19801
  • Alexease
    Sot, mivel az ujdonsagok aranytalanul dragak, ez legalabb 12 draga monitor arra:D
  • GPx8
    Ez nem jó, mert nem tudod elforgatni a két szélsőt.
  • lac coo
    Tesztpálya, el kéne menni ide :)))

• lac coo
    Gondolom ez egyedül simán megvan 3 db sima monitor ára ...:)
  • Alexease
    Ebbol kell 3db, es pont kiad egy kisebb autot;)
  • lac coo
  • GPx8
    Ezt írtam én is. Egy nagy monitor nem helyettesít 3 kisebbet.
  • lac coo
    http://www.bsimracing.com/beamng-tech-demo-drive-released/
  • endy papp
  • NIBI
    Jó az egy nagy kijelző, de nem tud szélességben akkorát mint 3 monitor. Hogy a külön monitoronkénti látószög renderelést már ne is említsem... Az egy nagy kijelző függőlegesen meg tök fölöslegesen túl nagy (mármint az autózáshoz).
    3 monitor esetén a kávákat meg megszokod, az agyad fel sem fogja hogy baj lenne a térrel. Nincs is baj vele, mert mögötte is számolja a grafikát, tehát folyamatos marad a kép, olyan mint az A oszlop, az sem zavar vezetés közben, beleillik a térbe, beleszámolja az agyad (tudja hogy mögötte is van tér), igazából észre sem veszed. :)
    És hidd el a 3 monitor akkora térérzeted ad, hogy ott érzed magad az autóban a pályán! Egyszerűen természetes. :) És ettől brutális! Ennyi pont elég hogy valaki még jobb legyen tőle/vele. :P És húzósabb előzéseknél/csatáknál is előnyös(ebb). :P Csak drága...
    Na de nem offolok tovább. :)
  • GPx8
    Egyik barátom úgy tolja. Attól nem lesz jobb sem a sebességérzet sem a térlátás, viszont minden kb. akkora, mint eredetiben.
  • samsung123
    21:9 monitort a népnek(vagy tv-t)!!!
  • Solt
    Próbáltam, engem nagyon zavar! Valahogy a szemem állandóan a megakadt a kávákon... :)) Mondjuk tény, hogy autó színekben egy fokkal jobb, de repüléshez borzalmas volt nekem... :)
  • Solt
    Én valami profi kivetítőn játszottam, kb élethű méretek mellett... Na az odabasz! :)))
  • Alexease
    A 3 monitorbol az ember 95%-ban a kozepsot bamulja, maga elott. A masik ketto igazabol csak a latoszog, sebessegerzet es a tukrok miatt kell. Ha eleg jo a beallitas, akkor a kavakhoz esnek amugy is az A-oszlopok, vagyis nem zavaro;DDDD
  • bardocz
    Valami 80 centi körüli hd tv-vel mennyire jó lehet már.
  • Solt
    A három monitor nem jutott el a tudatomig! :D

Egyébként ez az, amiért soha nem adnék pénzt... Engem rettenetesen zavar az a káva rengeteg... Nagy monitor, kivetítő + trackir szerintem sokkal élvezetesebb. :)
  • GPx8
    TrackIR repülős szim.-ekben szvsz. elengedhetetlen, hiszen ott felfelé is kell nézni és folyamatosan körbe-körbe. Autónál nekem furcsa.
  • NIBI
    Ebben van valami.:)
    Mondjuk én alapból elhányom magam tőle. :D
  • lac coo
    3 monitornal minek tracir ? Hova akarsz meg fordulni ? :)
  • Solt
    Felesleges? Hááát, te tudod! :)
  • endy papp
    Na igen, de nekem olyanom nincs és nem is kellene,felesleges +...
  • Solt
    Én nem lennék, mert nem tudnám hova tenni a TrackIr-t! :)
  • endy papp
    Én ezekkel is elégedett vagyok.....
    Asus monitor
  • Solt
  • Alexease
    Ha minosegi moniort akarnek, akkor jonak tunik. De ha egyzer veszek valamit, akkor olcsot szeretnek/tudok:DDDD Raadaul most 2 24"-os van, a 23" „kicsi”. De normalis monitort akarnek kozepsonek, akkor valszeg olyat vennek 24-esbe.
    Azert a cimet lementettem, koszi!:P
  • Solt
    A jelenlegi legjobb vétel... :)
  • bardocz
    Annyiért inkább tv.
  • Alexease
    Rakerestem DP-s monitorokra, ketszer annyi mint a sima:) Ez rossz hir. De a jo hir az, hogy csak az ATI-nak kell, az nVidia-nak nem kell DP, az (elvileg) elmegy barmivel;) 35–40E-nel tobbet nem er egy monitor, eros lenne 80-ert monitort venni:D
  • Alexease
    Igen, en is ezt szurtem le a leirasokbol;) DP-m nincs, de mivel egy monitor ugy is venni kellene, az ujakon valszeg mar van.
    De eloszor ugy is csak kartyat vennek, azt mindenkeppen ki kell cserelni, nehogy beszivjam jovore a DX11 atallasokat. Ha az megy meggyozo sebesseggel, pl. max-on fullHD-ben, akkor valszeg elmegy haromszor 1280×720-ban low/med-en is:)
    Persze ez meg messze van, valszeg ebben az evben sem lesz belole semmi:P
  • NIBI
    Egy balos kanyarban a kerékvető miért balra dobná az autó seggét? :)
    szerintem is a másik autós volt a ludas. Vagyis hát az autók. :P
  • NIBI
    Ha nincs legalább 1 db DP-os monitorod akkor kell egy AKTÍV DP-DVI átalakító, különben nem megy a 3 monitorozás. :) Erre az egyre érdemes figyelni. :)
  • lac coo
  • bardocz
    Ott ha jól emlékszem nem kerékvető van, hanem odakúrtak egy nagy követ, és lefestették :D Mint ami a kör elején is van a sikánoknál, nem tenném rájuk a kocsit.
  • Alexease
    Az iR-ben nem erdemes atrongyolni a dolgokon, abban gyorsan torik a felfuggesztes;) De serulhet az auto tobbi resze is, attol fuggoen hogy sikerult a mutatvany.
  • Alexease
    A doccenes alapjan valoban kerekvetonek tunik, de jol osszezuzta a cuccost.
    Kivulrol sem latszik a lenyeg, de a hang jo:P

• Alexease
    Nekem eleg lenne a 3 is:)
  • hezi

• lac coo
    Én kerékvetőnek néztem,de valóban közel volt a másik is, fene tudja . Nagyot döccent, minden esetre. De a legjobb szimben is lazán keresztül lehet menni még ennél durvábban is egy kerékvetőn, semmi nem történik :)))
  • Alexease
    Megneztem nagyobban, lehet hogy megis a kerekveto volt:)