Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.20. 13:03:51
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
"CARS
Ford RS200 Evolution (Group 😎
Renault R5 Maxi Turbo (Group 😎
Audi Sport quattro S1 (Group 😎
Audi S1 EKS RX quattro
Citroën DS3 RX Supercar
Ford Bronco “Brocky”
Ford Mustang RTR Spec – 5D
Mustang '66 RTR
TRACKS
Classic Brands Hatch Rallycross
Barcelona Rallycross
LIVERIES
BAM eSport
Team Redline
Virtual Drivers by TX3
Japspeed Racing
F4H Motorsport
INVITATIONALS
Vintage Tourer Cup
Group B Bout
Historic Rallycross Gold
Trophy Truck Madness"
Ha többet akarsz tudni...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.19. 18:30:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs valakinek véletlenül egy megmaradt Fanatec FM CSR tápja?
Rossz kormányból visszamaradt, esetleg csere utáni, stb...
A jelenlegi SMS nagy része alapította a SinBim nevű társulatot akik tulajdonképpen modként alkották meg a GTL-t, a GTR 1-2-őt. Ugyanis az eredetileg az, az a gMotor volt, amit az ISI a F1 játékhoz, később meg az rFactorhoz használt. A mai napig moddolják ezt a motort, az R3E, az Automobilista és korábban a Race sorozat, GTR, satöbbi használták/használják. Tehát ha úgy tetszik profi modderek is vannak. Másrészről nem tudhatni, hogy ki dolgozik be SMS-nek az autó modellek elkészítésében, mert nagy valószínűséggel azokat is modderek csinálják. JDougNY már az első részhez megcsinálta a Ford Mustang RTR-t, ami majd jön az első DLC-ben. Ki tudja, hogy nem-e azt adják ki most hivatalosan? Szerintem nem kellene a sufnimodderek munkájával összemosni mindent.
Azt én is kétkedve fogadom, ha egyedül valaki a kisszobája félhomályában összetákol egy egész F1 idényt, mert az nagy valószínűséggel hasra ütés szerű adatokból áll. Mivel nem nyilvánosak a részletes paraméterek és egyéb jogdíjak miatt is védve van a sorozat.
Viszont, majdnem minden utcai autó technikai leírásához hozzá lehet férni, akár a neten is. Meg azt se kell elfelejteni, hogy WMD-ből tizenegynéhányan ma már hivatalosan is az SMS alkalmazottai, tehát van lehetőség, hogy a jobbak előre lépjenek. A Madnass motor felépítéséből adódóan CARS-hoz nem lehet félkész modokat gyártani, mert akkor egyszerűen nem is működik. A gyári tartalomhoz hasonlóan kell felépíteni a modelleket, hogy egyáltalán játszható legyen. Egyedül a fizika ami kérdéseket vethet fel, de itt meg a gyári tartalmat is megkérdőjelezik, tehát akkor végül is az is belefér. 😊))
AC esetében azért jóval nagyobb a szórás, mert teljesen nyitott rendszer a modderek számára, mint az rF 1-2 és boldog boldogtalan ontja hozzá jobbnál-jobb vagy a rosszabbnál-rosszabb modokat. Mindenesetre Kunosék is begyűjtötték maguknak a jobb moddereket, akik ma már hivatalos tartalmat gyártanak. Régebben én is teljes mértékben mod ellenes voltam, főleg az rFactoros időkben, mert nagyon sok szemét volt, amit összemostak az ISI eredeti tartalmával és megpróbálták elhitetni, hogy az is kőkemény szimuláció, ami szerintem nem tett jót az ISI megítélésének sem. Szóval, mára úgy vagyok a modokkal, hogy kipróbálom és vagy meghagyom vagy törlöm is rögtön, de már nincsenek meg úgy az előítéleteim, mint régen.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.18. 09:47:18
Nem kérdésesebb, mint más moddolt cuccok, viszont a motor jellegéből adódóan, tartani kell a CARS minőséget, aminek kifogátalanul megfelel. Az első részhez maguk a fejlesztők alakították ki, hogy minél egyszerűbben hozzá lehessen adni a modokat, a másodikban még nem szabadították fel a moddolhatóságot gondolom, majd ha már nem terveznek hozzá több DLC-t. Gondolom nem próbáltad ki ezt és az első részhez készült modjait se, a készítőnek. Magába a játékba nem piszkál bele, mert egy elkülönített rendszert használ, amit egyébként egy-két egér kattintással el lehet távolítani, ha nem tetszik vagy nem akarod mégse használni. Gondolom elég bizonyíték rá, hogy két videó is van amin működik, egyiket magam készítettem. 😊)
