19801
  • lac coo
    "Vadasz , vadasz te szopni jarsz ide ...!" :))
  • Tomsteel
    Mai merítés: fix setupos szerveren időmérőn belépéskor 7 liter üzemanyaggal indultam, boxba lépés után már 80 literrel enged ki a pályára, változtatni ugye nem tudtam, írni pedig újra képtelen voltam, mert hátulról előre gépeltem a szöveget. :) Ez szerintem súlyos hiba, 70 kiló súlykülönbség azért számottevő.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.02.16. 17:50:17
  • sertrex
  • sertrex
    Ja, bocs! Akkor összekevertem azzal, amelyik azért nem enged ki mert nincs már elég idő. :)
    Ez a Touristenfahren szerón volt? Mert azt én is gyakran használom és ha jól emlékszem szombaton egy időben voltunk fenn. :)
    Ezzel a szürke Drive/Tuning dologgal a PC1-ben találkoztam utoljára, de a 10. patch után már ott se.
    A monitor nézetben azt én is láttam, hogy Ghost autók vannak néha. Azt gondoltam, hogy akik kiléptek menet közben azokat mutatja ghostnak.
    A rangrendszernél bütyköltek valamit, hogy a verseny közben kilépők miatt, ne attól vegyenek el pontokat, akik végigmentek. Vagy valami ilyesmi. Persze, attól még lehet bug is. :))
  • Tomsteel
    Boxból kiengedést nem arra értem, mikor bent ülsz az autóban és vársz, hogy kihajthass, hanem szürke marad a DRIVE és a TUNING SETUP.
  • Tomsteel
    "insuficient progres"-t akkor kapsz, ha nem mozogsz egy ideje, tehát szimplán nem érzékelte a mozgást. Azért, mert csak 7 perc van a Nordon hátra, legyen szíves kiengedni a pályára, ettől függetlenül egy több órás gyakorláson nem engedett ki, és nem csak engem, fent lévők közül többen panaszkodtak, nagyon sokan voltunk fent, kb 5-10 autót láttam, többi szellemként létezett, "Monitor" nézetben a kamera a nem létező autókat követett. Ez se először fordul elő, szintén nem egyedi hiba, mert ilyenkor azonnal rákérdezek a többieknél, hogy tapasztalják-e. (feltéve ha nem visszafele gépelek :D )
  • sertrex
    Az "insuficient progress" általában akkor van ha már nincs idő mért kört menni qualin vagy a session végéig. Például Nordon, mert ott sajnos még mindig nem sikerült megoldani, hogy ne kelljen egy tejes Nord kört menni, felvezetésként. Ez egyértelműen a Madness motor hiányossága. Ugyanez, mikor már nem enged ki a boxból. Csak az egyik akkor van ha kézi irányítású a box, a másik akkor mikor automata box van. Legalábbis a patch előtt még így volt. A kör elvétel valószínü pálya bug, bent maradhatott egy rossz vonalvezetés. De gondolom ez egy, adott pályán volt és nem mindegyiken. Mellesleg én még nem futottam bele egyik általad felsorolt hibába se. Biztos nem mentem ugyanazzal a kombóval. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.13. 08:25:58
  • Tomsteel
    (mindezt friss telepítéssel, dokumentumokból törölt mentésekkel)
  • Tomsteel
    Az, hogy fél év alatt ennyit sikerült javítani rajta nem kevés aggodalomra ad okot. Pár apróság: "insufficient progress" visszaszámlálást kaptam boxból kihajtva, és ki is vágott a boxba, újból kihajtva szintén a visszaszámlálás fogadott, majd ismét kivágott és így tovább amíg ki nem léptem, ezt már nem először játszotta el velem, javítani nem sikerült az biztos. Többször fagyott ki töltőképernyőn, verseny indításkor, néha random szaggatni kezd úgy, hogy az fps szám nem változik, előfordult, hogy boxból nem engedett ki, pedig bőven tartott még a session. Büntetési rendszer talán finomodott, viszont előfordult, hogy minden egyes körömet (és ugye vele együtt a következőt) figyelmeztetés nélkül törölte, szándékosan lassan végiggurulva is, pályavágásról szó sem lehetett. A menü még mindig kritikán aluli, össze-vissza ugrál, értetetlen. Legjobb pedig ma este történt, a chatbe beírt szövegemet fordítva gépelte, tehát hátulról előre... Hirtelen ennyi jutott eszembe pár nap aktív teszt után. Ennek még legalább egy év kellett volna, hogy akár hobbi szinten el lehessen vállalni vele egy bajnokságot, bármi komolyabb szóba se jöhet.
  • sertrex
    Hááát, azért ebben a 12-ben is elég színes a választék.
    Én azt nem értem, hogy miért tekint mindenki úgy erre a kínálatra, mintha ez kőbe lenne vésve.?
    Ott a lista alatt a kapcsoló, "Create New", mindenki szabadon csinálhat kedvére való szerót. Csinálok egy practice-quali-race összeállítást, 30-30-és annyi körös vagy perces/órás versenyt amilyent csak szeretnék. Practice alatt jönnek az emberek, az tuti. Persze nem árt valami érdekeset összeállítani. Már nem egyszer csináltam és többségében jó kis futamok jöttek össze.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.12. 20:58:48
  • alma2
    Mondjuk nem is tudom miert vartam, itt mast, mint, hogy ne a GT autok uraljak a mezonyt, ez is csak egy autos jatek, ha mashol is ez van, akkor itt is :)
    Jatekos valoban keves.
    Azt viszont nem ertem, mirt nem csinaljak meg, jobban szurhetove ki mit szeretne, bar az csak megjobban szetdarabolna a mezonyt.
    Koszi az infot.
  • sertrex

