19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18639 Találat az van bőven, de valódi letöltési link, az már nemigen. -
MasterMason #18638 Beütöd a google-be, hogy: "project cars build 831", és akkor ki fog dobni egy rakás találatot... -
#18637 Sajnos nekem nincs, de tényleg jó lett volna archiválni a buildeket, mert volt időszak, amikor jobb volt a játék, mint ami végül piacra került. -
Hellboy76 #18636 Régi, "ős" Project Cars-osokat kérdeznék. Még az első verzió korai buid-jei közül nincs esetleg vkinek archiválva 8xx körüli build? -
MasterMason #18635 Ja állat, jó lett. Mondjuk mindent még nem volt időm tesztelni, de szép lassan ahogy időm engedi tologatom egyik másik autót "az a baj", hogy több kedvenc autóm is van több osztályból, így amikor időm engedi olyankor nehéz választani hogy éppen melyikkel toljam. -
#18634 Nem csak a Fuji R18 lett jó, hanem az egész csomag kiváló. Így kellene minden DLC-t összeállítani. Ha minden igaz, akkor a következő pack a Ferrari köré fog épülni. Remélem az is ilyen jó ízléssel és minőségben készül. De a DLC-nél is jobb a módosított gumifizika. Most sokkal jobb a tapadás-tapadás vesztés közötti átmenet, nagyon jól lehet korrigálni és nem olyan, mintha eltűnt volna a talaj vagy jégre futna az ember.
-
MasterMason #18633 Jóó ez a fuji r18-as, tegnap megittam négy viszkit és azok után sem tudtam eldobni azt a verdát, utcai autóba átülve viszont simán odavertem a 4 feles meg két sör után.
Természetesen igazi autóba soha nem ülök ittasan (még egy sör után sem), nem ér annyit az egész... Viszont szimulátorban is nagyon jól látszik, hogy miért is nem szabad ittasan vezetni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.06.16. 19:48:24 -
#18632 -
MasterMason #18631
-
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.12. 08:40:32 -
#18629 Ezen a csatornán találsz hasznos videókat.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.06.11. 11:36:56 -
Zoolee1976 #18628 Sziasztok!Eddig három pályát nyüstöltem változó kocsikkal és kb mindhármon 4 másodpercre vagyok a világcsúcstól ami egy 5km es pályán nagyon sok.Default beállításokkal megyek és az lenne a kérdésem hogy tud e valaki ajánlani valami oldalt,ahol le van írva a setupolás nagyjából,mert ehhez teljesen hülye vagyok.Még egy kérdés!Az gép nálatok is olyan irreális féktávokat vesz ami alatt képtelenség lelassítani? -
#18627 Video -
#18626 -
#18625 -
#18624 -
-
Zoolee1976 #18622 Köszönöm a segítséget rendbe is jött minden.Üdv -
#18621 Azzal az eső hibadologgal közben én is találkoztam, online szerón/lobbyban. Annyi, hogy az nem fedett rész, hanem egy nyitott állványzat, amin elvezetik a légkulcsok csöveit, ilyesmit. Minden esetre fura hogy indulásnál csak abban a sávban esik. :))) A többi jelenség, amit írtál nem jelentkezett. -
#18620 Én bocsi, hogy csak rinyálni járok ide! -
#18619 Dokumentumok - Project Cars 2 - Savegame - 79179422 - project cars 2 - profiles - default.controllersettings.v1.03. Az aláhúzottat törlöd. -
Zoolee1976 #18618 Sajnos nem jöttem rá hol lehet a kormány profilt törölni a játékban.Csak defaultot lehet vissza állitani de az meg nem segitett!El tudnád magyarázni pontosan hogyan tudnám megoldani ezt.Előre is köszi! -
#18617 Bocsi, nem a képességeidet akartam kétségbe vonni, de az általam felsorolt információk hiányában, nem találtam semmi értékelhetőt. Mert igazából így elég általános volt. Honnan tudjuk, hogy melyik kombót kerüljük el. Vagy ha segítség kérés céljából írtad, akkor meg szintén nincs semmi fogodzó. Általánosságban nem így viselkedik a játék, tehát nem árt tudni milyen körülmények között jön ez elő. -
#18616 Gondoltam, hogy ennyit kinézel belőlem, hogy ha lenne rá logikus magyarázat és csak egyszer, valamilyen egyértelmű körülmény hatására alakult volna ki, akkor nem sírnék.
