Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off:
nekem ez volt az elsõ reakcióm. (De elküldés után kicsit megijedtem, hogy valamit félre értek, ezért kérdeztem meg itt is a véleményeket.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
-Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, elõítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".

...az olyan pilótákat eleve kiszûrjük majd, akik két-három versenyzõt kivéve másodpercekkel elveri a mezõnyt puszta felvágás végett...
- Ez már viccnek is rossz. Elsõ 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szûrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szûrve az elsõ 5 így már a 6.-9. az elsõ, azaz õk vernek a mezõnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szûrve" mert felvágnak?

ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért õ már nem lesz "kiszûrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik fõszervezõ lesz a kiválasztott.

Ki találta ki ezt a bõdületes f*szsságot?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Bár mindig lesz leggyorsabb versenyzõ, igazából mindegy mennyivel gyorsabb 😊))
Sõt, szar lehet azoknak akik mindig elöl vannak 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Eleve nem rak be sokkal gyengébbek közé.

bardocz
De ott nem is basznak ki, ha felvágásból gyors vagy, hanem max meghívnak a világbajnokságra is 😄
lac coo
Hát ha ilyen ligát akarnak...
iRacing ugyanezt csinálja, csak ott a statisztika alapján válogat 😊

Valami kezdõ, amatõr keveset gyakorló embereknek akarnak sorozatot, talán errõl van szó ...

bardocz
"azonban az olyan pilótákat eleve kiszûrjük majd, akik két-három versenyzõt kivéve másodpercekkel elveri a mezõnyt puszta felvágás végett"
:'ASD

Most kedvet kaptam a ligázáshoz, verseny elõtt szétgyakorolni magam, idõmérõn menni egy szart, hogy ne legyek gyanús, versenyt meg megnyerni puszta felvágásból 😄D Így leírás alapján lehet itt ez menne is.
off:

A "Nem tudjátok kik szerkesztik ezt a racingzone.hu-t?" -ra kattintva megjelenik egy cikk. (elvileg)

lac coo
Miröl van szó pontosan ? 😊

off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudjátok kik szerkesztik ezt a racingzone.hu-t?

Csak én látom f*szságnak a leírt "reformokat"? Kérlek erõsítsen meg valaki, hogy ez a kiszûrni a legjobbakat egy ökörség, nem mellesleg lehetetlen.

lac coo
Hát sokat nem is próbálgatom, kb 5 perc hetente 😊))) Jelenleg többet nem ér annál .minden esetre kínácsian várom mi lesz ebbõl a végén, õszintén megmondom, én már sokkal jobbra nem számítok. eleinte még bíztam benne hogy új gumi, új fizika, új ffb lesz benne, de ebbõl egyelõre még csak hírt sem hallani .
Kb most a sokat , csillivillin szinten vannak , valóban a konzolos mûfajra hajtanak .
De azért szurkolok nekik, nekem már normális kormányzás, picivel izgibb fizika meg jobb ffb elég is lenne. Olyan szinten úgysem lesz mint mondjuk rF2 ...

Erre mondják, hogy még nincs végleges "fizika".
Mi meg azt mondjuk, hogy majd meglátjuk.

(Ha ennyire nem tetszik, akkor szvsz. hagyj ki néhány hónapot, ne idegesítsd magad...) 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
No de azért a kormánykezelés még egy F1-ben sem ördöngösség 😊))
De hogy nem a játékban , autó setupban nem a kormány és a kerék közötti áttételt állítom, hanem a kormány kerék elfordulását, az több mint vicc !!!

lac coo
LOL. Ne konzolból indulj ki, bizony vannak játékok amelyikben ezekbõl jó egy szerepel benne 😊))

Most nem áll mögöttük az EA, ne számíts shift féle felhozatalra .

A fejlõdéssel vitatkoznék, inkább változik ez az, kb oda majd vissza szinten. fizika fél éve egy helyben topog.Kormányzásban sok helyen még mindig érezni a shift örökséget.

