19801
  • lac coo
    Te. ez nem személyeskedés, a leszoptam valakit az a személyeskedés, ráadásul a agyhalott stílus 4 :DDDd

SZEVA !!!!
  • Screenracer #6435
    De én tudtam menni vele semmi baj nem volt a kormányzással. Sajnos a Shift 2-ben volt egy grafikai lagg amit sikerül egy kis netes nyomozással javítani. Jóvolt az FFB is csak gyenge volt néhány kormányon, de a G25/27 jó volt, akkoriban olyanom volt. Szóval megint csak nem értem a problémáidat.
  • Laceee
    Személyeskedünk ? Engem nem érdekel, hogy szimulátor vagy sem, de téged annál inkább..., ha valami nem tetszik akkor hanyagolom, de te itt vagy, egyfolytában siránkozol... , akkor ki az ovis???
  • lac coo
    No mindegy, én szívből kívánom nektek, hogy ennél a mocsokabb fizikánál sose jusson jobb ! :DDDD Nyílván ez nektek maga a menyország, de legalább mindenki boldog lesz ! :DDDD
  • lac coo
    Én élvezem, jót röhögök, hogy megmagyarázzák, hogy ez bizony szimulátor a jobb fajtából :)))) De amit te csinálsz, nem szégyenled ? Oviba is van már SG fórum ?
  • lac coo
    Ennyit ér mit lehet tenni :)))
  • Laceee
    Nem én kínlódok itt évek óta, hétről-hétre...
  • lac coo
    Mekkora egy szánalom vagy, de komolyan ! :DDDD
  • Screenracer #6428
    Ja, nem PG3+-os, mint a CMF1. :)
    Nem akarlak meggyőzni én semmiről, csak rámutatok, hogy mennyire kell komolyan venni a véleményedet. Árkád Pisti siralmai című visszatérő előadásaidat. Kipróbáltam egy BMW-t. :D Kétszer öt percet mentem vele.
    Hát ezzel nem lehet vitatkozni. :D Ha már kétszer öt percet is, rászántál. :D
  • Laceee

• lac coo
    Jah, ott aztán valóban user error volt, hogy egyenesen nem lehetett menni vele, ismét nagyon képben vagy :))))
    Sőt ferrari is tökéletes volt, a billegő ffb-vel :))))
  • Totti5
    Még úgy is hogy "konolos" vagyok tökéletesen érzem a különbséget egy Asetto Corsa, egy rfactor 1-2 és a CARS közt, hogy a CARS mennyira szar azokhoz képest...

A shift fizikája, ami nem nevezhető annak, arra volt jó hogy az ember ne tudjon vele játszani. A gond az hogy hiába próbál az SMS, a Shift sutaságai ebbe is ugyan úgy megvannak. Igaz nem csúszik az autó 4 keréknek minden kanyarban, de a féktávok, kigyorsítások, kanyarok ugyan olyan suták, nem érzeni semmit, fals az egész.
  • Screenracer #6424
    Látom már a Shiftben is az fránya kormányzás volt a probléma. :D
  • lac coo
    Hát nem erőlködök, mentem kétszer 5 percet, nyugtáztam, hogy 10 éveseknek való mert szépen remeg a tükör aztán annyi.
    Te erőlködsz, hogy meggyőzz mindenkit, hogy ez szimulátor, sőt hogy valamire való akármi is.... :)
  • lac coo
    Ne nevezzük már ezt szimulátornak, a fiatalok had fejlődjenek normálisan !!! :)

