19801
  • Totti5
    Mármint mi? mert fájdalmasan bénán evickélt végig a pályán a pilóta, de ez nem csak az ő hibája ( persze ha már videót csinált, akkor gyakorolhatott volna )... annyira rossz ez az F1es fizika ( mert ez az akar lenni ugye ), hogy ember legyen a talpán aki érdemben megsaccolja vele a féktávokat, íveket és hogy valahogy megjósolja ah elmenne a segge ( már ha, de az is annyira szar egyszerűen, hogy éreztre egyenlő a katasztrófával ).

Grafika ok, ennek az autónak a hangja a Codmemasters F1hez képest gyenge, ráadásul belenyomták ezt a váltás effektek, ami azon kívül hogy izlésficamos nem ad hozzá semmi...
  • lorci
    Nem semmi...
  • Alexease
    Ha lenne hozza AI (mar az NR2003-as szintu is jo lenne) valszeg sokan visszajonnenek es/vagy beszallnanak. Foleg ha kitalalnanak valami kompromisszumot az elofizetes nelkuli hasznalat (aki csak tartalmakat vesz es offline korozget), a szabad sajat szerver inditas, es az egyebek kozott.

Az iR-ben sokminden egyszeruen van megoldva (a fakhoz hasonloan), de valszeg ennek is koszonheto, hogy meg mindig majdnem „ugyanaz” a gepem van, amit akkor hasznaltam amikor 5 eve elofizettem ra, es meg mindig max-on megy:D
    Mig a CARS-ban a palyaknak egy resze mar full low-ban is hasznalhatatlan nalam:/ Sot, ha bekapcsolom a felhoket, mar mindenhol fake.

A scan a mi szempontunkbol csak annyit szamit, hogy igazibbnak tunik a palya a reszletek miatt.

Az iR (mint ceg) szempontjabol inkabb azt, hogy komolyabb helyeken is hasznaljak a programot, kulonfele versneyiskolak, csapatok.
  • unrealnoise
    ha AI lenne IR-ben valószínűleg ismét vennék egy gamer PC-t. :)
    Ai-val (ráadásképp olyan AI-val, amiben szintén a maximumra törekednének a fejlesztők), szóval egy frankó AI-val óriási lehetőségek nyílnának meg az ember előtt. Pl.: Csinálni saját bajnokságot, meg etc, roppant szórakoztató lenne. online mindig zavart, hogy sokszor nem változtak a pályák, fix volt a futamhossz, gyakran mindenféle kerékcserék meg satöbbik nélkül.

Ligás futamozás, hétről-hétre meg tök kötött. Viszont az AI-val tuti elcsábulnék, azzal értitek, ki tudnám én is használni azt a rengeteg pályát, mert egyszer ilyen, egyszer olyan bajnokságot raknék össze.

Mondjuk azért a project CARS-os videós összehasonlításhoz hozzátenném, hogy az iRben ritka gyenge fa textúrák vannak még - elég sok helyen...
    Egyébként szerintem nem nagy különbség, átlagos szimes arcoknak szvsz majdnem tökmindegy, hogy valami 50cm-el arébb van, mint az eredeti.

Hiszen egy pálya van, azon kell teljesíteni, nem azon fogsz töprengeni közben, hogy hé, ez miért van ott, hiszen jobb esetben amúgy sem veszed észre, hogy nem pontos.
  • lac coo
    Igen, ez igaz sajnos, annyit tuti nem mennék online ( lehet semmit...) hogy megérje :)
  • Alexease
    De ha nem online-ozol rendszeresen, es azt a csalad mellett eleg nehez, akkor sajnos az iR sem eri meg, csak megszallottaknak:) Ahhoz azert eleg draga, hogy egyedul korozgessen az ember, barmennyire is jo.
    AI kellene bele, kapjak be, szerintem lenne nehany uj elofizetojuk.
  • lac coo
    Ha AC nem jön be, lehet újra előfizetek IR-re. rF2 egyelőre nulla, más meg nem igen van ....
  • Alexease
    Egyszeru de nagyszeru:)
    Es lassan, de igazabol most mar latvanyra es egyeb „jatekos” funkciora is egyre jobb lesz.
    Lassan atallnak DX11-re, attol ismet latvanyosabb, szbb lehet, tobb lehetoseggel.
    Kod es alap idojaras mar van, de elvileg ezt folyamatosan bovitik, lesz valamikor eso is.
    A dinamikus napszakhoz mar megvannak az alapok, igy lesz 24/24;)
    Nehany honapja kezdtek el, es mar alapon mukodik az osszes palyan a softbody (szetutheto, borithato, rendesen fizikazott objectek).
    Van mindenfele Ghost lehetoseg, a legosszetettem ami eddig atekban volt.

