Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2018.03.04. 09:19:45
Ugy, hogy a tavolabbi cicoma targyak mar reg megjelentek. Sajna a legtobb palya tele van ilyen hibakkal, bathruston egy teljes 100 meteres korlat kesobb rajzolodik ki, ugy, hogy mar a mogotte levot kirajzolta, rohadt idegesito, raer az ember nezelodni, amig ilyen lassu az a.i. 😊
Szerintem ezek sosem lesznek javitva, pedig kb ket kattintas lehet ezeken az objektumokon, egy parameter allitas es kesz lenne.
De eleg kemeyen csal az a.i, most koroztem egy kicsit, de ez legyen a legnagyobb baja.
szerintem
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Project CARS Club Hungary a csoport neve.😊
Utoljára szerkesztette: komiki, 2018.03.01. 16:55:17
https://prohardver.hu/tema/project_cars_2_2/friss.html
https://prohardver.hu/tema/project_cars_2/friss.html
Utoljára szerkesztette: marotispf, 2018.02.28. 16:08:48
Ha többet akarsz tudni...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.28. 14:09:28
Nem kell félni, nem jönnek a Sanyi, Józsi, Marcsi nevű Ferrarik, mert a pista, pályát jelent, tehát a nevében is benne van, hogy pályára termett, mind a 720 ló erejével. <#nezze>#nezze>
Abszolút olyan autónak tűnik, ami a játékgyártók körében is népszerű lesz.
Remélem mielőbb kipróbálhatjuk a virtuális változatát. Az igazira ugyanis, nem sokunknak van esélye. 😞(
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.24. 12:51:45

Warning! Cargo bay open, shields are down!
Otthon a sajátomban bezzeg lenne hely, csak nincs olyan munkahely ami annyit fizetne, hogy azt mondjam, na ezért megéri hazamenni.
Azoktól kérdezném akik használnak valamilyen Jack Spade féle FFB beállítást, hogy ki melyiket használja, melyiket gondolja a legjobbnak. Minap letöltöttem a legutolsó frissített csomagot a 2.02-t ami már a 4- update-hezlett frissítve és érdekes módon alig éreztem különbséget a kipróbált beállítások között. Természetesen jó helyre másoltam, átneveztem, játékon belül customra állítottam az FFB beállítást de nagyjából ugyanolyan erővel rángatta a kormányt minden kipróbált beállítás, még a "lo" val jelölt beállítások is erősek voltak. Mondjuk nem tudom, hogy milyen kormánnyal készültek a beállítások, mihez a legideálisabb, lehet hogy szíjas vagy DD kormányok-hoz jobb, mert én egy fogaskerekes G29-el próbálkozom. Végül átállítottam Informative-re ami kapásból jobbá is tette a dolgot. Ez nálatok is így van?
Nagyon bejött, jópárszor beálltam a sorba. PC1-el nyomatták.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.20. 10:08:33
Ez a monitort meg lehet eladnám, és beszereznék helyette egy totál fapadosat. 😊
sertrex: valóban, két nagy hibát elkövettek: 1. kiadták ilyen bugosan 2. rossz időpontban adták ki.
Ha belegondolunk, vártak volna még fél évet, kicsit többet, teljes erővel fejlesztették volna még, de akár +1 évet várak volna, és kihozták volna idén ősszel, hát bugos sem lett volna, a kritikák is jobbak lettek volna (nah nem mintha olyan rossz lenne az a 8-8.5/10-es átlag), szóval nyert ügyük lett volna, csak hát a pénz, az pénz, lutri, egy év meló, egy év fejlesztés azért nem kis plusz pénz, de lehet inkább megérte volna.
Amúgy én is azt csinálnám. Addig pofoznám, amíg szinte minden 90% körüli állapotba kerül. És utána, ERRE építkezve kellene elkezdeni a pCars3-at fejleszteni. Nem kellene a pCARS3-at túlgondolni. Sok mindent már nem tudnának beletenni, de bugmentesen, még jobb graffal, különböző játékmódokkal simán lehetne még bővíteni. Lehetne lopni a Forza Motorsport szériából a GTS-ből, etc. Lehet sokakat nem érdekel, de azok max nem használnák őket. Viszont a casual réteget is meg lehetne így fogni. Remélem ők is így gondolják, hogy a javítások nem mennek levesbe, és remélem nem akarják túlvállalni magukat. Ismét. (Bár már nem is nagyon tudnák mivel, hiszen elég sokat "tud" a cucc, bár van pár érthetetlen visszalépés, nem értem pl. a gumikopás, benzinfogyást vagy valamelyiket miért nem lehet már állítani szorzóval...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.20. 09:06:46
Egyedül az AI-ra kellene komolyabban rágyúrniuk, és nagyon élvezetes cucc lenne. Addig meg marad az rF2, mint elsődleges szim.
