem.
De ha már itt tartunk csak a vita kedvéért, akkor azt is kifejetem, hogy pontosan melyik vonalvezetés lenne - szubjektív véleményem szerint - az alkalmasabb a versenyzésre. Aztán mindenki jöhet a saját ötletével, vagy véleményével.
A rajt-cél egyenes meghosszabítása miatt vagy a Suzuka S-t ki kellene venni, a nagyobb ívű Loews kanyart kellene meghagyni, és nem a kisebb, szűkebb változatát, és végül a Bus Stop kérdés. Na ez az a pont, amiben én is dilemábban vagyok, mert nagyon ötletes, de mivel ez az egész így is egy kanyarban van - igaz, nagy ívű, gyors kanyarban - talán ezt is ki lehetne hagyni a verseny nyomvonalból. Tesztelésre nagyon jó, hogy ott van, de én azt gondolom, hogy a nagyívű folyamatos és gyorsasági kanyar önmagában is ad elég "versenyhelyzetet", nem kellene azt még megtörtni a "buszmegállóval". De mint mondtam, ez számomra is kérdéses.
Pitti:
Esőben mindenki szenved, éppen azért nehezebb is, ha esik. Az esős futamok teljesen elétérő vezetéstechnikai megoldásokat igényelnek - még egy szimulátorban is - mint száraz pályán. Ez adja meg az esős futam különlegességét. Ott "szenvedni" kell, mert az időjárás az első számú ellenfeled, a többiek csak utána jönnek. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.03.07. 08:28:13 -
ManoNegra #18418 Én is így vagyok vele, szenvedek esőben többnyire. -
Pitti #18417 Amikor ilyen véleményt írsz légyszi' írd oda melyik kombóval jött ez a tapasztalat. Mert az dicséretes, hogy nem általánosítasz, de én pl. meg pont olyan kombóval nem találkoztam még ahol esőben ne szenvednék mint disznó a jégen. Többnyire KTM-el, de az összes OW autót nehéz vízen vezetni. padlógáz padlófék kizárt. -
Axtros #18416 Azért ez a Porsche Pack is hagy maga után kíváni valót.
Önmagában nagyon jó hogy megtömjük a Porsche palettát régi és klasszikus modellekkel - bár az már más kérdés, hogy ezeket a valóságban mennyire fogják használni a játékosok - de ha már így alakult, akkor lehetett volna akár teljes is a csomag. Hiányzik a Porsche LMP1-es, ami még jól jött volna LMP1 kategóriájába, mert ha ez meglenne, akkor nagyjából elmondhatjuk, hogy megvan az összes autó az utóbbi idők modelljeiből, ráadásul az LMP1 kategória népszerűbb a játékosok között, mint a vintage-ek.
A másik a pálya. A Porsche teszt pályája nagyon jó vonalvezetésű, de mint a valóságban is, úgy nem versenyzésre, hanem tesztelésre fejlesztették ki. És mivel a programban - jelenleg - csak éppen a tesztelésre alkalmas vonalvezetést tették be, így azon legfeljebb csak mi is tesztelhetünk, de versenyre aligha alkalmas. (Igaz, tesztelésre még szimulátor szintent is tényleg jó, mert minden olyan kanyartípust tartalmaz, ami előfordulhat egy normál pályán, ráadásul ezeket igen jó kombinációban.) Nem értem, hogy mi lett volna abban még nehéz, hogy betesznek még egy-két olyan vonalvezetést, amin akár rendes versenyeket is lehetne rendezni.
Ami pedig végképp érdekes, az az, hogy korábban arról volt szó, hogy a második csomag - a season pass ezt tartalmazta - 8 autót és 2 pályát fog tartalmazni. Ehhez képest ez az egy pálya - és ráadásul még versenyre sem teljesen alkalmas pálya - nem tükrözi a korábbi ígéretet. Ez persze önmagában annyire nem fontos, tartalmaz még bőven pályát a program, de korábban pontosan leírták, hogy a season pass árában hány DLC van (4), és azok - bár konkrétumot (autókat, pályákat) nem tartalmaztak - számszerüleg mennyi tartalommal fognak megjelenni (darab pálya / autó). Ehhez képest most kicsit átverve érzem magamat az SMS részéről. És még itt az sem lenne vigasz, ha a Porsche pályájához adtak volna még egy vonalvezetést, mert az már nem számít új pályának.
