Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár most jót röhögtem magamban,azo namit írtál ...WIP esõ, víz, esõ meg minden nélkül ...az milyen ?<#taps>#taps>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amugy a Race is eleg kezesbarany, baratsagos tapadasokkal, ellenkormanyzasi lehetoseggel.
AZ LÁTSZIK, HOGY NEM A SZOKÁSOS rACE , SOKKAL JOBBNAK TÛNIK ANNÁL, TUTI ELLENKORMÁNYZÁSOKKAL .
"Believe me, the sound engine is very different from ISI, we worked for 3 years to get the best of this new platform. But you’ll find out by yourself in 2 weeks 😉"
Kozben gyujtogetik a kerdeseket a programmal kapcsolatban, de egyik valaszban mar celoztak ra, hogy a RR:RE fuggetlen a korabbi projectektol, nem befolyasol semmit. Vagyis valszeg kesobb varhato meg a GTR3😉
Semmivel nem rosszabb az FFB mint pl. a Race sorozatban (ráadásul itt kedvedre finomhangolhatod a tweakerrel). Ha igaz, hogy újraírják a "fizika" egyes részeit, akkor pedig még sokat javulhat a helyzet. Szemben az rFactor1 alapú játékokkal.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
1. No FFB at all, completely free wheel, light as a feather, FFB is off.
2. Extremely smooth tyre force but with nothing else, influencing the wheels direction but not heavily. Like there are no FFB effects present but a smooth strong feel of the tyres
3. Extremely strong negative FFB that turns the wheel on its own, you have to fight against it as it pushes you around the corner, sometimes in the wrong direction making it impossible to drive.
4. Random jitters followed by a change in the FFB behaviour to one of the above
5. Occasional normal operation, broken up by jitters that send it into one of the above situations.
This is only limited to certain car/track combinations.
Nekem is a 3. ponttal van bajom ....
Lehet, nem mûködésképtelen DFGT-t kéne vadásznod, hanem egy mûködõképes, normális darabot...
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Ha elengedem a kormányt szép ütemesen elkezd ide-oda mozogni, pillanatok alatt kopptól koppig , és ezt érezni kormányzás közben is, folyamatosan ellen kell tartani, ha balra húzom elõször ráhúz az is balra ekkor ellentartok akkor meg az ffb is vissza akarja tolni, ettõl az egész ilyen tutaj érzés lesz, brrrr... nagyon rossz 😄DD
Ha jól tévedek le is van véve FFB-ben a spring rész, gondolom nem véletlenül .
Kiváncsi lennék, ha engednék a külsõ nézetet, hány százalék lenne...? 😊
Ez azt jelenti hogy ha akarom akkor nem autómatikus lesz box?
Azt azért kijelenthetjük bátran, hogy átülve mondjuk rF2-bõl ez egyelõre egy vicc ...
Plusz az Event-ek miatt sem artana, nem mintha nagyon versenyezni akarnek, alapbol nincs eselyem, raadasul nagyon sok a kulsonezetes, arkados csoka. Vagyis ertelmetlen...
Ha mar hotlap, akkor iR 😊 Ja, es ott nem 5%, nem 50% es nem 95% a cockpit, hanem 100%, es a NoHelp is 100%😛
Watkins jo, azt most teszteltem😉
En nem mondtam hogy arkados, attol messze van, ez most valoban Real/Sim kategoria, es bar regen teszteltem oket, a konzol-style kormanyzasnal is sokkal tobbet nyujt (termeszetesen ez meg nincs kesz, meg tobb mint 6 honap, es autonkent/palyankent valtozik!).
A menü tényleg szar. (pl. vigyázni kell, hogy a kormány egyenesen álljon, különben megbolondul).
Pl. Watkins a road nascar autóval csöppet sem arcade-os, de a Lotus 49 Silverstoneban is élvezetes.
Alex, szerintem állj át valami csúszkálósabb autóra, pl. Caterham Superlight R500.
