Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
Hát igen, ez nagy valószínűséggel VGA hiba lehet. Húzva nem volt a kártya? Ha igen, próbáld ki alapbeállításon is! Ha van rá módod, próbáld ki egy másik kártyával is!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.12. 21:14:37

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Dante73
Az hardveres hiba. Videó kártya memória.... (általában)

http://www.freetvmaci.info/

dokumentumok mappából töröltem a grafikai beállítások file-jait, most már van kép de zölden csíkoz és villog 😮
ezt mind próbáltam már... 😞
sertrex
Egy próbát megér, ha újratelepíted a legutolsó drivert. Nekem is ez a driver van fent és a 1709-es Win, de minden működik rendesen. Esetleg egy Steames fájlellenőrzés még beleférhet. Vagy kitörlöd dokumentumokban a grafikai fájlokat(graphicsconfigdx11.xml, triplescreensettings.xml), PC2 könyvtárból. és úgy indítod el a játékot.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.12. 19:41:21

ALT+tab megoldja a problémát AC-ben...de PC2-nél sajna nem müxik
Nálam műkszik,igaz csak az AC a PC-nál nálam is fekete a képernyő de az ok egyszerű nincs meg.....<#idiota><#hehe>
win 1709 frissítés után : PC2 fekete képernyővel indul csak zene szól.....Assetto Corsa ugyan ez a fekete képernyő csak pályabetöltés után....

valakinek ötlet esetleg? legújabb nvidia driver van már fenn 388.13
lac coo
Valami Microsoftos bigyó volt jah, de emlékszem állandóan arra vártak, hogy engedély legyen MS-től. ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
A Windows live, még nem Microsoft game. <#idiota>

Danecay
Igen?

lac coo
Na jó, de az akkoriban Microsoft game volt !

Danecay
Ez korábban ugyan így volt a Codies F1- nél hosszú éveken keresztül 😊

lac coo
Szoval semmi koze hozza ! 😉
Romokban az egesz, fenenekk huzzak akkor...?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.09. 20:09:33

Fehercsoki
Amikor kész a patch, akkor azt elküldik a Sonynak/Microsoftnak, ezután 2 hetet várni kell az engedélyezésre, és amikor engedélyezték akkor kiadják a PC-s patchel együtt. Sajnos azt akarják hogy a PC-s és konzolos patch egyszerre jelenjen meg.

lac coo
Mi koze a konzolhoz ?

Fehercsoki
"Soon." Konzol miatt csúszik ez is...
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.11.09. 17:22:57

Gabisan666
Az uj update-rol tudni valamit? Mikor adjak mar ki?Mult hetre igertek.

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

sertrex

sertrex

sertrex

lac coo
Jovan, nem megsertodni ! 😊

Danecay
Kösz, ez rám fért! 😊

<#nyes>

https://fxmason.blogspot.com/

lac coo
Suzukisok, Fabiasok meg a win10-esek mind hulyek ! 😊)<#banplz>

sertrex
Én is kb. egy hónapja telepítettem újra a Win10-et, mert nálam a multicsatornás hang nem akart már működni, optikán keresztül. Az újra telepítés megoldotta. Erre most jött ez a 1709-es frissítés és állandóan kikapcsolja/elfelejti az USB-t. De érdekes módon csak azt, amelyiken a kormány van, a billentyű és az egér is USB-n van, azzal nincs baja. Csináltam egy USB driveres Win telepítőt. Ezután csak így fogom újra telepíteni a Windowst, mert mint kiderült ez az egyetlen módja, hogy egy sima, gördülékeny rendszer legyen, egészen a következő nagy frissítésig. <#idiota>
Már csak rá kell vennem magam, hogy újra telepítsem...

