Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Teny hogy nem a legjobb de legalabb van.
Ebbol a videobol en annyit tudtam kiszurni, hogy a tenyleg nagyon ott van fizikat ugye nehez megmondani latasbol de biztos nem az igazi, bar ehez biztos hozza jon az is benan vezet a srac. Ja meg olyan volt vegig mintha hintazna az auto. Ez eleg idegesito lehet bar lehet setup kerdes az egesz.
Az AI szerintem nagyon hulye, jo hogy ok is hibaznak de minden korbe tomegbalaset, ez azert tulzas.
Amugy igy hogy pre alpha verzioban sztem ahoz kepest jo. Mar alig varom hogy teljesen kesz legyen.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Fzika szerintem a lehetõ legrosszabb most, kettõ között van igazából semmire nem jó .Szerintem. Ha szimulátort akarok akkor tuti nem ezt kapcsolom be, ha meg dögös árkádot akkor se ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem mondom, hogy jobbat tudnék, amúgy lehet hogy mégis😄, de nem is csinálok ilyet.
!Forza Ferrari!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De legalabb kormannyal tolja, es neha belsonezetbol😉
Es rakeszulhetett volna jobban is, mert a "Coming Soon" es az "Under Construction" feliratos palyakat kihagyta, mert azt hitte nem mukodik😄DDD
Amugy jo hogy van ilyen is, grat neki, de sajnos ez ismet light kategoria:/
Ettõl kezdve átverèsnek minõsül ha ideb*sznak valmi forza/gt5 fost. (a fos szimes szemmel értendõ mert amúgy jó game min2)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én magam sem várok szimet, egy jó , izgalmas, élettel teli, hangulatos árkád-ban bízok....
Ha pedig ez a helyzet, akkor a WMD halálra van ítélve. Pedig nekem pont az tetsztett benne, hogy jön egy cég, hogy "ha összedobjátok a fejlesztés költségét, készítünk egy olyan programot, amilyet szeretnétek, nem pedig olyat, amilyet a profit maximalizálására törekvõ kiadók akarnak". Ha pedig megszületne ez a program, akkor még a befizetett 40 EUR sem érdekel.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Parasite Eve 2, best game EVER!
ez a közösségi fejlesztés is igazából totális baromság.
érdemben mi a faszt tudsz beleszólni? semmit.
kellene egy ilyen feedback rész, kik, mit mennyire szeretnének etc. ezek fõleg tartalomra vonatkoznának, meg még pár dologra. de amúgy azon kívül, hogy kipróbálhatja az ember, és láthatja, hogy mennyire szar vagy kezdetleges még valami... Hááát, engem ez nem ejt rabul... értem mondjuk, hogy így pénzt is szerezhettek, de pl. kizártnak tartom, hogy ha akartak volna ne tudtak volna egy nagy kiadóval leszerzõdni. nem hiszem, hogy valaki nem szeretne egy új GT vagy forza sorozatot )bevételekre és eladásokra is (sõt mivel multim ég akár sokkal több eladott példánnyal is..), kidolgozottabban, komolyabban. nah de mindegy...
Szerencsere nem sok beleszolasuk van😉
Es szerencsere, ritkan latni ilyen gagyi hatulrol tologatos arkad fos videot a progirol, amit sokan latnak.
Bar eleg csak megnezni a hotlapversenyeket, van ott boven hatulrol tologatos gamepados soksegitseges huszar...
Ahogy olvasgatom néha-néha a WMD forumot, vannak ott bõven olyanok, akik kifejezetten árkád-konzolos-sokateladós játékot akarnának a remélt bevétel reményében !
Parasite Eve 2, best game EVER!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Hetenként tölthetek újat olyan elõfizum van, tököm tudja már az melyik 😊))
most beléptem az enyémmel, 249 est szedi.
van újabb? vagy ha van akkor azt a nagyobb elõfizetési csomaggal lehet csak szedni egyenlõre?😊
!Forza Ferrari!
De nem kellene sok ahhoz, hogy ezekkel toljam. Pedig nekik is ott a csomó pénz, nyithatnának egy kicsit a komolyabb réteg felé is.

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Az lenne a problémám, hogy amikor nappal szemben megyek akkor elsötétül a kép. Ez akkor is elõfordul ha külsõnézetben forgatom a kamerát a kocsi körül. Belsõ nézetben is elkezd néha sötétedni. Mindegyik napszakot kiprobáltam. Mi erre a gyógyszer?
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
a pCARS minimum olyan jó lesz mint a iRacing, csak még dinamikus is lesz. 😊
De nagyon jó mindkettõ, nem kérdés ...!
Csak ugye van az agyonsminkelt díva, ami persze hogy szép, meg van a bögyös tehenészlány, ami azért csak jobb 😉
pCARS nem szokásom védeni, de messze még a vége, tudod te is, páadásul a SPA-i pálya valami bõn ronda volt pár hónapja, így nem csoda, ha az iRacingen lévõ még szebb. De mire kész lesz, körbe lesz röhögve az iRacing grafikája.
Codemasters profi, ha lát fantáziát benne tuti csinál hc fizikát, percig nem gondolom, hogy nincs elég tapasztalat, hogy fél év alatt megcsinálja !!!
Ez a GT5 szim lesz kb olyan mint hogy a Shift is annak készült !!!
Mesék nincsenek, hidd el 😉