Valszeg autonkent es palyankent meg erosen eltero lehet a kormanyzas es az ffb.
Hockenheim-rol leszalltam, az nagyon stadionos, sok a nezo, az object, van hatterhang stb., igy 50fps fole nem megy, de inkabb 40 kornyeke, ugy meg szar;/
De az egyszerubb palyak, pl. Watkins, teljesen jok, boven 60 fps felett vannak.
Tudom, hogy most massal foglalkoznak, es talan ezeket is megcsinaljak, de engem meg mindig ez a negy dolog idegesit:
- a garazs/setup a fomenuben van; nem mintha annyira setup-olni kellene, de azert szivesen tesztelnem, de igy nem foglalkozom vele😉
- a palyavalasztas idiota; ramutatok egerrel, gorgetek, vizszintesen lepteti, aztan vagy alul vagy felul elakad. Ertemen a gamepad-es logikat, de ezt dugjak fel maguknak
- meg mindig hasznalja a kormanyt menupiszkalasra; ez is gamepad/konzol foss, miert nem lehet csinalni egy kapcsolot, es kiiktatni ezt a szart?!
- nincs autonkent se kategoriankent kulon kontroller allitas; egyszeruen nincs turelmem mindig konfigolni, allitgatni, ha mas autoval akarok menni (pillango, bot- vagy H-valto kulonbseg, esetleg kormanyszog).
Mert az vicc, hogy pl.: egy forma autóval hozzáillõ kormányszöggel egyenesen nem lehet menni .😊
Mondjuk arra a heti 5 percre amennyit használom, teljesen jó, arra akármi jó 😊 Jön AC, rF2, Simbin cucca, talán F1 2012 is jó lesz laza autósnak,meg még ki tudja mi jelenik meg addig. Ez nekem jelenleg a grafikán kívül semmit nem nyújt, azt meg láttam elégszer...
De a bosszantó kormánykezelés, idióta menü, gagyi ffb meg egyszerû gumifizika helyett jó lenne valami jobb.Törést már meg sem említem 😊))
Ez így árkádnak nem jó, bár nekem jó lenne ha a fenti hibákat javítják, de egy jól eladható árkádnak ez nagyon karcsú ( mondjuk sokan megveszik mert szép ...). Egy sikeres árkád játékhoz ennél sokkal-sokkal több hangulat látvány elem kell .Viccelõdnek Codemastersel, aztán háttérben meg úgy borul fel az autó, hogy még a szárnya se törik le 😊)))
Utobbi idoben sokat piszkaljak a Ghost, Online es az Audio resz, azon belul a beszedekkel kapcsolatos dolgokat. De mivel ezek csak WIP kategoriasok, ezekbol mi semmit nem latunk😊
De nem olyan reg keszult el az idojaras resz is, annak a fimomhangolasa is folyamatban van.
Es amit egyaltalan nem latunk, pedig valszeg nem egyszeru munka, parhuzamosan a masik 3 platformra is fejleszteni, atirni, tartalmat konvertalni, tesztelni, bugot keresni stb.
Igazabol a tartalmakkal is lealltak egy kicsit, most szinte csak a meglevoknek a folytatasa, befelyezese zajlik. Az hogy most elfogyott a kapacitasuk vagy a tovabbi jobb tartalmakat mar a megjelenes elottre tartogatjak, hogy maradjon ujdonsag is, foleg a reklamhoz, promohoz, azt nem tudom😉
Azert azzal is szamolni kell, hogy eleg sok a 10 euros elofizeto. Ha a nagyreszuk vegeig teszteli a programot, a vegefele mar online-nal es osszes tartalommal (nem marad ujdonsag), talan meg sem veszi, mert mar mindent ismer, 1,5 evig tolta😉
Bár szerintem most a Ferraris játékon dolgoznak, konzolra hatalmas bukta lett és pc-re ugyazt jósolják neki, lehet most a pc-s verziót foltozzák, próbálják menteti legalább azt .
Mondjuk kinek mi a jó .. 😊