19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18319 The BEST Triple Monitor Setup EVER?
-
The Insider's Guide - Episode 11: Telemetry HUD View
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.01.23. 16:29:56 -
#18317 -
#18316 -
-
komiki #18314 Mephisoft vegyél fel a steam-on barátlistára aztán gurulhatunk együtt ha gondolod .Hasonló cipöben járok :),de azért én multizok persze óvatosan. Steamon" komiki1 " ezt keresd -
mephisoft #18313 Sziasztok!
Totál kezdő amatőr vagyok …
Mostanáig csak offline játszogattam, nem mertem online menni, mert nem nagyon tudok még végigmenni a pályákon, nem akarom más játékát elrontani azzal, hogy ütközök, leszorítom, …
GTX950-ös kártyám van, 2560x1440-es, 144Hz-es monitorral, a grafikán szinte minden minimumra vettem, hogy meglegyen a 60-70fps, és csak kivételesen csússzon be picit 60 alá. Az antialiasing nagyon hiányzik, de attól eltekintve nekem ez teljesen OK, így is gyönyörű, nagyon szeretem.
Aztán most hétvégén egy cimborával ketten összejöttünk online játékra (Nordschleife, körönként 4-5 kicsúszás, mind a ketten szinte mindig ugyanott), és jött a meglepetés: 90-110 fps!!! Eszeveszett jó, sokkal faszább érzés, ahogy folyamatosan siklik a környezet (főleg a villanyoszlopok) hátrafelé, sokkkkkkal kevésbé érezhető a szaggatás, mint a 60-70-nél.
Visszamentem offline: 60-70 fps. Megint online: 90-110fps. Néha 130!!!
Nem értem mi történik. Nem látom, hogy gyengébb lenne a grafika online módban – de amúgy sem nagyon tudna már mit visszavenni. Mivel továbbra sem merek még online játszani (a velem kb. azonosan béna cimborával pedig elég ritkán tudjuk összeszervezni magunkat), jó lenne offline módban is elérni ezt az fpt-t. Van valakinek ötlete, hogyan? Tapasztalt más is ilyet?
Előre is köszi! -
JonasSandor #18312 Igen megvan hogy mért nem megy a kormánnyal mert nem kompatibilis vele, azért nem tudok kanyarodni vele.
Billentyűzettel is lehet menni vele csak le kell venni 15-20%-ra hogy ne basszon föl agyilag. -
JonasSandor #18311 Ja értem videózás nélkül azért végig lehet menni a versenyen. -
Finkoo #18310 Csak azért gondoltam, mert azt írtad integrált vga... :D
A nyalókás embered mutatja, hogy hová állj be a boxban... -
JonasSandor #18309 A boxkiálláskor honnan lehet tudni hová kell beállni? -
JonasSandor #18308 Amikor indítod a pályát versenyre ott van agresszió és felette van még egy 20%-ra állítva is igazi kihívás főleg havazásban kurva nehéz úgy mivel össze vissza csúszkál a kocsi. -
#18307 Hali! Miket állítottál pontosan 0-ra, mert én is csak szenvedek bill-el :) -
#18306 Lol, annyira tapados lett a ktm, sima uton lazan fel lehet boritani, de meg nem akar csuszni. :)) -
JonasSandor #18305 GTX 1050TI-vel csak elmegy és nem fagy le.
Meg beállítottam 0%-ra úgy egész jól vezethető lett, felviszem majd 20%-ra hogy kihívás is legyen. -
Finkoo #18304 Szia!
Nem sértésként, félreértés ne essék, de ehhez a játékhoz azért kell egy stabil vas, valamint egy jobb játékvezérlő is, legyen az akár kormány (erősen javallott), vagy gamepad...