Azert az iR is kenytelen volt lepni, mert nehany evig jo volt, mukodtek a hivatalos tuti tartalmakkal es szolgaltatasokkal, de az embereknek hosszutavon egyeb csicsa es lehetoseg is kell.
  • lac coo
    Jaja, Iracingnél semmi nem tud természetesebb látványt nyújtani jelenleg .
  • Alexease
    iRacing vs CARS :)
    Ilyen palya osszehasonlitasban latszik, mennyit szamit, ha valami scannelve van (extra pontos palyaadatok, kozvetlen, akar kozeli fenykepek, vidok, infok), mint amikor valamit Google Map es keprekeso, es Youtube vidok alajan raknak ossze „otthon”.
    Persze nem eg es fold a kulonbseg, es ossszessegeben szinte lenyegtelen, de ez a sok-sok aprosagbol adodik ossze az az „igazibb” erzes.

• Alexease
    Elkezdtek atdolgozni a hagokat, allitolag meg nagyon alfas/betas.

• endy papp
    ŐŐŐŐŐŐŐŐ most már igen
    Ezer köszi az infóért.
    Már jön is lefelé.
  • Screenracer #6224
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=cfxokc6jt160eyd13t.jpg
  • Screenracer #6223

Ezt is beállítottad?
  • endy papp
    Azt szeretném kérdezni hogy ezen kívül még kell mást is tennem hogy letöltse a legújabb buildeket????
    Mert még mindig az 527-nél tartok ,(ami még steam nélkül jött le)pedig a steam-n is feltelepítettem ahogy írva vagyon, de semmi,nem töltötte le a múlt heti buildet sem.... most akkor mit merre hogy????
    Előre is köszi a választ.
  • Norbi1990
    Úgy, hogy hozzá kell rendelned a steam-es profilodhz a játékot.

Ha bejelentkezel a project cars fórumba akkor a "My profile" lesz egy "Steam Key (PCARS)" hosszú számok meg betűkkel, na azt a kódot kell beírnod a Steambe. Ahova be kell írnod az itt található ha bejelentkezel a steambe: bal alul hogy "add game" és "activate a product on steam"
  • attila46
    Srácok ...most hogy steam van,,,hogy kell frissiteni,,,???
  • Alexease
    List-of-Vehicles-in-Project-CARS
  • GPx8
    Tudja valaki, hogy melyik autónak a legjobb a készültségi foka?
  • GPx8
    Ha jól olvastam, akkor folyton a konzolokra hivatkozik (pl. Wii U), akkor lehet, hogy igazat mond. Nem ismerem a konzolos autós játékokat.
  • lac coo
    Nem néztem de biztos , hogy hazudik !!! :DD
  • Alexease
    Ez meg egy masik (elvileg).
  • Alexease
    Andy Tudor Interju
  • Solt
    Gyönyörű! :)
  • Jacek
    Nekem 3 ilyen megfelelő:)

• Jacek
    Jaj:DD jó volt a fotós..
  • Solt
    Legalábbis, ha a marketing osztályon múlik! :D Élőben azért más a helyzet! :)
  • GPx8
    De igen. Nekem azért nem éri meg a 3 monitor, mert rep.szimhez nem jó.
    (Jelenleg különben sem férne el normálisan...)
  • precise
    A projectoros megoldás az milyen? Mármint egy félkör alakú vászonra kivetíteni valami képet? Árban menyire drága?
  • Jacek
    Lassan a káva sem lesz zavaró:)

• Jacek
    Ja nem arról volt szó?:DD Akkor sorry...
  • NIBI
    Ja akkor zavar volt a térben (az agyamban), bocsi. :)
    Olyan jót meccselek manapság azokkal akikkel ugyanazt gondoljuk... biztos a meleg miatt, mármint az időjárás miatt. :D
  • GPx8
    * autós játékoknál...
  • Jacek
    Ez így van tényleg nem helyettesíti, ezért kell 3 kurva nagy TV:)))) 47 coll 6-8mm-es kávával:D
  • Alexease
    Akkor mar legyen 12 monitor, es lesz feletted napfenyteto is, ahol latod a gyonyoru CARS lensflare-t
  • Alexease
    Kozben rakerestem;P
    Ez meg sem olyan nagy, „csak” ~80cm szeles, es nem is olyan draga ~600$.
  • lac coo
    Akkor inkább 7 monitor az is kiadja még a vállam mögötti részt is :)))
  • tutuhawer #6199
    kerékpárral ;-)
  • GPx8
    Az lehet. :D
  • Alexease
    Dehogynem:D Ezert kell belole 3db, es akkor a ket szelsot lazan 90fokkal elforgathatod:D Es nem kell hogy kozepen ulj. Nem tudom milyen szeles ez a monitor, de lehet hogy egy Mini-t vagy kispolszkit kiad:D