19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6156 Az nem kerekveto volt, szerintem, a Seat-os nem figyelt es rahuzta;) -
#6155 Video, mennyire lehet szimulátorokban átvágni a kerékvetőket! :)))
-
#6154 :D -
#6153 En is evek ota elmeletben fejlesztek, es mindig jobbnal jobbra. Regen meg GTX300-ra, aztan GTX400, GTX500 es most mar GTX600-as sorozatra:D
Amugy nem talaltam semmit. Minenhol atomeromu procihoz, SLI alaplapba betolnak 2 kartyat es jaj de jo:D Kapjak be:)
Most meguntam, jovore ismet visszterek a dologra:P -
#6152 Szép jószág ! :)
Én is csak elméletben fejlesztek ...:) -
#6151 Ezen tuti megy:DDDDDDDDDDD
-
#6150 Nem, lazan ott van hatul a 4 csatlakozo. Mint a regieken a ketto.
Igen, ez a nagy kerdes, hogy mit bir. Raadasul a gepem is regi, de azt mar tudom boviteni, cserelni kellene az egeszet, az eselytelen:)
Mar egy olcso videokartya es egy olcso 24-es monitor is ervagas, de ha mukodne, akkor OK.
Nekem spec nem kell fullHD, meg az is jo ha elmennenek olyan minosegben mint most (low/med). De lenne 3 monitor es DX11 (mielott Kunos kitalalja, hogy az AC sem indul el DX9-en):DDD -
#6149 De nem úgy volt ez, hogy valami elosztó kütyü kellett a több monitorhoz? Vagy az már a múlté ? :)
Meg az ok, hogy kezeli, de jó lenne ha nem 600 X 400 ban menne :) -
#6148 Utana neztem, lazan lekezel 4 monitort is (4 csatlakozo van rajta, GTX660, ATI nem erdekel de tuti hogy az is). Ami egy kis kavaras, hogy 4 csatlakozo, 4 fajta (DVI-I, DVI-D, HDMI, DP);) Vagyis azokkal kell kicsit kavarni, alakitgatni;)
Teljesitmeny tesztet meg nem talaltam. -
#6147 NV-t nem tudom:) De szerintem elvben megy az egy kártya csak hát oda nagyon csúnya power kell:) Vagy butítás, elvileg lehet más a felbontás tehát 3x1280x720 aztán lehet hogy rosszul tudom de szerintem lehet:) -
#6146 Ez engem is érdekelne ...! -
#6145 Illetve köridők alapján lehet modokat csinálni, hiszen megnézel egy onboard videót, meg tudod hány sebességes az autó, akkor már mindent tudsz róla :DDD -
#6144 Az rF1-nek (de igazabol az osszes egyszeruen es szabadon modolhato cuccnak) az az „elonye” hogy igenyekhez es ligakhoz igazithatok az autok;D Ha valami tul lassu, lassan valt, rosszul kanyarodik, akkor megcsinaljak hogy „jo” legyen:P -
#6143 rF-ben lett átírva a motor DRM modnál, mert az F1-es visszaváltásoknál elpukkant a biturbós motor, amire amúgy egy H-váltó van kötve, és kurvarégi technika. Azután egyhelyben szabályzáson forgatva kibírt több mint másfél percet, valami 140 fok volt az olaj meg víz, inkább otthagytam az egészet a picsába :DDD -
#6142 Bar most (megint) uj ceg van, allitolag fizetni fognak, igy talan nehany honap mulva beruhazok valami olcso jobb cuccra, de a lenyeg, hogy menjen 3 monitorral.
A mostani videokartyak egyedul is lekezelik a 3 monitort vagy ketto kell? Peldaul 1db GTX660? Haromszor 1280×720px-t elvisznek vagy csak nativban/fullHD-ben mennek 3 monitorral? Nekem nem kell fullHD:)
Lemaradtam technikailag az utobbi nehany evben, amiota nincs penzem:D -
#6141 Ja igen, azt sokan bugnak hiszik;P
De neha azt is, amikor egy regi hagyomanyos autonal visszapillangozik F1-stilusban 4-et, es csodalkozik hogy miert forog meg.
Vagy amikor a majd' 2 tonnas cuccal 180-al akarja venni az amugy 100-as kanyar, kitolja az elejet, nah akkor az alulkormanyzott foss;D -
60fps nalam is meg van fixen (igaz 1280x72px es fullminimumban:D), de egyre kevesebb palyan. Vannak palyak amelyek vagy tulepitettek vagy annyira felkesz, hogy indokolatlanul belassul.
