19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
-
#18718 A T80-as sajnos nem FFB-s kormány. Gumiszalagos megoldás. A T100-as már FFB-s, de csak 270 fokos elfordulást tud és a T150 is FFB-s, ami már belépőszintü és 1080 fokban lehet elforgatni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.04. 07:53:06 -
#18717 Sziasztok!
Jó áron tudnék szerezni egy T80-as ferrari wheel-t. Az volna a kérdésem, hogy vajon van-e benne FFB? Nem muszáj, hogy erős legyen, de jelezzen vissza azért normálisan... -
#18716 Az SMS újjászületett weboldala. -
#18715 Kis válogatós.
Nálam, ezen a szinten az lenne a nyerő, amelyiket előbb akarnák ingyen rám sózni. De ha már lehetne válogatni, akkor inkább az IE, mert ez már valamivel modernebb, újabb. Meg szerintem drágább is és ha megunom, akkor jobb áron tovább tudnám adni. -
#18714 április elején volt szerencsém utcán látni, hallani.. inkább az Apollo S.. :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.07.30. 21:03:12 -
#18713 Autó függő az AI. Az a jó megoldás, ha belövöd magadhoz az AI-t, minden autónál és utána játszod le a karriernek az adott részét.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.30. 19:36:22 -
Zoolee1976 #18712 Sziasztok!Most kezdtem a karrier módot a nehézség 76 on van az AI agresszívítása meg 60 on.Nekem egy kicsit löködősek ilyenkor a srácok,a kérdésem pedig az lenne hogy kinek mi jött be ezen beállításokba?A nehézség nekem még mehetne feljebb,de valahogy már meleg gumikkal sem tudok olyan féktávokat venni mint amilyet a gép tol.Ez az AI hibája vagy csak én vagyok béna? -
#18711 Mai kis színes.
Szerintem mindenki egy ilyenről álmodik. -
#18710 Dettó, amnyi, hogy én korábban sem idultam semmilyen bajnokságon, amikor lettvolna időm ilyesmire, netem nem volt hozzá, mára pedig nálam is ugyanaz van mint nálad :( -
MasterMason #18709 -
#18708 Napi kis színesbe. Találtam YouTube-on.
Ha jól megfigyeljük, akkor látjuk, hogy a boxalkalmazott átugrik a korláton, szóval nem egy sima bug, mikor csak úgy ott van a pályán. -
#18707 Semmi komoly bajnokságra nem gondoltam, csak akit érdekel azt fel lehetne venni az online championship résztvevői közé. Nem is feltétlenül kellene hetente kiírni a futamokat. Szóval amolyan Gentlemen Driver stílusban, aki ráér, ráér. A vintage autók is emiatt lennének. Itt mindig közzé lenne téve a futam időpontja, meg egyéb adatok, annyi comment úgysincs, hogy lemaradna róla valaki. :))
Ja! És még ott a Discord, amiből indítható a PC2 és lehet ott is csoprtot létrehozni. Lehet chatelni élőszóban vagy írásban is és játék közben is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.26. 19:21:50 -
MasterMason #18706 Én anno régen indultam online bajnokságokban, ma már munka meg egyéb dolgok mellett nem kiszámítható mikor érek rá... Versenyezni föleg egy bajnokságban úgy éri meg, ha rendszeresen tud az ember gyakorolni meg fel is tud készülni rendesen...
Nekem sajna nincs annyi időm, szóval ma már amikor játszok rendszerint azt játszom, hogy némi szabadedzés után az utsó helyről indulva feljövök az AI-k ellen amennyire csak lehet.
Jó móka az is... -
#18705 Egy kis ismeret terjesztés.
-
#18704 Sajnos igazad van. Úgy látom mindenki, de legalább is a többség, egyedül szeretnek játszani. Nem gondoltam, hogy tódulni fognak, mert elvégre még tombol a nyár, ezért is vetettem fel most a dolgot, hogy a nyár végére talán megjön a kedve az embereknek. Ki tudja? -
#18703 Engem érdekelne minden ilyesmi, de sajnos az ilyen fórumos kezdeményezések eddig mindig elhaltak még a megvalósulás előtt. :( -
#18702 Azon gondolkodtam, hogy van jelenleg öt klasszikus/történelmi pálya és van jó pár vintage autó, formula, GT, stb... Aztán ott van az online championship ficsör. Össze lehetne hozni egy mini sorozatot, ha úgy tetszik bajnokságot.
