19801
  • antiqueA
    És azt a Z06-ot ugye jól megküldted pályán, tehát tudod milyen az, mikor kimegy a segge egy kanyarban és te megfogod...
  • Screenracer #6075
  • Fehercsoki
    Na igen pont az ilyeneknek készül ez a játék mint te... Akik szerint pont az a realisztikus ami könnyű és amit tudnak vezetni... HC szimekben is meg lehet fogni az autót csak időben kell...
  • endy papp
    Most találtam ezt a vidimet.
    Egy kis kedv csináló,igaz az 1 évvel ezelőtti játékból van, de azóta sem lett rosszabb..... ami miatt szégyenkezni kellene,a készítőknek.
    Monza Formula A AI-val
  • endy papp
    A tegnap mentem több nyitott ha tetszik open whell kocsival is online ,na azokat is szeretnéd szerintem ,még a formula A is tetszetős ebben a formájában is,a minap bedobtam aszem max 40 AI-t Suzukába minden gond nélkül hasított csak alig tudtam kerülgetni őket.
    A karriert is faragják, szerintem jó lesz benne az is.

Na igen sokan azt gondolják hogy attól hc szim valami ha megcsúszik és nem tudod megfogni még egy kisebb korrigálásnál is elveszted az uralmat a kocsi felett akkor ez tuti jó és "get real"
    Hát a valóságban sem így van , volt némi tapasztalatom már ilyen téren,volt a seggem alatt 500 lovas corvette Z06 hogy csak az elitet említsem, így azért ha árnyaltan is de van némi rálátásom, mi az ami "get real"
    Igaz forma kocsit még nem vezettem,de "meg tudnám szokni"
    No de mind egy is nem ez a lényeg csak ragadjon a ......gumi füst
  • NIBI
    Nekem nagyon bejön. :) Ugyan nincs még elég erős vasam hozzá, de volt 1-2 autó amit tudtam élvezni, jók voltak a hangok, mozgások, csúszások, és FOGHATÓAK. Szerintem pont ilyen minden autó, fogható! És ezt jól visszaadja a CARS. :) Sok HC szimben ha megindul akkor nem is kell ellenkormányozni mert úgyis mindegy... Nah ez nem túl get real. Szóval tetszik a CARS, látok benne jövőt.

Ádám nick-je szerencsére nem gázos. :D
    De az lehet hogy addig tökölök míg megveszi más. :P
  • endy papp
    Na ja nekem is (teszeternek),de akkor nekünk nehéz lenne játékot gyártani.
    Mellesleg a pcars-nál,is voltak gondjaim ,de érdekes módom NEM nekem kellet "bűvészkednem"(persze a legelején igen,de akkor még elég gyerekcipőben járt a játék) a játékkal ,hanem szép lassan megoldották a játék készítők, hogy ne diavetítést keljen néznem,és ha már ennyi csilli-villit belepakoltak ebbe a játékba,ki is tudjam használni , ne nagyon keljen majd mindent kikapcsolnom a grafikában hogy egyáltalán lássak valamit a pályán,és el tudjak indulni.
    Mint írtam is, most ott tartok hogy esőben(ami egyre szebb lesz) közel max grafon 20 AI-val hasít.
    Miről is beszélünk akkor.
    Online is egyre jobb és akadás mentes lesz.

Azt nem tudom hogy át lehet é íratni más névre, de szerintem nincs sok jelentősége,így is vannak olyan néven emberkék hogy csak nézek csupa szám,meg értelmetlenség.
    Félre értés ne essék nem akarlak én semmire rábeszélni de amint írtad is kipróbáltad, ezek szerint,nem "annyira gáz" mint azt sokan beállítják,nem azt mondom hogy ez lesz az évtized szime ,de....láttad mit tud most,és szerintem van még benne potenciál ,"talán" nem is kevés
  • NIBI
    Meg te is jól tetted hogy leírtad a negatív vélemény is hasznos!
  • NIBI
    Köszi. :) Biztos hülyének tartanak, vagy zakkantnak de nem nagyon szokott zavarni a véleménynyilvánításban...
    Lehet teszternek kéne mennem. :D De sajnos szeretek szubjektíven (és hamar) ítélni az meg ahhoz nem jó. :D
    Van rá mód hogy egy meglévő profil nevet átirassunk másikra? Gondolkozom Ádám profil megvételén. :)
  • endy papp
    ÉÉÉÉÉrtem.... kösz az infót.