Én nem az F1 autókkal tesztelek (max. Lotus 49), tehát nem engem is érdekel, hogy ott mit csinál az engine. Az F1 elég speciális dolog. Majd ha teljesen kész lesz egyszer a program, akkor kipróbálom, ott úgy is sok múlik a köritésen. (Gumi, üzemanyag taktika stb.) Egyszer megnéztem a gokart részét, az pl. röhej. (Ha gokartozni akarok, akkor ott a KRP, azt úgy sem fogja a közeljövõben ûbereli semmi).

bardocz
Ahol nem elég az, hogy driverben beállítom 900°-ra, és ezután a setupban már csak az áttételt kell állítani, azt nem is lehet komolyan venni😄 Most komolyan, kormányzárat állítgatni, meg számolgatni, hogy mikor olyan mint az igazi? Lófaszt, ott az áttétel, az 10:1 az minden autóban 10:1, és ennyi.
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Totti5
BMW, Merci, Ferrari, Aston, Ford, Audi, Toyota, Volkswagen, Nissan, Honda, Mazda, Mitsubishi, Subaru stb... ezek nélkül ki se adják. Ezek a márkák és jelképes autóik minimum kellenek bele. Nincs olyan autós játék amiben ezek nem szerepelnek. Elég csak a Shiftre ránézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ferrari játéknál már ez a bulid is fényévekkel igényesebb.

De mit vársz???? még nincs benne semmi! Autók 5% van, pályák félkészek, körítés 0. Single, tunning, setup 0a, multi 0a, egyéb modok és lehetõségek 0a.

Kár minden héten leírni hogy milyen szar, amikor a játék még alig van kész, vagyis amit nekünk itt kiadnak az csak egy tesztverzió. Nyilván közben csinálnak minden mást is, mert ha csak ennyi van kész valójában akkor ez 2 év múlva sem fog megjelenni.

Te arra fizettél be és arra jelentkeztél hogy támogatod õket, cserébe tesztelhetünk dolgokat, próbálgathajuk és láthatjuk a fejlõdést. A fejlõdés vitathatatlan. Néha látványos, néha nem. A mostani állapota a játéknak semmiben sem fogja tükrözni a végles állapotot.

lac coo
..így meg viszont valóban nem tudok pályához illõ kerékelfordulást állítani, ez gáz ...

Alex: jah, néhány dögös ferrari azért sokat dobna az eladáson .Amúgy vicc a az wmd fórum, ha nem lenne kerék az autón, akkor is megkérdeznék, mi a fene baj baj vele ! 😄D

Alexease
Az SRT-nek a TD:Ferrari bemutatoja a WMD forumon nem volt valami nepszeru😉 A vicc az, hogy olyanok is megvedik a TD:F-et, akik ki sem probaltak, mivel meg meg sem jelent PC-n😉 De az SMS-nek sem tetszett a kritika😉 Persze, mondhatjak, hogy felkesz jatek, igy meg ugy, de akkor is megjelent, egy megvasarolhato dobozos cucc.

De a lenyeg, hogy az egyik hozzaszolasban es/vagy video bejatszasban volt valami megjegyzes, hogy a Ferrari liszensz nem is az Atari, hanem az SMS bulija. Nem mint ha letszukseg lenne, de nehany Ferka jot tenne a CARS-nak is😉
lac coo
Csak kipróbáltam.... Drivert beállítottam 310 fokra, csalással a a játékban is arra kalibráltam, és addig állítgattam az autó setupjában a kormány áttételt, míg nagyjából ugyanannyit forog játékban mint nálam ( kb. 10:1-hez asszem ...) Nekem már eddig se tetszett hogy setupban a kormány elfordulást állítja nem a kerékét, ha jól tévedek innentõl semmi értelme beállítani driverben, controll menüben kormány elfordulást hisz a setup meg felülírja, onnantól meg a jó isten nem tudja mi mivel keveredik 😊
rögtön jó lett az F1, szóval ez a multi kormány állítgatós rész nagyon nem jó még. viszont most gyanítom, hogy egy sokat tekerõs autó meg használhatatlan , szóval marad a profil , driver állitgatás....

Fehercsoki
Olcsóbb mint a pCars, és azon kívül hogy szép a pCars semmit nem tud, rF2 viszont azon kívül hogy nem szép mindent tud.

Szerintem az rF2 nagyon drága ahhoz képest, hogy béta és milyen lassan fejlõdik.

lac coo
Nálam is 900 fokon van, és elvileg annyit fordul amennyit kell, csak épp úgy nagyon tutaj az egész....