Shift jó volt, aha, csak kormányozni nem lehetett ! A Ferrari is jó, csak csak ne próbálja ki az ember. SMS igazán hírös fejlesztő hírében áll ....
  • Screenracer #6421
    Most komolyan mit erőlködsz? Töröljed és nyomás F1-ezni az való neked. :)
  • Screenracer #6420
    Az első Shift egy NFS játék volt, ami abban sorozat magasan verte az elődeit. Szóval olyan volt aminek lennie kellett. A második szerintem egy kicsit már az olyanoknak mint te(konzolosok) készült egyértelműen. Mellesleg árkádiában a Shift sokkal jobb volt a CM hasonló címei. Nem tom honnan vesze, hogy a Shiftnek olyan szintü szimulációnak kellett volna lenni, mint most a CARS-nak, de szerintem ez legfeljebb kívánságlistás dolog inkább. :D
  • lac coo
    Dehogy nem az ...Kipróbáltam egy BMW-t, hát ha ez szimulátor, akkor az a műfej szégyenének jó lesz .....FÖRTELEM- most őszintén van a régi ismerőseim között akinek ez jó ???? Sírok de komolyan !!! Ilyen autókat, még az ínséges RF1 korszakban is azonnal töröltük ....
  • Screenracer #6418
    Nem érted mi? Laccoo barátod, ha tényleg szar lenne minden, akkor se tud egy bármilyen értékelhetőt menni. Még akkor se ha szar fos árkád a CARS. :D:D:D
    De természetesen nem szar a fizika, de van még min dolgozni.
  • lac coo
    Az engine-t kellene az ízlésemhez igazítani, nem az autót, de az nem megy :))))
  • Screenracer #6416
    Ebben teljesen igazad van. Én csak arra akartam rámutatni, hogy sok kört meg kell tenni egy autóval és a magam izléséhez kell apránként igazítani, hogy a vége jó eredmény legyen. Ha valaki egy sima default beállítással elindít egy számára ismeretlen és főleg már eleve előitélettel kezelt játékban egy aránylag nehezebben kezelhető autót, ami az ő tudásához egy kicsit magasan van az sohase fogja élvezni. :)
  • Totti5
    CARS jelenleg olyan mint aminek a Shiftnek kellett volna lenni. Ha ezt az irányítási és fizikai modelet adják ki Shiftnek, akkor egy pöpec versenyjáték lett volna. Shift még árkédnak is hulladék volt, ott is sikerült a fizikát olyan szinten elbaszniuk, ami művészet. Itt sincs ez másképp. Itt szimet kellene csinálni, de ez sem megy nekik.
  • lac coo
    A csávó felismeri az első elrontott kanyar után, ne legyen kétséged ! :DDDD

• Screenracer #6413
    Ezért tök értelmes volt beszólnod. Magad mondod, hogy egy jó ideje nem próbáltad. Gondolod azóta semmi nem történt? Laccootól szerzed be az infót? A csávó akkor se ismerné fel a szimulátort, ha vele szembe jönne az utcán és a homlokára lenne nagybetűkkel írva. :D
  • lac coo
    Az a vicc, mikor indult még tisztességes, szét nem barmolt ISI cucc volt alatta, még játszottam is vele .... Az se jó , de szódával elment. ( Más kérdés, hogy másoknak sikerült azért ütős cuccot összehozni ugyanezzel az enginnel ...) azóta konstans lefelé megy az egész, valamit piszkálnak , próbálnak, de igazából tényleg szörnyű vezetni ....

Nem is értem mit kell ehhez érteni. ember átül bármiből és érzi, hogy vacak ....
  • unrealnoise
    MIVAN??!!

"Nem az csak azt jelenti, hogy mégis csak használható a dolog, csak ki kell tapasztalni." Ezen szakadok.

Egy szar arcade játékban is lehet gyaksival meg tapasztalattal űridőt menni, akkor az is használható, és az alatt is fasza fizika meg FFB van? :D NANNEEE!

ÉRTSD MÁR MEG, miről beszélünk!

Attól mert még valaki tud és akar is gyorsan menni a játékban szereplő járgánnyal, attól még lehet egy rakás fos a fizika. Lehet ők is tudnának, de nem mennek vele, mert nem érzik úgy a járgányt, ahogy a valóságban megközelítőleg kellene. Ha nem érted, akkor jobb ha már hobbi után nézel...
  • b-type
    Nekem végül is tök mindegy, de az autó beállításánál az egyik legfőbb szempont hogy a versenyző jól érezze magát a kocsiban, azaz \'élvezze\'.
    Enélkül sem gyors nem tud lenni, sem pedig koncentrált.
    Ez alap.
    van aki a túl, van aki az alulkormányozottságot nem szereti...ha az autó így viselkedik akkor szenvednek vele, és nem lesznek gyorsak....még akkor sem ha az autó egyébként képes lenne rá.

