19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18599 PATCH 5.0 UNOFFICIAL ISSUE LIST
Ebben a topikban tesztelik, hogy a jelentett hibákból mit javítottak. Szerintem, mielőtt itt kezdesz fröcsögni, várj még egy két napot, hogy hogy alakul ez a táblázat. Ugyanis SMS-ék azt mondták, hogy az elsődleges javítások ez alapján lesznek megcsinálva. Délután óta is jött már néhány visszaigazolás, ha érted ami oda van írva. -
#18598 komolyan ilyen szar szoveget sem olvastam meg egy kiadotol sem, ennek a csokanak total elgurult a gyogyszere, bar mar jo reg.
Persze igy jol lehet palastolni a nem csinaltam semmit sem dolgot is.
De legalabb mar megvan a "notes" a kovetkezo patchhez is, ha lesz meg :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.06.04. 14:18:48 -
#18597 Project CARS 2 - PC Update 1.6.0.0 - 1GByte
"Various improvements, fixes and optimisations.
Fixed occasional stability issues.
Improved usability of in-game tools.
Improved AI ability at various tracks.
Improved the penalty system.
Optimised tyre wear in wet conditions.
Optimisations to LiveTrack at various tracks.
Improved track-limit zones.
Other miscellaneous fixes.
As I mentioned previously, we will no longer be releasing fix-by-fix patch notes. I can't fully go into detail why, but just know that it's much more efficient for us internally this way, so this is how it will be going forward. We hope you guys enjoy the new update. Happy racing." -
#18596 Random Race Generator and API -
#18595 Kis nosztalgia összevetés
-
#18594 Games under the microscope: Project Cars 2
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.28. 06:38:08 -
mardal #18593 Sziasztok
hogy lehet azt megcsinálni ha végeztem a karriernek azzal a részével hogy minden egyes osztálynál megcsináltam egy versenyt és eljutottam a végéig,majd most az elmaradt sorozatokat akarom megcsinálni mert ugye maradt ki mert választani kellett de nem engedi csak azokat újra amiket már megcsináltam -
#18592 June 5th
"Race to glory at Le Mans past and present with the Project CARS 2 “Spirit of Le Mans” Pack. Fight the Battle of the Titans driving for Ferrari and Porsche on a painstakingly and faithfully recreated Le Sarthe Circuit as it was in the movie “Le Mans”. Race the V12 Ferrari 512 S and 512 M, and flat-12 Porsche 917 LH and relive the greatest sportscar era in history. Then fast-forward to now and fight for victory with four of today’s high-tech endurance heroes―the Toyota TS050 Hybrid, the Porsche 919 Hybrid, and two of Audi’s all-dominant racers, the high-grip Audi R18 (Fuji 2016) and high-speed Audi R18 (Le Mans 2016). Yesterday and today’s heroes, on the legendary Classic Circuit de la Sarthe: this is the “Spirit of Le Mans.”
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.27. 13:02:37 -
#18591 Renault Esports Series
We are pleased to announce the launch of the Renault Esports Series!
"We are pleased to announce the launch of the Renault Esports Series! The series, which encompasses a mix of online qualifiers, time trials and races, culminating in a live final at Silverstone on the 7th of July, will be available on Xbox, Playstation and PC. It will utilise an exciting range of cars and tracks on the Project CARS 2 game to find the fastest drivers, who once qualified, will battle it out through a series of time trials races before the live final, where the 4finalists will compete on Playseat racing seats at the Silverstone race weekend, where the winner will be crowned.
The competition will also feature one entry direct from Speedmachine festival; Renault Sport’s stand will have an ongoing competition over the duration of the weekend where those attending can attempt to set a fastest lap on their simulators, with the winner of this being given a direct entry into the live final!
The prize which the racers will be competing for is a Palmersport track day for both the winner and one guest (T&C’s apply*), including an overnight luxury stay in 4* accomodation, with included travel and food costs, and a goody bag of Renault Sport merchandise!
*Winner and guest must be 18+, have held a full UK driving licence for a period of 12 months and within any 12 month period have done a minimum of 5,000 miles to claim the prize."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.27. 07:58:25 -
#18590 Episode 25: Weather Configuration
-
#18589 -
#18588 Hangulatos! :)
-
#18587 Szerintem a Le Mans-ra, vagy előtte egy héttel, jön majd a Le Mans Classic DLC és valamivel előtte szokott jönni a patch.
Szóval azt hiszem, hogy május vége/június eleje.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.17. 17:15:02 -
Axtros #18586 Azért már jöhetnének fejlesztések és / vagy hírek az újabb tartalmakról, mert ez így elég lassú az SMS részéről. -
#18585 Nem az SMS fogja csinálni, ha valóban igaz a hír. Az SMS adja a licenszelt tartalmat, vagy mint anno a World of Speedhez vagy a Red Bull Racinghez a motort is. Egy alvállalkozó megcsinálja, akit majd a kiadó, a Gamevil fizet. Az SMS, gondolom a bevételből kapja majd a százalékot. Nem is igazán érné meg saját alkalmazásba felvenni embereket vagy mobil részleget létrehozni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.17. 14:19:07 -
#18584 Ennyit arról, hogy minden fejlesztőjük gőzerővel dolgozik a PC2 javításán, hogy jó alapot biztosítson a folytatásnak... -
#18583 Episode 24: How to be a fast wet-weather driver
-
#18582 Ezzel egy a baj, a fizika, semmi mozgása nincs pedig a V8SC arról híres hogy tömegmozgásból kell vezetni. Eddig legjobban az Automobilistában van megcsinálva a fizika.
Egyéb: Nissan GTR köridő.
