19801
  • Screenracer #6396
    Pontosan oda, hogy csak a szádat járatod de semmi tudás nincs mögötted. :) Menjél vissza F1-ezni. Az nem akkora kihívás úgy látszik. :D Mellesleg megint mellébeszélsz mert nem igazán válaszoltál, hogy hol a bibi szerinted a fizikában vagy az FFB-ben. Mondd nyugodtan, hogy hol kellene és mit változtatni. :) Gyerünk, ne fogd vissza magad. Azt se mondom, hogy nincs abban igazság hogy ez még nem tökéletes, de azért kiváncsi lennék a szakmailag megalapozott véleményedre is. :DD
  • Screenracer #6395
    Tavaly úgy volt hogy idén, most meg úgy van hogy jövőre, a fejlesztők döntenek, hogy mikor. Biztos nem akarnak kiadni valami szart, mint a CM, mert az éves bevételt biztosaítani kell, mert Bernie elveszi a jogokat. :DD
  • lac coo
    Lol. Ti ertitek hova akar kilyukadni ?
  • Screenracer #6393
    Nem az csak azt jelenti, hogy mégis csak használható a dolog, csak ki kell tapasztalni. Mellesleg azt hogy fizika és FFB bárki letudja írni, de például pontosítanál, hogy mi is az ami szerinted hiányzik még a fizikában és az FFB-ben és amit nem lehet már megcsinálni az elkövetkező mondjuk egy évben!? Másrészről nem arról volt szó itt részedről, hogy jó vagy rossz eredményt tudsz produkálni, hanem arról, hogy használhatatlan. Döntsd már el, hogy melyik az igaz.
  • Totti5
    Ki beszél itt eredményről? ha egyszer nem jó vezetni... leszarom az eredményt. Élvezni akarom. Semmi többet.
  • Totti5
    Senki ne tudja mennyi van a megjelenésig. Én annyit látok hogy csiga lassan változik. Amúgy tavaly ilyenkor is ezt mondtad. Már csak 1 év... jövőre is ez lesz. Már csak 1 év... :I
  • lac coo
    Ha jo eredmenyt megyek akkor megjavul a gumi, fizika, ffb ?:))
  • Screenracer #6389
    Igazából ez megfelene egy bétának a játszhatóságát tekintve, de mivel még nagyon sok minden kerül bele, azért alpha. Itt le van írva, hogy melyik mit jelent prealphától a készig. http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle
    Öt perc alatt semmiképpen nem lehet kiismerni egy autót, pályát. Előbb lasabb tempóban jó néhány kört meg kell tenni és közben körről körre egyre tempósabbat diktálni, hogy elérje a határokat. De nem kell a CARS-szal menni. Próbálja ki a NetKart vagy az iR-t avagy az LFS-t, hogy rögtön elsőre öt perc alatt milyen eredményt ér el. :) A 49-es versenyautó ezért gonolom, hogy a gyors autózás a cél nem a cirkálás. :)
  • lac coo
    Ertem en , hogy alfa, arrol megy a vita, hogy ez jo e jelenleg,ok azt mondjak szuper, en meg hogy vacak.....Ennyi.Szerintem idegesitoen rossz a figika es az ffb, legrosszabb ha valami szimulator akar lenni, de rosszul mukodik minden.......Akkor legyen inkabb lazabb, de csinalja jol amit akar.......Amugy igaz, tracmaniaban se vagyok a leggyorsabb :))))))))
  • lac coo
    A ez hosszu nem olvasom el... :))))
  • Jacek
    Egyébként azért nem értem a vitát nem ez ALPHA státuszban levő cucc!!! Még beta sem nem kellene elvárni hogy azt nyújtsa mint egy kész cucc..

Meglepődnétek ha megnéznétek egy alpha státuszban levő játékot aminek kb 12-14 hónapja van a megjelenésig hogy jóformán játszani sem lehet vele...
  • Jacek
    Két külön dologról beszéltek, ő arról hogy milyen érzés menni, te meg hogy gyorsan menni:)