Az Automobilista nagyon jó cucc, de UI-ra fejlődhetnének, 10 évvel le vannak maradva... a HUD-ban pedig elég jók, logikusak, okosan oldották meg őket. Viszont az Automobilista szvsz botrányosan "recés" sajnos. 1080p, max élsimítások meg ilyesmi, és nagyon, nagyon illúziórombolóan ocsmány emiatt. Bármelyik szim szebb mellette, pedig nem egy csúnya játék, jók a pályák, jó a fizika, jó az AI.
Mondjuk idén is lesz mivel játszani. GTR3, iRacing (AI), Assetto Corsa 2 (?!)...
Félek a pCars2-ben érdemi javulás már nem lesz, és mivel messze nem lett akkora siker ez a 2. rész, mint az első, egy ideig nem is hiszem, hogy lenne 3. rész. Pedig elférne. Mondjuk magukat okolhatják, Forza Motorsport után, GTS előtt kiadni... Idióta döntés volt...
GTR3-tól sokat várok. Körítés, hangulat, szabályok, pályák, grafika. Igazi játékosbarát, kis szimulátort várok, remélem nem cseszik el.
A negyedik patch-ben már van is javulás de még nem minden pályán fejezték be az AI javítását.
Gondolom érthető, hogy a valóban rengeteg pálya, a különböző nyomvonalakkal együtt, rengeteg autó és rengeteg időjárás és napszak variáció, eltart egy darabig míg végig mennek az egészen.
Ha a CARS-t is úgy fejlesztették volna, mint az AC-t, akkor most mindenki türelmesen várna a következő update-re. Meg hát valljuk be, egyik szimulátort se fejezték még be, ami mostanság a piacon van. Egyedül talán az Automobilista, ahol bejelentették az utolsó update-et, de azzal meg játsszanak a brazilok. 😊)
Nagyjából mintha tükörjégen mennék.
Arról csak én maradtam le, hogy az SMS Fast and Furious játékot készít?
Ha belépsz egy default setup-os szeróra, mielőtt kimész a pályára, érdemes létrehozni egy új taktikát. A jövőre nézve érdemes ezt beiktatni, kevesebb az idegeskedés. Most már azt is beletették, hogy a gumitípusnál lehet időjárástól függő automatikus gumicserét is beállítani. Ha versenyközben esni kezd, akkor biztos nem slick-et fog felrakni. Nem default setup-nál ez nem lényeges de ott is javasolt, mert bármi közbe jöhet. Én már megtanultam, hogy a box taktika a legfontosabb része a versenyzésnek ebben a játékban. Volt hogy elkoptak a gumik és kimentem default taktikára, tele tankolta az autót és nem cserélt kereket. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.16. 19:58:56
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Publikra meg csak úgy érdemes bemenni, ha legalább van néhány perc erre + az időmérő. De sajnos ez ritkán jön össze.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.02.16. 17:50:17
Ez a Touristenfahren szerón volt? Mert azt én is gyakran használom és ha jól emlékszem szombaton egy időben voltunk fenn. 😊
Ezzel a szürke Drive/Tuning dologgal a PC1-ben találkoztam utoljára, de a 10. patch után már ott se.
A monitor nézetben azt én is láttam, hogy Ghost autók vannak néha. Azt gondoltam, hogy akik kiléptek menet közben azokat mutatja ghostnak.
A rangrendszernél bütyköltek valamit, hogy a verseny közben kilépők miatt, ne attól vegyenek el pontokat, akik végigmentek. Vagy valami ilyesmi. Persze, attól még lehet bug is. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.13. 08:25:58
Én azt nem értem, hogy miért tekint mindenki úgy erre a kínálatra, mintha ez kőbe lenne vésve.? <#nemtudom>#nemtudom>
Ott a lista alatt a kapcsoló, "Create New", mindenki szabadon csinálhat kedvére való szerót. Csinálok egy practice-quali-race összeállítást, 30-30-és annyi körös vagy perces/órás versenyt amilyent csak szeretnék. Practice alatt jönnek az emberek, az tuti. Persze nem árt valami érdekeset összeállítani. Már nem egyszer csináltam és többségében jó kis futamok jöttek össze.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.12. 20:58:48