Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GerY5
Nyugatabbra pár határral a "Speciális" szót egész másra (is) használják. 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Ben92
*grafika nagyon ott van

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

Ben92
Nekem szemely szerint jo volt latni igy latni a jatekot mert eddig ilyen videot nem talaltam es nekem nincs meg.

Teny hogy nem a legjobb de legalabb van.

Ebbol a videobol en annyit tudtam kiszurni, hogy a tenyleg nagyon ott van fizikat ugye nehez megmondani latasbol de biztos nem az igazi, bar ehez biztos hozza jon az is benan vezet a srac. Ja meg olyan volt vegig mintha hintazna az auto. Ez eleg idegesito lehet bar lehet setup kerdes az egesz.

Az AI szerintem nagyon hulye, jo hogy ok is hibaznak de minden korbe tomegbalaset, ez azert tulzas.

Amugy igy hogy pre alpha verzioban sztem ahoz kepest jo. Mar alig varom hogy teljesen kesz legyen.

lac coo
RFactor1-et magam is light sim-be sorolnám, sajnos a rossz gumifizika sokat ront rajta, de ha már árkád akkor legyen élvezetes, hangulatos, ne ilyen steril vacak !

Fzika szerintem a lehetõ legrosszabb most, kettõ között van igazából semmire nem jó .Szerintem. Ha szimulátort akarok akkor tuti nem ezt kapcsolom be, ha meg dögös árkádot akkor se ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

oneal1
gyerekek ez komolyan mondom, minden tisztelettel ugyan nyersen de nagyon szar!

Nem mondom, hogy jobbat tudnék, amúgy lehet hogy mégis😄, de nem is csinálok ilyet.

!Forza Ferrari!

samsung123
Mi szar, hozzánemértõ, kontár videó

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Alexease
Azert a NOVICE beallitas es az osszes hozzavalo szarsag (ABS, TC, SC, automata valto es szamarvezeto) befigyel 😊)))))

De legalabb kormannyal tolja, es neha belsonezetbol😉

Es rakeszulhetett volna jobban is, mert a "Coming Soon" es az "Under Construction" feliratos palyakat kihagyta, mert azt hitte nem mukodik😄DDD

Amugy jo hogy van ilyen is, grat neki, de sajnos ez ismet light kategoria:/
Ben92
Ezt láttátok már ?

Alexease
Kivancsi leszek a Ferrari cuccukra, hogy miert csuszik ennyit. Egyszeruen uzleti megfontolasbol, mert ugy is warezoljak, ra er majd akkor, ha jott penz a konzolos reszbol, ha nem jon, akkor nem lesz PC 😛). Vagy almodik a nyomor, es alateszik a mostani CARS engine-t ?! 😊
Alexease
Eredetileg ezt igertek, terveztek. Hogy ez mit jelent pontosan, azt nem tudom: a ketto kozott lesz vagy elsosorban sim es "butitva" real?! 😊

Nana! Én úgy emlékszem, hogy az SMS szimulátor kèszítèsére kért pénzt amihez jó grafikát, sok tartalmat terveztek, azaz nem fostalicska konzol szintû fizikával ellátott autós játèkról volt szó.

Ettõl kezdve átverèsnek minõsül ha ideb*sznak valmi forza/gt5 fost. (a fos szimes szemmel értendõ mert amúgy jó game min2)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Ben92
Na megegyszer

Ben92
BMW Z4 GT3 2012

Akkor örülhetsz, mert most pont annyira árkád, mint pl. rFactor(1).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Nem ,ez tiszta dolog : az emberek nem akarnak szimulátort, ez mindig is így volt és így is lesz. Szóval ha X ember szavaz mi legyen, akkor nem kérdés a végeredmény .

Én magam sem várok szimet, egy jó , izgalmas, élettel teli, hangulatos árkád-ban bízok....

"amilyet szeretnétek" ez szubjektív, innentõl kezdve baromság az egész dolog, hogy majd az emberek igényeit kielégítõ programot készítünk...
Egyébként vicces, hogy ezek az emberek azt hiszik, hogy na majd most a 20-40 Eurós "befektetésükbõl" fognak meggazdagodni... Lesznek itt még anyázások a sok buta ember részérõl az osztozkodásról. (Ahogy már az Automaniax esetében is voltak, hogy "hogy meri" az SMS eladni az engine-t anélkül, hogy õk részesedést kapnának belõle.)

