19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6316 Gagyi. Nem tükröződik az autó orrán az alagútban a bal oldali oszlopokon átszűrődő fény. -
#6315 De vazz 3db 4K kijelzőn:DDDDDD -
endy papp #6314 De gondolom azért nem 5900x1080-as felbontásba
Mert ott azért lehet hogy be-be lassult volna...... -
#6313 Na csak beröffentettem igaz nálam csak a steam előtti megy 527-es build..
Nem is lényeg én arra voltam kíváncsi hogy fut, PhenomII 3.8/6870-em volt hát azon szaggatott rendesen...
Ezután jött a 7870(TahitiLE) ami kb egy 7950+ teljesítményre, sokat dobott de még mindig nem volt az igazi...
Közben jött a proci csere 3570K [email protected]:) na ez odabaszott neki de rendesen... max graf amit tud a cucc FHD-ban természetesen 23 AI-val rajtnál SPA-ban leghátulról 40 FPS a legalja... csak néztem... -
Screenracer #6312 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_506770637&feature=iv&src_vid=B-CXhjFNx3s&v=2RPy_iSNcNw
Még ennél is szebb az F1 2013. :D -
#6311 Nalam megy eleg magasan, de megmeztem fullon is, es bar technikailag toppos, megsem nez ki annyira jol...... -
GPx8 #6310 Egyik komolyabb új PC-s játék sem fut jól egy átlagos vagy átlag alatti configon... -
#6309 Ja, a palyak is extrasak akarnak lenni, jo sok object, jo nagy texturakkal, de konzolos cuccoknal megis sokkal jobb az osszkep, akar nyolcad annyi epitoelembol:D Pont oda tesznek valamit, pont ugy, eppen akkoraba, hogy a leggjobb legyen es meg fusson is:P
Az autok topposak, de abbol ugy sem latok semmit az autoban ulve;D Az max a photomode-os screenshot gyartasra jo. -
GPx8 #6308 Ma már ne igyál többet... -
#6307 Felolem dx21 is lejet, ha egysuer pocsek :) Mellesleg semmi nincs dx 11 ben amit akar 9- el ne lehetne megcsinalni..... -
#6306 CARS teknóban derékba töri a F1-et. CARS DX11 az F1 nem. A modellek CARSban szebbek, részletesebbek, effektek szebbek stb... a CARS mlgis azért marad alul, mert még elfabétagamma, nincs kész, nincs befejezve. F1 pedig egy csiszolt, polírozott játék ahol minden a helyén van és végig egyenletesen magas minőséget produkál, bármelyik pálya, bármelyik autó, bármilyen napszak és időjárás.
Azért az F1 is tud ezt azt. Nekem nagyon tetszik ahogy beszűrődik a napsugár a fák lonbjai közt. "Egyszerű" de nagyszerű. Sokat dob a látványon. -
#6305 A palyak nehol kifejezetten csunyak Carsban, auto meg szupi a kepeken, de abbol meg verseny alatt semmit nem latok :)))) Esoben viszont nekem bejon az f1. Nincs millio vizcsepp a kasztnin, de autoban ulve mindent visz..... -
#6304 1280x720px :)
De nalam fele annyi RAM van (valszeg fele olyan gyors), 1 generacioval regebbi proci, es 200-as sorozatu nVidia:)
Valszeg nalam, ilyen gepen, nem a „szarul megy”, hanem a „de jol megy” a helyes megfogalmazas:D -
#6303 Alex is valami hasonlóban. -
#6302 Most van gépem de nem tudom megnézni:D buzi steam miatt:) Proci miatt menne mint az állat:) -
GPx8 #6301 Nekem az fps-t a felhők és az AI nem befolyásolja komolyan, inkább az élsimításokat nem bírja a VGA-m. Hozzá tartozik, hogy csak 19"-os a monitorom (5:4), úgyhogy 1280*1024 -ben nyomom. -
#6300 Valszeg a CARS, ha egyszer kesz lesz, osszessegeben tuti latvanyosabb lesz. De nekem egyelore latvanyra az F1 jobban tetszik, foleg hogy CARS csak FULL LOW-ban megy, es ugyis csak henany palyan (eso, AI, felhok alapbol OFF, mert attol mindenhol meghal):DDD -
GPx8 #6299 Mondjuk látványban sokat számít a felvert gumi törmelék, vagy akár a falevelek is. -
#6298 Osszessegeben nagy kulonbseg nincs, iszont f1 azert hasit rendesen........Nekem is jobban bejon az f1. -
#6297 Nekem meg az F1 2013 tetszik kinezetre:))))
A CARS nekem kicsit szaturalt, az F1 2013 filmesebbnek nez ki. -
Nem probaltam a CARS-t mar egy ideje (sokminden volt egyszerre), de majd ranezek. De konnyel elkepzelheo hogy jobb lett. Bar amiota az uj gumit hegesztik, eleve hullamzo volt az erzes. -
Fox44 #6295 A színek jobban tetszenek a Cars-nál.