Valóban, jószerével offline lehet használni, de ha igény van rá, akkor multiban is, azzal a kitétellel, hogy a társaságban mindenkinek fel kell telepíteni. De remekül működik az AI ellen is, ugyanúgy reagál az időjárási dolgokra, ahogy a gyári tartalom. Teljes mértékben a CARS, fizikáját, gumifizikáját, FFB-jét, hangjait használja, egyedül a modellt szedték máshonnan. Érdekesség, ha nincs meg az AC, mivel a modellt onnan vették, akkor nem tudod használni, mert a telepítéshez meg kell mutatni neki az AC-t. :-))
Ha ránézel a hivatalos fórumra, akkor magad is láthatod, hogy akárhány autó van a játékban, az sosem elég, tehát elfér a többi autó mellett, pályát korábban se lehetett moddolni csak autót. Mindenesetre nem vesz el semmit a játéktól, ez csak egy plusz. Mondom úgy, hogy én se vagyok egy modder barát, mert én is azt tartom, hogy jobb, ha minden gyári. De érdekességnek nem rossz. 😊)
Mellesleg teljesen fun vezetni. Nagyon jó érzés, hogy tempós kanyarokban küzdesz a túlkormányozottsággal, szűkebb, lassab fordulókban meg kicsit orrtolós. Na, mindegy. Nem kötelező senkinek. Aki használja, használja. <#eljen>#eljen>
<#idiota>#idiota>
<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.17. 16:41:25
A videó alatt a letöltési linkek, akit érdekel.
Alapból kissé túlkormányozott. Ki akar törni a fara állandóan.
De, működik. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.16. 15:57:58
Vezetni lehet hogy már tudsz pontosan, de a pontos gépelést picit még tanulni kell. <#nyes>#nyes>
https://fxmason.blogspot.com/
De szarazon nem is igen hasz alom, arra van jobb us, nem is izgat.
Viszont esoben nekem most total eltulzott lett, elotte jo kis korcsolyazos volt, bar a fek tul jol fogtt akkor is, most mar semmi.Ordas nagy driftelosre kell vennem, hogy csusszon....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.12.16. 13:13:41
Practice mód. Száraz, két kör, felvezetés és egy mért kör. Majd rain, felvezetés és két mért kör. Gyári vagy engedélyezett segédletek, bekapcsolva. Miért kapcsolnám ki ha valóságban is használják, használhatják? Egy autósportban se az a lényeg, hogy minél csúszósabb legyen, inkább a stabilitásra mennek. Kivéve a driftben. 😄D
Kb. 9 másodperccel lassabb az első vizes mért kör a száraznál, majd a második mért kör vizesen 13 másodperccel lassabb a száraznál. Nem írok konkrét időket, mert a saját tempómhoz hasonlítottam, nem a VR időkhöz. 😄DD
Tapadás érzet stabil, valóban nem csúszkál össze-vissza, de valahol mégis elmegy az az idő. Mert valójában az orrát tolja a vizes pályán. Ha megpróbálod nagyobb sebességen bevenni a kanyart, akkor bizony csúszik csak nem túlkormányozottan, ahogy elvárnánk a jó F1 2017 über szimulátor mintájára, hanem inkább a való életben tapasztaltakhoz hasonlóan. Az eleje csúszik tovább le az ívről. Ami kanyart szárazon be tudok venni hármasban az vizesen csak kettesben megy. Jóval nagyobbak az ívek és érezhetően lassabbak is. És ez csak egy autó így hevenyészett tesztben. Eleve már a gumik sebessége is eltér, mert esőgumival nem tudsz ugyan ott, ugyan olyan végsebessséget elérni, mint szárazzal. Tehát a féktáv dolog is logikus, hogy látszatra ugyanott van a féktáv kezdete, mert minél lassabban mész annál később kell fékezni.