Hockenheim, Spa, Silverstone, Monza és Le Mans történelmi, klasszikus nyomvonalai lennének a helyszínek. Az autók a mennyiség zavarát képezik, mert van jó pár, jobbnál-jobb. Esetleg ha összejönne egy kisebb csapat, ha nagyobb az se baj, akkor lehetne ötletelni, akit érdekel ez a felállás.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.24. 17:36:20 -
endy papp #18701 Told fel az agressziót 85-re -vagy ha megy a fölé,utána lehet már nem lesznek ilyen gondjaid.....
Nekem 100-on van AI de így még pont az én szintem,85% agresszió mellett.
Oda kell figyelni ,de még tudom verni őket,persze kocsi függő is....hol-mikor-milyen körülmények között. -
RepeszElek #18700 Kemény a gép.
Dúrva rendszer van ezekbe.
Nekem pl. mikor elkezdtem szimulátorozni eltartott egy darabig míg elkezdtem normálisan használni a motorféket.
Valahogy ösztönösen a polgári életből úgy éreztem túl magas még a fordúlat ahhoz hogy visszaváltsak ezért a féket többet koptattam ezzel komoly időt veszítve.. -
RepeszElek #18699 Tudom és igazatok van az élsportban a profik közt már ugyan olyan fontos az autó mint a pilóta a forma 1 pl.szinte már csak erről szól ,és egy bizonyos nehézségi szint felett ezt teszi az Ai is ezek szerint, (amúgy teljesen logikusan)
de én csak imádom vezetni, hogy mitől megy nem érdekel :D
Nekem is vannak autók amik nem fekszenek és beállitásal biztos tudnék ezen változtatni, de általában mindig találok a kategórián belül egy másikat amivel megértjük egymást :)
Nincs ezzel semmi baj a játék lehetőséget kínál mindenki számára én 70-90 % állitgatom a szintet alapbeállitásal,aki meg ért a kocsikhoz nem csak vezetni tud az meg tovább.
Egyébként az meglepett hogy az alkotók arra is gondoltak hogy egy nevesebb kategóriában azonos nehézségi szint mellett az Ai jobban teljesít.
-
#18698 -
Finkoo #18697 Pedig az alap beállítást nagyon érdemes piszkálgatni, mert nekem pl. nagyon nem fekszenek az alap setupok... én magamnak szoktam egy jó kiindulási alapot képező, fékerő, fékegyensúly, kerékdőlés, guminyomás kombót csinálni, kvalira kicsit agresszívebb, versenyre konzervatívabb értékekkel (figyelve a gumi hőmérsékleti adatait), és ebből kiindulva lehet pályára hangolni, főleg a váltó áttételezést...
Amúgy én most a Porsche Cayman GT4-gyel tolom 95% AI mellett, de már gondolkodom, hogy 1-2 százalékot feljebb rakom mert ugyan szorosan, de nyerek... Agresszió 50-60%-on szokott lenni... -
#18696 Arra még érdemes odafigyelni versenyen, hogy az AI az első két-három körben óvatosabb/lassabb, azután ahogy kicsit széthúzódik a mezőny úgy kezd felgyorsulni. Ezt azért csinálták, hogy ne torlódjon fel a mezőny az első kanyarban és már ott elakadjon az egész verseny. Amúgy meg van benne ráció, mert a játékos is vagy akár a pilóta élőben, körről-körre gyorsul ahogy egyre jobban érzi a pálya ritmusát, meg hát az üzemanyag is fogy menet közben és így könnyebbé válik az autó. Ha valaki karriert játszik érdemes két időmérőt futni, mert úgy beállíthatja magát az adott autó AI-jához. Mert sajnos vagy nem sajnos az AI erősen autó és pálya függő. Még azt se nagyon lehet, hogy kategóriánként beállítani, mert ha multiclass versenyt futsz ott akár négy féle autó fut egyszerre a pályán és legjobb egy próba quali, hogy belődd magad a kategóriádon belül. Viszont a setup is sokat dob az autón, mert a PC2 sokkal setup orientáltabb, mint a PC volt vagy akár az AC, mert AC-ban pl., a legtöbb autó már alapbeállításon is nagyon jól megy.
