Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Sajnos az utóbbi pár hónapban nem volt időm a simracingre, hogy sikerült a legutóbbi patch (1.3)? Főleg a fizika és az AI szempontjából érdekelne.

sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Norbi1990
Új frissítés óta nem lehet ALT+TAB után visszajönni a játékba.
Én ennyit tapasztaltam eddig.
Persze, egész gépet újraindítottam párszor... aztán feladtam. Kerestem AC szervert, és mentem is egy 12 körös versenyt minden gond nélkül, úgyhogy itt van valami gáz. Remélem megoldódik. 😊

sertrex
A Steamet újraindítottad?
Nálam is ez volt ma és a Steam újraindítása után jó lett.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.10. 18:43:08

NA feladtam, még 5-öt próbáltam mindenféle próbálkozással... nagyjából 1-2 percig bent vagyok aztán huss... repülök ki... <#falbav>

Most kb 20 lobby próbálkozásomnál 20x dobott le. You have been discontected... Történt valami mostanában vagy nálam van a hiba?
NEkem tegnap firssített ez a vacak az új win10 funkciófrissítésre... 😞

sertrex

RJoco
Lényegtelen.
Sikerült ablakban áthúznom, de a grafikájával nagyon nem voltam megelégedve, úgyhogy játékra nem használható.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Van valami mód arra, hogy a játék ne a fő kijelzőn fusson, hanem egy másikon, mely a fő kijelző kiterjesztése?
Sajnos az opcióknál nincs monitor állítási lehetőség.
Ez azért is fontos lenne, mert a fő kijelző felbontása nagyobb, mint amire a másik kijelző képes és nem szeretném a fő kijelző felbontását kicsinyíteni, mert akkor mindent átpakol, ami kint van az asztalan.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

sertrex

sertrex
Én korábban írtam, hogy csinálnék egy pár fordulóból álló bajnokságot, hogy kipróbáljuk működik-e az Online Championship, persze csak úgy fun race. Nem igazán jelentkeztek.
Délutánonként, megszoktam nyitni a nevem alatt látható lobby-t, jelszó nélkül, elég jó kis publik móka szokott kerekedni belőle, persze volt már néhány crash party is. <#idiota> Ki kell fogni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.07. 09:33:54

Nincs tervben valami könnyedebb magyar bajnokság?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

sertrex
Igen a mennyiség mindig a minőség rovására megy. Igazából nem lenne semmi gond ha a PC1 pályáit csak áthozták volna egy kis kozmetikázással és több idő jutott volna az újakra is. De behozták a telet/havat is, ezért a pályákat is szinte újra kellett megalkotniuk. Ráadásul ott van a Rally Cross amihez még új talajt is ki kellett dolgozniuk. Ha lehet ezt mondani az első rész után, akkor szokás szerint megint túlvállalták magukat. Az RX jöhetett volna egy DLC-ben is amit ráértek volna később is kidolgozni... például.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.04. 09:27:32

hezi
Gondoltam erre is, itt is ugyanolyan primitív a pályaelhagyást figyelő rendszer, mint ACban. Ha két kanyarral a célegyenes előtt elhagyom a pályát, mert lesodródtam az ívről, ráadásul nem lebetonozott bukótérbe érkezek, hanem füves vagy poros/kavicsosba, ahol lelassulok vagy keresztbe állok, akkor logikus, hogy nem előre megfontolt szándékkal akarok előnyhöz jutni 😊

Meg néha olyan fura érzésem van a döntött kanyaroknál, jobban "elfordítják/ívre fordítják" az autót, mint ahogy számítanék rá, kicsit szkriptes érzés.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

sertrex
Tegnap mentem vagy 6-8 futamot különböző publik szerókon. Az idiótákat és az idióta versenyigazgató és a különféle szankcióit leszámítva minden rendben volt. Egyszer se lettem ledobva, a sikerült rendesen csatlakozni és nem volt gondom a quali és verseny közötti átmenetekkel sem, bár néhol a szokásosnál többet kellett várni a belépési engedélyre, de ez betudható annak, hogy sokkal több teli szerver volt a korábbiakhoz képest.

