Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Mondjuk nem is tudom miert vartam, itt mast, mint, hogy ne a GT autok uraljak a mezonyt, ez is csak egy autos jatek, ha mashol is ez van, akkor itt is 😊
Jatekos valoban keves.
Azt viszont nem ertem, mirt nem csinaljak meg, jobban szurhetove ki mit szeretne, bar az csak megjobban szetdarabolna a mezonyt.
Koszi az infot.

szerintem

sertrex

Most éppen ilyen lobby-k vannak, bár ez csak az első 12, játékosok száma szerint szűrve. Az is látszik, hogy 129 online lobby van megnyitva, ezek közül kb. 30 lobby-ban van jelenleg játékos, a többi üres, de be lehet csatlakozni sokra, jelszó nélkül is, aztán majd csatlakozik más is. 😊
A PC1-ben a patch-ek után általában 2500-3000 ezren voltak naponta. Gondolom, ha a patch-ek rendbe teszik a PC2-őt is, akkor itt is kb. ennyi játékos várható max., naponta. De figyelembe kell venni, hogy bárki, a saját ízlése szerint indíthat lobby-t, amilyet csak akar, játékon belülről is vagy csinálhat dedikált szervert is. Mivel az nyit szervert/lobby-t, aki akar, így eléggé kiszámíthatatlan, hogy melyikben milyen időjárás, milyen segítségek vannak.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Tomoren dogunalom, leginkabb gt , idojarast en meg nem lattam.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
esetleg meg mennyi palya fut esoben?

A egyidoben max jatekos szam ha hihetek a steamspy-nak a tegnapira ~2000/3500 az assetto javara es ott is panganak az izgalmasabb szerverek/autok.

szerintem

alma2
Jelenleg hogyan nez ki a multija?
Emberek szama, jellemzo palyak, autok, minden segitsek ki stb?
koszi

szerintem

sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.12. 13:57:08

Oké, most már én is megtaláltam a videóban. 😊
Ez hol van "megerősítve", mert nem találom a hivatalos fórumban?! Köszi. 😊
sertrex
AJÁNLÓ!

"GRAND PRIX Driver goes inside the secretive world of Formula 1 by offering never-before-granted access to the inner workings of McLaren. After three tough years, McLaren is hopeful that this is the year the team will be back on the podium, and they have promoted rookie driver Stoffel Vandoorne alongside two-time world champion Fernando Alonso to work towards this goal.
Narrated by Michael Douglas."

További tudni valók a videó alatt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.11. 11:02:04

sertrex
Ennyi idő kellett volna még, hogy befejezzék a progit, nagyjából fél év. Noha még most sem tökéletes vagy hibátlan, de ezt már azért a többség elfogadta volna készként. Tegnap elég sokat mentem online, csináltam rövidebb offline futamokat is és azt kell mondani, hogy a főbb bajok orvosolva vannak. Az időjárást és dinamikus viselkedést(Live Track 3.0) még mindig nem teszteltem, mert ahhoz több idő kell és azt hosszabb futamokkal érdemes csak. Külön öröm, hogy a szabály és büntetés rendszert helyreállították. Alig észrevehető, hogy vannak szankciók, nincsenek frusztráló, már-már a versenyzést akadályozó tényezők. Online lobbyban meg kellett néznem, hogy engedélyezve van-e a szabályrendszer, mert annyira észrevehetetlen volt. <#nevetes1>

sertrex
Hivatalosan megerősítve a 2017-es Porsche 911 RSR és az 1972-es 917/10. 😊

