19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
endy papp #6356 Bocsi nem neked szántam az előbbi hsz-t,de gondolom ez úgy is kiderült,csak rossz helyre kattintottam. -
endy papp #6355 Még szerencse hogy te igen és ezért hétről hétre megmondod minden fórumon a tutit.
Nem mondtam, írtam,hogy a 2010 jó volt az is egy rakás ....volt de a mostaniak még ahhoz képest is vissza lépések számomra ,remélem így már érthető.
Ja ja.... "magától irányba álló autók,nulla fizikával" ,na igen a mostani az nem áll irányba mivel normálisan nem irányítható, szerinted azért mert ez alatt már normális a fizika,......
Arról sem akartam senki meggyőzni hogy a wrc4 egy akkora ász lenne ,csupán a véleményem írtam le,szerinted,""....ahhoz kepest f1 2013 nasaszimulator !!! :))))"" szerintem meg fordítva van de ezen nem veszünk össze .... tudod mit tovább megyek legyen neked igazad, hogy megnyugodjon a lelked
De ettől még te csak toljad a 2013-al mert az egy komoly kiforrott és majdhogy nem a "szim" legalább is aki olvassa a hsz-id még talán el is hiszi,a 2012-től is majd elájultál milyen jó vele tolni ,mikor mindenki egy rakás bughalmaznak és egyébnek tartja......
Én maradok az iRacingnél...,még a nagy szakértelmeddel megmagyarázod a nagyérdeműnek hogy az is egy rakás ....csak azért mert neked drága,stb stb....vagy ott nem csak buta idióta AI-t kellene legyőzi,és ez a fő gond ,no de mindegy is.
Részemről a téma lezárva.
-
Screenracer #6354 ON.
Most olvastan a WMD fórumon. Szavazás van, hogy a nextgen konzolokra álljon-e át a játék, ami azt jelenti, hogy az X360 és a PS3 fejlesztéssel leállnak és elkezdik a PS4, XBO és a Steam Box fejlesztést. A szavazás egyértelműen a nextgen konzolokat támogatja. A PC és a WiiU fejlesztés megy tovább.
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?16345-Moving-to-the-Next-Gen-consoles -
#6353 számomra világos , hogy tényleg nem értesz hozzá :))) F1 2010 egy rakás foss volt, nulla fizika, magától irányba álló autók stb .... Ha az jó volt, az idei meg nem, akkor így jártál :) -
endy papp #6352 Egyáltalán nem haragszom én, ha az amit mondasz akkor az.....
Nem értek hozzá, csak lököm itt a sódret .
De te se haragudj ha megsértettelek volna.
-
#6351 Hogy a második részére is reagáljak, nem tartozom azok közé akik azt mondják hogy valami attól szim mert nehéz vezetni!
Pl. maradjunk az LFS-nél nem nehéz vezetni menni vele sőt könnyű ,de gyorsan menni vele na az már nehezebb:)
Ne haragudj de a WRC sorozat az eddig hígfos volt, megnézem majd ezt is és nyilatkozom:) -
endy papp #6350 Akinek meg jó az f1 12-13,na az már no komment....
"ahhoz kepest f1 2013 nasaszimulator !!! :))))"
Na ez tetszett..... az iRacing meg használhatatlan mert drága meg minden.....ha ha ha
A f12012 kipróbáltam ,na az is nagy...halom codi módra,az idei műalkotásukat már arra sem méltattam hogy próbát tegyek vele.
De mint mondottam ezzel sincs semmi baj,így kerek a világ,a játék készítők mindenkinek kielégítik az elvárásait.
Mellesleg az rf1 ratyi módjainál elhiszem hogy jobbak.....
A f1 2010-11 nekem is megvan és toltam velük, de ezek az utóbbiak számomra vissza fejlődések,de ha neked ennyire megfelel hajrá,egészségedre. -
#6349 Rossz nyomon vagy:D Én úgy gondolom hogyha C64-en kezdtem a játékot és egyébként mindennel játszottam kipróbáltam mind PC mind konzol mint Arcade gép stb felrakok valamit fél óra után én tudom hogy ez a véleményem szerint egy raklap fos vagy jó:)
De hangsúlyozom az én véleményem szerint.... -
#6348 Jah, a hirhedt codemasters F1 -es en vagyok, nekem nincs bajom vele, ffb jo, kormanyzas linearis, jatekmenet jelenleg peldatlanul ki van dolgozva......Nem azim, de erezni a benzint gumit, stbbbbbEnnel sokkal sokkal rosszabb f1 modok vannak rf1- re ! :) -
endy papp #6347 Akkor gondolom a legtöbb hozzá értő megnyilvánulásod úgy általában a játékokról neked is abban merül ki hogy láttál róla vidiket vagy esetleg mentél vele fél órát és tuti szar meg stb....
