• unrealnoise
    No, félreírtam vagy értetted, de én a wmdportálra írtam, hogy bukás. Hiszen senki más nem kezdett a WMD alatt közösségi játék-fejlesztésbe. Ez a platform halott. A Kickstarter kivégezte.

Az anyagiakat nem is értem, hogy kérdezhetted.

"TOTAL FUNDS: 3,794,590 €

Members Total: 2,294,590 €
    Slightly Mad Studios: 1,500,000 €"

Ott van a WMD alatt lévő fórum tetején. Az SMS 1,5 millával szállt be, szóval szép kis pénz az is. Az, hogy ezt honnan kaparták elő, már más kérdés, de akkor is, sajátjuknak tüntetik fel.

"Egy béta teszt egy-két hónap legfeljebb és az már csak kapkodás lenne, ez meg így végigkiséri a fejlesztést, tehát sehogyan se látom ennek a negatív oldalát. :)"

Mivan? Nem látod a negatív oldalát annak, hogy hetente kiadnak egy buildet? Na ne mond már, hogy nincs... Pont ez az amit írtam, hétről hétre futtatható állapotba kell hozniuk a cuccot, kinyomniuk, kommunikálniuk. Ez pedig idő. Sok idő. Nem hiába csúszott át 2014-re.

Amivel egy baj van, hogy idén pl. sokan megvették volna a grafika miatt is, még azok is akik nem annyira szimbuzik, csak bejön nekik a csicsa, de 2014-re (HA kész lesz jövő év végére?!) az a grafika amit képviselni fog, már nem lesz kiugró. Jön az új Forza, jön a GT6, jön a The Crew, jönnek új NFS-ek, és oké, hogy ezek egy részével nem konkurál, de potenciális vásárlóktól esik el a fejlesztési idő elhúzódásával.

Ez pedig baj. Én Team Member vagyok, és én amíg PC-n játszottam, nem nagyon élveztem a lehetőséget, hogy hé kipróbálhatom a játékot. Mert a fizika botrányosan szar volt.

Anno benne voltam az iRacing megjelenés előtti BETA tesztjében, nah annak már volt értelme. Játszható, emészthető volt, lehetett ismerkedni a rendszerrel meg minden.

Ez a pCARS így nem sokat ért pár hónapja még, és ahogy olvasgatom a véleményeket, most sem egy nagy durranás.