Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #8320 "Kettő, bármit könnyű terelgetni csak amikor a sétakocsikázás után igazán gyorsan kellene menni akkor derül ki miről is van szó(az életben sem nehéz velük sétakocsikázni..."
Most komolyan gondolod, hogy én a CARS-ban nyomom mint az állat, az AC-ban meg sétakocsikázok? :) Mindkettőben ugyanúgy tolom, ahogy csak tudom, próbálok versenytempót menni. Tehát azonos tempó mellett sem érzem, hogy az AC nehezebb lenne, max abban, hogy az AC megengedőbb a kerékvetők esetében... Ami nálam nem biztos, hogy pozitívum.
Azt sem gondolom, hogy csak mert a CARS nem digitalizálja a pályákat lézeres műszerekkel, annyira valótlanok lennének a nyomvonalak. Elég sok autós játék megfordult már nálam, ismerem a pályákat. Nem érzem, hogy komoly hibák lennének ezen a téren, sőt, szerintem amelyik pálya előrehaladott állapotban van, az kifejezetten jó. Sokkal igénytelenebb és bénább pályákkal találkoztam például az rF-ben.
Azt én sem tudom, hogy a CARS tarolni fog-e a konzol piacon, de hogy arra szánják, az eléggé kétségtelen, és mivel így van, be is csukhatjuk a szimulátor vagy nem szimulátor kérdést, mert aszemmel láthatóan a SMS pont leszarja a profit termelésre képtelen, pár ezres szimulátoros közösséget és inkább az életképesebb megoldások felé nyit, miközben megpróbál tartani egy olyan szintet, amitől nem válik az egész egy F1 2013 szerű fullárkád bohózattá. Ha pedig már úgy lesz, hogy kapunk egy "komplexebb Shift-utódot", akkor már nyertünk is, mert ugye nem kötelező minden autós játéknak gumihőmérsékletmérő ábráktól hemzsegő szimulátorszerű valaminek készülnie és attól, hogy valami nem az, még bőven értékelhető és élvezhető. Végeredményben a játék minőségét csak a béta fázis késői korszakában tudjuk majd objektívan megítélni. Addig marad az egyik oldalon a frusztrált, sértődött (nemnekemcsinálnakjátékot), belátásra képtelen rosszindulatú kritikusok (haterek), velük szemben meg az inkább optimista, kivárásra játszó, kritikus hangokat is megütő játékosok.