Ami meg tuti jó ,azt mások elmondása alapján mert a többség azt mondta és te is kipróbáltad és tényleg jó mert nehéz vezetni ,meg minden.....
De ezzel sincs semmi baj, így kerek a Világ -
#6346 Hat akinek jo a wrc, az mar no komment.....Tavalyit kiprobaltam, ritkan latni ilyen vackot....ahhoz kepest f1 2013 nasaszimulator !!! :)))) -
#6345 egyébként nem használok semmit rendszeresen mivel nincs:D De attól még nem játszom szarral:D akkor mással töltöm az időm.. -
#6344 pl LFS:)) -
endy papp #6343 Ezt a szöveget már több fórumon is olvastam ebben a formában már tavaly is"fizikája kimerül a gyufásdobozba beleszúrt fogpiszkálóban.."
Akkor neked és a többi HC szim Gamer-nek csak a RBR-t tudom ajánlani,vagy az is "foshalom"
Ha szabad érdeklődni, neked mégis melyik játék az ami megfelel az igényes elvárásaidnak,és amit használsz is ,ha nem is napi ,de heti szinten és azt mondod rá hogy a fizikája olyan amit te elvársz....
Szerintem a korábbi hsz-ból aki itt fikázta a pcars-t az leginkább az f1 2012 és folytatását preferálta-ja,de ha tévednék akkor bocsi mindenkitől.
Még szerencse hogy az nem egy .....hanem az ami....
Halkan megjegyezném egyik játékot sem védem és nem preferálom különösebben csak leírom a véleményem és tiszteletben tartom a másokét,mindenki azzal a játékkal tölti az idejét amelyik neki tetszik.
-
#6342 jujuj... gyerekek azért itt fikázzátok a CARS-t hogy simcade/arcade aztán elindul itt a wrc topic:DDD aminek a fizikája kimerül a gyufásdobozba beleszúrt fogpiszkálóban.. én elhiszem hogy nincs rally de ezek a WRC-k valami hihetetlen igénytelen foshalomok... -
endy papp #6341 Hát nem tudom de nálam ilyen gond nem merült fel a wrc3-nál sem és itt se ,sőt ezután a kurta demo után még azt is megkockáztatom hogy jobb lett,de ezt csak murva után,mondom ,mivel csak az van benne.
Ha itt a FFB a legerősebbre tettem majd kiszedte a kezemből a kormit egyes ellenkormányzásoknál,akkor mi lesz aszfalton.
Ha elindul a kocsi valamilyen irányba érzem a kormányon hogy tolja a másik irányba,vagyis érezni mit is akar és merre,persze ez picit sarkítva írtam csak hogy érthető legyen.
Mellesleg aki a kihívást keresi benne még van olyan opció is hogy 900-fokon használhatod kormányzást,így aki szereti sokat tekergetni az is megtalálja a számítását.
Persze a 180 fokos vissza fordítóknál nem egyszerű akkora kormány elfordulással bevenni jó időre,+kézifék
A kézi féket is jól lehet használni,és érezni mikor merre akar menni a kocsi hátulja.
Összegezve a FFB és a kormányzás nekem és nálam ,már már a "tökéletes" kategória,mondom ezt úgy hogy közbe nem kevés időt töltök az iRacing-el is így van összehasonlítási alap némiképp,igaz ott nincs rally.
Persze nem szim ez a wrc4 és nem is lesz soha ,de szerintem nem is akar az lenni.
Én azt látom minden évben fejlődik kapunk valami újat pluszt,és nekem így jól megfelel az iRacing mellé ,kikapcsolódásnak időtöltésnek.
Az f12012 demot próbáltam annyi elég is volt,nem vettem meg a játékot,de gondolom és ahogy írtad az idei kiadás is hozta a formát így nem vesztettem semmit vele,hogy a boltban maradt......
