Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ez volt az elsõ reakcióm. (De elküldés után kicsit megijedtem, hogy valamit félre értek, ezért kérdeztem meg itt is a véleményeket.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, elõítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".
...az olyan pilótákat eleve kiszûrjük majd, akik két-három versenyzõt kivéve másodpercekkel elveri a mezõnyt puszta felvágás végett...
- Ez már viccnek is rossz. Elsõ 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szûrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szûrve az elsõ 5 így már a 6.-9. az elsõ, azaz õk vernek a mezõnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szûrve" mert felvágnak?
ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért õ már nem lesz "kiszûrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik fõszervezõ lesz a kiválasztott.
Ki találta ki ezt a bõdületes f*szsságot?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Sõt, szar lehet azoknak akik mindig elöl vannak 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iRacing ugyanezt csinálja, csak ott a statisztika alapján válogat 😊
Valami kezdõ, amatõr keveset gyakorló embereknek akarnak sorozatot, talán errõl van szó ...
:'ASD
Most kedvet kaptam a ligázáshoz, verseny elõtt szétgyakorolni magam, idõmérõn menni egy szart, hogy ne legyek gyanús, versenyt meg megnyerni puszta felvágásból 😄D Így leírás alapján lehet itt ez menne is.
A "Nem tudjátok kik szerkesztik ezt a racingzone.hu-t?" -ra kattintva megjelenik egy cikk. (elvileg)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak én látom f*szságnak a leírt "reformokat"? Kérlek erõsítsen meg valaki, hogy ez a kiszûrni a legjobbakat egy ökörség, nem mellesleg lehetetlen.
Kb most a sokat , csillivillin szinten vannak , valóban a konzolos mûfajra hajtanak .
De azért szurkolok nekik, nekem már normális kormányzás, picivel izgibb fizika meg jobb ffb elég is lenne. Olyan szinten úgysem lesz mint mondjuk rF2 ...
Mi meg azt mondjuk, hogy majd meglátjuk.
(Ha ennyire nem tetszik, akkor szvsz. hagyj ki néhány hónapot, ne idegesítsd magad...) 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De hogy nem a játékban , autó setupban nem a kormány és a kerék közötti áttételt állítom, hanem a kormány kerék elfordulását, az több mint vicc !!!
Most nem áll mögöttük az EA, ne számíts shift féle felhozatalra .
A fejlõdéssel vitatkoznék, inkább változik ez az, kb oda majd vissza szinten. fizika fél éve egy helyben topog.Kormányzásban sok helyen még mindig érezni a shift örökséget.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De mit vársz???? még nincs benne semmi! Autók 5% van, pályák félkészek, körítés 0. Single, tunning, setup 0a, multi 0a, egyéb modok és lehetõségek 0a.
Kár minden héten leírni hogy milyen szar, amikor a játék még alig van kész, vagyis amit nekünk itt kiadnak az csak egy tesztverzió. Nyilván közben csinálnak minden mást is, mert ha csak ennyi van kész valójában akkor ez 2 év múlva sem fog megjelenni.
Te arra fizettél be és arra jelentkeztél hogy támogatod õket, cserébe tesztelhetünk dolgokat, próbálgathajuk és láthatjuk a fejlõdést. A fejlõdés vitathatatlan. Néha látványos, néha nem. A mostani állapota a játéknak semmiben sem fogja tükrözni a végles állapotot.
Alex: jah, néhány dögös ferrari azért sokat dobna az eladáson .Amúgy vicc a az wmd fórum, ha nem lenne kerék az autón, akkor is megkérdeznék, mi a fene baj baj vele ! 😄D
De a lenyeg, hogy az egyik hozzaszolasban es/vagy video bejatszasban volt valami megjegyzes, hogy a Ferrari liszensz nem is az Atari, hanem az SMS bulija. Nem mint ha letszukseg lenne, de nehany Ferka jot tenne a CARS-nak is😉
rögtön jó lett az F1, szóval ez a multi kormány állítgatós rész nagyon nem jó még. viszont most gyanítom, hogy egy sokat tekerõs autó meg használhatatlan , szóval marad a profil , driver állitgatás....