Danecay
Ez egy hosszú és szomorú történet. Miután kijött és kint is volt már egy jó ideje, ha jól rémlik március óta, semmilyen módon nem sikerült frissítenem a korábbi Windows-omat, mert vagy nem talált frissítést vagy pedig a rendszergazdához irányított arra, hivatkozva, hogy az Enterprise verzióhoz nem érhető csak úgy el az Update, miközben a laptopon ugyanaz az Enterprise Windows volt telepítve mint az asztali gépen amit simán magától lefrissített. Próbáltam mindent, utánaolvastam speciálisan külön udate installert töltöttem és futtattam de semmi. Végül letöltöttem egy olyan Win 10 verziót ami magában foglalta a Creators frissítést. Telepítettem, öröm és ódottá, csakhogy nem azonnal de kis idő múlva jelentkeztek az első gondok, egyik az volt, hogy elszállt a hálózat és csak az segített ha újraindítottam a gépet, a másik pedig a Kormánnyal kapcsolatos probléma. Elő körben sikerült megoldanom azzal, hogy addig dugdostam portról portra a kormányt míg egyik alatt sikerül normál működésre bírni, a korábban használt port alatt nem működött és valahogy így nézett ki a dolog:

Közben kijött a Fall Creators Update is (1709) miután újabb csapás ért és F1 2017 alatt végleg elment az FFB, pontosabban nem is az egész hanem a Wheel Weight, nem volt súlya az egésznek és a kuplung és gázpedálok ismét felcserélődtek, de bármit próbáltam nem segített semmi egészen mostanáig, a Windows alapállapotba történő állításáig. A verziószám továbbra is 1709 de jelenleg, bár tény, hogy tegnapelőtt próbáltam utoljára látszólag jól működik minden, még azon a porton is amelyiken korábban megszűnt működni, kíváncsi vagyok meddig. A Logitech nagyjából tett az egészre, a főoldalukon az első 8 topikból 5 arról szól, hogy a Logitech nem reagál semmit a hibabejelentésekre, pedig másnak is volt dettó ugyanilyen gondja, vagy más hardverrel problémája a Creators frissítés telepítése után.

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.08. 21:09:22

Alexease
Ha az a Creator Udate az utolso nagy, akkor bekaphatjak😉 Mar 2x probaltam feltenni, 40 percet szuttyog, aztan kiirja hogy hiba, es visszacsinalja az egeszet.
Egy honapja "tologatom" az update-et, mindig uj idopontot adok meg neki😄 De kocsog, mert hiaba toroltem es ki van kapcsolva az update, a hatterben azert csak letoltogeti maganak a 8GB-os update-et;D
Danecay
Windows 10? Mert ha az akkor akár az is okozhatja. Én éppen most raktam újra mert már több mint egy hete nem volt F12017 alatt FFB, felcserélődtek a gáz és a kuplung pedálok mind F1 mind PC alatt, több USB port alatt megszűnt működni a kormány, szóval volt vele bajom gazdagon. Elég sok mindent kipróbáltam mire odáig jutottam, hogy reinstall, pontosabban Reset to Default legyen a vége, ami terjedt a különböző portokon való próbálkozásoktól, a különféle módon elvégzett driver frissítés és újratelepítéseken át a Logitech support felkereséséig. Utóbbi tett rám és mindenki másra magasról, így nem volt más választásom. Jelentem jóvá lett minden és olyan USB porton is működik amin egy ideje nem, minden bizonnyal a Creator Udate- óta nem.

Ryder159
Ez sem jó. Sőt, ha elállítok valamit, akkor hiába nyomok egy reset to defaults-t, nem történik semmi. Az egyetlen megoldás ha kitörlöm a G:\Dokumentumok\Project CARS 2\savegame\68432248\project cars 2\profiles mappából a default.controllersettings.v1.03.sav fájlt, és úgy indítom el. Akkor visszaáll alapértelmezettre

Alexease
Valassz masik Logitech kormanyt (pl. G27), azzal talan jo lesz. Nalam a G25-tel "nem foglalkozik" (foglalkozott?!), de ha alapnak a G27-et valasztottam, akkor jo volt.
Ryder159
Nem, nincs, erre gondoltam elsőnek én is. Azt elfelejtettem hozzátenni hogy ez előző rész is ezt csinálta, bár ott egy restart megoldotta a problémát.

Nincs esetleg egy másik "joy" is rákötve a gépedre. Nekem akkor volt ilyen amikor a gamepad is rá volt kötve a kormánnyal és ettől teljesen megzavarodott.
Ryder159
Sziaszok!