-
#6340 Na látom megy WRC4 téma, úgyhogy bemásolom ide is a tapasztalataim:
"Na kipróbáltam az idei WRC 4-et is.
Megint leszomorító!!! Alapvető hibája a játéknak és lényegében legnagyobb, ami évről-évre megismétli, hogy az autón murván/földön is úgy viselkedik mint aszfalton kellene csak kisebb oldalirányú tapadással, miközben az aszfaltos pályákon túlságosan tapad(demóba nincs aszfaltos, de dettó így viselkedtek a régebbi részek is)...Magyarán értelmét veszti a rally, mivel semmi érzeted nincs arról hogy ez földút. Az autó se függőleges se vízszíntes irányba se billeg beton fix! Nem pattog, nem dől, nem csinál semmit kapunk egy köves/homokos textúrájú totálsík-víszintes homogén élettelen valamit...
A program próbálkozik fizika terén, de így hogy amin megy jármű nem földút hanem valami sík lap, így a kamu fizika jön be a képbe, ami élvezetes lehet motorháztetőről, mivel így nem tűnnek fel ezek a hiányosságok, de végig érezhető hogy valami nem stimmel, ha nem tudnánk hogy mi.
Jó dolgok így nem tudják feledtetni ezt a negyedik részen át húzódó orbitális hiányosságot! Pedig vannak benne igényes dolgok, de ha ennyire rossz az alap nincs értelme, DE ha ezen felül tudunk emelkedni és motorháztetőről minden segítséget kikapcsolva, visszajátszást nem nézve(pedig az is marha jó lenne) évezzük a relatíve szép pályákat (ahogy Én is tettem) úgy tényleg egy jó kis programot kapunk jó körítéssel. Mivel nincs más...
Úgy látszik ebben a teljes genben nem lett egy jó RALLY program se...Talán a következőben genben újraéleszti a Codi egy reboot Colin részt, tényleg csak rally progival, kihasználva végre a megnövekedett számítási kapacitást, olyanokkal, mint a talaj sé környezet deformáció felfüggesztés komplexebb számítása, törés modell javulás, sár, homok hó tényleges szimulálás/hatási. Esetleg jobb graff . De félek csak jobb graff fog megvalósulni...." -
Screenracer #6339 Hát nem is tudom. A WRC nekem is a szívemcsücske, de ugyanaz a baj vele mint az F1 20xx-el, hogy pont a lényeget, a kormányzást nem támogatják. Banánom(Alex után szabadon) meg nincs. :( És most nem a szim /árkád probléma miatt, hanem egy alapvető dolog miatt mondom, márpedig ha már autósjáték, akkor legyen normális kormányzás és FFB támogatás hozzá. Nálam ez a gagyi kategória. Remélem a WRC4 végre kormánnyal is élvezhető lesz. Az F1 2013 sajnos bukta ebből a szempontból. Jobb már nem lesz az biztos, legalábbis, ha a sorrendben negyeik játékhoz se sikerült egy normális FFB és kormányvezérlést írniuk. Szóval a WRC4-et én is várom, de sok jót nem várok az előző részek alapján. -
endy papp #6338 Nálam is ez a helyzet.
De előbb az AC-re szánt pénzt elköltöm a WRC4-re.
Tegnap próbáltam a demóját ps3-on ,megint hozzá tettek jó pár dolgot ahhoz hogy ismét megvegyem ,és végig toljam.
A vidik alapján is meggyőző volt ,főleg az új karrier ,menü stb,stb,de így hogy kipróbáltam nekem bejövős lesz az idén is..
Kicsit jó lett volna több szakasz,no de majd 25-én már kijön és GO.
Bocs az off-ért -
#6337 Persze..persze ...! :D -
#6336 A CARS megiteleseben az is sokat szamit, hogy a kezdetektol lehet hasznalni, amikor meg csak egy lecsupaszitott SHIFT volt. Ket ev alatt szep lassan, fokozatosan epult fel, minden tartalmat centirol centire ismerni.
Ha valaki most probalna ki eloszor, atomeromuvel, amin full maxon tutin mukodik minden, azert eleg jo cucc lehet.