Na igen ....az meg hogy mit és mennyire vert, ver agyon már más fórumon kifejtettem,gondolom olvastad így ebben is egyet értünk,legalább is hasonlóképpen látjuk a dolgokat,ezért nem ismétlem magam.
  • lac coo
  • NIBI
    Hát olyan komoly nem lesz az biztos... SOKKAL komolyabb lesz. :) Már a TP is agyonverte az rF2 demot. :D
    Más profiljával mentem pár kört. Arra mondtam a nincs kijelzőmet. :)
  • Screenracer #6064
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15314-Car-Physics-Focus-Testing-%28CPFT%29-Weekly-Announcement-Thread
  • Adam Jonas
    Akit esetlegesen érdekelne megvételre egy pCARS Junior tagság, az írjon PÜ-t, s ott megbeszéljük a többit.
  • JACKAL89
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a Cars szakértőkhöz: pálya felhozat hogy áll?
    Bővül ezen a téren?
    Annyi bajnokságot terveznek a játékba, (nem licencelt, de pár jó mód, és már minden hivatalos) :) amihez már az autó szám megvan, de a pálya felhozatal anno siralmas volt.

Én már legalább 3 hónapja nem szedtem le, de most gondolkodom rajta.

Van értelme? :D
  • endy papp
    Azért mert már nem lehet befizetni rá.....picit elkéstél vele.
    Meg kell várnod a megjelenést 2014 április környéke,ha csak addig fel nem oldják és lehet újra belépni, megvenni ,de szerintem erre kicsi az esély de ki tudja.

"Hol/hogy lehet ilyen kijelzőket varázsolni a képre? Nekem nincs semmim. :D"

Nem értem most akkor megvan vagy nincs a progi?????

Mellesleg ha jól emlékszem én olyan XX ejro körül fizettem be rá,de lehetett 10-et is csak ők később kapják meg valamivel a legújabb frissítéseket ,vagy hogy...de mind1 is,
    Lehet nem lesz olyan "komoly" fizika alatta mint az rf2-nél(sőt),de legalább tudom használni....és ki tudom használni a játék adta lehetőségeket
  • NIBI
    És mennyibe kerül a progi? Az oldalon nem találtam ilyen infót. :)
  • kifli
    amúgy kipróbálni nem lehet valahogy a játékot megvétel nélkül? (mint lfs, vagy netkar)
    Csak hétvégente kerülök kormány közelbe, akkor meg ha ottokázok, akkor online...

Esetleg kölcsönkérni nem tudom valakitől egy körre? :P
  • Alexease
    Ez a sima HUD allitasra (kijelzo-tukor-minden-stb.) jon elo (G25, POV also gomb), utana a POV jobb-bal gombbal lehet ezt a telemetria reszt allitani.
    De lehet hogy ez is elofizetes fuggo, nem tudom (Full Memember vagyok).
  • NIBI
    Hol/hogy lehet ilyen kijelzőket varázsolni a képre? Nekem nincs semmim. :D
  • Norbi1990
    A GT40 sem rossz. Elég fun vezetni :)

• lac coo
    THX, megnézem, meg kutatok kicsit :)
  • Alexease
    Ez jo kerdes, nekem meg sose kellett. Nem foglalkozom a pixelekkel.
    Esetleg egy kis blur?:D

Vagy a rendernel kapcsold be (ha van) a Deblocking filtert.
  • lac coo
    Alex ! Vegas 9-ben van vagy megoldható lenne valami "élsimítás" ?
  • Alexease
    De legalabb megoldodott;)
  • Timbu
    Nem volt beállítva a properties-ben, hogy hetente update-eljen :)
  • Alexease
    Eleg vicces ilyen kameraallasbol vezetni, de valahol poen:DDD

• Alexease
    Most ertem haza, inditottam, tolti a frissitest.
    De gondolom, akkor mar nalad is, valszeg csak csuszott.
  • Timbu
    És a pénteki update is működik? :) Mert nálam nem nagyon akar frissülni. Vagy a "hagyományos" build is késne?
  • Alexease
    Es mukodik Steam-en:) Mar ez is elorelepes.
  • endy papp
    Köszi .
    Nálam nem változtatott semmit.
    De nem is kell.
    Mert pl. a mai legújabb update is javított valamelyest a graf optimalizáción.
    Erre fel gondoltam ki is próbáltam majd mindent maxra és bekapcsolva, semmi szaggatás,és esőben 20 AI vel is simán fut.
    Online sem tapasztalom azt amit régebben.
    Persze azért vannak pályák amik nem igazán jók,de az ami régebben volt eltűnt,hogy diavetítést kellene néznem.
    Úgy látom ezen a téren jó úton haladnak,már csak a vezethetőséget(fizikát) kéne jobban megcsinálni,de így is némelyik eléggé tetszetős.
    Úgy hogy alakul ez ,Ha így megy grafikában nem nagyon lesz vetélytársa ,és azért lássuk be ezzel már félig el is adták.
    Az eső már ebben a formában is jól néz ki.
    A karriert is csinálgatják szerintem pofás lesz az is ,a fizika némelyiknél már így is elmenne ,az elkövetkező 1 évben meg gondolom rágyúrnak arra is jobban.
  • Timbu
    Gameplay - Accessibility - utolsó előtti.

