Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar a CARS meg nincs kesz, de azert latszik a ket palyakeszitesi technika kozott a kulonbseg (objectek, reszletek, kerekvetok, pontossag stb.).
Es az iR, valszeg a visszafogott szineinek es a real kornyezete miatt, sokkal jobban nez ki😛
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Amit te nem tudom honnan veszel, ezért megkérdezném tõled:
Hol írtam, hogy HC lesz a GT6? Sehol.
Azt írtam, hogy ha annyit fejlõdik amennyit fejlõdött a GT4-hez képest fizikában, akkor már jó lesz nekem, nekünk. Már itt a "pCARS-osokra" gondolok. Gondolom nem kevés ember lesz akinek meg lesz konzolon a Forza5 és a pCARS is, aztán majd elválik, melyik milyen is lesz.
a dedós cuccért sorry, néha elragadtatom magam, de kikérem magamnak, hogy úgy állítasz be, mint aki konzolbuzi, elvakult, csõlátású GT vgay/és Forza fan. Mert ez kurvára nem igaz.., és most hagy ne idézzek a közelmúltból vagy az elõzõ hozzászólásaimból részleteket ezen okból kifolyólag.
Next PC upgrade: 2022
Berakok needforspeedbe olyan ai-t, hogy az életben nem vered meg és máris nehéz lesz.
"Az ami konzolon sikerre viszi a címeket a brutális tartalom, kidolgozott szép grafika, online körítés, profilok, karrier mód és a testreszabható segítségek."
+ a játékfejlesztésénél 2x többe kerülõ 5 éven át futó worldwide reklámkampány 😊
+ nincs konkurencia
Bárcsak minden játékban lenne hc mód, azzal csak mindenki nyerne. Addig is álmodozni felesleges, majd ha látom elhiszem.
(no offense) de ha már lededósoztál akkor had válaszoljak rá (bár ezért szoktam bünti pontot kapni, meg kéne tanulnom ignorálni az ilyen beszólásokat) Na szóval most, hogy lecserélted a pc-t konzolra, elég nagy lobbista lettél - ami nem baj, mert több érv jobb végkövetkeztetés- csak annyit, hogy mikor általánosba jártam minden osztálytársam szerint az volt a világ legjobb autója amit apuci vett a családnak. Mindenesetre kicsit erõsnek tartom, hogy 5 évre elõre megjósolod, hogy hc lesz a gt5, és azonnal nekitámadsz azoknak akik a fejlesztõk múltjából (hazugságaiból) következtetve próbálják levonni a következtetést.
Annyira gáz már ez az elfogultság, hogy hihetetlen. Nem minden szent és arany, ami HC szim. De nem írom le még egyszer azt amit már leírtam egyszer az elõbb.
Aztán vannak az olyanok, akik tényleg agyba fõbe kamuznak, évrõl évre HC szimet adnak ki, de ezek már megint más kategóriák, ezeket nem lehet azért egy lapon említeni a két nagy konzolos címmel - kamuzás szintjén sem.
"A többi mind kamuzik, fõleg a milliós eladásokat produkáló címek, amik pont azért milliós eladásúak mert nem HC szimek."
meg ez a végkövetkeztetés is annyira dedós, hogy ne haragudj, de ebbõl ki kéne már nõnöd.
Egy autós játék nem attól lesz nehéz, hogy szimulátor vagy nem. rF2-ben (ami azért ma elég HC, akermennyire félkész is) simán tök könnyen és következetesen lehet járgányokat elvezetni. VISZONT GT5-ben ahol az FFB még messze nem éri el ezt a szintet (a fizika önmagában nem olyan rossz!) néha sokkal nehezebb, nem érzi úgy az ember az autót, a szemedre vagy leginkább utalva. Gondolom többek közt ezen is dolgoznak majd... (pláne, hogy készül a pCARS is...)
Az ami konzolon sikerre viszi a címeket a brutális tartalom, kidolgozott szép grafika, online körítés, profilok, karrier mód és a testreszabható segítségek.
ha a GT5 alá betennének egy HC szim fizikát, attól a nép még ugyanúgy venné, mert mint mondtam egy szim nem attól nehéz, mert szim...
Nekunk csak jo lehet, varom szeretettel😉
-Kunos Simulazioni
-iRacing.com
-RBR-t ki csinálta?
A többi mind kamuzik, fõleg a milliós eladásokat produkáló címek, amik pont azért milliós eladásúak mert nem HC szimek.
most oké, nem HC szimeket sorolok fel, de az autós vezetésélményt remekül visszaadják mára a nagy konzolos címek
1) ott a forza 3, majd 4, gumikezelés állítólag sokat javult, ahogy a fizika is. nem kis különbségekrõl beszélünk, szinte nem volt olyan portál ahol ne dicsértek volna. nem HC szim, de tény, hogy javult, szemesebb lett.