No mindegy, nézegetni nekem is jó, hogyan csinálgatják, másra nem való, miért kapcsolnám be ezt ha 5 perc alatt ráunok, mikor ott van a gépen pl. rF2 amit 70 kör alatt sem ...

Új gumi, ffb, normális kormányzás kéne alá, akkor talán hosszabb távon is használná az ember ...

Nálam a DFGT most automatikusan mindig jó. Annyit fordul amennyit kell. A driverben 900 -on van. Szvsz. az ffb+autó+pálya milyensége a készültségi fokoktól függ. Ha (mondom: ha) lesz megfelelõ gumi "fizika", idõjárás, box-"szimuláció", javul az AI, akkor nem lesz ez rossz. Amiben nekem újdonság, hogy folyamatosan látom, hogyan épül, nem pedig kapok egy dobozos készterméket, amirõl adott esetben már késõ lesz megállapítanom, hogy nem ilyen lovat akartam...

lac coo
Valaki egyébként próbált már játszadozni kormány driver állítgatással?
Arra is gyanakszom, hogy belekavarodtak a kormányszögekbe, ma már kormányok is vannak 270-1000 fokig, autókat is valóságnak megfelelõen akarták megcsinálni, de nem sikerült valami... Csak hát ki a fenének van kedve ezzel szívni, próbálgatni .

lac coo
Lefutottam szokásos heti 5 percemet: DX11-ben nálam most el sem indul, F1 meg az összes többi keveset forgatós autó irányítása még mindig bizonytalan, pontatlan, élvezhetetlen, a többi egész jó. FFB random, van autó pálya vagy ezek kombinációja amikor jó van amikor vicces.

Jelenleg kb egy nagyon rossz rF1 modhoz hasonló, szebb grafikával, azt meg már meguntam, szóval nulla élvezeti értékkel bír számomra. Ha nem lenne más jó lenne, de van ... 😄

Kb 10 éves szinten van minden, csak emeltek a grafikán, semmi innovatív ötlet nincs , csak a szokásos hang, alapszintû törés, gyenge fizika stb...Talán lesz jó idõjárás, egyenlõre arról nem sokat tudni . Tucat számra volt ilyen játék, én nem hiszem , hogy ez valakit is érdekelni fog, leszámítva a fiatalabb vásárlókat akinek elég hogy szép, õk viszont arra viszont találni fognak ennél jobbat. Valamit villantani kéne mert ez kevés lesz, úgy jár mint Ferrari cucc. 😞

lac coo
Ha olyan fontos a tudat, akkor szugeráljátok be magatoknak, mert kb ég egy adta világon semmivel nem jobb vagy rosszabb egyik sem, legalább is nekünk ! 😄D

GerY5
Akkor már ketten vagyunk... 😊

Mondjuk nagyokat néztem, mikor elõször láttam a képernyõlopatokat a készülõ pályák kapcsán, és azt láttam, hogy google maps a fõ támaszuk. <#zavart2>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

ismét kisebbségbe kerültem. 😊

Fehercsoki
Csak az elejét olvastam el😄😄

Ezt mondom én is.

Fehercsoki
Szükség nincs rá, de a tudat, hogy pont ugyanazon a pályán mész mint amin a valós versenyautók azért jó.

A többségünknek nincs nagy szüksége rá, hogy 1:1-ben megfeleljenek a pályák a valóságnak (a Hungaroringnek azért örülnék!), persze jólesik az embernek, ha tudja, hogy pontos.

Alexease
Ezert sem hasonlitom mostanaban az iR palyakat az igazihoz, mert nincs ertelme: egy az egyben ugyanaz😉 A technika adja magat, csak elrontani lehet😉
De arra jo, hogy masik jatekhoz lehet hasonlitgatni, ott mennyire sikerult jol rosszabbul megcsinalniuk😉

Az iR csinalja az uj surface modellt, kivancsi leszek ra. Persze egyelore pontos infok nincsenek rola, de elvileg/gondolom/talan az majd tartalmazza a palyakon talalhato felulet tipusokat: kulonfele feluletu, minosegu, bordazatu, anyagu aszfalt, beton es egyeb kompozit cuccok. Igy akar meterrol meterre a gumi tapadas es kopas adatok is egyezhetnek az eredeti palyaval.