Általában a Steam újraindítása meg szokta oldani a csatlakozási nehézségeket, mivel a multihoz a Steam adja a szervert vagy a Steamen keresztül megy ezt pontosan nem tudom, de az biztos, hogy a Steamnek köze van hozzá. <#idiota>

Tomsteel
Nálam ennek a problémának az összetettsége onnan indul, hogy borzasztóan elnagyoltak és pontatlanok még a "pontos" pályák is, szögletes ívek, helyenként kesze-kusza fehér csík, ami nem követi a pálya vonalát, amiről én arra következtetek, hogy hanyag módon vannak elhelyezve a logikai határok is. Az elvi dolgokat és a kihágás lehetséges okait pedig teljesen figyelmen kívül hagyja. Örülök, hogy ennyi pálya van, de jobban örültem volna, ha megkapjuk AC minőségben (sorry) a pályák felét, a többit pedig lassan csorgatva.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ilyenből és hasonlókból lett elegem az IR-ben is....de itt legalább ha lejár az "előfizud" ami nincs ,tovább tudod használni a játékot,ott meg nézheted a nagy semmit.
Sőt ott még bónuszkét közbe banolhatnak is hetekre....<#gunyos1>
Ezért inkább azt a pénzt amit oda költenék el ha lejár az előfzum,erre rakom félre,max tolom offline.....Karácsonyi leárazást még kivárom és rányomok a buy gombra.
A demo engem meggyőzött,amire nekem kell jó lesz.
Nyilván jó lenne online is menni .de ha ennyire gáz akkor érdemes hanyagolni.
sertrex
Na, nem csak nekem lett elegem ebből a büntetősdiből.

Race Line Penalties / Track Limit

Jelezték ezt a topikot a fejlesztőknek is... talán mielőbb lesz valami elfogadható megoldás, javítás.

lac coo
Ha utolso szektorban vagsz akkor ervenytelen a kovetkezo kor is , nyilvan , hogy ne tuddj vagassal sokkal gyorsabban nekikezdeni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.04. 08:53:00

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hezi
Tegnap próbáltam volna TC-kkel Lagunán versenyezni online. Időmérőn, ha lementem a pályáról, invalid lett a köridőm, tiszta sor. De a következő kört is piros köridővel kezdtem, pedig a célegyenesben sehol sem mentem vonalon kívülre. Tényleg két tiszta kört kell mennem, hogy mérje az időmet vagy benéztem valamit?

Aztán később jártam ki a boxból időmérőn. A T1 után van a kijárat, jött valaki, elengedtem, de abban a pillanatban connection lost lett, és utána nem is tudtam visszacsatlakozni. Akkor is csak waiting volt, és mire beengedett, már csak spectate lehettem. Újra kellett volna indítanom a steamet, ahogy itt is írtátok pár hsz-el lejjebb?
Nem lehet úgy beálltani a hostokat, hogy engedjen Race alatt is a pályára?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

sertrex
Ma nem kellett volna online játszanom, főleg publikon. Visszasorolt E-ből, F-be és még jó pár pontomat is elvitte. Egy meccs alatt visszakerültem F-be úgy, hogy csak nézője voltam az eseményeknek. GT3@Red Bull Ring. Előttem egy Porsche beforgott elém, megállni már esélytelen voltam. Beleszálltam. Azután, mint a kuglibábú, csak röpködtem ide-oda mert a mögöttem jövők még csak meg se próbáltak fékezni. Ennyi idióta szerintem csak az autóverseny játékokban jön össze multiban. Ennek ellenére végigcsináltam a futamot és még így is sikerült jobb helyen végeznem, mint az időmérőn. Mégis jött a visszasorolás és a pontlevonás. Aztán mentem még pár publikon. Gondoltam megpróbálok kicsit javítani. De úgy látszik ma mindegyik idióta előttem akart megforogni. Ilyen még nem volt, hogy egy nap ennyiszer megismétlődjön az eset, ráadásul különböző autókkal. És még így is végig mentem az összes futamon, ebből még kétszer jobb helyen végeztem az időmérős helyezésemnél, előztem is, előztek is, nem szabálytalankodtam, mégis folyamatosan vonta le a pontokat. Ez egy teljesen frusztráló idióta rendszer és ráadásul a büntetőrendszer meg ezzel együtt még szigorúbb lett a patch óta, mintha Charlie-t(F1) beleírták volna progiba, állandóan elveszi a köridőket, minden szarért figyelmeztetéseket osztogat és adja a másodperces büntetéseket. Ezt azért újra kellene gondolni, mert így nagyon elmegy az ember kedve a versenyzéstől. Online is és az AI ellen is. Eléggé frusztráló tud lenni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.03. 23:23:45