PC2-höz elég jó telemetria appokat lehet találni itt. Érdemes egy kis időt rászánni, mert ha van egy kis sikerélmény az által, hogy te magad tudtál javítani az autón és úgy lettél gyorsabb, akkor verseny is jóval élvezetesebb lesz, mert pl. te is stabilabb lehetsz a kanyarokban, az AI-hoz hasonlóan.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.24. 08:14:00 -
RepeszElek #18695 De nem hiszem hogy ezek a solgok a vezetéstől annyit függenének.
Csodák nincsennek, be lehet gyakorolni..
Mikor már 200szorra mész ugyan azon pályán s csukot szemmel letudod rajzolni, ismered az összes ideális ívet még sem tudsz byerni az AI ellen mert ő gyorsabban megy be a kanyarba és tapad és jobb a kigyorsításkor is stb. akkor már csak a versenymérnőkhöz fordulhatsz..
Csak az itt nincs! Nah ez a baj :D
Úgy hogy én nem szarakodok azon hogy ez most lassú vagy gyors pálya hogy állitsam be az autóm.
Amíg az alapbeállitás bírja a pályát addig tolom a nehézségi szintet aztán csá.
-
RepeszElek #18694 Össze-vissza tologatom a szintet mert pl. 80%nál én már a gt3mas kategóriába nem tudok nyerni, míg ennél gyengébb kategóriákban simàn hozom az első helyet ugyan ezen a nehézségi szinten.
-
RepeszElek #18693 Azért gondolom hogy belenyúl az állitásokba mert bizonyos szint felett azonos vagy kicsivel kisebb sebességgel szorosan mögötte haladva ugyan azon kanyarívről az én autom már lecsúszik míg az övé még tapad. -
Axtros #18692 Valószínűleg az AI autók nem olyan összetett fizikai állapotok és hatások alapján működnek, mint a humán játékosok esetében. Ha így lenne, akkor néhány AI autó esetében sem lenne már elég az a számítási kapacitás, amit egy mai átlagos PC tud. Én azt gondolom - és én úgy csinálnám - hogy az AI-k számára egy sokkal egyszerűbb, állapot alapú, aránylag kevés számítással megvalósított engine lenne létrehozva. Ami folyamatosan monitoroz és vezet néhány fontosabb paramétert minden egyes AI számára (például üzemanyag, gumikopás, sebesség, stb.), de a valósidejű állapottér fenntartása érdekében ezeket mind sokkal egyszerűbben számolja ki, mint egy játékos esetében. A cél a valósidejű szimuláció folyamatos fenntartása, ami nagyon erőforrás igényes. (És még a grafikával nem is számoltunk.) -
#18691 Ha már szóba került az AI akkor ki hány %-on használja azt. Én hosszabb kihagyás után most próbálgatom ismét a játékot de engem a Formula C 80%-n is megizzaszt. -
#18690 Az AI beállításánál ha jól rémlik a játék is kiírja, hogy 80% fölött az AI változtat vagy változtathat az alap beállításokon. Hogy, hogy és mi alapján nem tudom, de ezt írja. -
#18689 Igazából többféle alap beállítás létezik. Elképzelhető, hogy az AI erősség és agresszió állítása közben válogat a beállítások között, de ezt csak a fórumon olvasottak alapján mondom, mert a tapasztalat csak azt mutatja, hogy gyorsabb - lassabb és jobban támad/védekezik, kevésbé támad/védekezik. Hogy valójában program szinten mi történik, azt csak a fejlesztők tudják. -
RepeszElek #18688 A nehézségi szint nővelésével az auto alapbeállitásait is megváltoztatja magának az Ai hogy jobban tudjon menni ugye?
-
#18687 -
#18686 -
#18685 -
#18684 -
#18683 -
#18682 A.I. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.17. 09:05:44 -
#18681 -