Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Az olyan mint az rF1-es eso: kamu tukrozodo aszfalt, csuszkalassal😉
lac coo
Jah értem, csak úgy mondtam.

Bár most jót röhögtem magamban,azo namit írtál ...WIP esõ, víz, esõ meg minden nélkül ...az milyen ?<#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez meg erosen WIP, multkor meg eso anim sem volt😉 Foleg hogy meg van vissza 7 hnap, igy inkabb extra WIP😊
lac coo
Ezek az autó mögötti por, víz kavics felhõk viszont borzalmasak ? Nem fér bele ennyi szépséges dologba egy normális, akár volumetrikus porfelhõ ?

Totti5
Még nincs rajta tükrözõdés + esõcseppek + tócsák + a szélvédõn sincs shéder + az autón kasznija sem vizes még. A lényeg hogy alakul. DX11ben ez brutális lesz, csak könyörgöm a ripléjjel csináljanak valamit, mert az borzalmas.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Hát én a betonról meg nem mondanám ,hogy vízes-e vagy nem ....

Alexease
lac coo
Nem baj, belefér . 😊

Alexease
Es csak most veszem eszre, hogy ez itt igazabol off😉 Azt hittem a GTR 2011 topicban vagyunk😄
Alexease
Lehet hogy csak a hang engine-re ertette😉))))
Amugy a Race is eleg kezesbarany, baratsagos tapadasokkal, ellenkormanyzasi lehetoseggel.
lac coo
Hoppá sorry ! 😊))

lac coo
mÁRMINT A SIMBIN 3 ÉVET JAVÍTGATTA AZ Rf1 FIIKÁT ,

AZ LÁTSZIK, HOGY NEM A SZOKÁSOS rACE , SOKKAL JOBBNAK TÛNIK ANNÁL, TUTI ELLENKORMÁNYZÁSOKKAL .

Alexease
Allitolag 3 evet dolgoztak rajta.
"Believe me, the sound engine is very different from ISI, we worked for 3 years to get the best of this new platform. But you’ll find out by yourself in 2 weeks 😉"

Kozben gyujtogetik a kerdeseket a programmal kapcsolatban, de egyik valaszban mar celoztak ra, hogy a RR:RE fuggetlen a korabbi projectektol, nem befolyasol semmit. Vagyis valszeg kesobb varhato meg a GTR3😉
lac coo
rF2 is rF1 alapú, csak egy kicsit drótoztak rajta 😉 ahogy néztem simbin is javított erõsen a fizikán .

Fehercsoki
rF1 már a múlté, minden fejlesztõ saját enginet fejleszt, szóval attól hogy jobb mint az rF1 engine még nem lesz jó.

Minden új build telepítése elõtt le kell törölni a Documets/Cars mappát.
Semmivel nem rosszabb az FFB mint pl. a Race sorozatban (ráadásul itt kedvedre finomhangolhatod a tweakerrel). Ha igaz, hogy újraírják a "fizika" egyes részeit, akkor pedig még sokat javulhat a helyzet. Szemben az rFactor1 alapú játékokkal.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nekem teljesen jó

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Beleolvastam fórumba, 1 perc alatt rájöttem másnak sem tetszik ez az ffb... Pl.:

1. No FFB at all, completely free wheel, light as a feather, FFB is off.
2. Extremely smooth tyre force but with nothing else, influencing the wheels direction but not heavily. Like there are no FFB effects present but a smooth strong feel of the tyres
3. Extremely strong negative FFB that turns the wheel on its own, you have to fight against it as it pushes you around the corner, sometimes in the wrong direction making it impossible to drive.
4. Random jitters followed by a change in the FFB behaviour to one of the above
5. Occasional normal operation, broken up by jitters that send it into one of the above situations.

This is only limited to certain car/track combinations.

