19801
  • Zsoltee_a_bator
    Gyengebb, furcsa dolgok tortennek. De majd kb fel ev mulva realisabb lesz egy osszehasonlitas. Az IR-es lotust 2 evig heggesztettek mar kiforrott alapra, erre meg csak 2-3 hete raktak uj gumi modellt - es ez meg mindig nem a vegleges.
  • Totti5
    Passz. iRacing Lotus után mondom megyek ezzel is pár kört. Fél körig bírtam.
  • lac coo
    Ezt a mocsok foss FFB-t miért nem lehet valami normálisra megcsinálni ????
    Ha atomzsír fizika lenne alatta, emiatt akkor se kapna többet 1/10-nél :))))
  • Screenracer #6113
  • precise

(ki volt az az egy barom aki a videó alatt unlike-ot nyomot?)
  • Alexease
    Ebbol a szempontbol a RaceRoom sokkal nagyobb cumi: autozas kozben, ha elmegy a net, azonnal kilep a programbol:DDD
  • Alexease
    Nem azt irtam, hogy nem lehetne feltorni, hanem azt, hogy a szokasos Steam-emu-val nem fog elindulni mint a tobbi.
  • Fehercsoki
    Próbáld ki, hogy kihúzod a netet, miután elindult a játék, minden működik:) Szóval ha bárkit érdekelne szerintem lazán feltörnék.
  • Plebii
    Miért most, hogy megy, hogy kell belépni a játékba, sajnos akkor nem volt pénzem megvenni, most lenne... Én sem akarok warezolni, főleg, hogy a steamen van vagy 80 játékom, most is bevásároltam, persze volt, hogy én is warezoltam, de inkább...
  • Alexease
    Amig ki nem jon a vegleges, hulyek lennenek atrakni teljesen Steam-re, valszeg megmarad az SMS bejelentkezes;)
  • Alexease
    Magyarorszagon minden draga, foleg az itteni fizetesekhez kepest;)
  • Fehercsoki
    Várd meg amíg teljesen átrakják steamre és akkor instant lesz warez...(amúgy nem írnék ilyet, de tekintve hogy lehetetlen rendesen megvenni nagyon nincs más megoldás)
  • Plebii
    Sziasztok! P CARS kulcsot keresek megvételre. Már olvastam, hogy steamen is lehet regisztrálni, egy fórumozó most adta el a ph-n, ő team member volt és kapott steam-es kulcsot.

Privátban várom az ajánlatokat. Sajnos nem lehet bevásárolni magam, legalább egy éve csak nézegetem, hogy milyen jó lesz.
  • Screenracer #6103
    http://www.youtube.com/watch?v=h-xZ4awpEqQ#at=15
  • Fehercsoki
    Hát itt magyarországon sokkal drágábbak az ilyen "tesztvezetések"=/
  • endy papp
    Ééééésssss.....akkor most mi van. meg álla Föld forgása vagy mi?????
  • precise
    Biztosítás nélkül max 1500-at fizetsz akkor is ha rommá töröd, de ha kötsz plusz biztosítást asszem 10 font, akkor bármi van nem fizetsz semmit. Az onboard videó is plusz lové nem tudom mennyi már, de 10-20 font környéke viszotn adnak egy Silverstone-os pendriv-ot, azon van a vidi.

Elvileg bármilyen jogsi jó, mert most jut eszembe, hogy voltak amcsik a csoportomban. Akit esetleg érdekel, kicsit többért lehet bérleni mazda mx-5-öt pálya napra, akkor egész nap két ember hajtja reggeltől estig.
  • Alexease
    Van biztositasuk vagy ala kell irj valamit?:)
    Az anyosulesnel vannak pedalok? Vagy ha gaz van, akkor marad a visitas, kezifek es a gyujtaskapcs?:DDDD
  • precise
    Hát a végén vitt egy profi egy kört a megánnal, na hát ők más féktávokban gondolkodnak. Ugye az új célegyenes utáni laza jobbosnál van az első piros bója, nekünk a meetingen azt mondták ott fékezzünk a másodiknál kanyarodjunk. A videón látszik, hogy én kb így is teszek, na a pro emberke a második pirosnál pici fék és kanyarodás :)

Mondjuk nem szartam be, csak érted, engem átb*sztak a meetingen. Bár lehet ha úgy akartam volna csinálni ahogy a pro ember akkor be estem volna a málnásba :)

Ami érdekes a szimekhez képest, hogy a rázókövön fékezés sokkal brutálabb hatású mint bármelyik szimben, még a megánnal az előbb említett kanyarban fékeztem a kövön, eléggé beriszált, szerencsére az elektronika megfogta mert én meglepetésemben semmit nem reagáltam :) Mondjuk az egész fél másodperc alatt zajlott le...