Itt ennel nem a beta-sok szamitanak, nem az az igazi bevetel. Hanem amikor keszen kitoljak, raszabadulnak az emberek, es minden (autok, palyak, funkciok) ismeretlen lesz szamukra.
Olyan programot kapnak, ami simcade-re es sim-re is jo lesz, minden olyan funkcioval ami a tobbi programban megtalalhato – ebbe belezsufolnak mindent:)
Ez a teljessege miatt lesz jo, ami a tobbire messze nem igaz.
-
#6335 Nekem az esett le, hogy egy toketlen banda ! :) -
Screenracer #6334 Mellesleg nekem teljesen mindegy melyik lesz jobb, mert úgyis mind a kettőt megveszem, vagyis a CARS-t már megvettem. Az csak még jobb lesz ha mind a kettő kiválóra sikerül, annál több a szórakozás.
Lehet, hogy ez neked még nem esett le??? -
Screenracer #6333 Miért warezolnád, hiszen már megvetted. :DDD -
#6332 Egy varezt meger majd, de nyoma sijcs benne semmi extranak, meg arkad szemmel nezve is ( sot, ugy foleg nincs.... ) -
#6331 Szamomra vilagos, hogy egy abszolut tucat autos jatekot akarnak, extra grafikaval. A tartalom felemas, ehhez kepest AC egy alom, bar ott palya egyelore nem igen lesz.De meg hrafikai is felemas, mert ugye modellezni mindenki tud, hatalamas texturat berakni mindenki tud, de ha fust, vizfuggony vagy egyebb extra dolog kerul szoba, ott azert mar nem extra a dolog :) -
Screenracer #6330 Igazad van. Kipróbáltam a Huayra-t és tényleg pocsékul van beállítva. Gyenge az FFB és féktávon amolyan rFactorosan elmegy minden tapadás és mindenféle ellenállás nélkül csak csúszik. Ráadásul egyenesben mintha lenne egy pukli és jobbra-balra átbillen, szóval nem igazán lehet egyenesben se tartani. Ennél már volt sokkal jobban is beállítva. Meg se néztem, hogy másik gumival hogyan viselkedik. Az is igaz, hogy még csak Alpha 2 fázisban van, tehát messze van még a késztől. :) -
MooneyR #6329 Érzésre nekem elég lötyögős ez a kormányzás. Nem gondolom, hogy semmi ellenállás nélkül, "kisujjal" lehetne tekergetni egy ilyen autó kormányát, ilyen sebesség mellett. -
Screenracer #6328 Vagy csak ellenkormányzott. :D -
#6327 Vagy driftel:) -
#6326 A video alapjan a project cars. Eleg vicces, hogy egy balra kanyarban, jobbra tekeri a kormanyt, hogy iven maradjon, de biztos billentyuvel tolja es szarul csinaltak meg hozza a kormany mozgasat. -
Screenracer #6325 Melyikre írtad, hogy "árkád"? :D -
endy papp #6324 Na ezek azok a promo vidik amiket soha nem fogunk viszont látni az AC-nél.
Gondolom túl komplikált lenne megcsinálni.
Vagy ennyire nincs mit mutogatni ,mert mint mondtam korábban.....megjelenés jövő karácsony ...talán
Az már most tuti hogy nem sok mindenben fog az AC beelőzni a pCars-nak....még talán a megjelenésben sem,ha nem húznak bele az AC-ba.
Persze nem is egy kategória(szim vs "árkád") a kettő ,de mégis kivi leszek a legvégére melyikből mi sül ki és mire viszi mondjuk 1 év elteltével a megjelenések után. -
MooneyR #6323 Project CARS directx 11.1 videók
-
#6322 A CARS-nál nekem jobban tetszik a felgumizott aszfalt, annak tükröződése, az, hogy a felhordott gumi, féknyomok méskép tükröződnek mint az aszfalt. Ez már a SHIFT-nél is tetszett :) -
Fox44 #6321 Hogy előre billent a zöld autóban a versenyző feje. -
#6320 Hogy kell megelozni egyszerre ket autot:DDD 3:30-tol
-
#6319 Miert meg mi fog ebbe kerulni ? :)))) A szuper garfaikaju jatekok mindig is vacak techdemok voltak :) -
#6318 Vagy azert mert meg csak egy tartalmasabb techdemo:) -
#6317 Azert gagyi, mert 5 perc alatt raunok.....