Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #18376 Köszi! Gondoltam, hogy valami bugos, vagy nem működik, mert ilyen nincs. :) Amúgy az Automobilista lenne az egyik legjobb választás. VR támogatás dukálna hozzá, nagyon zsír lenne. Most egy 24"-es 144Hz-es monitoron játszom, ami jó. Nézegetten 4K monitorokat, stb, és hát borzasztó árak vannak, annyi pénzből majdnem kapok kettő Oculus Rift-et... Érik a Rift nagyon, már ez a 110-150 ezres ár is olyan, hogy szerintem szimulátorozni sokkal jobb befektetés és élmény, mint sokkal többért egy nagy felbontású szokásos gamer monitor...
Ez a monitort meg lehet eladnám, és beszereznék helyette egy totál fapadosat. :)
sertrex: valóban, két nagy hibát elkövettek: 1. kiadták ilyen bugosan 2. rossz időpontban adták ki.
Ha belegondolunk, vártak volna még fél évet, kicsit többet, teljes erővel fejlesztették volna még, de akár +1 évet várak volna, és kihozták volna idén ősszel, hát bugos sem lett volna, a kritikák is jobbak lettek volna (nah nem mintha olyan rossz lenne az a 8-8.5/10-es átlag), szóval nyert ügyük lett volna, csak hát a pénz, az pénz, lutri, egy év meló, egy év fejlesztés azért nem kis plusz pénz, de lehet inkább megérte volna.
Amúgy én is azt csinálnám. Addig pofoznám, amíg szinte minden 90% körüli állapotba kerül. És utána, ERRE építkezve kellene elkezdeni a pCars3-at fejleszteni. Nem kellene a pCARS3-at túlgondolni. Sok mindent már nem tudnának beletenni, de bugmentesen, még jobb graffal, különböző játékmódokkal simán lehetne még bővíteni. Lehetne lopni a Forza Motorsport szériából a GTS-ből, etc. Lehet sokakat nem érdekel, de azok max nem használnák őket. Viszont a casual réteget is meg lehetne így fogni. Remélem ők is így gondolják, hogy a javítások nem mennek levesbe, és remélem nem akarják túlvállalni magukat. Ismét. (Bár már nem is nagyon tudnák mivel, hiszen elég sokat "tud" a cucc, bár van pár érthetetlen visszalépés, nem értem pl. a gumikopás, benzinfogyást vagy valamelyiket miért nem lehet már állítani szorzóval...