Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg valaki tudna segitenni ???,,grafikát kéne egy kicsit felhuznom ,,de fingom sincs mit álitok,,ilyen effekt ,,olyan effekt..
köszönöm
Mellesleg tegnap én is tettem pár kört online.
Teljesen helytálló amit írsz.
Eső tök felesleges,senki nem használja.
De azért offline jó lesz nekem én elvesződöm vele....
A kocsik versenyek 90 %-a gt3 a segítségek mindenhol engedélyezve,a törés kikapcsolva,még én éreztem magam hülyén.....minden off....igaz lassabb is voltam ,ha nem is mindenkinél.....
Ja meg 10 pálya volt használatban.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.24. 15:31:59
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azt észre vettem hogy ha a PostAA fullra feltolom sem eszik nagyon sokat, esőről van szó első sorba mert száraz napos min 60 meg van,esőben így 40 alá nem megy.
Viszont az MSAA már High-on húzós,ott már leesik akár 32-35-ig is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.24. 15:14:36
Élsimítás jól jöhet, a harmadikat hagyd a fenébe ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.24. 15:09:52
Nekem ennél nagyon jobb ffb nem kell g27,nagyon az ir-ben sem érzem jobban ha megcsúszik a kocsi pedig ott víz nincs....
Bocsi hogy megint kérdezem,de ezekre mit mondasz??
"Az MSAA a PostAA és a Super Sampling mikért felelősek mert ezek eléggé eszik főleg esőben az fps-t ezek egyenlőre off-ok ,mert nélkülük is gyönyörű...a többi full-on."
Egyedul az iR ami full dinamikus es profi, de ott nincs gumivalasztek, nincs napszak vagy idojaras, es persze AI sincs.
Meg az rF2 lenne "ellenfel" (legalabbis dinamikaban), de az sajnos mar elegge regi rendszer es erosen barkacs a program.
Eddigi első benyomások inkább pozitívak.
Az időjárás akár 6 kör alatt is felszáradó ívvel egyedülálló<#eljen>#eljen> érezni hogy nem csak kamu...
Legalább is nekem így jön le ahogy a FFB irányítás is, immersive-re állítva teljesen alapon tökéletes,nyilván autója válogatja,de pl a VW polot esőben alig tudtam az úton tartani a végére(6 kör) teljesen elfogytak a gumik...olyan ffb-et produkál hogy majd kiszedi a kezemből a kormit ,míg a clió eléggé langyi de ffb erősítéssel az is jobb,értelem szerűen nem egy kategória
Az MSAA a PostAA és a super sampling mikért felelősek mert ezek eléggé eszik főleg esőben az fps-t ezek egyenlőre off-ok ,mert nélkülük is gyönyörű...a többi full-on.
Pl. az AC-nal, ahol MINDEN elore le van gorbezve (gumitipusok, melegedes, hules, kopas, nyomas stb.), raadasul "statikus" a kornyezet, nehezebb "hibazni". Ez ilyen, valamit valamiert😉
Lehet szidni a realroad-ot, esot, tocsakat, tapadasokat, ejszakat, vilagitast, napszakokat stb., hogy nem jo, nem tetszik, nem ilyen, bugos; de mashol nem hogy "nem jo", hanem egyszeruen semmi sincs ezekbol (ugy konnyu nem elrontani/elszamolni😄).
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Amugy meg nem, ilyen durvan sehol nem fustol a semmitol....😊
World Movement: 100 (furcsa, de ez a semmi😛)
G-Force-t minimalisra (vagy nulla), jobb ha az autohoz kepest latni az egyeletlenseget es nem a gumi nyaku emberhezkpest😊
Look to Apex: 0
Helmet/Camera Leaning: 0 (eleve szar, foleg a masodik, amiben az ember feje fotog a bukosisagban😄)
Ha nem gond kérnék egy képet olyan beállításról amikor teljesen ki lehet kapcsolni hogy ne mozogjon a cokpit kamera,vagyis ne liftezzen le-fel,mert teljesen még nem sikerült úgy beállítanom,még mindig a nézet külön mozdul a kocsitól ,engem zavar,mint ha hullám vasuton ülnék dombos pályákon,jó kamera nézet van benn nem a sisak a kanyarba nézős,azt meg egyenes rühellem,mivel 3 moncsinál belátok épp annyira amennyire kell.
Előre is THX.
Replayben se latni amugy ....
Kava miatt torik, bar nalam bugos is volt a beallitas, ket szelson sokkal kissebb kepet renderelt, csalni kellett vele, most se szazas....
Én annak tudom be hogy sodródik a kanyarban és a gumi füstöl,gondolom mi más lehet,de nálam fékezésekkor is tapasztalok hasonlót így lehet az is simán, jól mutat de valahogy a többiekét nem látom,talán mindenki segítségekkel megy azért nem látom,nem tudom erre még nem jöttem rá ,mivel tegnap óta van meg a teljes.
Elég furán illeszkedik a kép jobb oldala de gondolom csak ilyenkor, élőben nincs ez a törés,asszem nálam is ilyen de még ma megnézem.
Se fék se drift se semmi nincs....
Vitorlázok ki a kanyarból és okádja a gumi a füstöt ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.24. 10:13:34
Nekem egy G920-am van. Teljesen jól működött, míg meg nem jött a Steam Controller. Most utóbbinak a vevőjét ki kell húznom, ha a kormánnyal játszani akarok. És PC2-ben még így is állítanom kellett a beállításon, mert rosszul volt konfigolva a pedál rész. Korábban ezzel sem volt gond.
Egy prohardveres tesztben olvastam, hogy a T300 talán jobb lehet egy kicsivel, mert halkabb az erővisszacsatoló rendszere (és talán olcsóbb - volt). Ennél elvileg kattog. És a 920 csak a gombokban tér el a 29-től. Ami azt illeti tényleg kattog. Engem még nem zavar, elég a játékra figyelni, nemhogy a kormány hangjaira. De mintha csak akkor kattogna, ha erősebb vagy a forcefeedback-nél.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.12.24. 09:56:31
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Érdemes lenne nézned valami kormányt, bár hozzáteszem sajnos nem olcsók...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.23. 22:59:10
https://fxmason.blogspot.com/
Sajnálom mert a grafika odabasz gyönyörű jó lett volna ha a kezdőkre is gondolnak.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"