3 órás online Le Mans-is EDZÉS kb közepén, teljesen véletlenszerűen, egyszer az első köröm elején, utána a harmadik közepén, ötödik végén, és még sorolhatnám. Manual box beállítás, ami egyébként irreleváns, mert pont a pályára kihajtáskor vette át az irányítást...vices és szomorú. Apropó fordított működés, fedett boxban állva esett az eső a szélvédőre, mindenhol máshol száraz pálya és napsütés. :) Offline nekem sem volt még komolyabb gondom vele. -
#18615 Ebből szinte semmit se értek. Például nem derül ki, hogy milyen játék módot használtál, versenyen vagy qualin történt? Mennyi volt hátra a sessionből? Mert lehet, hogy pl. nem volt annyi időd a session végéig, hogy mért kört teljesíts. Esetleg autó vagy kézi box utca volt beállítva. Vagy ki volt-e kapcsolva a swap pilot. Egyáltalán milyen autó, melyik pálya? Másik kombóval ugyan ez történik-e?
Ugyanezeket a kérdéseket tennék fel, ha jelented hibaként, esetleg még ha tudsz videót is csinálhatnál.
Az utóbbi időben én is inkább offline versenyeket megyek, a sok idióta miatt, de semmi ilyen problémám nem volt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.08. 07:54:43 -
#18614 Ebben a játékban lehet köröket teljesíteni?
Irónia OFF.
Felraktam újra a játékot, mert én nagyon de nagyon tudnám szeretni, venném én a DLC-ket is....de most éppen azzal szórakozik, hogy random időközönként átveszi az irányítást, mintha vége lenne az edzésnek/időmérőnek és mutatja nekem az eredményjelző ablakot. Szerencsés helyzetben pár perc után visszadob a boxba, de jellemzően nem történik semmi és nézhetem, ahogy az autómat "levezető körös AI tempóban" végigviszi a pályán a többi versenyző között, majd olvashatom édesanyámat említő jókívánságaikat a chaten. (ha mégis visszarak a boxba, akkor kihajtva a boxutca végéig én vezetem az autót, onnantól pedig ismét átveszi az irányítást) Az csak hab a tortán, hogy ezalattt semmire nem reagál és sehol egy kilépés gomb, marad a feladatkezelő.
Mindezt friss telepítés után közvetlenül...minden patch után belekesedek, hogy hátha végre használható lesz, de mindig meglep valamivel negatív értelemben. Le vagyok törve, mint a bili füle, ismét. :( -
#18613 Töröld a játékban a kormány profilt. Majd állítsd be újra. -
Zoolee1976 #18612 Sziasztok!Olyan gondom lenne hogy a PC2 ben folyamatosan full gázt érzékel a játék még akkor is ha kihúzom a Logitech g25 öt.Eddig minden ok volt,bekalibráltam a játékot és jó pár orát beleraktam.A G25 jó mivel az Assetto Corsával tökéletesen mukodik,evvel is mukodott idáig de most nem értem mi lehet a baj.Van esetleg valakinek valami ötlete?Köszi. -
#18611 -
#18610 Project CARS 2 Spirit of Le Mans Pack DLC -
#18609 Na, erről beszélek. -
#18608 Igen, jol el vagyok a kis vilagomban, amibe szerencsere meg a vilag normalisabb resze beletartozik, sok kiadoval egyutt. Ellenben ok folyamatosan szellel szembe pisalnak, ettol hangos minden ami korulottuk tortenik, semmibol nem tanulnak, csak felrebeszelnek es cenzuraznak.(utobbit teljesen ertelmetlenul a mai vilagban)
Na mindegy, de legalabb ide is kerult egy igazi szocsovuk es mintha fizetnenek erte magyarazkodsz helyettuk,(ok csak siman toroltek volna a hosszaszolasom) de igy teljes a vilag...