Most éppen ilyen lobby-k vannak, bár ez csak az első 12, játékosok száma szerint szűrve. Az is látszik, hogy 129 online lobby van megnyitva, ezek közül kb. 30 lobby-ban van jelenleg játékos, a többi üres, de be lehet csatlakozni sokra, jelszó nélkül is, aztán majd csatlakozik más is. :)
    A PC1-ben a patch-ek után általában 2500-3000 ezren voltak naponta. Gondolom, ha a patch-ek rendbe teszik a PC2-őt is, akkor itt is kb. ennyi játékos várható max., naponta. De figyelembe kell venni, hogy bárki, a saját ízlése szerint indíthat lobby-t, amilyet csak akar, játékon belülről is vagy csinálhat dedikált szervert is. Mivel az nyit szervert/lobby-t, aki akar, így eléggé kiszámíthatatlan, hogy melyikben milyen időjárás, milyen segítségek vannak.

• lac coo
    Tomoren dogunalom, leginkabb gt , idojarast en meg nem lattam.....
  • alma2
    esetleg meg mennyi palya fut esoben?

A egyidoben max jatekos szam ha hihetek a steamspy-nak a tegnapira ~2000/3500 az assetto javara es ott is panganak az izgalmasabb szerverek/autok.
  • alma2
    Jelenleg hogyan nez ki a multija?
    Emberek szama, jellemzo palyak, autok, minden segitsek ki stb?
    koszi
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.12. 13:57:08
  • Axtros
    Oké, most már én is megtaláltam a videóban. :)
  • Axtros
    Ez hol van "megerősítve", mert nem találom a hivatalos fórumban?! Köszi. :)
  • sertrex
    AJÁNLÓ!

"GRAND PRIX Driver goes inside the secretive world of Formula 1 by offering never-before-granted access to the inner workings of McLaren. After three tough years, McLaren is hopeful that this is the year the team will be back on the podium, and they have promoted rookie driver Stoffel Vandoorne alongside two-time world champion Fernando Alonso to work towards this goal.
    Narrated by Michael Douglas."

További tudni valók a videó alatt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.11. 11:02:04
  • sertrex
    Ennyi idő kellett volna még, hogy befejezzék a progit, nagyjából fél év. Noha még most sem tökéletes vagy hibátlan, de ezt már azért a többség elfogadta volna készként. Tegnap elég sokat mentem online, csináltam rövidebb offline futamokat is és azt kell mondani, hogy a főbb bajok orvosolva vannak. Az időjárást és dinamikus viselkedést(Live Track 3.0) még mindig nem teszteltem, mert ahhoz több idő kell és azt hosszabb futamokkal érdemes csak. Külön öröm, hogy a szabály és büntetés rendszert helyreállították. Alig észrevehető, hogy vannak szankciók, nincsenek frusztráló, már-már a versenyzést akadályozó tényezők. Online lobbyban meg kellett néznem, hogy engedélyezve van-e a szabályrendszer, mert annyira észrevehetetlen volt.
  • sertrex
    Hivatalosan megerősítve a 2017-es Porsche 911 RSR és az 1972-es 917/10. :)
  • Axtros
    És vajon a Porsche 911 RSR-nek melyik évjárata lesz a csomagban? Ha a mostani 2017-es, és a GTE kategóriába sorolják, akkor király lesz, ha valamelyik régebbi - mondjuk a GT1-es, akkor még elmegy, de ha még annál is régebbi modell, akkor felejtős. :)
  • MasterMason
    Mostanában nem nagyon volt időm sokat játszani, de amire ez megjelenik pont lesz időm újra meg lesz időm letesztelni...