És vajon a Porsche 911 RSR-nek melyik évjárata lesz a csomagban? Ha a mostani 2017-es, és a GTE kategóriába sorolják, akkor király lesz, ha valamelyik régebbi - mondjuk a GT1-es, akkor még elmegy, de ha még annál is régebbi modell, akkor felejtős. 😊
Mostanában nem nagyon volt időm sokat játszani, de amire ez megjelenik pont lesz időm újra meg lesz időm letesztelni... <#taps>

https://fxmason.blogspot.com/

sertrex

sertrex
Project CARS 2 'Porsche Legends Pack' DLC Confirmed

NEW TRACK:
Porsche Experience Centre Leipzig

NEW CARS:
Porsche 908/03 Spyder
Porsche 911 Carrera RSR 2.8
Porsche 911 RSR
Porsche 917/10
Porsche 917K
Porsche 935/78
Porsche 935/78-81
Porsche 959 S
Porsche Carrera GT
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.10. 14:47:56

sertrex
Szerintem is sokkal stabilabb lett a játék. Jobb lett az AI, de még dolgoznak rajta az elkövetkező javításokban is. Javítottak a büntető rendszeren is. Grafika is jobb lett, mintha némi többlet FPS is jött volna. <#nemtudom>
Apropó! Érdemes a dokumentumokból törölni a teljes PC2 könyvtárat, mert a korábbi mentésekkel, néha fura dolgokat művelhet a játék. <#nevetes1> Sajnos ennek a játéknak/motornak a sajátossága, hogy frissítéskor már nem lesznek jók a korábbi mentések, de az elért rangot eltárolja és a karrier eredményeket is. <#awink>
Az FFB is jobb lett, bár nekem eddig is tetszett. Eddig néhány rövidebb online futamot próbáltam, de nem volt egyiken se probléma.
Az időjárás, a Live Track 3.0, még hosszabb tesztet igényel. Összességében szerintem jobb lett egy csomó dolog még apróságoktól a fontosabb dolgokig, de biztos, hogy kelleni fog még néhány patch, mert még csak most fognak előjönni a mostani patch utáni hibák. <#crazya>

Sokat javult a játék, VR-ban szebb lett, megyszűntek a felvillanások, az FFB is az előnyére változott. Összességében elégedett vagyok ezzel a játékkal. Le a kalappal a készítők előtt!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

sertrex

sertrex
Végül nem is értek be a célba. 😊)

sertrex
THE INSIDER'S GUIDE - EPISODE 13: Driving Techniques

Ha többet akarsz tudni...

Azért azt tegyük hozzá a tisztán látás végett, hogy Sabinen kívül mindenki slick gumin van😊
Senki nem számított esős versenyre, a boszin kívül, szerintem ő rendelte😊)

Ha időmérőn is ekkorát ment volna, akkor nem kéne ennyit előznie😊
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2018.02.08. 19:30:51
Hanyadik lett?
sertrex
Sabine Schmitz | Porsche 911 GT3 R | Onboard | Frikadelli Racing Team | VLN 2014

Ezt tanítani kellene. Örökzöld. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.07. 21:08:00

Köszi a választ!
A szabály és büntirendszer a legidegesítőbb a számomra... egyszerűen nem konzisztens, és nem életszerű...
sertrex
Nincs még kiadva a patch notes. 😞 Új cuccokról nem olvastam semmit.
AI, szabály és büntetési rendszer is javítva lesz. Időjárás, gumifizika is javítva lesz. Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy 100-asra ki lesz minden javítva, de dolgoznak a hibákon. Online részen és rangrendszeren is javítanak, mert sok volt rá a panasz.

És mit fog tartalmazni? Javításokat is, vagy plusz cucc is lesz benne valami?
(én néhány javításnak jobban örülnék...)
sertrex
Február közepe felé jön a 4. patch.

WinT
Semmi hír nincs róla, hogy jön-e valami patch mostanában? Ezt a asztalra leragadós bugot nagyon jó lenne ha javítanák már. Nagyon nagy lett a csend a játék körül.
sertrex
The Insider's Guide to Project CARS 2 - Episode 12: Tyres, Brakes & Aero

sertrex

<#szeret>
Eszméletlen jól néz ki. Lassan ezt nevezhetnénk Forma 1-nek. Magasan előrébb mutat. Minden szempontból. <#taps>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.01.31. 09:04:44

sertrex
The BEST Triple Monitor Setup EVER?

sertrex

The Insider's Guide - Episode 11: Telemetry HUD View

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.01.23. 16:29:56

sertrex

sertrex

sertrex

<#szeret>

Mephisoft vegyél fel a steam-on barátlistára aztán gurulhatunk együtt ha gondolod .Hasonló cipöben járok 😊,de azért én multizok persze óvatosan. Steamon" komiki1 " ezt keresd
Sziasztok!