A versenyzők egy semleges viselkedésű, a határait jól jelző, kiszámítható versenyautót akarnak, ezt állítják a pályára és magukra.
    Vannak versenyautók, versenytechnikák, ahol a versenyzőnek kell idomulni, és változni...de pl. ha valaki nézi a MotoGp-t és ott látta Valentino Rossi vergődését a Ducati-n, annak lehet fogalma arról hogy egy versenyző milyen teljesítményt nyújt (még egy kilencszeres világbajnok is), ha egy olyan versenytechnikát kell vezetnie, aminek a határait nem képes érezni, és nem \'élvezi\'...nem érzi jól magát rajta..
  • Screenracer #6409
    Szerinted. Hány autó van a CARS-ban és hány pálya? Mindegyiket kipróbáltad az összes lehetséges beállítással? Nem hiszem.
    Gondolom XBOX-on sokkal kifinomultabb fizika van F1-ben és GT-ben. Szerintem annál kéne maradnod. :D
  • Laceee
    Mást már rég bannoltak volna, nem tudom kinek a faszát szoptad le.
  • lac coo
    Akkor szevasz, fél múlva megtalálsz ugyanitt! :DDDD
  • lac coo
    Manta kormányom van, teljesen jó, F1 -ben sincs semmi baj vele !
    rF1 valamikor az volt, mert nem volt más, de akkor is tudtuk, hogy a gumi, az gagyi ....
  • Laceee
    Kb fél éve nem jártam erre..., a helyzet változatlan...., miért nem hanyagolod a topikot ? A fasz se kíváncsi az állandó rinyálásodra...
  • unrealnoise
    Ez blama, valóban semmi köze a két dolognak egymáshoz.
    Attól még, hogy a pCARSban szar érzés valamit vezetni, lehet valaki tud gyorsan menni a járgánnyal. Anno amikor én próbáltam, akkor vezethetetlenül fos volt, a szimulátorok szégyene volt érzésre, persze akkor még erősen az első hónapokban voltunk, és hát ettől független akkor is voltak toppos idők. Más kérdés, hogy engem két kör után nem érdekelt a cucc, mert a reális autókezeléstől fényévekre volt, akkor meg mit eröltessem?
  • lac coo
    Mit kell ehhez érteni ? :)))

Rossz, unalmas, gagyi, rossz fizika, rossz ffb, ezer éves engine, ami soha nem volt tökéletes, de legalább ők felére rontották ....Másfél éve SEMMIT !!!! nem fejlődik se afizika se az ffb.

De legalább a modellező szakmunkások jól dolgoznak :DDDD Ez a lényeg ebben :))

Ez egy szép csillámpapírba csomagolt kaki, F1C szebb kiadásban .
  • Screenracer #6402
    Érdekes, hogy mostmár az rF1 kamu, mert emlékszem, hogy egy időben az volt a HC szim. :) És tegyél már meg egy szivességet. Vegyél már egy normáli kormány vagy tanuld meg végre beállítani, azt amid van.

Ja! És ne adjál tanácsokat olyan témában, amihez nem értesz. :DD
  • Totti5
    CARS-ba hiába megyek az autóval, ha nem érzem a visszajelzéseket. Hova ragozzuk még? szar.
  • Screenracer #6400
    Leszarom, hogy milyen időt mész azt is ha nem játszol a CARS-szal, mert neked nem tetszik, de ne játszd itt a szakértőt. :D
    Másrészről komoly szövegértési problémáid is vannak. :(
  • lac coo
    Te figyelj már, honnan veszed ezt a sok baromságot ? :)))) Menjek jobb időt, ne menjek jobb időt, béna vagyok mert rossz időt megyek, jó a fizika azért megyek rossz időt, probáljam ki NKP-t... ( ammegmi ? ) ???CARS jó mert szimulátor, cars még nem jó de majd az lesz...... Vicc! :)))
  • lac coo
    Leginkább kidobni az egészet a fenébe és újból kezdeni :))))FFb lyukas, lötyög, a gumi ellenállása a fő effekt, fizika az meg a 10 éves RF1 kamu cucc, jó erősen szétbarmolva :)))))
  • Screenracer #6397
    Az a vicces, hogy az F1 fórumban, hogy felvagytok háborodva, hogy a patch-el megnövelték a tapadást, hogy mindenkinek élvezhetőbb legyen. És most elvárjátok, hogy a CARS is valami olyan legyen? Másrészről, ha neked szar vezetni, nem biztos, hogy másnak is. De gyanítom, hogy a hozzád hasonlók kisebbségben vannak és valahol mégiscsak az eredmények számítanak. Arról általában nem vezetnek listákat, hogy melyik versenyző mennyire "élvezett", de arról igen, hogy milyen időt ment. :)