Igazabol nezegettem full HD-s, extras/ultras onboard videokat, es menetkozben nincs akkora latvanybeni kulonbseg, mint amennyit zabal. Persze AI-nal meghal, az teny;D Es persze olyan szep photomode kepeket sem tudok DX9-ben csinalni;P
En igazabol mar annak is orulok, hogy nem szavaztak le a DX9-et, lesz az is, igy elindul a gepemen. -
#6139 A kilövés oké, hogy bug, de amikor rendesen működött, ahogy kell, az is hiba volt néhány embernek :DDD -
#6138 Hat ja, a hibakat sokkal konnyebb eszre venni. Az hogy 99%-ban ugy utkozik es torik az auto ahogy kell (vagy legalabbis probalkoznak vele), az nem szamit, de ha 1%-ban valahol kicsit bugos a dolog, es kilovi az autot az urbe a betonfal, akkor mar szar az egesz:D
Az utkozesszamitas az egyik leghuzosabb feladat, legalabbis ha jobbfajtat akarnak, toressel es meghibasodassal. -
#6137 De most nálam szimulátor egyébként:D mert egyedül megvan a 60FPS belsőben:D -
#6136 És a sok okos sír, hogy bugos a gumifal, mert beleragad az autó. -
#6135 Ne menj neki a szalagkorlatnak;DDD
Gondolom ok is rendes rugalmas utkozes modellt vagy valami extra torest akarnak, es meg felkesz/bugos.
Az iR-ben is voltak/vannak gondok, erdekes auto katapultalasok, de ott eleve ugy mukodnek a dolgok (elvileg/fognak/szeretnek) ahogy kell: a beton beton, a szalagkorlat az korlat es a gumifal is gumi, vagyis rugalmas. -
#6134 Tesztelgettem most új VGA-val..... hááátt van probléma:) ez a megyek kocc a szalagkorlát 60-ról... 5-re fps esés elég érdekes:D -
Screenracer #6133 http://www.youtube.com/watch?v=XP3qypRNgT8http://www.youtube.com/watch?v=XP3qypRNgT8 -
#6132 Nem, szerintem se állít talpra magától ...Legalább is én ugy maradtam mindig, meg az AI is végig úgy marad . -
#6131 Az SRW-ben is van egy ilyen auto, amit murvara terveztek, de arra alkalmatlan, igy megnoveltek a tapadast, amitol hasonloan borul minden aszfaltos reszen:)
Es hogy szetrobban amikor foldhoz vagodik:O
A talpraallas nem biztos hogy szolgaltatas, kinezem belole, hogy ezt KISZAMOLTA:D -
#6130 Ezt én is kipróbáltam minap, nekem is így felborult :) -
-
Screenracer #6128 Ez az! Ő a készítő, az Ő véleménye számít, mert valószínüleg sokkal többet tud ezekről a dolgokról, mint mi, akik vérremenően el tudunk vitatkozgatni arról, hogy mi a szim. Igazából meg az az igazság, hogy attól, hogy elkészül a CARS, még ott van mindenkinek az iR, az rF2 és a többi, tehát senkitől semmit nem vesz el, legfeljebb eggyel több szim lesz. Ez milyen kibaszás velünk játékosokkal. -
#6127 Tőle tudom. -
#6126 Minden autósjáték szimnek készül...ha a készítőt kérdezed :))) -
Screenracer #6125 Ha Andy Garton azt mondja, hogy nem csinálnak HC szimet, akkor tőle elfogadom, de... -
#6124 Nem fog. -
antiqueA #6123 Hát kb. -
Screenracer #6122 Akkor jó. Én is úgy hiszem, hogy idővel a CARS is csatlakozik az un, HC szimekhez. Ha öt év, akkor öt év. :))) -
#6121 És még öt év mire odaér ahonnan IR indult ! :))) -
Screenracer #6120 Így van. -
antiqueA #6119 Mert ennek volt honnan felfejlődni. -
Screenracer #6118 Szerintem ez többet fejlődött 2 év alatt, mint az iR az utóbbi 5 év alatt. ;) -
#6117 Na már megint van új gumimodell ? Új ffb esetleg nincs ? :)
Amúgy nem nagy titok, hogy ha ezt még 3 évig fejlesztik ,akkor se lehet összehasonlítani Iracinggel ....