Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Codi sokat csiszolt az F1 -en. Kapott új felfüggesztést, normális fülke nézetet G-erõkkel, üzemanyag stratégiát, sokkal csúszósabb füvet, ahogy mondják atomcsúszós koszos gumikat, ultragyors ufo visszaváltásokat rövid idõn belül gearbox hibával jutalmazza, állítható fékelosztást stb ...szerveztek egy napot , meghívottak tesztelhették , õk számoltak be ezekrõl. Kerékvetõn ugratás sem nagyon mûködik már szerintük...
Persze szim nem lesz, de jól hangzik, és nagyon magabiztos a CM, megjelenés elõtt még demot is kiadnak ...
Mondjuk forumon már megy a sírás, hogy mi az hogy 5 mp-vel rosszabb idõket mennek mint Alonso igazából 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megneztem a friss CARS Event listat, az elso 10-ben 50%, az elso 100-ban 38%, es afolott ~40-50% hasznal kulsonezetet😊 Ezzel parhuzamosan, atlagosan 15-20% hasznal gamepad-ot. (Persze segitsegek orrba-szajba-hegyekben vannak😛)
Vagyis a CARS valoban mindenkinek, Real/Sim kategria egyelore😉
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Igen, az AC csak DX11 lesz, de remelem az is elindul valahogy, mert kartyat venni azt tuti nem tudok.
De remelhetoleg az nem lesz ennyire lassu, mert abban messze nincs ennyi csicsa.
Majd karácsonyra meglepem magam egy új VGA-val (persze "csak" max. 60k körül), szerintem az AC-hoz is kell majd. 😉
(A Jaguár az pont sínautó jelenleg, miért azzal tolod?)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De nalam ez mar kezd a hasznalhatatlan kategoria lenni, nem birja a gepem😉 1280×720-ban tolom, Haze es reszletes fu kikapcsolva, osszes elelmosas, AA+post cucc kikapcsolva, egyedul, AI nelkul. Hockenheim Short-ot szoktam nezni, Jaguar-ral. Furcsa, bar a kartyam nem tud DX11-et, de megis elindul. Sot, mig Normal-ban 40fps fole nem megy, addig DX11-ben 50fps fole, vagyis 10-zel tobb😉 Valszeg a regit mar nem optimalizaljak, az csak ugy van😉
Ezt innen mar valszeg optimalizalni kellene es/vagy nem az en gepemre terveztek😉 Ami logikus, mert minek fejlesszenek egy -4 generacios videokartyara es -2 generacios procira;D
Visszavehetnem a beallitasokat, de akkor a lenyeget veszti el, azt hogy szep😉 Igazabol mar az iR sem ronda, sot mostanaban eleg jol nez ki, de az legalabb meg mindig kitolja lazan a 60fps-t, 1600x900-ban, full max-ban😉
A Rookie ismét szórakoztató, már nem sínautó. A Lotus 49-et élvezetes vezetni, fõleg Silverstone-ban. Sajnos a Turbo még elég semleges, szerintem gonoszabb versenyautó volt... 😊
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
F1 fõleg, szerintem ott atom hangulat van, valami iszonyat jól megcsinálták, hogy mindig centizgetnem kell a benzint, meg kiállásoknál tolni mint a barom hogy javítsak ( vagy csak én vagyok béna ...)..
Lassan a brutál grafika már önmaga ellen fordul: gondold végig mi object textura van egy DIRT pályán, valamikor 5 játékot csináltak ennyi munkaórával !!!
Az a baj, hogy a legújabb CM játékoknak szerintem nincs 'szíve'. Megnézik a statisztikákat, hogy mennyire éri meg belsõ kamerát csinálni, hogy milyen szintre kell belõni az árkád vs szimulátor határvonalat, stb. A játékaik technikailag rendben vannak, csak azt nem látom, hogy lelkesedéssel csinálnák. A Dirt 3 is lehetett volna egy remek félszimulátor, ha nem döntenek úgy, hogy gazdaságtalan egy csomó pályát elkészíteni, sokkal kifizetõdõbb egy 5 percest szakaszt néhányféleképp eladni. F1 ugyanez. Látványos, meg minden, csak számomra pont a hangulat hiányzik.