2) a GT4 és a GT5 között is hasonló változás ment végbe, ezt sem tudom, de mindenki errõl beszél, errõl ír. persze volt ahol kevesebb, vagy rosszabb lett a GT5, de az nem a fizikai rész.
ha pedig újfent csak annyit javulnak, mint tették azt eddig, az már rég jó. arról nem beszélve, hogy biztos figyelik a konkurenciát és a készülõ játékokat, szimeket. ha gondolom a pCARS komoly lesz és jól fogy, az a minimum, hogy rátegyenek még egy lapáttal. és itt nem csak a tartalom számít, mert nem csak az adja el a terméket.
Persze nem kizárható, igazából sose értettük miért nem fér meg a két stílus egy játékban ....De ha lesz ilyen ,azt elõbb megkapjuk Codemasters-tõl az tuti ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
és még ami a vicc, hogy FB-n mindenki dicsérte amikor a készülõ pályáknál látták az új égképeket, és ezek után se voltak arra képesek, hogy mindegyik pályánál megcsinálják pár nap alatt. persze tudom, lerágott csont ez is, de nah... ennyi pénzért én azért ennyit minimum elvártam volna.
Vegas-ban rendereleshez a MainConcept AVC/AAC, MP4 kodeket, kontenert hasznalom, HD720p (1280×720), High profil, 25.000fps PAL, 4-8Mbps.
Biztos lenne jobb es szebb is, de mivel a gepem eleg regi, alapbol sem atomeromu, pl. az osszes elsimitas OFF, igy a videot sem erdemes tul varialni;D
Vegassal csináltad, adj már egy jó render beállítást ami nem túl nagy de YT-bra jó 720-ra ! 😄DD
Az iR sem a fejlesztesi tempojarol es a grafikai innovacioirol hires, de altalaban megoldjak egyszeruen, okosban😉
Az uj palya-shaderek eleg jok, bar nem vittek tulzasba, es lesz vagy 2 ev amire az osszes palyan lecserelik😉
A HDR-t es egyeb post-process dolgokat meg mindig nem eroltetik, de egy-ket palyan 1-1 felhokeppel, otletesen megoldottak a dolgot, ami eleg jol mukodik;D
Nem tudom, hogy az engine alkalmatlan ra, vagy nem tudnak/akarnak foglakozni vele, vagy a fizikai es egyeb eroforrasok miatt kell sporolni, de igazabol igy mar nem olyan rossz.
Ha már nálam is atomstabil minden, ott már van valami baj 😊))
Legalább is az én ízlésem szerint ...
Már a turbos F1 szörnyeteg is olyan mint a kezesbárány, rookie formula is gyengébb lett, Paganik meg eleve olyanok mintha ragasztós 2 méteres gumikkal mennének ,Audi DTM is eleve sínautós volt.....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mondjuk az apolló hátulját, felemeli menet közben a szárny felhajtó ereje, pedig pont lenyomnia kéne 😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ctrl-I: AI control of player car.
Ctrl-T: switch to trackside cameras.
[ ]: decrease/increase FOV.
F1: display developer menu.
BACKSPACE: goes back a level in F1 menu.
Ctrl-P: cycle to next post processing filter.
Ctrl-Shift-P: switch post processing filters off.
Ctrl-F: free camera.
Ctrl-S: display FPS.
W,A,S,D: move seat
TAB: cycle lap info
Ctrl-+ & -: Full damage/repair damage of car
Ctrl-Alt-+ & -: Full damage/repair damage of all cars
Camera Edit Mode (Build 159+)
To enter the mode you press Ctrl-K.
Then the following keys become active:
Numpad 2: increase pitch
Numpad 8: decrease pitch
Numpad 4: increase yaw
Numpad 6: decrease yaw
Numpad 7: increase radius
Numpad 9: decrease radius
Numpad 1: increase roll
Numpad 3: decrease roll
Numpad -: increase FOV
Numpad +: decrease FOV
D: forward
A: backward
W: up
S: down
Q: left
E: right
SHIFT key in combination with any of the above: slow down camera movement
Numpad 5: reset to original settings for current camera
Custom DOF mode:
F3: on/off
F4: reset
Focus plane distance:
F5: decrease
F6: increase
Sharp field depth:
F7: decrease
F8: increase
Transit to blur depth:
Shift + F7: decrease
Shift + F8: increase
Blur:
Shift + F5: decrease
Shift + F6: increase
Most elemek "csak" ott vannak, ha hozzaer valami akkor leesnek es idetlenul pattognak-gugulnak😊 Az auto a levegoben meg mindig idiotan 1 pont korul porog-forog😉
Rogziteni kellene a valodi pontokon az elemeket, a megfelelo erokkel, es a megfelelo behataskor, normalisan esne le, nem az egesz, hanem csak az a rogzitopont, igy fityeghetne, mozoghatna.
Mondjuk Codie-ek ezt mar 10 eve megcsinaltak😊
Mikor uninstalltad utoljara komplett a programot?!😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64