Norbi1990
Nekem most jónak néz ki. Újraindítottam a steamet.
sertrex
Közben kipróbáltam nálam minden lobbyban "waiting" van. Szerintem szerver hiba lehet.

lac coo
Nálam az szokott lenni elég sokszor, hogy csak tölt rohadt sokáig, látszólag semmi nem történik, százalék nem megy, de egyszer csak elindul ...

sertrex
Próbáltad, hogy újraindítod a Steamet?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.03. 15:17:53

Norbi1990
Nektek ma nem volt olyan, hogy nem tudtatok csatlakozni a online lobbyból a pályára? Állandóan csak waitingel, és a licenszeknél a számokat se tölti be másoknál. Ugyanez van ha hostolunk, nem tudunk elindítani játékot se.
lac coo
😊
Mondjuk az eleg fura, hogy az ablaktorlro sebessegevel aranyos az esocseppek meglejelensenek sebessege is ..😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.03. 12:04:59

Ja értem akkor gondolom alapból érzékeli hogy milyen megjelenítővel használja valaki és emiatt teszi aktívvá.
Akkor ezért megint csak plussz pont a játéknak ,ahogy az ablaktörlő külön gombra helyezhetőségéért és szabályozhatóságáért(lassú-gyors fokozat)<#eljen><#taps>
Tudom apróság ,de esőben nagyon jól jön, ha én tudom akkor amikor épp tetszik kapcsolgatni....<#nyes>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.03. 11:23:00
macleody
<#banplz><#vigyor>
sertrex
Nekem fullos van, de inaktív a három monitoros beállítás is és a VR is. Igaz, nekem nincs egyik se. <#idiota>

Ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni ,nincs VR-em nem is érdekel,de hogy a 3 monitoros beállítás menüt kivették a demoból az tuti,mint írtam is épp oly fekete inaktív mint a vr menüje.
A komplett játékkal ellentétben ott mikor próbáltam aktív volt.
Gondolom nem akarták hogy kipróbálják az emberek hogy lehet beállítani....<#zavart2>
Minden olyan játéknál amely vr támogatással rendelkezik, ott a demóban is elérhető a vr támogatás. Miért is vennék ki belőle, hogy ne tudják kipróbálni? <#ravasz1>

https://fxmason.blogspot.com/

Ezt én is gondoltam még úgy is hogy nincs vr-em,de szerintem a demoban nem ez számít mivel a 3 monitoros beállítás is inaktív,mindegy hogy indítom .....<#vigyor5>,mivel ez demo,gondolom nem vacakoltak ezen részével,de lehet tévedek és a vr menü aktív a demoban,<#nemtudom>
A komplett játékban aktív (nem fekete mint most)csak ,még mikor próbáltam anno akkor az volt,a vr és a 3 monitoros is.
Nincs jelentősége, akinek kell úgy is megveszi demo nélkül vagy sem.
Döbbenetesen jó ez a szimulátor a megfelelő eszközökkel, mondjuk nekem van rendes versenyülésem egy brd kerettel, kormány, nagyon jó pedál tehát egy full igen drága szettem van autókhoz, meg mondjuk repüléshez is de az most mellékes. 😄

Ez a legkirályabb autós cucc, nincs jobb ennél ez tuti. <#nyes>

A vr menü amúgy csak akkor aktív, ha vr-modban indítod a steam opciók közül...

A virtual reality setupnál a gaze controll-t állítsd át off-ra, és akkor csak egérrel lehet navigálni... Egészen biztos, hogy nincs a játékkal gond!