MarioCartal is van aki a leggyorsabb de mégse szim:)
  • Screenracer #6384
    Ha nem ismered a 49-es menettulajdonságait, ha nem tudod beállítani magadnak a saját vezetési stílusodhoz és ha nem tudod, hogyan működik a kormánybeállítás és maga a játék, akkor mi a fenét akarsz te egy szimulátortól? Nézd már meg, hogy hányan és milyen időket mennek a 49-el. Mindenki gagyi, he nekik megy, akkor nem gondolkodnál el azon, hogy esetleg benne van a hiba? A hozzáállásodon, a tudásodon kellene csiszolni. Ez nem F1, hogy a második körben mész egy Vettel időt. :D Itt ki kell tapasztalni, hogy melyik pályán hol a határa pl. a 49-esnek. Másrészről meg ami benne van még az élő eventben az nem jelenti azt, hogy kész van, csak arról van szó, hogy intenzívebben van vele foglalkozva. Hány féle gumit próbáltál a 49-eshez? Gondolom default setup, egy kövérgáz és ez szar. :D Elmondom, hogy jelen állás szerint vannak olyan járgányok amikhez olyan gumit raktak alapból ami 1-2 kör alatt melegszik és utána kezd el igazán jól működni. A 49-essel meg egyébként is csínján kell bánni mert sokkal izgágább, jó pár kört megtettem vele amire sikerült úgymond értelmes tempót autóznom vele, de az is igaz, hogy nem én szoktam elfoglalni az első helyek valamelyikét.
    Azt se mondom, hogy ez a játék már úgy jó ahogy van, de még készül. Tele van még hibákkal, bugokkal. Szerinted úgy van ez hogy a pályákat leöntik aszfalttal, az autókra szerelők földobják a gumikat. A külömböző pályák felszínét, a hőmérsékletét és a váltizásait, nézd meg hányféle napszak és hány időjárás áttűnés lesz, ezekhez mind ki kell találni meg kell írni a változókat, ugyanúgy a külömböző típusú gumikhoz és a külömböző típusú autókhoz. Bele se kezdenék mert ez iszonyú mennyiségü meló. Az hogy te ezt töketlenkedésnek gondolod az csak azt mutatja, hogy gőzöd sincs az egészről. :( Az autóversenyzésről szintén, mert aki azt monja, hogy egy autót és pályát kiismer öt perc alatt és határon már úgy kellene autózni, mint a nagyok, az egy kicsit túl sokat gondol magárol, hogy finoman fogalmazzak. :D
  • GPx8
    Steam ide oda, a pCars mappában a beállításokat még mindig törölni kell az összes új build-nél. Ezt ne felejtsétek el.
  • lac coo
    Na..kipróbáltam a 49-es lotust, ffb vicc, kb valami középrehúzás van azt annyi, ugye ez régi probléma, vagy ráadod a gumit maxra vagy értelme sincs az ffb kormánynak ,fizika régi gagyi rf1 modokat idézi, random előjel nélkül megforog, kezelni nem lehet. Hát kb így vagyok én ezzel, havi 2 perc bőven elég ebből :))))))
  • lac coo
    Eskuszom nem ertem mit zagyvalsz ossze.....Akkor elvileg mar van tobb auto is benne ami jo, hisz gondolom volt mar par event ....Melyek is ezek ?Ez hozzaertes kerdese, ot perc alatt kikapcs mert a grafikan kivul uncsi kozepszeru az egesz, azt meg mar lattam eleget.De valahogy itt sem olvasom, hogy valaki hasznalnan jatekra is ezt a vackot :)))))))
  • Screenracer #6380
    Mi ez itt? Dephoi? :DD
    Azért ez vicces egy kicsit, mert erre a konzolos szavazásra két nap alatt 75000-en szavaztak kábé, a nextgen mellett több mint 90% mellesleg. A hsz-ekből itélve is, elég nagy az egyetértés, a játékot tekintve a pozitív megitélés a jellemző. Persze mindig lesznek fanyalgók és okoskodók. Éppen úgy mint itt is. De mondok egy konkrét példát. Nyár közepe táján elinult a Steam alapú hozzáférés a játékhoz és elkezték komolyabban venni a gumifizikát az FFB-t és a többi. Naponta van új build. Él egy csomó event és ami azokban van autó, pálya az van éppen munka alatt. Na erre valaki ide ír, hogy tök szar a Formula A mert az így meg úgy, de a Formula A jelenleg nincs benne az eventekben. Vagyis a kutya nem foglalkozik azzal jelen pillanatban. Ez olyan, mintha nem az autókereskedésből, hanem a szalagról vinnék el egy autót és utána, azon balhéznék, hogy ez nincs is befejezve. Legyetek már egy kicsit jobban képbe, ha már nekiálltok itt megszakérteni olyasmit, amihez láthatólag közötök sincs. Én se beszélek bele az atomfizikába, mert nem értek hozzá, mégha napi szinten közöm is van hozzá.
    Laccoo, neked meg javaslom, hogy olvasd el a fórumon Nic Hamilton néhány hozzászólását, kritikáját és látni fogod mi a külömbség a te hsz-ed és a között, aki ért hozzá. :D
  • unrealnoise
    Hát igen, olyan szinten nehéz lesz Forza-val meg GT-vel versenyezni...
    pCARS ezer éve nem próbáltam, nincs meg hozzá már a játékos PC-m, majd meglátom a tesztekből meg a véleményekből milyen lett, lesz, de nekem is elég nagy blamának tűnik, hogy még mindig nem egységesen korrekt az emberek megitélése a fzikát illetően. Ennyi idő után sem...
  • unrealnoise
    GT6-ban szerintem peccselve lesznek a hangok, bár a pCARS szintjét úgy sem fogják ütni, és bár én is mérges vagyok rájuk emiatt a szar miatt, meg a peccselés miatt (már ha lesz belőle tényleg valami), nah de majd meglátjuk.

