Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nem túl reális a gamepad. Bár a kormány plusz pénz, de mondjuk PC-n és PS3-ason ez annyira nem gond, potom pénzért kapni hozzá jó logitech kormányokat. xbox már más téma...
Fizika: Ne várj sokat, még messze nincs kész, nem is egységes szinten vannak még, az új "csúcsfizika" sem került még bele, szóval még van mit várni bõven.
Remélem tényleg megjelenik mondjuk egy éven belül, bár ahhoz nagyon-nagyon bele kellene húzniuk. Egyébkétn OFF téma, de GTPlaneten olyanokat pletykálnak, hogy brutál mennyiségû pályával jön majd a GT6. Gondolom õk sem hülyék, õk is nézik azért mit mûvel a jelenlegi és leendõ konkurencia. Szóval hell yeah! 😊
Viszont azt tapasztaltam, hogy minden gamepadnak van egy alap holtjátéka, amit megszüntetni sem lehet. Kormányzásnál kicsit zavaró, de megszokható.
Mondjuk mióta nincs meg a gamepad-om, ritkábban is szakítok idõt játékra. Fenének sincs kedve 10-10 percet szánni a kormány felszerelésére, leszerelésére, még ha sokkal jobb is vele játszani. 😄
#2799: Szerintem igen.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Esetleg meg lehet próbálni kikapcsolni azt a felhasználói fiók felügyelet nevû mókát.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
NOTE: the torrent is an alternate download method. You should normally use only the installer above.
To download & install the new build via torrent, do the following:
- Install the launcher as usual
- Do not let the launcher download the large patch file
- Download the patch file via torrent
- Once finished, move the downloaded file to LocalAppData\Cars\Patches file (overwrite whatever the patcher may have started downloading)
- Run patcher again; the patcher will pick up the finished file and will not attempt to redownload it.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amikor azt mondjak, kesz es megjelent, akkor mar gaz😊
Lfs-t is sokan tolják egérrel, segítségekkel, pedig nem árkád.
Igazabol az volt a lenyege, hogy a CARS-t szimnek reklamoztak, alpha/beta, fizetos (nincs warez!), tesztelos, felkesz allapot, "keves" tartalom, es ennek ellenere feltunoen "sok" a kulso/gamepad/help.
Megnézem a ranglistát, azért az elsõ 10-ben mindig olyan emberek is vannak akik minden segítség nélkül, kuplunggal nyomják.
Az ilyen univerzális motorban talán CM jutott valamire az EGO-val ... 😊
Nekem ha annyi pénzem lenne mint SMS-nek, vennék magamnak egy EVO-t és tojnék rá mivel játszotok ! 😄DDD
De az ami multkor volt, hogy profi, draga kormanyt lehetett nyerni, es elol ezek tobzottak (gamepaddal sinautozva), inkabb csak vicces volt a dolog😉
7 gyengebb szim. fokozat; 1 gamepad (ennel tobb szokott lenni, a masik Eventbe egy gamepad-os vezet😛); 5 kulso nezet; 12 segitseges (ABS/TC/stb).
A hotlap event es ido tablazatokat szoktam ajanlani CARS erdekessegnek, mint a felhasznalok stilusanak statisztikajat.
Mivel minden adatot rogzit (azt is ha valaki csak egyszeruen korozget a palyan), lehet latni ki hogyna tolja (nezetek
Ha a nagykozonsege annyira szimes lenne, nem lenne ennyi kulsonezet, segitseg, kontroller.
A pCars -ban egyelõre az tetszik, hogy tényleg komolyan foglalkoznak vele és tényleg figyelembe veszik a normális ötleteket (is). Az mondjuk vicces, hogy egy csomó arcnak - a hivatalos Cars fórumot olvasgatva - nehezére esik egy-egy új verzió telepítése, de azért megmondja a tuti-frankót egy F1-es autó viselkedésérõl... 😄
Fizikához még: azért érzõdik az alap rF engine, tegnap olyan szinten akadtam be egy kerékvetõbe, hogy felrepültem vagy 50 métert, rF1-ben volt ilyen sokszor 😊)))
ami jól számol nehéz zavarba hozni ,ami sokat trükközik ott rendre vannak anomáliák 😊
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Ahhoz hogy valami dinamikusbol tovabb szamoljon az ember, adat kell, azt is ki kell talalni, meg kell irni, szamoltatni kell stb.
Pl. hogy rendesen lehessen erezni a kormanyon az egyeletlensegeket (es persze tapadas, guminyomas stb.), ahoz nem eleg a klasszikus elemi korbol szamolt kerek, hanem rendes kerek kell, felnivel, gumival, sok-sok szamitasi ponttal, es sokkal reszletesebb mintavetelezessel.