Szerintem ebből a csomagból a játékosok a legtöbbet a Porsche 911 RSR fogják használni, a többi megy majd a levesbe. :) -
#18415 -
#18414 Az esőhöz annyit, hogy sajnos az esős körülményeket az különbözteti meg a száraztól, hogy lassabb köridőket lehet futni, a kialakult víztócsák beránthatnak és, hogy tükröződik az aszfalt ellenben ugyanolyan "padlógáz-padlófék" a játék. Annyit elértek a 4. nagy javítással, hogy legalább már esőben is lehet versenyezni az AI-val mert eddig annyira megzavarta őket az eső, hogy oly módon lelassultak, hogy pár kör alatt kört lehetett nekik adni, vagy éppenséggel fordítva, a mi autónk nem akart tudomást venni az esőről az AI-é pedig igen és ez okozta a nagy különbséget. Minden esetre most már hasonlóak lettet az erőviszonyok száraz és esős időjárási körülmények között, csak sajnos ezt úgy érték el, hogy az AI is megkapta a szuper tapadást, viszont vezetési élmény tekintetében nem nagyon változott semmi, maradt a fénylő aszfalton történő száraz pályán történő autózás, mesterségesen lerontott köridőkkel ami az autó végsebességének csökkenésének tudható be, és ez szerintem nem nagyon fog már változni. Természetesen nem állítom, hogy ez szentírás és minden autó/pálya kombóra igaz mert nyilván ne próbáltam minden variációt, viszont amiket igen én a fentieket tapasztaltam. Azért gondoltam, hogy megosztom a saját tapasztalatomat mert azt írtad, hogy inkább az AI ellen játszanál, ugyanakkor azokat akik leginkább online játszanak az esetek 99%-ban száraz körülmények között kevésbé érinti ez a probléma, esetleg fel sem tűnik. -
unrealnoise #18413 Menekülj. :D Asszeonygya menekülj! Tegnap elővettem a pCars 2-t, és kellemessen csalódtam. Ha agresszív beállításra hangoltam az AI-t, simán jó futamokat toltam ellenük egy Clio-val. Próbáltam más járgányokat is, sok hülyeséggel nem találkoztam, sőt, talán semmi extra nem rémlik. A box személyzet várt, akkor és ott ahol kellett, a rajt után is rendben ment minden, a játék szvsz meglehetősen jól lett optimalizálva is, a menüben ment mindent amit kell, gyorsan is tölt, rengeteg pálya és kocsi van, komolyan mondom nagyon tetszik és szeretem, rF2 és Automobilista mellett lehet ezt fogom a legtöbbet tolni, mert szép, és kellemes fizika van alatta, normális gyári tartalommal, és simán jó játékként is. De aki csak úgy fogja csapatni, mint én, hogy egyik custom futam a másik után, annak aztán végképp nyerő lehet. Az ovál AI viszony legutóbb nem jött be, tegnap nem próbáltam, viszont én nagyon elégedett vagyok a cuccal, kár, hogy nem így hozták ki alapból...
Remélem az esetleges pCARS 3-nál nem basznak el alapvető dolgokat. (Sok buggal és rossz időben kiadni...) De mondjuk szerintem itt sokáig nem lesz pCARS 3... Bár aztán ki tudja. Az alapok már megvannak, időjárás, minden. Itt totál bug-mentesíteni kell, és az AI-t nagyon jóra belőni, tanítani, aztán jöhetnek a casual játékmódok is, tanulni lehetne FM vagy GTS szériától, sőt új ötletekkel is elő lehetne állni... Sikerre lehetne ezt vinni, csak nah... Bár most jön a Forza Horizon 4, az ACC, a GTR3, pofásodik az rF2 majd, és ott lesz az AI-s iR is... Nem egyszerű... És akkor az esetleges Codi játékokról nem beszéltünk, meg jön a The Crew is... Van egy pár autós cucc jelenleg... (Még ha nem is egy kategóriában versenyeznek.) -
#18412 Project CARS 2 Japanese Cars Bonus Pack volt a bónusz pakk. De most már külön is megvehető. Viszont, ez is benne van alapból a Deluxban.
Valójában ITT körül nézhetsz, ez mind benne van.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.03.06. 14:40:20 -
Axtros #18411 Hát az igaz, hogy ami nincs benne egy programban, az nem is lehet bug-os, de az nem is tud annyit.