Kiizzadtam az összes bort a homlokomon, de mákkal sikerült jól belőni a setupot és csak nyomni kellett a gázt -
#18581 Egy újabb kiváló mod JDougNY műhelyéből, a már megszokott minőségben.
-
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.10. 16:39:20 -
#18579 CM F1 AI, egy autó, 10x2 féle módon skálázva. Mercedes leggyorsabb, legstabilabb. Azután a valós viszonyoknak megfelelően skálázva a többi. Előre megírt forgatókönyv (script) minden verseny. Minden alkalommal a valós erőviszonyok szerint alakul a végeredmény.
PL. McLarennel nem lehet nyerni. -
endy papp #18578 Ezt osztom én is -
#18577 azert van olyan emlekem, amikor az ai ott keptelen volt kikerulni, amikor lealltam a palya szelen, ide oda tolatgatott 200x kb.
Persze lehet mondani kit erdekel ez, ha a palyan jol viselkedik, de azert ezek is nagyon rontjak az osszkepet. -
#18576 CM F1 AI mindent ver, kozeleben nincs semmi.
Nem csak azert mer gyosrs. de gondolkodik is aszerin mi tortenik , gyakrak jobban lehet vele kerek kerek melett kuzdeni mint igazi emberrel :))
Pc ai a szokasos ezer eves fos....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.05.10. 11:41:14 -
#18575 Az F1 ilyen szempontból egyszerűbb, mert csak egy géposztály van, csak ahhoz kell jól belőni az AI-t. Ráadásul megpróbálták a valós viszonyokhoz igazítani az erőviszonyokat is.
A CARS-ban már nehezebb ügy, mert van egy rahedli géposztály és van multi class lehetőség is. Sokkal több múlik a setupon is, játékos részről. Sok a különböző pálya eltérő karakterisztikával. Erre azért elég nehéz egy jó AI-t kidolgozni anélkül, hogy agyon scriptelnék a játékot. Az lenne a jó megoldás, ha tanulna az AI, de ahhoz meg fényévekre van mindenki. Amúgy azt ígérték, hogy amíg lesznek javítások, az AI-t is folyamatosan fejleszteni/pofozgatni fogják.
Ian Bell #18557 fórum hozzászólása alapján, lesz még patch is és új ficsör is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.10. 11:30:19 -
#18574 uuu, ez durva, de igen, tobbek kozott itt is lehet repkedni.
Mondjuk mostanaban elmult par evben nem igazan talalkoztam olyan jatekkal, (a regiekre meg mar nem emlekszem :) )ahol az a.i. egyforma szinten teljesitene minden palyan.
Pedig csak 2 kockat kene leultetni a jatek ele, es irnak oldalakon keresztul hol tul lassuak, hol ertelmetlenul gyorsak, aztan lehetne allitgatni. Vagy ezt a lehetoseget is a kezukbe adni es beallitgatnek.
Igy nem igazan tudnek mondani olyan jatekot ahol van ertelme a karriernek. (f1-ben mondjuk nem merultem el) -
#18573 Sim Racing Telemetry - Project Cars 2
http://forum.projectcarsgame.com/attachment.php?attachmentid=254169&d=1525934233
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.10. 08:47:34 -
#18572 AI-on van még mit fejleszteni, vicces volt a hátsó egyenesen ugyanolyan autóval állva hagyott ( EvoIX), pedig a pedált áttapostam a kasztnin.
Time attacknál meg a 2 perces replay limit a bosszantó. -
#18571 Ilyenekre gondolsz?
-
#18570 Ezeknel a fejlesztoknel sosem lehet tudni. Van a palyanak par resze, ahol ezzel az autoval, ha nem lassitasz mind a 4 kerek a levegoben van, az vegulis feler egy teljes palyaelhagyassal, nem? :)
De ez a nordschleife-os palya szeli fehervonal okorhugyozas is meger egy miset, nem tudom, hogy gondoltak.
Mentem egy 7:13-as kort gyari setuppal harmadik korre, (abs, tc off, ha van ebben az autoban egyaltalan) de hamar elvette a kedvem, amikor az a.i. mintha allnek, ugy megy el mellettem az utolso hosszu egyenesben.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.05.09. 14:11:46 -
#18569 Episode 23: Wet Setups
-
#18568 Ez olyan amikor a rendőrség bizonyíték hiányában ejti a vádat, avagy szerintük bűnős vagy de nem tudják bizonyítani (tapasztalat)
Egy helyen nyeshettem egy picit a hátsó hosszú egyenes végén a csikicsuki lassítóban, a corvette meg az amg merci eléggé bizonytalan féktávon. -
#18567 Ha nem tökéletes a köröd, de a szabályok szerint még érvényes, akkor nincs ghost. Például ha nekiütöm a korlátnak de a pályát még nem hagyom el annyira, hogy elvegye a köridőt... -
#18566 Na ez az amit én sem értek, valamikor van ghostom valamikor nincs, nemtom hogy működik. -
#18565 Ha nincs ghost ikon az emberke neve mellett, akkor nem tudom betenni ghostkent magamnak?
Lehet tiltani ezt, vagy miert nincs mindenkinel?
-
JonasSandor #18564 Akkor nem túl sok. -
#18563 Hát én továbbra sem vagyok hajlandó elhinni, hogy az időjárási viszonyok bármi hatással vannak az AI-ra. A hőmérséklet legalábbis tutira nem. -
#18562 A játék, acéltok, matricák és a Japán autócsomag.
https://www.projectcarsgame.com/buy-now/#1511870311142-316d57f9-b3081516793524346
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.05.05. 09:01:30 -
#18561 -
JonasSandor #18560 Limited editionban mi van benne?