Nekem is a 3. ponttal van bajom ....

lac coo
Mondjuk ez a kormányszög állítás is fura, ha setupban kisebbre veszem akkor nem az autó kereke tér ki kevésbé azonos kormányállásnál, hanem nekem kell többet tekernem. Ennek nem fordítva kéne mûködnie???Hogy nekem ugyanannyi marad a kormány elfordulás kopptól-koppig , csak az autó kereke tér ki többet vagy kevesebbet?

lac coo
Semmi baj a kormányommal, ez a játék ilyen. Mondjuk ha atom nagyra rakom a kormányszöget akkor jó, de elég gagyi ahogy átfog az F1 kormányon a pilóta 😊)))

GerY5
Ahogy olvasom, nálad visszatérõ probléma a kormányzás.
Lehet, nem mûködésképtelen DFGT-t kéne vadásznod, hanem egy mûködõképes, normális darabot...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

lac coo
Kormány középállásában szereti hintáztatni az FFB, meg ott abban a tartományba kényelmetlen, fura az egész, de csak alacsony kormányszögnél lehet érezni, F1 pl.Lehet a rugók csinálják de nagyon nem jó .
Ha elengedem a kormányt szép ütemesen elkezd ide-oda mozogni, pillanatok alatt kopptól koppig , és ezt érezni kormányzás közben is, folyamatosan ellen kell tartani, ha balra húzom elõször ráhúz az is balra ekkor ellentartok akkor meg az ffb is vissza akarja tolni, ettõl az egész ilyen tutaj érzés lesz, brrrr... nagyon rossz 😄DD

Ha jól tévedek le is van véve FFB-ben a spring rész, gondolom nem véletlenül .

Melyik bulidrõl beszélsz? Nálam nem himbálódzik.

iR természetesen.

Ir 100% cockpit.
Kiváncsi lennék, ha engednék a külsõ nézetet, hány százalék lenne...? 😊

Totti5
Autómodelleket biztosan csinálják/már készen vannak, csak nem publikus, de felesleges is beletenni egyenként aztán csak a sírás megy hogy milyen rossz mert nincs kész. Még a mostaniak sincsenek kész... 3/4edük teljesen kezdetleges/élvezhetetlen, bár ehhez erõsen hozzájárul a tákolt shiftes alap fizika.

lac coo
Nem, az sajnos marad automatikus 😞

Totti5
Amíg elkezd nekem ide oda himbálódzni az autó az egyenesben addig nem tudok komolyan venni. Jöhetnek itt trélerekkel, de vicces dolgok vannak rajta😊 jó lenne kiirtani végleg minden egyes elemet ami a Shiftre emlékeztet.

Totti5
Meg úgy minden mást is ( grafikán kívül ) jó lenne úgy állítani, hogy nem kell kilépni... bár az eddigi játékaikat látva ez lehet most sem fog összejönni valamiért.

Totti5
Jól hangzik. Egyre jobban belemerülnek a részletekbe.
Ez azt jelenti hogy ha akarom akkor nem autómatikus lesz box?

lac coo
Illetve boxkiállásnál kõ keményen figyeli a program a fehérvonalas szabályt, és idén itt is full dinamikus idõjárás lesz, akár helyi esõkkel a pálya egyes részein ...

lac coo
De majd megpróbálom fullra letakarítani a gépemrõl a játékot, és egészben letölteni egy új buildet, lehet nálam van valami kavarodás, annyira nem lehet balfasz, hogy mindenkinél viszonylag jó, meg élvezetes nálam meg nem 😄DD

lac coo
Real-nak készül, legfeljebb. De még messze van tõle, nem nézegetem végig az összes autót, most valamelyik Atommal mentem pár kört, hát az idétlen (rF-es) gázzal megtartós, semmihez nem nyúlós vitorlázáson aztán átvágódáson másik oldalra kívül nem sokat mutatott.

Azt azért kijelenthetjük bátran, hogy átülve mondjuk rF2-bõl ez egyelõre egy vicc ...