Ha pedig ez a helyzet, akkor a WMD halálra van ítélve. Pedig nekem pont az tetsztett benne, hogy jön egy cég, hogy "ha összedobjátok a fejlesztés költségét, készítünk egy olyan programot, amilyet szeretnétek, nem pedig olyat, amilyet a profit maximalizálására törekvõ kiadók akarnak". Ha pedig megszületne ez a program, akkor még a befizetett 40 EUR sem érdekel.

Bogdogege
Hardcore szimulátor <#eljen><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fpocok
Tudtommal lesz a játék mindegyik konzolra, szóval nagy szimet ne várjatok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

amúgy milyen HC-rõl beszélünk? 😄 mert eddig semmi jel nem mutat arra, hogy az lesz... azért is érthetetlen a fórumos nyavajgás a több bevételért, mert baromság. a forza és a gt baromsi sikeres és elismert és népszerû sorozat. nem HC, de jó és nem is arcade. attól hogy lecsupaszítanak bénára egy szimet, nem lesz több bevétel, hihetetlen, hogy ezek a barmok képtelenek ezt felfogni.

ez a közösségi fejlesztés is igazából totális baromság.
érdemben mi a faszt tudsz beleszólni? semmit.
kellene egy ilyen feedback rész, kik, mit mennyire szeretnének etc. ezek fõleg tartalomra vonatkoznának, meg még pár dologra. de amúgy azon kívül, hogy kipróbálhatja az ember, és láthatja, hogy mennyire szar vagy kezdetleges még valami... Hááát, engem ez nem ejt rabul... értem mondjuk, hogy így pénzt is szerezhettek, de pl. kizártnak tartom, hogy ha akartak volna ne tudtak volna egy nagy kiadóval leszerzõdni. nem hiszem, hogy valaki nem szeretne egy új GT vagy forza sorozatot )bevételekre és eladásokra is (sõt mivel multim ég akár sokkal több eladott példánnyal is..), kidolgozottabban, komolyabban. nah de mindegy...
Alexease
Sokakat kelloen elvakitott a nyereseg remenye, olvasgattam en is a forumot korabban, es jo sokan vannak, akik kepesek feladni a HC-t hogy inkabb eladhatobb legyen a dolog, tobb bevetellel...:/
Szerencsere nem sok beleszolasuk van😉
Es szerencsere, ritkan latni ilyen gagyi hatulrol tologatos arkad fos videot a progirol, amit sokan latnak.
Bar eleg csak megnezni a hotlapversenyeket, van ott boven hatulrol tologatos gamepados soksegitseges huszar...
Alexease
Meglepoen sokan vannak, akik hasonloan gagyiban toljak:/ Meglepo, mert meg alpha a program, raadasul fizetos, "ezek" nem ezt szeretik.
azt nem értem hova a picsába már?? Ott az NFS vonal, ott a codi tömérdeknyi játéka, annyi arcade cím van, hogy teli vele a padlás, de nem még a komolyabb projektek is ereszkedjenek le az 5 perc szórakoztatás kategóriájába... viccesek ezek az emberek...
lac coo
Hanem ? 😊
Ahogy olvasgatom néha-néha a WMD forumot, vannak ott bõven olyanok, akik kifejezetten árkád-konzolos-sokateladós játékot akarnának a remélt bevétel reményében !

Fpocok
😄 Amúgy a videóit nagyon birom, de ezt én sem értem... szim játékot gamepaddal... nc

Szerencse, hogy nem ezek az emberek vannak Senior-ban...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ki az a ritka nagy balfasz aki így játszik egy szimulátornak készülõ játékot? Ez valami Teletubbies magazin játék bemutató rovatának a videója?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Hát ha ezt a videot látnám csak ,messze elkerülném az egészet 😊))

Fpocok

zzeN
272-es Build (Junioroknak is)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo

oneal1
jaaa most nézem, hogy nekem az alap van, havi frissítéssel😊

!Forza Ferrari!

lac coo
Szerintem azt lehet tölteni, aztán majd patcheli magát. Nálam 267-es van .
Hetenként tölthetek újat olyan elõfizum van, tököm tudja már az melyik 😊))

oneal1
melyik a legfrissebb build amit le lehet szedni?