Pár nappal ezelőtt megvettem a játékot. Egy G29-em van hozzá. És bizony előfordul, hogy egyszerűen nem tudom irányítani az autót a kormánnyal. Nem érzékel semmit. Ha belépek a menübe, ott érzékeli a gombokat, de gombkiosztásnál mindent újból végig kell nyomkodnom(újra beállítanom), ott érzékeli, és bár nem változik semmi, utána jó lesz. Ez mitől van? Valaki találkozott már ilyennel?

sertrex

Danecay
Szerintem mindenki azt szeretné, hogy így legyen, mindenesetre a lehetőség adott. Nyilván vannak olyanok akiknek az első perctől kezdve tökéletes a játék, és lesznek olyanok is akiknek a több mint 150 hibajavítás után sem lesz az. Ez egy ilyen történet 😊

sertrex

Nyilván ezeket nem lehet úgy vezetni mint egy igazi versenyautót, de érdekességnek elmenne a bugattival együtt. <#nyes>

Persze inkább először a még maradt hibákat kéne kigyomlálni, de mindezekkel együtt iszonyat régen szórakoztam ilyen jól. <#eplus2> Nagyon jó ez a játék, és ha nem köveznek meg érte akkor még azt is ki merném jelenteni, hogy a hibái ellenére az egyik legjobb autós játék > szimulátor amivel valaha játszottam. <#taps>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.07. 18:43:45

Danecay
Őszintén szólva túl nagy ingerenciám nem lenne vezetni.

sertrex
The Insider's Guide to Project CARS 2 - Episode 3: Pit Stops

Ha többet akarsz tudni...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.07. 17:57:44

Igazán nem akarok telhetetlen lenni, de nem lehetne még ezt a maybach 6-ost egy bugatti chiron társaságában gyorsan a játékba beletenni? <#eplus2>

Aztán a többi autó majd ráér kicsit lassabban is. <#bee1>

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.07. 16:56:38

Huhh, tényleg nagyon jó ez a Jack Spade féle custom ffb. Ezzel meg némi beállítással már egészen jól kezelhetőek az utcai hiperautók is, bár a gt3-as és egyéb versenyautók menettulajdonságaival érthető okokból nem rendelkeznek. <#eplus2> De így már érezni és élvezni is lehet, hogy egy kurva jó és kurva gyors utcai szuper autóval megy az ember. <#taps>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.07. 02:05:35

Thx. Ha néha működik az nagyjából nekem pont elég is. <#nyes> Azt látom, hogy még van némi hiba itt ott, de remélem javítják a dolgokat idővel. Viszont nagyon állatok az autók ami a kinézetet illeti (rift-ben). Mondjuk némelyik utcainál a menettulajdonságaikkal szerintem vannak gondok rendesen, bár aztán lehet, hogy az ilyen 900 lóerős utcai autók már tényleg lószart sem érnek az életben sem. <#eplus2> Igazából ezek a teljesítmények már tényleg nincsenek összhangban ezekkel az autókkal, inkább hasonlítanak ezek az utcai hypercar-ok lélekvesztőkre mint versenyautókra. <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.06. 15:10:16

Adam Jonas
21:00 körül megpróbálok létrehozni egy szervert. (Remélem a portokkal nem kell cseszekednem majd...)

Akit esetleg érdekelné majd, az itt jelezze, no meg majd beteszem ide is a a szerver adatokat.

sertrex
Nálam már a Project CARS 2 beállítással működik a DashMeter, PC2-ben.

sertrex
Ha Wifi-n működik a dashmeter, akkor mindig meg kell nézni, hogy melyik IP-n van éppen a készülék(telefon, tablet, stb.) vagy a routerben kell egy állandó IP-t lefoglalni neki.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.06. 09:07:02

lac coo
Igazabol nagyjabol mukodik, van amikor meg se nyikkan, ez project cars....😊)

Thx.

lac coo
Mukodik elvileg.
A share memory beallitasnal van egy PC1 lehetoseg, ugyanaz igy mint az elso.
A Dashmeter legalabb is mukodik.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.06. 06:06:21

Szerintetek a régebbi játékhoz való appok némelyike működhet ezzel is? Pl telemetria, próbálta valaki esetleg?