19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6196 Sot, mivel az ujdonsagok aranytalanul dragak, ez legalabb 12 draga monitor arra:D -
GPx8 #6195 Ez nem jó, mert nem tudod elforgatni a két szélsőt. -
#6194 Tesztpálya, el kéne menni ide :)))
-
#6193 Gondolom ez egyedül simán megvan 3 db sima monitor ára ...:) -
#6192 Ebbol kell 3db, es pont kiad egy kisebb autot;) -
#6191 -
GPx8 #6190 Ezt írtam én is. Egy nagy monitor nem helyettesít 3 kisebbet. -
#6189 http://www.bsimracing.com/beamng-tech-demo-drive-released/ -
endy papp #6188 -
#6187 Jó az egy nagy kijelző, de nem tud szélességben akkorát mint 3 monitor. Hogy a külön monitoronkénti látószög renderelést már ne is említsem... Az egy nagy kijelző függőlegesen meg tök fölöslegesen túl nagy (mármint az autózáshoz).
3 monitor esetén a kávákat meg megszokod, az agyad fel sem fogja hogy baj lenne a térrel. Nincs is baj vele, mert mögötte is számolja a grafikát, tehát folyamatos marad a kép, olyan mint az A oszlop, az sem zavar vezetés közben, beleillik a térbe, beleszámolja az agyad (tudja hogy mögötte is van tér), igazából észre sem veszed. :)
És hidd el a 3 monitor akkora térérzeted ad, hogy ott érzed magad az autóban a pályán! Egyszerűen természetes. :) És ettől brutális! Ennyi pont elég hogy valaki még jobb legyen tőle/vele. :P És húzósabb előzéseknél/csatáknál is előnyös(ebb). :P Csak drága...
Na de nem offolok tovább. :) -
GPx8 #6186 Egyik barátom úgy tolja. Attól nem lesz jobb sem a sebességérzet sem a térlátás, viszont minden kb. akkora, mint eredetiben. -
#6185 21:9 monitort a népnek(vagy tv-t)!!! -
Solt #6184 Próbáltam, engem nagyon zavar! Valahogy a szemem állandóan a megakadt a kávákon... :)) Mondjuk tény, hogy autó színekben egy fokkal jobb, de repüléshez borzalmas volt nekem... :) -
Solt #6183 Én valami profi kivetítőn játszottam, kb élethű méretek mellett... Na az odabasz! :))) -
#6182 A 3 monitorbol az ember 95%-ban a kozepsot bamulja, maga elott. A masik ketto igazabol csak a latoszog, sebessegerzet es a tukrok miatt kell. Ha eleg jo a beallitas, akkor a kavakhoz esnek amugy is az A-oszlopok, vagyis nem zavaro;DDDD -
#6181 Valami 80 centi körüli hd tv-vel mennyire jó lehet már. -
Solt #6180 A három monitor nem jutott el a tudatomig! :D
Egyébként ez az, amiért soha nem adnék pénzt... Engem rettenetesen zavar az a káva rengeteg... Nagy monitor, kivetítő + trackir szerintem sokkal élvezetesebb. :) -
GPx8 #6179 TrackIR repülős szim.-ekben szvsz. elengedhetetlen, hiszen ott felfelé is kell nézni és folyamatosan körbe-körbe. Autónál nekem furcsa. -
#6178 Ebben van valami.:)
Mondjuk én alapból elhányom magam tőle. :D -
#6177 3 monitornal minek tracir ? Hova akarsz meg fordulni ? :) -
Solt #6176 Felesleges? Hááát, te tudod! :) -
endy papp #6175 Na igen, de nekem olyanom nincs és nem is kellene,felesleges +... -
Solt #6174 Én nem lennék, mert nem tudnám hova tenni a TrackIr-t! :) -
endy papp #6173 Én ezekkel is elégedett vagyok.....
Asus monitor -
Solt #6172 -
#6171 Ha minosegi moniort akarnek, akkor jonak tunik. De ha egyzer veszek valamit, akkor olcsot szeretnek/tudok:DDDD Raadaul most 2 24"-os van, a 23" „kicsi”. De normalis monitort akarnek kozepsonek, akkor valszeg olyat vennek 24-esbe.
Azert a cimet lementettem, koszi!:P -
Solt #6170 A jelenlegi legjobb vétel... :) -
#6169 Annyiért inkább tv. -
#6168 Rakerestem DP-s monitorokra, ketszer annyi mint a sima:) Ez rossz hir. De a jo hir az, hogy csak az ATI-nak kell, az nVidia-nak nem kell DP, az (elvileg) elmegy barmivel;) 35–40E-nel tobbet nem er egy monitor, eros lenne 80-ert monitort venni:D -
#6167 Igen, en is ezt szurtem le a leirasokbol;) DP-m nincs, de mivel egy monitor ugy is venni kellene, az ujakon valszeg mar van.
De eloszor ugy is csak kartyat vennek, azt mindenkeppen ki kell cserelni, nehogy beszivjam jovore a DX11 atallasokat. Ha az megy meggyozo sebesseggel, pl. max-on fullHD-ben, akkor valszeg elmegy haromszor 1280×720-ban low/med-en is:)
Persze ez meg messze van, valszeg ebben az evben sem lesz belole semmi:P -
#6166 Egy balos kanyarban a kerékvető miért balra dobná az autó seggét? :)
szerintem is a másik autós volt a ludas. Vagyis hát az autók. :P -
#6165 Ha nincs legalább 1 db DP-os monitorod akkor kell egy AKTÍV DP-DVI átalakító, különben nem megy a 3 monitorozás. :) Erre az egyre érdemes figyelni. :) -
#6164 -
#6163 Ott ha jól emlékszem nem kerékvető van, hanem odakúrtak egy nagy követ, és lefestették :D Mint ami a kör elején is van a sikánoknál, nem tenném rájuk a kocsit. -
#6162 Az iR-ben nem erdemes atrongyolni a dolgokon, abban gyorsan torik a felfuggesztes;) De serulhet az auto tobbi resze is, attol fuggoen hogy sikerult a mutatvany. -
#6161 A doccenes alapjan valoban kerekvetonek tunik, de jol osszezuzta a cuccost.
Kivulrol sem latszik a lenyeg, de a hang jo:P
-
#6160 Nekem eleg lenne a 3 is:) -
-
#6158 Én kerékvetőnek néztem,de valóban közel volt a másik is, fene tudja . Nagyot döccent, minden esetre. De a legjobb szimben is lazán keresztül lehet menni még ennél durvábban is egy kerékvetőn, semmi nem történik :))) -
#6157 Megneztem nagyobban, lehet hogy megis a kerekveto volt:)