Alexease
Tudom hogy a setup meg felesleges, de ha mar szim-szeruseg, szeretnem piszkalni, tesztelni😉

Plusz az Event-ek miatt sem artana, nem mintha nagyon versenyezni akarnek, alapbol nincs eselyem, raadasul nagyon sok a kulsonezetes, arkados csoka. Vagyis ertelmetlen...
Ha mar hotlap, akkor iR 😊 Ja, es ott nem 5%, nem 50% es nem 95% a cockpit, hanem 100%, es a NoHelp is 100%😛

Watkins jo, azt most teszteltem😉

En nem mondtam hogy arkados, attol messze van, ez most valoban Real/Sim kategoria, es bar regen teszteltem oket, a konzol-style kormanyzasnal is sokkal tobbet nyujt (termeszetesen ez meg nincs kesz, meg tobb mint 6 honap, es autonkent/palyankent valtozik!).
lac coo
Nekem meg a menüvel nem volt még soha bajom ( kivéve, hogy kint kell setupolni ..).

Szvsz. setupolni még felesleges, mert hetente változnak a dolgok.
A menü tényleg szar. (pl. vigyázni kell, hogy a kormány egyenesen álljon, különben megbolondul).
Pl. Watkins a road nascar autóval csöppet sem arcade-os, de a Lotus 49 Silverstoneban is élvezetes.
Alex, szerintem állj át valami csúszkálósabb autóra, pl. Caterham Superlight R500.

Alexease
Nekem az utobbi idoben mar nincs gondom a kormanyzassal es az ffb-vel. Igaz, nem tesztelem vegig az autokat, mindig ugyanazzal megyek😊 Kozben rajottem, nem a Jaguarral, hanem a "nagy" Caterham-mel😊
Valszeg autonkent es palyankent meg erosen eltero lehet a kormanyzas es az ffb.

Hockenheim-rol leszalltam, az nagyon stadionos, sok a nezo, az object, van hatterhang stb., igy 50fps fole nem megy, de inkabb 40 kornyeke, ugy meg szar;/
De az egyszerubb palyak, pl. Watkins, teljesen jok, boven 60 fps felett vannak.

Tudom, hogy most massal foglalkoznak, es talan ezeket is megcsinaljak, de engem meg mindig ez a negy dolog idegesit:
- a garazs/setup a fomenuben van; nem mintha annyira setup-olni kellene, de azert szivesen tesztelnem, de igy nem foglalkozom vele😉
- a palyavalasztas idiota; ramutatok egerrel, gorgetek, vizszintesen lepteti, aztan vagy alul vagy felul elakad. Ertemen a gamepad-es logikat, de ezt dugjak fel maguknak
- meg mindig hasznalja a kormanyt menupiszkalasra; ez is gamepad/konzol foss, miert nem lehet csinalni egy kapcsolot, es kiiktatni ezt a szart?!
- nincs autonkent se kategoriankent kulon kontroller allitas; egyszeruen nincs turelmem mindig konfigolni, allitgatni, ha mas autoval akarok menni (pillango, bot- vagy H-valto kulonbseg, esetleg kormanyszog).
lac coo
Az ok, de illene a már meglévõ, de alapjaiban szar dolgaikat is helyrerakni, nem csak piszkálgatni hátha jó lesz 😊))

Mert az vicc, hogy pl.: egy forma autóval hozzáillõ kormányszöggel egyenesen nem lehet menni .😊

Mondjuk arra a heti 5 percre amennyit használom, teljesen jó, arra akármi jó 😊 Jön AC, rF2, Simbin cucca, talán F1 2012 is jó lesz laza autósnak,meg még ki tudja mi jelenik meg addig. Ez nekem jelenleg a grafikán kívül semmit nem nyújt, azt meg láttam elégszer...

lac coo
Szim ne legyen, nem is lesz akárhogy mondják is.
De a bosszantó kormánykezelés, idióta menü, gagyi ffb meg egyszerû gumifizika helyett jó lenne valami jobb.Törést már meg sem említem 😊))

Ez így árkádnak nem jó, bár nekem jó lenne ha a fenti hibákat javítják, de egy jól eladható árkádnak ez nagyon karcsú ( mondjuk sokan megveszik mert szép ...). Egy sikeres árkád játékhoz ennél sokkal-sokkal több hangulat látvány elem kell .Viccelõdnek Codemastersel, aztán háttérben meg úgy borul fel az autó, hogy még a szárnya se törik le 😊)))

Totti5
Shift 1-2 miben különbözött? na látod.