-
#18607 -
#18606 Mondjuk ez is túlzás, hogy használhatatlan a multi. Az viszont igaz, hogy ligázni és az rF-ben megszokott módon használni alkalmatlan. Pl. a PC1 multija egy kis túlzással megegyezett a Shift 2 multijával. Vagyis abból ki is derül, hogy a Madness motor eredetileg alkalmatlan volt a szimulátros multira. Na ez még mindig meglátszik a multin, de az is látszik, hogy sokat fejlődött. Viszont a random publik versengéshez eléggé jó. Ez saját tapasztalat. Sokat multiztam és valóban volt néhány DC, de nem több, mint pl. az AC-ban. És pont ez a baj, mert ez teljesen random, hogy van akinek szinte semmi baja vele, van aki meg folyamatosan szív vele. Na mindegy... A warezzel ilyen gondod nem lesz. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.04. 20:45:28 -
flyinghigh #18605 2017 szeptember óta nem tudják helyrerakni a multi részét (az 1.5ös patch óta egyre botrányosabb), egy régión/országon belüli lobbyba vagy nem tudtam becsatlakozni (pl le se frissítette a listát) vagy boritékolható volt futó versenyen is a disconnected felirat. A steam és a pc2 fóruma tele van/volt ezekkel a hibákkal csak utóbbinál a legtobb hivatkozás 404es hibába torkollik, bár részükről lehet ez is hibajavítás hogy eltűntetik a hibákkal kapcsolatos posztokat. Ezért tök felesleges volt pénzt kiadni nagyrész használhatatlan multival de majd a SMS legközelebbi nagy játéka esetén a vásárlás helyett a warezt fogom opcióként behúzni amíg a multija nem fog flottul menni.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2018.06.04. 20:17:49 -
unrealnoise #18604 Jaja, nem rossz ez a cucc így sem az tény. AC-t magasan veri nálam, mert annyival nem jobb fizikára pl az AC, hogy kompenzálja az AI botrányosságát, és a menü, UI kuszaságát. A PC2 szvsz is profi cucc, csak kellett volna neki még egy kis idő. Idén ősszel vagy még az ACC előtt tökéletes lett volna a megjelenése. Uborkaszezonban. Nem ősszel, mint ahogy kijött, amikor nem hogy konkurens autós címek, hanem sok egyéb is megjelent a PC2 premierje közelében.
Nagyon kíváncsi leszek én arra a PC3-ra. Félve azt gondoltam, meg sem fog születni, de aztán ki tudja. Az biztos, hogy az alapok és a tartalom az nagyon jó, igazából nem olyan sok munkával sokkal jobb szim és játék is lehetne belőle. És talán pont emiatt biztosra is vehető, hogy lesz következő rész.
Én várom szeretettel. Amúgy így sem kapott vészesen negatív értékeléseket. Sőt. Csak hát sok volt a bug, és ugye naná, hogy ez sok felhasználónál kiütközik, és nyilván ezt tudták ők is, csak hát a kiadói nyomás...
Pedig tanulhatnának belőle, hogy bizony a legnagyobb címek sokszor csúsznak, naphosszat sorolni lehetne. Aztán kijönnek, repkednek a 9/10-es, 10/10-es értékelések, és hát az már fél siker.
Mondjuk én nem várok akkora fejlődést, mint amekkorát a PC2 ugrott a PC1-hez képest, de az biztos, hogy sokkal kiforrottabb, jobb produktumra számítok. :) Ár/érték arányban még mindig a PC2 az etalon, aztán az AMS.
Sokkal jobban bosszant egyébként az agyan magasztalt AC helyzete, amely átment szimpla pénznyelő üzemmódra, DLC, DLC hátán, az AI volt, hogy a béka segge szintről elmozdult egy kicsit felfelé, de amikor a járgányokat még minimálisan sem igazítják, szintezik be a csúszkához, az botrány. Mert annyira nem szar az AI AC-ban már, de van amikor csutkára tekert AI-t is másodpercekkel verem nem egy pályán, default setuppal... És ez eléggé lehangoló... Mondjuk legalább húztak egy nagyot, és bevállaltak egy konkrét szériát...
Mindig is azok voltak a legnagyobb kedvenceim. Amúgy meg is hoztad hozzá a kedvem, este kipróbálom újra. :) -
#18603 Ha hinni lehet a szóbeszédnek, akkor a Bandai Namco miatt jött ki idő előtt a PC2. Ian Bell elmondta, hogy egyelőre még javítják, fejlesztik a játékot, mert az alap nagyon jó. Néhány dolgot, amit feljegyeztem magamnak már teszteltem és vannak finomságok. Mellesleg az AI-t is folyamatosan finomítják, javítják fejlesztik. Holnap jön az új DLC és ezen kívül még egy be van tervezve, szóval még egy nagy javítás biztosan jönni fog. Amiket ma délután próbálgattam, azok közül a gumi az, ami feltűnően jobb lett. Esőben is és szárazon is. Számomra meg az ilyesmi a legfontosabb. Mondjuk, én nem hasonlítgatom egyik szimhez se mert technikailag már így is előttük jár csak még kell pár év mire minden részegységet eggyé hangolnak benne. Csak hát addig is meg kell élni valamiből így még majd a PC3 se lesz maga tökély. Persze ez a saját véleményem. Ha így adták volna ki, ahogy most áll, senki egy rossz szót se szólt volna vagy ha az AC mintájára Early Access kiadás lett volna. -
#18602 Látom nagyon nem érdekelnek a tények. Jobban elvagy a magad kis világában.
