19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18279 Vannak hozza CUSTOM (letoltheto) FFB beallitasok is (az alap Inforative, Immersive, RAW beallitasok melle). Persze igeny es foleg kormany fuggo, regebbiekhez – pl. G25/27 – nem art ha van valami custom. -
#18278 Szerintem osszessegeben, foleg a "szolgaltatasokhoz" kepest (tartalom es full dinamika) teljese jo. A gumi, napszak, idojaras es a realroad is teljesen dinamikus, minden mindennel osszefugg. Amikor a mezony eleje felhuzza a vizet es/vagy "szet/odebbszorja" a tocsakat, es hatul erezni is a valtozast, azert az eleg jo. Persze bele lehet kotni, hogy ez vagy az nagyon tapad/csuszik (kinek mi:P), vannak bug-ok vagy anomaliak; de amig mashol nagyreszt statikus az egesz, minden elore be van "gorbezve", addig felesleges hasonlitgatni. Nincs mivel;)
Egyedul az iR ami full dinamikus es profi, de ott nincs gumivalasztek, nincs napszak vagy idojaras, es persze AI sincs.
Meg az rF2 lenne "ellenfel" (legalabbis dinamikaban), de az sajnos mar elegge regi rendszer es erosen barkacs a program. -
endy papp #18277 Köszi ezt akartam így már jó....
Eddigi első benyomások inkább pozitívak.
Az időjárás akár 6 kör alatt is felszáradó ívvel egyedülálló érezni hogy nem csak kamu...
Legalább is nekem így jön le ahogy a FFB irányítás is, immersive-re állítva teljesen alapon tökéletes,nyilván autója válogatja,de pl a VW polot esőben alig tudtam az úton tartani a végére(6 kör) teljesen elfogytak a gumik...olyan ffb-et produkál hogy majd kiszedi a kezemből a kormit ,míg a clió eléggé langyi de ffb erősítéssel az is jobb,értelem szerűen nem egy kategória
Az MSAA a PostAA és a super sampling mikért felelősek mert ezek eléggé eszik főleg esőben az fps-t ezek egyenlőre off-ok ,mert nélkülük is gyönyörű...a többi full-on.
-
#18276 Nálam az utolsó patch óta füstöl így. Elég béna :) -
#18275 Minel tobb valodi szamitas annal tobb anomalia;) Itt (elvileg) full-osan szamol mindent, raadasul sok auto, sokfele gumi, sokfele dinamikus tapadas es melegedes. Es folyamatosan "keszul" a program:D
Pl. az AC-nal, ahol MINDEN elore le van gorbezve (gumitipusok, melegedes, hules, kopas, nyomas stb.), raadasul "statikus" a kornyezet, nehezebb "hibazni". Ez ilyen, valamit valamiert;)
Lehet szidni a realroad-ot, esot, tocsakat, tapadasokat, ejszakat, vilagitast, napszakokat stb., hogy nem jo, nem tetszik, nem ilyen, bugos; de mashol nem hogy "nem jo", hanem egyszeruen semmi sincs ezekbol (ugy konnyu nem elrontani/elszamolni:D). -
#18274 Autója válogatja és van már olyan autó, ahol már javították. :)) -
#18273 Dehogy vagyok, ez mar regota idegesit, neg ugye epp csak nem sturja ki az ember szemet..
Amugy meg nem, ilyen durvan sehol nem fustol a semmitol....:) -
#18272 Latom, meg mindig bug-vadasz vagy:DDD Ez mindenhol ilyen, ahol "egyszeruen" csak gumi csuszastol/melegedestol szamoljak a fustolest (az AC es a tobbi is). Az iR-ben (elvileg) nem, de ott 1 evig reszelnek 1 autot, es annyiba kerul 1db, mint itt vagy az AC-ban egy tizes csomag:D -
#18271 Camera/Movement:
World Movement: 100 (furcsa, de ez a semmi:P)
G-Force-t minimalisra (vagy nulla), jobb ha az autohoz kepest latni az egyeletlenseget es nem a gumi nyaku emberhezkpest:)
Look to Apex: 0
Helmet/Camera Leaning: 0 (eleve szar, foleg a masodik, amiben az ember feje fotog a bukosisagban:D) -
endy papp #18270 Nálam most próbáltam Monacoban ,volt hogy a mögöttem levőket nem is láttam....helyenként a fékezéstől és a sodródás füstje miatt.. -
endy papp #18269 Köszi.
Ha nem gond kérnék egy képet olyan beállításról amikor teljesen ki lehet kapcsolni hogy ne mozogjon a cokpit kamera,vagyis ne liftezzen le-fel,mert teljesen még nem sikerült úgy beállítanom,még mindig a nézet külön mozdul a kocsitól ,engem zavar,mint ha hullám vasuton ülnék dombos pályákon,jó kamera nézet van benn nem a sisak a kanyarba nézős,azt meg egyenes rühellem,mivel 3 moncsinál belátok épp annyira amennyire kell.
Előre is THX. -
#18268 Érdekes, nálam drift közben is alig füstöl... -
#18267 Ismert bug. Kicsit érzékenyre vették a füstölés effektet. Majd javítják. A fizikába nem okoz ez semmit, csak a látványba. -
#18266 Attol nem fustolhet , ha picit sodrodik is a kanyarban.
Replayben se latni amugy ....
Kava miatt torik, bar nalam bugos is volt a beallitas, ket szelson sokkal kissebb kepet renderelt, csalni kellett vele, most se szazas.... -
endy papp #18265 Nálam is ilyen ne aggódj....