Egyáltalán nincs szükség most több autóra, tesztelni pont ennyi is elég (még sok is). Még nagyon sok hiányzik a programból. Inkább azokon dolgozzanak.

Alexease
Nem tudom mennyire kulonbozik a Ferrari alapja (volt aki azt irta, hogy nyers Shift2 alap), de remelem nem csak reklam, promo, penzugyi dolgo miatt csuszik, hanem javitottak rajta, es valami alakerult a CARS-bol is (ffb, gumi, fizika stb). Attol meg nem lesz szim (a jatekstilus sem az), de nem is kell, autozni jo lenne, de legalabb legyen ertelmesen kezelheto.
Alexease
Erdemes olvasgatni a build-eket, abbol latszik, hogy dolgoznak rendesen, csak most mar olyan allapotban van, hogy nem a latvanyos, erezheto dolgok fejlodnek.

Utobbi idoben sokat piszkaljak a Ghost, Online es az Audio resz, azon belul a beszedekkel kapcsolatos dolgokat. De mivel ezek csak WIP kategoriasok, ezekbol mi semmit nem latunk😊

De nem olyan reg keszult el az idojaras resz is, annak a fimomhangolasa is folyamatban van.

Es amit egyaltalan nem latunk, pedig valszeg nem egyszeru munka, parhuzamosan a masik 3 platformra is fejleszteni, atirni, tartalmat konvertalni, tesztelni, bugot keresni stb.

Igazabol a tartalmakkal is lealltak egy kicsit, most szinte csak a meglevoknek a folytatasa, befelyezese zajlik. Az hogy most elfogyott a kapacitasuk vagy a tovabbi jobb tartalmakat mar a megjelenes elottre tartogatjak, hogy maradjon ujdonsag is, foleg a reklamhoz, promohoz, azt nem tudom😉

Azert azzal is szamolni kell, hogy eleg sok a 10 euros elofizeto. Ha a nagyreszuk vegeig teszteli a programot, a vegefele mar online-nal es osszes tartalommal (nem marad ujdonsag), talan meg sem veszi, mert mar mindent ismer, 1,5 evig tolta😉
lac coo
Mondjuk azért nagyon megállt az egész, tartalmakat tologatják ( bár Ford, Mitsubishi BMW kb sehol nem tart ), de aztán ennyi, valamit piszkálgatnak rajta hetente, de összességében, átlagban hónapok óta ugyan ott van: hol jobb hol rosszabb de semmit nem fejlõdik legfeljebb több lesz.

Bár szerintem most a Ferraris játékon dolgoznak, konzolra hatalmas bukta lett és pc-re ugyazt jósolják neki, lehet most a pc-s verziót foltozzák, próbálják menteti legalább azt .

lac coo
Nálam nem jó pár hete az ffb. Maxra állítva is alig érezni valamit, meg olyan hurkalé az egész .

Mondjuk kinek mi a jó .. 😊

A CARS még naponta változik. A legutóbbi számomra is elérhetõ build (282) már teljesen jó a mostani felhozatalhoz képest. Igen, az FFb is...

lac coo
Ne is hagyják szó nélkül, csak ne szokjanak hozzá, hogy nincs fülkenézet ! 😄

Alexease
Mar a CARS-nal is poenkodnak a Codies 5%-aval, „The Five” cimu video, a vegen a „We Are the 5%” felirattal😊

Totti5
<#eljen>

lac coo
Én is mentem vele, komolyan nem tudom mit szerettek ebben 😊)))Ha nem lenne más, talán jó lenne... Legbosszantóbb, hogy kormányzás még mindig bizonytalan, ffb- meg egyre rosszabb ...