Szerintem ezek hiányában ne nagyon erőltesd ezt a játékot, mert örömet nem, ellenben nagyon sok bosszúságot fog okozni! -
JonasSandor #18303 Billentyűzettel ha leveszem mindkettőt 0-ára akkor faszán megy, csak nem tudok játszani vele mert kifagy a játék, az integrált vega kevés neki. -
JonasSandor #18302 De a beállításoknál mert az első 2 hiába volt beállítva nem kormányzott. -
#18301 A kormánnyal ! -
JonasSandor #18300 Mivel tudom beállítani hogy kanyarodjon a kocsi?,meg fékezzen időbe ne későn reagáljon rá. -
#18299 -
Axtros #18298 Nem minden igényt elégít ki a Google, ebben igazad van, de a grafikus effektekről igen részletes leírásokat lehet találni a segítségével, mivel azok általánosak, és nem PC2 specifikusak. -
attila46 #18297 Köszönöm......a bölcs útbaigazitást...!!Google..boldog karácsonyt!!Nem minden igényt elégét ki a google..... -
Axtros #18296 Minden effektnek utána lehet nézni a Google segítségével. Ezekre még magyar leírást is könnyű találni. -
JonasSandor #18295 Mentem egy teszt kört az f1 2017-be és 3 perc köridőt mentem vele XDXD -
attila46 #18294 Elöször is BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!!!
esetleg valaki tudna segitenni ???,,grafikát kéne egy kicsit felhuznom ,,de fingom sincs mit álitok,,ilyen effekt ,,olyan effekt..
köszönöm
-
Axtros #18293 Inkább úgy mondanám, hogy semmilyen "szimulátoros" élményt nem ad. -
JonasSandor #18292 Nagyon szar vele? -
Axtros #18291 Lehet vele menni, de nem alkalmas erre a programra a használata. -
JonasSandor #18290 Gáz, fék, kormányzás jobbra balra melyik mert fingom sincs, gáz fék megvan csak nem tudok kanyarodni. -
JonasSandor #18289 Az a baj hogy nem lehet lerögzíteni és mindig mozog így vezethetetlen minden kocsis játék. -
JonasSandor #18288 Hát nem egy g29 az tuti. De azért lehet vele menni? -
#18287 Ne vegyél ilyen gagyi cuccokat. Inkább egy használt Logitech DFGT. -
JonasSandor #18286 Speedlinkeset támogat? -
endy papp #18285 Köszi.
Mellesleg tegnap én is tettem pár kört online.
Teljesen helytálló amit írsz.
Eső tök felesleges,senki nem használja.
De azért offline jó lesz nekem én elvesződöm vele....
A kocsik versenyek 90 %-a gt3 a segítségek mindenhol engedélyezve,a törés kikapcsolva,még én éreztem magam hülyén.....minden off....igaz lassabb is voltam ,ha nem is mindenkinél.....
Ja meg 10 pálya volt használatban.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.24. 15:31:59 -
#18284 A postaa jo, nem olyan szep mint a masik, de jo gyors,en is azt hasznalom. -
#18283 De amugya tok jol mondta Kunos : minek eso, ugysem hasznalja senki ! :)))) -
endy papp #18282 Köszi.
Azt észre vettem hogy ha a PostAA fullra feltolom sem eszik nagyon sokat, esőről van szó első sorba mert száraz napos min 60 meg van,esőben így 40 alá nem megy.
Viszont az MSAA már High-on húzós,ott már leesik akár 32-35-ig is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.24. 15:14:36 -
#18281 Első kettő élsímítás, a supersampling meg gondolom a manapság szokásos felskálázás....
Élsimítás jól jöhet, a harmadikat hagyd a fenébe ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.24. 15:09:52 -
endy papp #18280 Köszi.
Nekem ennél nagyon jobb ffb nem kell g27,nagyon az ir-ben sem érzem jobban ha megcsúszik a kocsi pedig ott víz nincs....
Bocsi hogy megint kérdezem,de ezekre mit mondasz??
"Az MSAA a PostAA és a Super Sampling mikért felelősek mert ezek eléggé eszik főleg esőben az fps-t ezek egyenlőre off-ok ,mert nélkülük is gyönyörű...a többi full-on."