-
GPx8 #6294 Alex, megnéznéd a Lotus 78'-at Suzukában a lgújabb builddel? Úgy tűnik, hogy egész jó kezd lenni, de lehet, hogy csak az F1 2013 kipróbálása után lett jobb... -
#6293 Hát ez még mindig elég felemás... Vannak jobb autók már, de mindig előjön valami idegesítő dolog, ami miatt az ember 10 perc múlva kikapcsolja ....FFB, shiftes négy kerék csúszás szinte minden féktávon, állandóan átvágódó autók, ,,,középszar vagy középjó kinek hogy tetszik :) -
#6292 Mondjuk nálam 200-at ír ha teljesen elhúzom a csúszkát .... -
#6291 Ugy nez ki, en szeretek szenvedni, nekem meg a driver-ben is 105%-on van:DDD -
GPx8 #6290 Még annyit, hogy az FFB autónként változó. Nekem a DFGT-nél a 100 sok... -
#6289 100 % ??? nekem úgy letépi az asztal tetejét :)))) -
#6288 Eleg fapados a kalibralas, nem nagyon lehet elrontani, csak ha trukkozni akarsz vele:)
Eloszor eltekered a kormanyt jobbra VAGY balra koppanasig, ott TARTOD es nyomsz egy NEXT-et.
Aztan eltekered jobbra VAGY balra 90 fokig (felul kiirja a teljes szamolt kormanyszoget, ha driverben 900 fok, es itt 90-ig forgatod, akkor 900-at fog kiirni), ott TARTOD es nyomsz egy FINISH-t.
A beallitasoknal semmi extra nincs, nekem ez van:
-
#6287 Nem nem volt szinkronban ,ez volt a bajom, de most kétszer újrakalibráltam és jó ...
viszont FFB nkem szőőőőrnyűűűűű ! Az autó javult sokat, de az ffb, ahogy lökdös-rángat az valami iszonyatos, élvezhetetlen ...
De majd piszkálgatom, húzogatom ..... -
#6286 De gondolom linearis, szinkronban van es csak addig hasznalja, ameddig autonkent kell? Mi a gond vele?:)
Hosszu ido ota, en is ma mentem vele nehany kort (helyet kellett csinalnom a vinyon, atpakoltam 1-2 Steam-es cuccot a masikra), de meglepoen jo volt. -
#6285 Vagy már nem úgy működik ,hogy az autóhoz igazítja, driverben kell piszkálni ??? Nem hiszem ... -
#6284 Rászántam magam én is, letöltöttem, de nem bírok most a kormánnyal... Kalibráltam minden ahogy kell, de minden autónál 900 fokon működik, az meg elég gáz így... mit lehet csinálni vele? -
#6283 Kipróbáltam most így pár hónap után az esőt mi változott. Hát ember legyen a talpán aki csak egy kört végigmegy bármelyik pályán kicsúszás nélkül.
Felúszik az autó mindenütt. A fű jégpálya, ha kicsit lejt a pálya akkor megszívtad, mert onnan visszajönni lehetetlen.
Ez eddig nem ilyen volt, de így elég valósághű, a grafikával együtt. -
#6282 Nembaj, inkább kezd el fikázni, hogy milyen szar a motor hangja. Mintha eddig jó lett volna TV-ből ez a visítás :DD -
#6281 Nem olvastam utana, de tippem szerint ez meg csak motorpadon szimulalt kor, nem az autoba beepitve hallatszik igy. -
#6280 Egy érdekes videó...
bal oldalt a valóság 2014-es turbó motor hangjával!hát kell majd pár verseny amig megszokom az új F1-et autók hangját...
-
Screenracer #6279 -
GPx8 #6278 Félre nyomtál... :) -
Screenracer #6277 "E30-as Bömbi még mindig minden kanyarban borul már 1 hónapja... vicc."
Szoktad törölgetni a profilodat? Működik anélkül is általában, de nem mindig ismeri fel az újdonságokat.