De aki azt állítja, hogy sínautó lett, az még nálam is lassabb. <#idiota>#idiota>
De Le Mans-ban is állt a verseny extrémebb esőben. 😞(
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.16. 10:44:28
No mindegy , hagyjuk, egyik kuplung ya masik eb ....
Azért láttam már egy két valódi F1-es futamot esőben, és még ott is úgy tapadt mint az állat mert egy versenyző sem csúszkált... <#bee1>#bee1>
Panaszkodtak is miatta, hogy hát milyen szar az élet, tapadnak a speciálisan esőre kialakított gumik. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.16. 10:32:46
2016 Porsche 911 R ( Kunos modell) 😄DD
Ha többet akarsz tudni...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.16. 10:28:08
Esős Brno @ NSX GT3. Kétféle esősre állítottam normál eső, majd egy fokkal erősebbre. Ja, és real time volt minden. Rögtön versenyt állítottam be kihagyva a qualit.
Simán hagytam alap setupon. Gondoltam tolok egy 20 körös sprintet. A hidegzuhany akkor jött, mikor elértünk a 3. körig. Mert valóban elég stabil tapadós volt a gumi az első-másidik körben, de a harmadikra már annyira alulkormányozott lett, hogy szinte állóra kellett fékezni hogy beforduljak. Lehet, hogy nem csúszkálok össze-vissza, mint ahogy egyéb nagynevű szimekben megszokhattuk, de az esős gumi viselkedése merőben eltér a korábbiakétól. Eddig csak random elkezdett csúszkálni a minél több víztől, de most érezni, hogy elfogy, nem bír el a sok vízzel és ez nem párosul idióta, indokolatlan csúszkálással. Egy biztos, setup nélkül nem igazán lehet az AI ellen egy jó futamot menni. Sőt a verseny előtt nem árt ha beveszünk a programba agy esős free pactice-t is. De gondolom ez csak egy több körös versenyen derül ki. Igen az első körben tökletesen tapadtak a gumik, de mivel dinamikusan változtak a körülmények így a tapadás is és minden egyéb is változik vele.
De persze el kell hinni, mert ha nem akkor alacsony a léc, gyenge elméjü a mondandónk és úgy általában csak az nem udorító és visszataszító ember aki velük ért egyet. Igen itt egyesek eléggé furán értlemezik a fórum lényegét. Nem nagyon szeretik, ha más, más véleményen van, főleg ha le is írja.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.16. 10:13:46
Ott aztan kiderul, hogy tapad e mint az allat vagy vagy kamuzok es vegug se tudom kinlodni a palyat...!😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.16. 09:31:23
Hogy mindenki vegleny, bolond, dilihazba valo..stb ez valami egeszen elkepeszto ! A szemelyeskedes valami egeszen groteszk szintre fejlodott nala...
UNDORODOK ES TASZIT , EZ A HELYZET !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.16. 09:28:57
Már ott tartanak, hogy mi tekinthetjük kitüntetésnek hogy szóba állnak velünk és ha ignorálnak, akkor az számunkra valamiféle büntetés. <#idiota>#idiota>
Nehogy mar ne beszeljuk meg a dolgainkat a jatekrol.
Emeltek a tapadast, igy meg szar, es magasrol nem erdekel milyen videoban mi hangzik el, foleg hogy ki ert velem egyet ki nem !'😊))
Nem szoktam már hozzá szolni mivel annyira alacsony a léc hogy felesleges... de kis ignorált barátod néha ezt át üti a gyenge elméjü mondandójával. De veled se megyek messzebre mivel alapvetően nem érted miről megy a társalgás.
Így szomorúan de ignore😄DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 20:59:21
Még egyszer mondom, ez az ember többször vezetett mclarent mint ahányszor mi itt együtt foton láttunk ilyen autót... <#eplus2>#eplus2>
Az igazi kérdés az, hogy miért pont a te "szakmai véleményed" lenne befutó az övével szemben?!...