Én annak tudom be hogy sodródik a kanyarban és a gumi füstöl,gondolom mi más lehet,de nálam fékezésekkor is tapasztalok hasonlót így lehet az is simán, jól mutat de valahogy a többiekét nem látom,talán mindenki segítségekkel megy azért nem látom,nem tudom erre még nem jöttem rá ,mivel tegnap óta van meg a teljes.
Elég furán illeszkedik a kép jobb oldala de gondolom csak ilyenkor, élőben nincs ez a törés,asszem nálam is ilyen de még ma megnézem. -
#18264 Ilyenkor mi az anyám füstöl ????
Se fék se drift se semmi nincs....
Vitorlázok ki a kanyarból és okádja a gumi a füstöt ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.24. 10:13:34 -
#18263 Kontrollerer már játszható, csak szokni kell a finom ujjmozdulatokat. Bár az igazi tényleg kormánnyal.
Nekem egy G920-am van. Teljesen jól működött, míg meg nem jött a Steam Controller. Most utóbbinak a vevőjét ki kell húznom, ha a kormánnyal játszani akarok. És PC2-ben még így is állítanom kellett a beállításon, mert rosszul volt konfigolva a pedál rész. Korábban ezzel sem volt gond.
Egy prohardveres tesztben olvastam, hogy a T300 talán jobb lehet egy kicsivel, mert halkabb az erővisszacsatoló rendszere (és talán olcsóbb - volt). Ennél elvileg kattog. És a 920 csak a gombokban tér el a 29-től. Ami azt illeti tényleg kattog. Engem még nem zavar, elég a játékra figyelni, nemhogy a kormány hangjaira. De mintha csak akkor kattogna, ha erősebb vagy a forcefeedback-nél.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.12.24. 09:56:31 -
JonasSandor #18262 Egy logitek g29-et néztem ki a médiába kapható. -
MasterMason #18261 Ez szimulátor, mindenféleképpen kell hozzá kormány és pedál(de minimum valami kontroller), de utána marha jó móka!
Érdemes lenne nézned valami kormányt, bár hozzáteszem sajnos nem olcsók...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.23. 22:59:10 -
Timbu #18260 Kezdő =/= billentyűzetet használó. Egyébként meg Forza is van már PC-re. Nem készülhet egyik program sem akkora célközönségnek, hogy a Mario Carttól kezdve az iRacing felhasználóknak is tetszen. -
JonasSandor #18259 Ennyit erről 0 agresszivitással is versenyen 10 körösen leköröztek vezethethetetlen billentyűzettel nem kezdő játékosoknak van kitalálva ez.
Sajnálom mert a grafika odabasz gyönyörű jó lett volna ha a kezdőkre is gondolnak. -
#18258 Ez segít? -
JonasSandor #18257 Ez az irányítás beállítás nem megy. -
ManoNegra #18256 Közben megtaláltam. -
ManoNegra #18255 A season passal meddig kapom meg a DLC-ket, egy évig? Lehet tudni, hogy milyen/mennyi DLC-k várhatók? -
#18254 -
JonasSandor #18253 A 2-dik részében hogy kell beállítani hogy lehessen menni a kocsival billentyűzettel? mert a váltás fékezése olyan szar, és ha kimegyek a pályáról úgy jön vissza mint egy csiga. -
#18252 The Insider's Guide to Project CARS 2 - Episode 9: Virtual Reality
-
#18251 Megint akciós a Project CARS 2, a Steamen!! -
Axtros #18250 A Brand Hatch-i rally pálya elmegy, és használható, bár maga a rally, mint versenymód továbbra sem valami nagyon nagy dolog. Ezen a pályán a Ford Bronco-val egész élvezetes futamokat lehet csinálni. De csak single-ben próbáltam, multiban nem hiszem, hogy bárkinek is lenne kedve ezzel bohóckodni. -
#18249 Nekem nagyjából a fele autó kínálat tetszik belőle. Teszik az is, hogy a különböző autók mennyire másmilyen vezetési technikát igényelnek. Az élményt lehet tetézni a Jack Spade féle FFB fájlokkal. Én most a alt mid comp-ra tettem le a voksom. Kényelmes, nem túl erős effektekkel, aprólékos visszajelzéssel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.20. 13:03:51 -
Axtros #18248 Hát nem valami nagy szám. Mondjuk a Bronco nem rossz, szerintem használható normál pálya versenyekhez is (majd még kitesztelem), a Renault R5 is király, de a többi...pffff... Remélem a következő DLC már nem a rally-ról fog szólni. -
"CARS
Ford RS200 Evolution (Group B)
Renault R5 Maxi Turbo (Group B)
Audi Sport quattro S1 (Group B)
Audi S1 EKS RX quattro
Citroën DS3 RX Supercar
Ford Bronco “Brocky”
Ford Mustang RTR Spec – 5D
Mustang '66 RTR
TRACKS
Classic Brands Hatch Rallycross
Barcelona Rallycross
LIVERIES
BAM eSport
Team Redline
Virtual Drivers by TX3
Japspeed Racing
F4H Motorsport
INVITATIONALS
Vintage Tourer Cup
Group B Bout
Historic Rallycross Gold
Trophy Truck Madness"
Ha többet akarsz tudni...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.19. 18:30:40 -
#18246 -
#18245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hali!
Nincs valakinek véletlenül egy megmaradt Fanatec FM CSR tápja?
Rossz kormányból visszamaradt, esetleg csere utáni, stb... -
#18244 Highway Patrol:D -
#18243 Semmivel:) Kicsit besurusodtek a dolgok, majd a ket unnep kozott tesztelgetek (mast sem neztem azota: rF2, AC, iR, AMS stb.). -
#18242 Mivel játszol helyette? -
#18241 Oktoberben inditottam el utoljara, igy gozom sincs:) -