Korábban le volt írva, hogy miért nem lesz a jövőben részletes patch notes. Többet kell olvasni a fórumot, ha érdekel a téma. Ha meg nem, akkor fogalmam sincs miért vered itt a blattot. Az is levolt írva, hogy a nem hivatalos lista figyelembe vételével készülnek el a javítások, de csak azt a hibát lehet javítani, amit rekonstruálni lehet. Tehát azért nem hivatalos a lista, mert csak jelzés értékű és nincs mindegyik megerősítve. Mivel ma délután jött a patch nem csoda, hogy egyelőre kevés a visszajelzés, ezért is írtam, hogy kell pár nap mire kiderül, hogy mi lett javítva.
És hogy a félreértéseket elkerüljük nem lesz a fejlesztők részéről részletes, hivatalos lista. Mellesleg annyit osztanak meg amennyit jónak látnak. Erre semmi előírás nincs. Azt is írhatták volna, hogy itt a patch, sok szerencsét hozzá.
Ha meg táláltál olyan hibát, ami miatt nem tudsz aludni, akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld, hogy javítva lett-e. Szerintem ez azért nem rakétatudomány. -
unrealnoise #18601 valahol pozitív, hogy foglalkoznak még vele, valahol kellemetlen, hogy sokkal jobb már nem lesz. Mondjuk szerintem így is jó a game, az AI viszont olyan amilyen, az AMS és az rF2 mögött van. Kár, mert én ezt a programot elsősorban AI-val használnám.
Vagy iRacing, Gran Turismo Sport szinten, rendszerszerűen szervezett online futamokhoz, de hát ezt nem csinálták meg...
Az a gond amúgy, hogy én naív sem vagyok. Nem lett akkora siker a játék, mint várták, bár nem is tudom mit vártak. Tavaly jött a Gran Turismo, meg a Forza 7 is, az előbbi siker lett, a Forza Motorsport-ból is elmehetett egy olyan 1.2 milla, de rekordokról szó nincs, mind a három játék messze korábbi önmaga szintje _alatt_ teljesít.
A Project Cars 2 4-600 ezres eladott példányszáma sokkal már nem fog növekedni, pláne ennyire lassuló fejlesztések mellett... Egy nem túl sikeres játéknál már az is csoda, ha ennyi idő után még foglalkoznak vele, de persze nem tisztem védeni őket, ilyen világot élünk.
Ha ez is úgy fogyna folyamatosan, mint a PUPG meg a többi nagy sikercím, elhihetitek, hogy folyamatosan jelentős javítások, tartalmak jönnének hozzá...
Mondjuk így utólag már úgy érzem, hibás volt a pCars koncepciója. Amikor elindultak, és bíztam benne, hogy ez egy free, "mikrotranzakciós" játék lesz, valami olyasmi, mint a Raceroom, vagy az iRacing. Lehet jobban jártak volna vele...
A másik gond az, hogy meg lehet nézni az F1-et, miért is lett olyan népszerű. Olyan fejlesztések mentek azon a játékon végbe, hogy az ember nem győz pislogni. Az a cucc nagyon egyben van, profi az egész, UI, lehetőségek, stb. Szórakoztató is és mivel az AI-t is egy járgányra kell belőni, a gép is elég okos. Szóval lehet jobban jártak volna, ha valami modern játékmotorra felhúznak valami fasza grafikát, és kiadnak különböző versenyszériákat. De karrierrel, licenszelt tartalmakkal, etc. GTR2? Nascar Racing 2003? Nem csak azért lettek klasszikusok, mert baromi jók, hanem mert össze lehetett őket hozni. Bevállaltak egy szériát, és azt meg is csinálták normálisan, úgy ahogy kell.
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még visszasírom a Simbines Race játékokat is... Ezért is örülök különösen az ACC-nek, és ezért is elképesztő, hogy az AMS és az rF2 mégis mennyire jó AI szintjén is... -
#18600 Na nem igazan ertem igy sem ezzel mit potolsz. valaki odairkalta, hogy 7 darabot javitottak(ennyit tapasztaltak) a mostani patch ota, de ahogy irtad a cimeben is ez unoffical, szoval bekaphatjak, hogy "tesztelgetik" a userek, vagy tokom tudja kik, ahelyett, hogy pontosan leirnak ahogy azt illik.
A lista vegen, meg megy a link az egyik anyaszomorito bejegyzesehez, ami pont annyit tartalmaz, mint amit a steamre is irtak, illetve ide bemasoltal.
De ha talaltal pontosabb listat, hivatalosat ne tartsd magadban, koszi
Nathan Bell Nathan Bell is online now
Online Marketing Director
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.06.04. 17:55:25