Egyébként, az AC egy nagyon jó szimulátor, én is nagyon szeretem, de sajnos már akkor érthetetlen hiányosságai voltak, amikor megjelent. -
Axtros #18410 A Deluxe Editional kapsz egy seasion pass-t, amivel automatikusan megkapod az első négy DLC-t (ebből kettő már megjelent Fun Pack és Porsche Pack). Továbbá még kiadáskor volt egy Bonus csomag, négy kocsival, a Deluxe kiadásban ez is benne van. A Fun Pack főleg a rallycross vonalat erősítette 8 kocsival és két rallycross pályával, a Porsche pack pedig a Porsche hivatalos teszt pályáját tartalmazza, plussz 8 klasszikus Porschet. -
Zoolee1976 #18409 Kipróbáltam a demót az itteni javaslatra.A Red Null gp ringben a Ferrari 488 gp 3 ql mentem egy 1.37 kört az nem tudom mennyire számít gyengének.Rendesen tud pörögni a gép ha egyesben kicsit nagyobb gázt adok.Jó ez az esős futam, kétszer is eldobtam a vasat mikor felfutott egy vízátfolyásra vagy pocsolyára! Meggyőzött a demo hogy érdemes megvennie, már csak a két verzió között hezitálok!Amúgy valaki kifejtené hogy pontosan mivel is tud többet a Deluxe edition!? Olvastam a hivatalos oldalon hogy 7-8 autóval,de az nekem nem ér meg plusz ennyi pénzt,e ha rosszul értelmeztem akkor javítsatok ki. -
#18408 Es valszeg eppen annyival van benne tobb hiba, bug es felkesz dolog, mint amennyivel tobbbet tud es tartalmasabb pl. az AC-nal;)
Ha valamiben nincs eso, idojaras, napszak, realroad, AI-szabalyrendszer stb., akkor az nem is lehet bugos:DDD -
Axtros #18407 Akármi is az oka annak, hogy ennyire ellenszenves hangot ütesz meg a programmal szemben, a PC2-nél ebben a kategóriában jobbat jelenleg nem találsz a piacon. Vannak hibái, vannak problémák vele, vannak benne hülyeségek is, bugos, stb. de jelenleg a PC2 a kategória királya. És ezt úgy mondom, hogy szinte mindent kipróbáltam már ami az elmúlt 5-6 év termése - régebbre felesleges menni - XBOX-on, PS4-en, és PC-n.
Hidd el, kiválló szimulátor ez, nagyszerű élményt túd nyújtani, az már más kérdés, hogy milyen üzleti és technikai megoldások vannak a hátterében. Javulni fog, és előbb-utóbb beérik. Nem kell egyből fikázni azt, ami neked nem tettszik (mert az szubjektív), főleg egy olyannak, aki most szeretne megismerkedni a játékkal. -
Pitti #18406 Ne hallgass rá, jó ez játszani is :) Viccet félretéve aki szereti az Assettot, az ezt is szereti. Egyébként meg ha mégsem tetszik akkor lehet kérni refundot, és megvenni a simát, vagy semmit :)
Szerintem egyébként megéri.
-
#18405 Ha csicsa kell akkor ezt vedd , ha jatek akkor menekulj .... -
MasterMason #18404 Amellett, hogy itt azért mégiscsak van dinamikus időjárás, esős futamok stb, még az autók-pályák is sokkal jobban ki vannak dolgozva, sokkalta jobb az oculus vagyis vr támogatás is, szerintem megéri a delux de ez saját vélemény... -
#18403 Szerintem probald ki a hivatalos demot, amit steamrol le tudsz tolteni, netan a teljes viragboltit, aztan alkoss velemenyet, ne hallgass masokra :)
Assetto-ban a racedepartmnet szerint a 400+ palya kozul biztos van 200 teljesen hasznalhato, ha az nem eleg neked, akkor ezek sem lesznek szerintem. -
Zoolee1976 #18402 Sziasztok!Meg van az Assetto Corsa de úgy gondoltam hogy beszerzem ezt a játékot mivel megtetszett az a bőség ami pálya és kocsi kinálatban benne van.Kérdésem az lenne hogy a Deluxe verzióért árdemes e kiadni 49 eurot vagy a sima 27 euroert jobban megeri?Mármint megéri az a 22 euro plussz?Inkább csak magamban gurulnék munka után lazitásképpen.Köszi előre is! -
#18401 Már elérhető a Project CARS 2 Porsche Legends Pack DLC !
-
#18400 Ez a jatek csak csali, amig elkapja a gepszij, kialakul a joizles :)
Ps4-en tolja, megvan neki az AC is, de mig ott a legnagyobb baja az volt, hogyan nez ki a kipufugobol elotoro langcsova, ezzel legalabb kuzd.
Majd rakerdezek ps4-en mi a helyzet a multival, itt nem eleg, hogy rossz, ahogy irod, de kihalt is az infok alapjan.