Persze, csak ettol lesz jo egy autos jatek. Autosjatekba nem elsodleges, nem szuksegszeru. De egy normalis, komolyabb szimulatorba (foleg amit nem csak „jatekra” hasznalnak), manapsag mar kotelezo.
iRacingrõl beszélek. Alex hsz.-ra válaszoltam.

Fehercsoki
Vagy most iR-rõl beszélsz?😄 Mert iR nyilván olyan mint az igazi mivel laser scannelt. CARS-ban egyáltalán van már multi?

Fehercsoki
Ha nem olyan mint iR-ben a laser scannelt akkor szerintem ez egyszerûen nem igaz.

Csak érdekességképp írom be. Csütörtökön este a Zolder megjelenése után felhívott a Kiss Norbi, hogy próbáljuk már ki Zoldert mert nagyon kíváncsi rá. Õ már ment ott többször különbözõ versenyautókkal. Én épp melóztam így nem csatlakoztam a szerverre és a teszt után beszéltünk újra. Na gondoltam most van egy olyan magyar ember aki élõben is ment ott ez lesz a legjobb kritika a pálya megítélésében.
Ez volt a válasza:
-Ez elképesztõ. Nincs különbség. Ez hatalmas, nem tudok hibát találni benne. 100% olyan mint élõben. A kanyar szögek a kerékvetõk a domborzat minden minden.....<#wow1>

Alexease
Este mentem nehay kort (Zolder/StockCar Road) es igazabol mar elvezetes. Az FFB-vel sincs gondom (most, ennel az autonal), logikusan huz jobbra-balra, ott raz ahol kell, es "erezhetok" a tapadasok. Meg a tapadasok, gumik erdekesek, de ez relativ, ugy sem tudom mi az igazi. Ez az auto mar most "real" szerusegnek telejsen jo.

Persze, anomalia azert meg van benne, valszeg a global-fizika hianya/erdekessege miatt. Az emelkedo tetejen megcsusztam, keresztbe csuszva ertem el mar a lejtot, es a lejton lefele, a baloldala fele csuszva, a jobboldali kerekek fele dolt az auto, azokon ketkertekezet, utana tetejere dolt, csuszott, es onnan kezdett a baloldala fele gurulni😉
Ha tippelnem kell, akkor a legellenallas/felhatoero megemelte a 1,5-2 tonnas autot😉

Zoldert az iR miatt teszteltem (ahhoz most jelent meg). A nyomvonal jonak tunik, csak a szokasos dolgok kulonboznek: minimalis kanyariv kulonbsegek, reszletek es szintkulonbsegek. De hat Google Map-rol sose fognak olyat csinalni mint laser scan-rol😉 De legalabb sokkal olcsobb megoldas😉

Kinezetet nem hasonlitom, mert a CARS meg messze nincs kesz, de egyelore az iR palyaja nagysagrenddel szebb, latvanyosabb, valosaghubb😉
Alexease
Vagy a tulcsordulas (overflow) lett szivargasnak forditva😉
😊
vagy vram monitorozás.
Bõvebben: http://www.guru3d.com/

samsung123
folyik valami a géped aljából.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

A memória szivárgást honnan lehet tudni?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

287. build.
Nem túl jól sikerült. Fagyások, AI hibák, mem. szivárgás, fps-össze vissza-ugrálás (rengeteg eldobot képkocka).
A pályaépítõk szépen dolgoztak. Talán már nincs a formula autóknál a közép helyzetben történõ kormány rángatás, de azt nem nagyon teszteltem.

Az egész esõ felesleges, amíg nincs kész az új gumi fizika.

lac coo
jó, nem értitek a viccet, hagyjuk 😊))

Totti5
WIP, majd 2-3-4 hónap múlva megcsinálják a grafikát...

lac coo
Régebben ment ez könnyebben azért 😊 GTRE :

lac coo
De itt még tükrözõdés sincs 😊

Csak így elém jött a kép, hogy prezentáció, megy egy autó a pályán, utána vált a kép ugyanaz történik : na most már esõ van 😄DDD