Pl. az rF2-ben ez allitolag 10-20-szorosara nott a szamitas, igy mar lehet modellezni apro kockakoveket, nem csak megadni, hogy az az ut "KOCKAKO" es annak az adataiban szerepel az allando razas (frekvencia, amplitudo, erosseg stb.) 😊 Hasonloan a kerekvetohoz😉
Ugyanigy a gumit is lehet 1-3 nagy egysegnek szamolni vagy tobb tucat esetleg szaz apro feluletnek. Ha ez megvan, akkor ott mar el lehet fekezni, ott mar razhat az ffb is😉
Pl. az LFS-ben (ami igazabol jo) is trukkoztek, hogy eroforast nyerjenek vagy csak igy sikerult (mar reg neztem/teszteltem, de nem hinnem hogy atirtak - bar elofordulhat): ha oldalra borult az auto, akkor a kerekeket mar nem szamolta, lazan belement oldalrol az aszfaltba😉 Az oldalan maradt autot, nem lehett billegtetni es/vagy visszaboritani a "talpara"😄DDDDD
De pl. felfuggesztesnel ugy is lehet(ett) egyszerusiteni, hogy (durva peldaval😛) hogy a felfuggesztes egy ket pontjan rogzitett rugo, az egyik az auto a masik az ut😉 De ha az auto elemelkedik (kirugozas/geometriak) es/vagy ha vissza esik a foldre, akkor mar komoly problemak vannak a szamitasokkal (berugozasok/geometriak/stb.😉
Rosszul számol = hibás
Egyszerûen számol = a fizika alapvetõen már csak ilyen...
Valóban nem érdekel senkit, mit kódolnak alá, csak akkor ne is tegyünk úgy, mintha tudnánk bármit is a háttérben zajló folyamatokról, és "gyengének", "gagyinak" tituláljuk.
Kipróbáltam az iRacinget, nem rossz. Van LFS-em, el lehet szórakozni vele. Végigvittem anno a SimBin játékait, tetszettek. pCARS is egész príma egy ideje már.
Egyetlen dologtól függ minden: hangulattól. Ha úgy tartja kedvem, LFS, ha így tartja kedvem, pCARS. Lehet sok "szakértõ" meglepõdne, ha tudná, hogy ez a program, vagy az a program mit hogy számol, és mégis jobb ebben vagy abban. De nem tudjuk... élvezzük, és kész.
Én élvezem mindegyiket a maga módján. Kipróbálnám a FM/GT játékokat is, de nem vetem meg sem a moddolt Shiftet, sem az méltatlanul alulértékelt, bár árkád ProStreet-et.
Pl ha egy tuningos Suzukit, vagy ilyen autókázós autókat (kisebb kategória, kevesebb pacikkal, de akár WTCC szintû járgányokat is) nyugodtan meg lehetne csinálni komolyra, mert ezek akkor sem lennének "nehezek", ha fullos HC szimes fizika lenne alattuk.
F1-nél egy kicsit több gáz, aztán már mész lehet a retekbe, hiába a magas leszorítóerõ.
viszont a codi akkor nem is a játékot cseszte el, hanem kevés volt a segítség a játékban, vagy rosszul volt belõve az egész. 😊
egyébként jah, sajnos ilyen, bár szerintem még pár év, és bizony lehet akár konzolra is komoly cucc (lehet pont a pCARS lesz az?), mert bizony egyre kevesebben vesznek komoly PC-s alkatrészt. Ha meg kevés a kereslet a dedikált GPU-kra, VGA-kra, akkor szépen megy majd fel az áruk is.
de igazából jah, kapják be a fejlesztõk. mert az aki komolyan szimezik, veszi a kormányokat, cockpitet, vagy ilyesmiket, az bizony kibír 5-8 évben annyit, hogy vesz egy konzol a szimulátor miatt. és akkor még valami megoldódna... jó ideig az új címeket a next-gen cuccokon nem lehet kalóz cuccokkal nyomatni, mert azért idõ feltörni õket... ha meg feltöröd, ugrik az online, kibasznak PSN-rõl, XBOX LIVE-ból.
Jé, mennyi elõnye is lenne az egésznek, és még is baszik majd mindenki rá... nah mindegy, leszarom. megyek játszani. 😊 sorry az offért. megint. 😄
Sajnos ez ilyen világ, ezek a fránya fejlesztõk leszarják, hogy Laccoo meg Unrealnoise venne szimulátort konzolra ... 😉
Konzolon is lenne és van igény szimekre, más kérdés, hogy nem fektettek bele eleget. Egyébként nekem ne mond, hogy te nem élveznéd, hogy megveszel egy gépet 100 körüli pénzért, és még öt év múlva is jönnek rá az újabb szimek, még jobb graffal tartalommal, miközben egy fityinget nem kellett a gépigény és a költségek miatt aggódnod. Ha tetszene, akkor bizony te is azokhoz tartozol, akik igényelnék konzolra a komoly fizikás cuccokat. Ennyi...