Igen, de nem működik... 😞 Nem adom fel, meg is veszem majd, csak gondoltam addig is ránézek, hogy milyen! 😊

Viszont egy demóban ilyen komoly hibákat benne hagyni komoly öngól szerintem.

www.smart-bus.hu

A demo a 3 monitoros (külön) beállítást sem támogatja de ettől függetlenül minden működik.
Ugyan így a VR menü is inaktív a demoban,de ahogy lentebb olvasom van akinél ez is működik,vagyis tud navigálni.....
Mellesleg a kormányról ,kijelző használattól függetlenül minden állítható beállítható,jól lehet navigálni bárhol,jobb nem is lehetne akár menet közbe a kormányról megállítom a játékot és elég sok mindent be tudok állítani,a menüben ha épp olyanom van,úgy hogy szerintem jól megcsinálták,nyilván VR-ben picit macerásabb lehet nem tudom,de gondolom VR-hez is kell kormány....
Ettől még nem mondanám hogy rossz a demo....
Próbáltál a kormány gombjaival navigálni? Nálam úgy működik, hogy ráviszem a célkeresztet, az megjelöli, a kormányon pedig egy gombbal aktiválom. Ezért még ne add fel, mert nagyon jó kis játék, főleg VR-al!
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.12.02. 19:49:31

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Letöltöttem a demót... ocolus-l konkrétan használhatatlan mert nem lehet navigálni a menüben. Olyan, mintha a gombok és az a kis "célkereszt" összeakadnának. Ráviszem valamire, villog párat, aztán semmi nem történik, gombokra nem, vagy csak nagyon ritkán reagál. Indításnál cirka 5 percet bámultam a töltőképernyőt, semmi nem történt. Levettem a HMD-t, asztalon kattintottam a PC2 ablakára, elindult... Gondoltam fussunk neki még egyszer, hátha csak első indításnál ilyen. Tévedtem, töröltem... ezzel a demóval többet ártanak mint használnak, vicc kategória.

www.smart-bus.hu

Ez azért kemény... nagyon kemény... <#eljen>
sertrex
The Story of Project Cars

Ha többet akarsz tudni...

Ingy2
Z06 Corvettet egész jól rendbe rakták és a Mustangot meg a F-150 et is baromi élvezetes lett vezetni. Alakul a cucc. <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

sertrex
Akkor...

...és most.

Nem semmi. Hirtelen 24 ezer újabb vásárlás eddig a héten, úgy hogy már nem is tart a leárazás. Bár lehet, hogy ebben az az idő alatti is benne van. És a DLC még ki se jött. A patch hatása. Kicsit foltozott az eladáson is. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.01. 19:57:09

sertrex
Fun Pack DLC Contents

CARS
Audi Sport Quattro S1
Citroën DS3 RX Supercar
Renault R5 Maxi Turbo
Ford RS 200 Evolution
Audi EKS RX Quattro WRX
1969 Ford Bronco 'Brocky'
Mustang RTR Spec - 5D
Mustang '66 RTR.
TRACKS
Circuit De Barcelona-Catalunya Rallycross
Brand Hatch Rallycross Historic.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.01. 09:26:11

lac coo
Úgy tudtam, nem lehet ezekben a kutyaütőkben bízni ...! 😄D #18046

Tomsteel
Az a baj, hogy én is. Mintha még közelebb került volna az esős tapadás a szárazhoz, konkrétan viharban a tócsákat elkerülve kis túlzással száraz tempót lehet menni, hiába esik már hosszú ideje és hiába áll a víz a pályán.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Danecay
Ugyanazt a pálya + autó kombót próbálva azt tapasztaltam, hogy most mát mintha esőben is versenyképesebb lenne az AI. Mondjuk nem arról van szó, hogy esőben most már nekem is korábban kellene fékeznem mint az AI-nak, hanem most már az AI is képes rövidebb féktávot venni a száraz körülményekhez hasonlóan és kigyorsítani is jobban gyorsít ki így már hellyel közel versenyezni is lehet velük. Jobb lett volna talán a játékost az időjárási viszonyokhoz igazítani mint az AI-t felzárkóztatni, de még így is jobb mert legalább versenyképessé vált a dolog.

lac coo
Hat en teljesen ugy erzem, hogy vizes es szaraz palyan is emeltek a taoadason, sokkal jobb volt patch elott....😞