Nekem elő van rendelve a GT6, mert más alternatíva nincs konzolon. F1 már annyira nem vonz, (nekem túl kapkodós) még ha profi is lenne a fizika benne, akkor sem érdekelne.
  • lac coo
    Hát ha már szóba került, a leggyengébb pont továbbra is az autó kínálat, az nem érdekel ,hogy sok kamu név van, de elég idétlen autókat sikerült nekik összeszedni . Szóval mellérakva a garázsproject, koldusbot költségvetésű AC-t, szégyen .....emiatt fog sokat bukni .
  • Totti5
    Bárcsak a graf lenne! Leglább azok az autók amik benne van, ami nem sok lenne kész, de össze vissza állnak. Mit csinálnak? ha ennyire lassan megy a modellezés hogy 1 hónap alatt nem tudnak összerakni 5 modellt fullra, akkor nem tudom mit várunk...
  • lac coo
    eret én sem vágok, de 20 forintot azért nem tennék a normális fizikára :)

Bárki bármit mond, a folyamatos fejlődés, tervezett folytonos munka csak és kizárólag a grafikán látszik, fizika, ffb az ilyen céltalan piszkálgatásnak tűnik nekem .Másfél éve már menőztek már az új gumikkal, ffb-vel, és semmi nincs belőle ...
  • Totti5
    GT6 demóba az autó minden rezzenését éreztem, mert normálisan össze van rakva, élmény vezetni. CARS-ba nem értem az autó működését... 1-2 van ami okés, de a többi az borzalom.

Grafikában még sokat kell fejlődnie hogy azzal adják el, kezdve az igénytelen dolgok gyomlálásával, valami normális egyenletes szintel minden pályán és autóval.

GT6 jó alternatíva lehet addig amig nem jön az Asetto Corsa, csak mivel trágya hangok lesznek benne, nekem kimarad egyenlőre...
  • unrealnoise
    Azért ez nem mindig van úgy, ahogy te látod, tudom nem szereted a GT-t, meg csúnya meg minden, de pl a Gran Turismo az élő példa, hogy lehet komolyodni is. Még konzolokon is.

Én sokat toltam a GT5-öt, és a 6-os demojával is mentem sokat, és bizony egy szinttel megint jobb lett a fizika. Persze itt HC szint ekkora projekteknél, ilyen autószámnál sosem lesz, de bizony ezek normális autós játékok, félszimek már.

Én mondom, ha a GT6 szintjét megüti a pCARS (amit azért illene ugye, akkor TE SEM fogod húzni a szád). Ha az F1 miatt nem húzod, mert élvezed meg fasza a körítés, a kivitelezés, a feeling, akkor bizony lehet NEKED is bőven elég lenne egy GT6 fizika (ami szerintem általánosságban jobb, mint a "codi"-s) egy pCARS-os körítéssel és lehetőség-halmazzal.

Mondjuk én még mindig attól félek, hogy nem üti meg a GT szintjét sem, és egyszerűen grafikával meg a többivel akarják eladni a cuccot. Mondjuk az erem nem vágnám fel, de azért...
  • lac coo
    Konkretan az volt az elso uj ffb, es nehany masodperc utan mindenkinel berantott full egyoldalra, erre irtam, hog ez most nem sikerult :))))De nyilvan masnak jo volt, mert okoskodtak, hogy szep elso hsz, de leirhatnam mi is a problema, meg szep, hogy ezek utan nem irtam tobbet oda... :))))
    Visszaolvasni lusta vagyo meg minek is, de ugy remlik par napja itt is az lett irva, hogy szar az ffb......
  • Screenracer #6371
    Tényleg mi bajod a kormánnyal és az FFB-vel? Semmi ilyet nem tapasztalok amiket leírtál. Csak ezzel éppen nem lehet full gázon elindulni mint az F1-ben. Oda kell egy kicsit jobban figyelni. :)
    Most komolyan azt várod, hogy ezt is lebutitják azok kedvéért akiknek ez egy kicsit nagyobb kihívást jelent? Használd a segítségeket, ha másképpen nem megy vagy marad az F1. :D
    A fórumon az egyetlen nem éppen szakmai hozzászólásodra azt kérték, hogy írd le a konkrét hibajelenséget, mert az hogy szar az nem alkalmas diagnosztikai meghatározás. Az volt az első és az utolsó hsz-ed ott. :DD
    Mellesleg még minig fejlesztik és ebben az iőszakban előfordulhatnak hibák. Inkább most, mint a dobozba kerülés után, de erről kérdezd a Codemasterst ők elég járatosak a patchelésben. :D
  • lac coo
    Nem kergetek délibábot...