most beléptem az enyémmel, 249 est szedi.

van újabb? vagy ha van akkor azt a nagyobb elõfizetési csomaggal lehet csak szedni egyenlõre?😊

!Forza Ferrari!

lac coo
Nyithatnának, mindig reménykedünk, Race Driver 3-nál is, GRID-nél is, de továbbra is a sok-sok gazdag réteg felé nyitnak 😊))

szépek tényleg. codival egyébként nincs nagy bajom, hangok brutál jók (amiket hallottam), törések átlagon felüliek még. F1-et ki is próbálnám újra, de azt hallottam gyenge az AI illetve lehet nem lenne elég kihívás XY idõ gyaksi után. A fizika más kérdés, lehet abba is beleunnék. Annyit nem próbálkoztam vele anno.

De nem kellene sok ahhoz, hogy ezekkel toljam. Pedig nekik is ott a csomó pénz, nyithatnának egy kicsit a komolyabb réteg felé is.
lac coo
Codemasters megint nyert, ennyi ! 😄<#banplz>.

#2909 valaki? : S

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

õ lehet. nekem viszont tetszik és elég szépek a színek, árnyalatok a videón. és a végeredmény számít...
lac coo
Hát nem sokszor láttam Forza4-et, de nagyon nem voltam elájulva ...

Alexease
Azert igy a videon jol latszik az FM4-ben a tobb negyzetmeteres shader-shine (sajnos ennyit tudnak). Ha levennek rola a motionblurt es a hdr-t azonnal nKP kategoria😄<#zavart1><#idiota>
nemtom, szerintem az FM4 és az iR totál hasonló árnyalatokkal operál, csak az FM4 szebb. 😄
lac coo
Élethû sose lesz egyik sem, ami meg túl szaínes az biztos hogy nem, Inkább a stílus ami számít, a NETKAR vagy iR féle gépzsír szagú grafika jobban tetszik .😊

Srácok segitséget szeretnék kérni!

Az lenne a problémám, hogy amikor nappal szemben megyek akkor elsötétül a kép. Ez akkor is elõfordul ha külsõnézetben forgatom a kamerát a kocsi körül. Belsõ nézetben is elkezd néha sötétedni. Mindegyik napszakot kiprobáltam. Mi erre a gyógyszer?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Az isten bassza meg az sg.hu-t. annyira nyomik vagyunk, hogy nem találunk egy komolyabb fórumot.., meg képtelenek fejleszteni és minimális eszközökkel felruházni a felhasználókat... áhh...

jó persze, de ezen tuti csiszolnak még. már megint konzol cím de a Forza 4 bevilágítási rendszere vagy milyen pl. sokkal reálisabb lett mint a Forza 3-é. Egyik fejlesztõ team sem fogja figyelmen kívül hagyni azt, hogy milyenek a reális fények, színek, árnyalatok, mert a konkurencia lenyeli õket keresztbe, a játékos nép meg bukik az ilyenekre ugye.

a pCARS minimum olyan jó lesz mint a iRacing, csak még dinamikus is lesz. 😊
lac coo
A CARS is szép, sõt szebb is, de nem hihetõ, szokásos rajzfilmes.
De nagyon jó mindkettõ, nem kérdés ...!
Csak ugye van az agyonsminkelt díva, ami persze hogy szép, meg van a bögyös tehenészlány, ami azért csak jobb 😉

szerintem meg azért néz ki jobban, mert statikus, belövik szépre és csókolom. 😄

pCARS nem szokásom védeni, de messze még a vége, tudod te is, páadásul a SPA-i pálya valami bõn ronda volt pár hónapja, így nem csoda, ha az iRacingen lévõ még szebb. De mire kész lesz, körbe lesz röhögve az iRacing grafikája.
lac coo
Jah, szerintem is hihetõbb, valósághûbb az iR .

lac coo
Jól van, meg ne egyél 😊)) Nem ismerem GT5-öt, csak amit hallok róla sok helyen: szar, szar,szar, rohadt sokáig készül(t) stb.

Codemasters profi, ha lát fantáziát benne tuti csinál hc fizikát, percig nem gondolom, hogy nincs elég tapasztalat, hogy fél év alatt megcsinálja !!!

Ez a GT5 szim lesz kb olyan mint hogy a Shift is annak készült !!!

Mesék nincsenek, hidd el 😉