No mindegy, nézegetni nekem is jó, hogyan csinálgatják, másra nem való, miért kapcsolnám be ezt ha 5 perc alatt ráunok, mikor ott van a gépen pl. rF2 amit 70 kör alatt sem ...
Új gumi, ffb, normális kormányzás kéne alá, akkor talán hosszabb távon is használná az ember ...
Arra is gyanakszom, hogy belekavarodtak a kormányszögekbe, ma már kormányok is vannak 270-1000 fokig, autókat is valóságnak megfelelõen akarták megcsinálni, de nem sikerült valami... Csak hát ki a fenének van kedve ezzel szívni, próbálgatni .
Jelenleg kb egy nagyon rossz rF1 modhoz hasonló, szebb grafikával, azt meg már meguntam, szóval nulla élvezeti értékkel bír számomra. Ha nem lenne más jó lenne, de van ... 😄
Kb 10 éves szinten van minden, csak emeltek a grafikán, semmi innovatív ötlet nincs , csak a szokásos hang, alapszintû törés, gyenge fizika stb...Talán lesz jó idõjárás, egyenlõre arról nem sokat tudni . Tucat számra volt ilyen játék, én nem hiszem , hogy ez valakit is érdekelni fog, leszámítva a fiatalabb vásárlókat akinek elég hogy szép, õk viszont arra viszont találni fognak ennél jobbat. Valamit villantani kéne mert ez kevés lesz, úgy jár mint Ferrari cucc. 😞
Mondjuk nagyokat néztem, mikor elõször láttam a képernyõlopatokat a készülõ pályák kapcsán, és azt láttam, hogy google maps a fõ támaszuk. <#zavart2>#zavart2>
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
De arra jo, hogy masik jatekhoz lehet hasonlitgatni, ott mennyire sikerult jol rosszabbul megcsinalniuk😉
Az iR csinalja az uj surface modellt, kivancsi leszek ra. Persze egyelore pontos infok nincsenek rola, de elvileg/gondolom/talan az majd tartalmazza a palyakon talalhato felulet tipusokat: kulonfele feluletu, minosegu, bordazatu, anyagu aszfalt, beton es egyeb kompozit cuccok. Igy akar meterrol meterre a gumi tapadas es kopas adatok is egyezhetnek az eredeti palyaval.
Persze, csak ettol lesz jo egy autos jatek. Autosjatekba nem elsodleges, nem szuksegszeru. De egy normalis, komolyabb szimulatorba (foleg amit nem csak „jatekra” hasznalnak), manapsag mar kotelezo.
Ez volt a válasza:
-Ez elképesztõ. Nincs különbség. Ez hatalmas, nem tudok hibát találni benne. 100% olyan mint élõben. A kanyar szögek a kerékvetõk a domborzat minden minden.....<#wow1>#wow1>
Persze, anomalia azert meg van benne, valszeg a global-fizika hianya/erdekessege miatt. Az emelkedo tetejen megcsusztam, keresztbe csuszva ertem el mar a lejtot, es a lejton lefele, a baloldala fele csuszva, a jobboldali kerekek fele dolt az auto, azokon ketkertekezet, utana tetejere dolt, csuszott, es onnan kezdett a baloldala fele gurulni😉
Ha tippelnem kell, akkor a legellenallas/felhatoero megemelte a 1,5-2 tonnas autot😉
Zoldert az iR miatt teszteltem (ahhoz most jelent meg). A nyomvonal jonak tunik, csak a szokasos dolgok kulonboznek: minimalis kanyariv kulonbsegek, reszletek es szintkulonbsegek. De hat Google Map-rol sose fognak olyat csinalni mint laser scan-rol😉 De legalabb sokkal olcsobb megoldas😉
Kinezetet nem hasonlitom, mert a CARS meg messze nincs kesz, de egyelore az iR palyaja nagysagrenddel szebb, latvanyosabb, valosaghubb😉
vagy vram monitorozás.
Bõvebben: http://www.guru3d.com/
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Nem túl jól sikerült. Fagyások, AI hibák, mem. szivárgás, fps-össze vissza-ugrálás (rengeteg eldobot képkocka).
A pályaépítõk szépen dolgoztak. Talán már nincs a formula autóknál a közép helyzetben történõ kormány rángatás, de azt nem nagyon teszteltem.