Az SMS-ben még bízom, hogy õk tényleg lelkesedésbõl csinálják végig a CARS-t.
aztán meg most keressek neked egy csomó olyan tesztet, ahol a Z906-ra azt mondják, hogy oké, nem egy csúcsrendszer, de bõven fasza a cucc, játékra és filmekre? én nem szaroznék, bõven jó az a cucc. ár/teljesítmény arányban pláne.
szóval tud valaki ajánlani valami értelmes cuccot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ugye konzolosok diktálnak, tõlük függ mi lesz PC-n ...
ott is emberek vannak.
a forza-ba meg GT5-be szerintem azért lett belsõ nézet, mert alap, elvárás, csilivili, jól néz ki a videókon és az autóbuziknak kell visszajátszáskor, meg úgy alapból, az úgy sem lehet, hogy a konkurencia megcsinálja én meg beleszarok. 😊
Persze ugyan az arány PC-n is, ott se szeretik a fülkét, csak ugye az nem üzlet, senkit nem érdekel ott ki mit szeret 😄D
one: GT5-nél pont azért volt felháborodás mert a standard kocsik nem kaptak normális belsõ nézetet. és pont ez miatt, utólag kaptak egy szart, de az is valami. 😊
most ez hagy ne fejtsem ki, itt egy ellenpélda, az igénytelen konzolosokra. kurva unalmas téma, kurvára lerágott csont, és azok a kurva igénytelen konzolosok néha olyan játékokat kapnak, hogy a PC-s játékosok egy része beleremegne, ha kijönne PC-re is. Persze van ez fordítva is.
arcade szarral teli a padlás, realisztikus élményekkel meg lehet ám fogni az embert. a trend is egyértelmû, forza 4 komolyodott, ha még nem is az igai, GT5 szintén. pCARS meg még ezt a szintet is szeretné megugrani.
arcade szarokkal (ügyességi játékokkal) teli a padlás. a 3D még nagyon nem elterjedt, a full HD-s megjelenítõknél a következõ generációs konzolok beszarás grafikát hoznak majd el. szinte fotó realisztikus cuccok lesznek, mintha tényleg kint nyomná az ember. innentõl kezdve viszont (egy idõ után a legtöbb játék eléri ezt a grafikai szintet...) majd a tartalom, a részletesség és az élmény számít. ahhoz meg kell fizika is...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Vagy a GRID sorozatból tényleg valódi laza árkádot akarnak csinálni, ez esetben viszont meg tökmindegy milyen nézet van benne .😊 ( No nem mintha GRID1 nem lett volna elég laza árkád, bár sokat próbálgattuk annak idején, az extra grafika miatt, jó volt olyant is látni, de nekem speciel soha nem jött be az ultra rövid féktáv, meg a fura kormányzás ..)
Csak hát nehogy már hozzászokjanak, hogy mivel kevesen használják így nem is kell bele 😊)) Lassan kezd túlzásba menni ez a konzolosokat szolgáljuk ki baromság, én azért nem hiszem hogy annyira igénytelenek a játékosok, hogy semmi sem kell nekik, csak a leggagyibb, legkönnyebb mindenbõl. Bár kipróbálva BF3-at azt kell hogy mondjam valóban végletekig igénytelen a fiatalabb játékos társadalom, minden azonnal profi szinten menjen ,lehetõleg elég legyen egy gombot nyomogatni akkor jó ...)
😞 Ez már most is így van...nézd meg, hogy hány FPS jön ki manapság, konvergál a nullával...és hány TPS. Mert szegény konzolosok nagyrésze nem tudja az FPS-t irányítani gamepaddal(szerintem lehet gamepaddal, hiszen a TPS lövöldében is kell célozni, csak ahhoz már gyakorolni kell(ene) és ügyesség)
Nem is értem ....Állítólag a játékosok 5 %-a használja , és rengeteg erõforrást spórolnak ha nincs egy szép fülke , azt inkább másra fordítják ( gondolom konzolról van szó ...)
CM forumon meg a CARS forumokról is ismert barom helyesli is a döntést, és nem érti miért fontos sok-sok embernek, hogy ne hátulról tologassa az autót 😄DDD
Mondjuk megértem: PC nem üzlet, konzolon meg tényleg lényegtelen a dolog , senki nem használja ...
Csak ez azért szíven ütött, ennyire leszarják már a pc-t !!! Hová jutunk a végén ? 😊))FPS-ben miért nem veszik ki az elsõ szám elsõ személyt, aztán tologatja az embert mindenki hátulról ? 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Bár nekem egyáltalán nem tetszik hogy valahogy olyan érzésem lenne mintha túl steril lenne a környezet ? Persze tudom még messze a fejlesztés vége.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.