Ha esetleg valakit érdekel, szokott lenni akció, 60 font 3 kör a ferkával de ilyenkor nincs megane. Mondjuk változó mikor mennyi. Ja és ez Last Minute offer tehát köv vagy azutáni hétvégére szól. Ha valakit komolyan érdekel felhívom őket, hogy EU-s jogsi is jó-e.
  • b-type

ász :)
    mennyire kemény lehet a csávónak az anyóson....látva hogy a vezető beugró egyre jobban és jobban élvezi :D
  • GPx8
    semmi.
  • macleody
    Valószínűleg a comodo miatt volt, jártam már úgy, hogy nem akaródzott települni valami mert letiltotta.
  • lac coo
    Nah, felpatch-elem én is , lássuk mi változott az elmúlt jó pár héten :)
  • Alexease
  • precise
    Nekem viszont van vidim a saját élményemről:

Megane 250 RS
    Ferrari 360 Modena
    (előbb képek a vidik a végén vannak onboard + trackside)

• Totti5
    Nálam semmi baja nincs steammal ( láncserrel sem volt ).
  • Screenracer #6090
    Milyen peccselés? Azok buildek. Állj át a Steamre, mert hó végétől már csak azon keresztül lehet az új buildeket elérni. Ha meg már Steamen vagy, akkor a héten a Steam hibájából volt/van valami gubanc. :(
  • macleody
    Rohadtul unom már, hogy összefossa magát peccselés közben ez a szar.
  • GPx8
    Pár naponta van új, úgyhogy senki nem vesződik vele, hogy feltörje.
  • b-type
    Ne legyél már ekkora feszület :D Egyszerűen muszáj volt, annyira jól jött ki. :D
    Egyébként meg sztem senkinek nem fájdul bele a feje, nyugi :) ...viszont én is tartom hogy egy autó viselkedését határain lehet megtapasztalni, és az elég kevés hogy szted nagy tempóval megkergetted.
    Eleve amíg az árával, meg a gumi árával foglalkozol addig max a saját határaidat közelítetted meg, mert általában az van közelebb egy átlag vezetőnél.
    Aztán meg amíg egy versenyautó nincs becsövezve, addig szintén csak egy nagyon-nagyon képzett versenyző visz el egy hátsókerekes 500Le teljesítményű autót...de sztem még ők sem szívesen.
    Az hogy nyomsz egy kövéret és mész 200km/h< és körbevereted a HRingen, az még kevés...egyáltalán nem biztos hogy eljutottál arra a kanyarsebességre amiben a játékban foghatatlan lett egy megcsúszás.
    Régebben én is saraztam a -Get Real- szimes SimBin-s elképzelésért, sőt azt még most is, de aztán tényleg jobb ez így...az autó komoly dolog, és ha elkezd a valóságban átcsapni, ott ha nincs négypontos öv, és egy masszív bukókeret a fejed felett...és lehetőleg zárt pálya, akkor kb. besz@rás helyben.
    :)
  • frango
    Nincs megtörve valamelyik frissebb build? Annyian mondanak különböző dolgokat róla, hogy már igazán kipróbálnám...
  • endy papp
    Mindenkin azt gondol amit akar és ami jól esik neki.
  • Alexease
    Csak poenkodas volt, semmi extra;)

De en a te helyedben ezt nem nagyon reklamoznam, foleg igy.
    Az ilyen beirasok cseppet sem irigysegre, hanem egyebekre adnak okot: kozuton vaganykodni, forgolodni, gyorsulni, gyorshajtani igencsak ellenszenves.

Raadasul 20millios autot Magyarorszagon, 99%-ban nem lehet osszeszedni tisztesseges, becsuletes, korrekt uton.

Vagyis ha ilyeneket irsz, akkor az emberek nagyresze nem irigykedik es fanyalog, hanem teljesen mast gondol;)
  • endy papp
    Ha ha ha .....
    Lehet fanyalogni irigykedni és nem kötelező elhinni nagyon hidegen hagy, nem kell hogy bárkinek bizonyítsak bár mit is.
    Én tudom hogy így történ ahogy írtam.
    Mint mondtam vidi nincs de azért kép még van róla a saját udvaromon készült.
    De ezt is csak azért teszem fel hogy tovább vergődhessetek ........

Corvette Z06

Corvette Z06
  • Black Ghost
    Múltkor a sarki ABC-ig (meg vissza!!!), meghajtottam fiam vázas bicikliét, majd kiköptem a tüdőm, de van róla videó! ...na ezt übereljétek!
  • Alexease
    Mar nekem sincsenek meg a videoim, pedig a KITT, BlueBird es az F16-os alol is mindig elfogyott az ut:D
  • b-type
    Én egy Pagani Zonda-t hajtottam hetekig természetesen határon,...sajna a videó nekem is eltűnt :(
    :D
  • Fehercsoki
    Ismerős én is így voltam a Veyron SS-el, mindig elfogyott az út=/ Persze videó már nincs róla.
  • endy papp
    Képzeld igen....bár mennyire is hihetetlen
    De tovább megyek a köz úton is.....beálltam egy kereszteződésbe,helybe megfordítottam úgy hogy azzal a lendülettel toltam neki ami a csövön kifért addig míg el nem érte a 200-at,nem kis kihívás volt ,mivel 20 millás vasnál ha törik akkor mélyen a zsebbe kellett volna nyúlnom,ez is egy kihívás volt.
    Pályán nem sokat mentünk mert nagyon ette a gumit...előtte mielőtt hozzám került (a nürburgringen futott,) is 5 ezer km-t mentek vele ott, és már elöl gumikat kellet cserélni,darabja 350ezer így csak módjával lehetett,mondhatnám ,F1 hasonlattal vigyázni kellet a gumikra,no meg az üzem anyag szint úgy ment lefelé mint a hőfok felfelé,55 litert evett százon,....xd.
    De azért gumi füst volt rendesen.
    Hatalmas élmény volt....
    A sebesség végét soha nem tudtam megpróbálni mert mindig elfogyott az út ....de nem is az számított igazán hanem az őrült nyomaték és gyorsulás
    Sajna a vidi ami készült már nincs meg.....
  • NIBI
    Hú akkor úgy tűnik eljő az ÉN időm és végre az autóknak autó tulajdonságuk lesz. :P