Totál kezdő amatőr vagyok …

Mostanáig csak offline játszogattam, nem mertem online menni, mert nem nagyon tudok még végigmenni a pályákon, nem akarom más játékát elrontani azzal, hogy ütközök, leszorítom, …

GTX950-ös kártyám van, 2560x1440-es, 144Hz-es monitorral, a grafikán szinte minden minimumra vettem, hogy meglegyen a 60-70fps, és csak kivételesen csússzon be picit 60 alá. Az antialiasing nagyon hiányzik, de attól eltekintve nekem ez teljesen OK, így is gyönyörű, nagyon szeretem.

Aztán most hétvégén egy cimborával ketten összejöttünk online játékra (Nordschleife, körönként 4-5 kicsúszás, mind a ketten szinte mindig ugyanott), és jött a meglepetés: 90-110 fps!!! Eszeveszett jó, sokkal faszább érzés, ahogy folyamatosan siklik a környezet (főleg a villanyoszlopok) hátrafelé, sokkkkkkal kevésbé érezhető a szaggatás, mint a 60-70-nél.

Visszamentem offline: 60-70 fps. Megint online: 90-110fps. Néha 130!!!

Nem értem mi történik. Nem látom, hogy gyengébb lenne a grafika online módban – de amúgy sem nagyon tudna már mit visszavenni. Mivel továbbra sem merek még online játszani (a velem kb. azonosan béna cimborával pedig elég ritkán tudjuk összeszervezni magunkat), jó lenne offline módban is elérni ezt az fpt-t. Van valakinek ötlete, hogyan? Tapasztalt más is ilyet?

Előre is köszi!
Igen megvan hogy mért nem megy a kormánnyal mert nem kompatibilis vele, azért nem tudok kanyarodni vele.
Billentyűzettel is lehet menni vele csak le kell venni 15-20%-ra hogy ne basszon föl agyilag.
Ja értem videózás nélkül azért végig lehet menni a versenyen.
Csak azért gondoltam, mert azt írtad integrált vga... 😄

A nyalókás embered mutatja, hogy hová állj be a boxban...
A boxkiálláskor honnan lehet tudni hová kell beállni?
Amikor indítod a pályát versenyre ott van agresszió és felette van még egy 20%-ra állítva is igazi kihívás főleg havazásban kurva nehéz úgy mivel össze vissza csúszkál a kocsi.
Mayorpapa
Hali! Miket állítottál pontosan 0-ra, mert én is csak szenvedek bill-el 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

lac coo
Lol, annyira tapados lett a ktm, sima uton lazan fel lehet boritani, de meg nem akar csuszni. 😊)

GTX 1050TI-vel csak elmegy és nem fagy le.
Meg beállítottam 0%-ra úgy egész jól vezethető lett, felviszem majd 20%-ra hogy kihívás is legyen.
Szia!

Nem sértésként, félreértés ne essék, de ehhez a játékhoz azért kell egy stabil vas, valamint egy jobb játékvezérlő is, legyen az akár kormány (erősen javallott), vagy gamepad...
Szerintem ezek hiányában ne nagyon erőltesd ezt a játékot, mert örömet nem, ellenben nagyon sok bosszúságot fog okozni!
Billentyűzettel ha leveszem mindkettőt 0-ára akkor faszán megy, csak nem tudok játszani vele mert kifagy a játék, az integrált vega kevés neki.
De a beállításoknál mert az első 2 hiába volt beállítva nem kormányzott.
lac coo
A kormánnyal !

Mivel tudom beállítani hogy kanyarodjon a kocsi?,meg fékezzen időbe ne későn reagáljon rá.