Bár lehet, hogy csak placebo volt: "Using a shared memory interface, the API allows Project CARS to feed telemetry & race scoring data to a variety of devices including shift lights, motion simulators, buttkickers as well as live timing & telemetry apps on the PC and mobile devices."
  • endy papp
    Sajna akkor lövésem sincs....
  • endy papp
    Azt meg hol találom ,mert nekem olyanom nincs ,vagy simán csak vaksi vagyok......
    Amit A GT-ről írtál valóban úgy van a játékmenet,én hamar ráuntam,vagy inkább bele fásultam.
    Ráadásul olyan kocsikkal hogy az utcán rájuk se néznék nem hogy beleüljek,mire meg oda eljutottam volna hogy valami ütősebbet meg tudjak venni,hagytam az egészet,de annak akinek nincs jobb alternatíva biztos jól el van vele.
  • Timbu
    Ezt pedig még nem láttam: "We will also continue to offer members a refund and will not be reopening the membership to new members or allowing upgrades."
  • Timbu
    Valamelyik nap bekapcsoltam a "Shared memory" opciót, és sokat javult a szaggatás.

Jól értem, hogy a Gran Turismoban - még soha nem próbáltam - nincsenek rendes bajnokságok (egy bajnokságban egy autókategória, 10-20 körös versennyek, ponttáblázat, esetleg időmérő), csak Grid szerű "válassz egy autót, és három kör alatt előzz meg mindenkit" jártékmenet?
  • Adam Jonas
    Nem kéne, hogy kevés legyen, mert az alábbi videót is egy ugyanilyennel készítettek el:

Egyik srác írta a WMD fórumon, hogy neki még a gépe is majdnem ugyanaz, mint ami nekem van (csak 965-ös procival), és neki simán fut, akadozás nélkül.

Már igazából kipróbáltam mindenféle beállítási lehetőséget (min/max graf, legkisebb/legnagyobb felbontás), de egyikkel sem volt jó :S
  • Totti5
    Mivel optimalizálatlan, nincs kész csaka zt lehet ajnánlani hogy minél többet mindenből és jobb lesz. Nekem 7950-al sem jó. Aztán az is lehet hogy csak az ATI-t ( vagyis AMD-t ) nem szereti.

VGAd mindenkép gyenge pont. Aki azt mondta hogy neki jól megy az kamuzott. Bár a kérdés hogy kinek mi a jó.
  • endy papp
    Nem vagyok nagy szakértő de szerintem az a vidi kártya kevés neki.
    De mondom ez csak tipp.
    Ami az akadást illeti nekem is gond volt de itt javasolta Alex és még valaki hogy egy két dolgot kapcsoljak ki,és mondhatom megszűnt,
    Itt a kép az én beállításomról ,egy próbát megér talán neked is segít.
    Persze nálam más konfig van de 3 moncsira 5900x1080 felbontás mellett kell is az erős vas,hogy ne diavetítés legyen....
    Grafikai beállítás pCars
  • Adam Jonas
    Témába vág:

Még mindig akad nekem a játék, már nem tudom hanyadik build óta. Több drivert is kipróbáltam, a 489-es build-nél a 13.4-es Catalyst-tal próbálkoztam, de ezzel is akad, mint a fene, s teljesen mind1, hogy milyen grafikai beállítást és/vagy felbontást állítok neki. Többen írták, h nekik simán fut hasonló rendszer mellett a program, ezért nem sok ötletük van. Szóval, ha valaki esetleg tudna valami használható infót adni arról, hogy mi miatt lehet, akkor azt megköszönném, ha megírná/leírná. (Nem az ilyen "kapcsold ki a vírusirtót" meg "szar a rendszered by Sompir" típusú tanácsokra lenne szükségem.)

A rendszerem:
    - Gigabyte MA785GT-UD3H alaplap
    - AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
    - Kingmax 8GB DDR3 1333 MHz RAM
    - Sapphire ATI Radeon HD 5830 XTreme 1 GB DDR5 + Catalyst 13.4

Előre is köszi a segítséget!

U.i.: alaplapi chipset driver is fel van frissítve, a Catalyst-tal együtt.