A kutyát nem érdekli manapság, hogy egy picit köze legyen egy autónak egy autóhoz ! :)
    Sokkal inkább megtérül a befektetés, ha szépen tükröződik és sok vízcsepp van ....Ilyen a világ, ez van .

Főleg ugye mert amikor olyan állapotba sikerült fejleszteniük a CARS-t, hogy 5 métert nem lehetett menni vele, mert rögtön beakadt a kormány ffb-jefull balra, akkor is leoltottak a fórumon, hogy ugyan áruljam már el, mi a bajom vele :)))))
  • Alexease
    Amikor vegeztek a SHIFT-tel es a Ferrari cuccal, talan elfelejtettek egy idore. A CARS-szal valoban elkezdted valami topposat. De ha bejon es meglobogtatnak nekik egy csomo penzt, akkor ismet gyorsan le tudjak cserelni a kormanyt bananra.
  • lac coo
    En ugy mondanam : ha vegre elfelejtik a kurvalkodast ! :)))
  • Screenracer #6367
    Köszi. :)
  • Alexease
    Ez mar 1 eve is egyertelmu volt, amikor el kezdtek vele csuszni:)
    Engem nem erdekel a konzol, de abbol a szempontbol jo johet, hogy ha jol sikerul, ott lesz rendes eladas, igy bevetel, es majd a kovetkezo cuccot (CARS2 vagy hasonlo), sokkal komolyabb hatterrel tudjak osszerakni (ilyen es hasonlo szolgaltatasokkal sokkal tobb es valtozatos tartalom).

Persze, ha nem kurvulnak el:D
  • lac coo
    szép mondat vót ! :)
  • Totti5
    Jaja, szerinted melyik tömeget érdekli amikor F1 2013nál sírnak hogy nehéz, nem lehet játszani, irányíthatatlan. Szépen peccsellik vissza butaárkédra, hogy megfeleljen nekik.
  • Screenracer #6363
    Egy kicsit örülök, hogy nem a te "józan eszed" alapján készül a játék, mert a Codmasters féle autós sorozatokból éppen elég, sőt... :D
  • lac coo
    És mióta mondogatjátok ezt, hogy majd jobb lesz, kb másfél éve ? :)
    azóta megy az egyet hátra egyet előre töketlenkedés ....Legyen igazatok, de én a józan eszem szerint nem sok változást várok már ....
    Orbán Viki meg azt mondta, szép jó ország lesz...na puff neki .
  • unrealnoise
    Jejeje, 60 FPS PS4-en pCARS-ra, és ámen. Hatalmas lökést adhatna a pCARSnak. Erről beszélek már mióta! Miért? Mert PS4-re jövőre csak a DriveClub lesz, de az is inkább arcade cucc lesz, Xboxra meg lesz egy Forza 5, de se eső, se dinamikus napszakváltozás.

Hatalmas ziccer, nem szakad most mellélőniük. Itt a lehetőség komolyan betörni a piacra, mert most van a konzoloknál egy elég nagy "rés".
  • endy papp
    A "szakértő úrnak" hiába is magyarázod, az f12013 mindent visz..... már most tudja hogy akkor is csak egy vacak lesz mikor elkészül a pCARS.
    Neki az etalon a codi féle f1....és hasonlók..... ott kezdődik az "autó" és ott is végződik...DDDD.
    A többi meg az ő képzelgése.....kit érdekel az ő dolga.
  • Screenracer #6359
    Ian Bell egyik válasza a fórumon arra utal, hogy 2014 novemberben fog megjelenni a pCARS. :) Nos, addig még sok minden belekerülhet. ;)
  • lac coo
    Semmi baj f1 iranyitasaval.Wrc egy rakas foss, igy egyszeruen, kb 5 percet birtam, autohoz semmi koze nem volt..

A tobbi a te kepzelgesed, az meg nem erdekel, te dolgod ! :))))
  • Screenracer #6357
    No problemo. :)