• sertrex
  • sertrex
    Project CARS 2 'Porsche Legends Pack' DLC Confirmed

NEW TRACK:
    Porsche Experience Centre Leipzig

NEW CARS:
    Porsche 908/03 Spyder
    Porsche 911 Carrera RSR 2.8
    Porsche 911 RSR
    Porsche 917/10
    Porsche 917K
    Porsche 935/78
    Porsche 935/78-81
    Porsche 959 S
    Porsche Carrera GT
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.10. 14:47:56
  • sertrex
    Szerintem is sokkal stabilabb lett a játék. Jobb lett az AI, de még dolgoznak rajta az elkövetkező javításokban is. Javítottak a büntető rendszeren is. Grafika is jobb lett, mintha némi többlet FPS is jött volna.
    Apropó! Érdemes a dokumentumokból törölni a teljes PC2 könyvtárat, mert a korábbi mentésekkel, néha fura dolgokat művelhet a játék. Sajnos ennek a játéknak/motornak a sajátossága, hogy frissítéskor már nem lesznek jók a korábbi mentések, de az elért rangot eltárolja és a karrier eredményeket is.
    Az FFB is jobb lett, bár nekem eddig is tetszett. Eddig néhány rövidebb online futamot próbáltam, de nem volt egyiken se probléma.
    Az időjárás, a Live Track 3.0, még hosszabb tesztet igényel. Összességében szerintem jobb lett egy csomó dolog még apróságoktól a fontosabb dolgokig, de biztos, hogy kelleni fog még néhány patch, mert még csak most fognak előjönni a mostani patch utáni hibák.
  • ManoNegra
    Sokat javult a játék, VR-ban szebb lett, megyszűntek a felvillanások, az FFB is az előnyére változott. Összességében elégedett vagyok ezzel a játékkal. Le a kalappal a készítők előtt!
  • sertrex
    Project CARS 2 - PC Update 1.4.0.0
  • sertrex
    Végül nem is értek be a célba. :))
  • sertrex
    THE INSIDER'S GUIDE - EPISODE 13: Driving Techniques

Ha többet akarsz tudni...
  • zimapeti
    Azért azt tegyük hozzá a tisztán látás végett, hogy Sabinen kívül mindenki slick gumin van:)
    Senki nem számított esős versenyre, a boszin kívül, szerintem ő rendelte:))

Ha időmérőn is ekkorát ment volna, akkor nem kéne ennyit előznie:)
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2018.02.08. 19:30:51
  • JonasSandor
    Hanyadik lett?
  • sertrex
    Sabine Schmitz | Porsche 911 GT3 R | Onboard | Frikadelli Racing Team | VLN 2014

Ezt tanítani kellene. Örökzöld. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.07. 21:08:00
  • Finkoo
    Köszi a választ!
    A szabály és büntirendszer a legidegesítőbb a számomra... egyszerűen nem konzisztens, és nem életszerű...
  • sertrex
    Nincs még kiadva a patch notes. :( Új cuccokról nem olvastam semmit.
    AI, szabály és büntetési rendszer is javítva lesz. Időjárás, gumifizika is javítva lesz. Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy 100-asra ki lesz minden javítva, de dolgoznak a hibákon. Online részen és rangrendszeren is javítanak, mert sok volt rá a panasz.
  • Finkoo
    És mit fog tartalmazni? Javításokat is, vagy plusz cucc is lesz benne valami?
    (én néhány javításnak jobban örülnék...)
  • sertrex
    Február közepe felé jön a 4. patch.
  • WinT
    Semmi hír nincs róla, hogy jön-e valami patch mostanában? Ezt a asztalra leragadós bugot nagyon jó lenne ha javítanák már. Nagyon nagy lett a csend a játék körül.
  • sertrex
    The Insider's Guide to Project CARS 2 - Episode 12: Tyres, Brakes & Aero

• sertrex

Eszméletlen jól néz ki. Lassan ezt nevezhetnénk Forma 1-nek. Magasan előrébb mutat. Minden szempontból.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.01.31. 09:04:44