1976
Dead Space 3
-
#1176 Olyan képszegénye ez a topik, ezen változtatni kell :)
Max (+8XAA + FXAA injector)
-
Pares #1175 Az előzőekben is ez volt. Talán nem az easy vagy normal fokozatról kéne véleményt formálni. Survival módban teljesen más az egész. Hard és impossible nehézségen garantáltan mindenet elköltöd... -
#1174 Én inkább úgy mondanám Lost Dead Planet. :) -
#1173 De nézd a jó oldalát az év játéka szavazáson nem kell annyit törni a fejűket mert eddig - 2 game amit szóba se hoznak majd! Ez meg az Aliens az annyira rossz lett,hogy ahhoz képest a DS3 az év játéka kb!
Áldott legyen a warez hogy lehet tolni a gameket megvétel nélkül! -
#1172 Mekkora egy hülye vagyok.. csak körül kell nézni. Kívülről kell bedobni az ajtón..
Gabo91:Segítek ha még nem sikerült. -
#1171 pfff.. ugyanez itt is..
na és most? -
#1170 Normálon a második részben is már dobáltam el meg
eladogattam a hp-t annyi volt itt is ugyan az a helyzet. -
#1169 10 perc után csak egy kérdésem van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dead Space az biztos nem. Inkább Call of Space: Dead Ops.
Na most ez nem feltétlenül rossz dolog, de ez akkor sem annak a folytatása, aminek a második részét most fejeztem be.
Ki sem értem a városba, de már tele volt a táskám hp-s cuccal. LOL -
#1168 Milyen kiszámithatatlanságra gondolsz? ennek a játéknak ez a stilusa mint ahogy minden fps-ben is végsösoron csak löni kell mint az állat. Minden játékot lelehet egyszerüsiteni még a komplexebeket is az alapmüfaji besorolásig.
Rpg-t vagy rts nem akartak csinálni, egyenlöre, belöle igy maradt horror/shooter. -
#1167 Elegge elfaradt mar ez a Dead Space sorozat is szerintem.
Kuldetesek kb. ugyanolyanok mint az elso kettoben.
Kiszamithato az egesz. Bemesz egy terembe es siman meg tudod mondani hogy a kovetkezo pillanatban melyik forma fog felkelni a foldrol, es neked ugrani.
Ha tobbreszes feladat van, akkor tuti, hogy minden reszfeladat utan megtamad egy csapat necromorph.
Cinematic/felinteraktiv atvezetoszeru tortenesbol sokkal tobb van, de nem ettol lesz jo egy jatek.
Ennek tukreben mar ertem, hogy mert nem az Irrational csinalta a Bioshock 2-t... -
Pares #1166 Nálam kalózban és eredetiben se volt benne, se a szigonyos, se az ajtós, semmilyen bug hál'Istennek. -
#1165 Na az jó hír. -
#1164 Eredeti pc-s verzióba nálam nem volt ott bug, persze még második meg harmadik alkalommal még lehet... -
BongoBácsi #1163 -
#1162 15. fejezet hogy lehet a tüzes szarból kijutni, mert akármerre megyek mindig égés a vége? -
#1161 ja thx. -
#1160 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény:/megértelek ez így tényleg nagyon rossz lehet.remélem hamar jobban leszel.nehéz az ilyesmi -
#1159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aha 3 éves, 3 évig szinte nap mint nap láttam játszottam vele, mert itt laktak a közelben.
Aztán most egyik napról a másikra elmentek innen 1000 km-re.
Hát nem vagyok túl vidám, de ez van. Majd elleszek valahogy. De pár napig tuti szar lesz. -
#1158 oh értem:) am kis srác hiánya visel meg így?van mikor nekem sincs kedvem játszani,mert hiányzik valaki vagy ilyesmi,bár ez off inkább privátban:) -
#1157 Hát elkezdtem egyik nap, csak most más dolgok voltak, még nem álta neki újból.
Hugomék kiköltöztek németbe voltam kint segíteni berendezkedni, és a keresztfiam is kint van ugye aztán most 2 napja értem haza még a kis srác hiánya ami folyton foglalkoztat.
Ezért most nem volt sok kedvem játaszni vele.
Majd idővel. -
BongoBácsi #1156 Jah, igen craftolni nem lehet. -
#1155 am te mikor kezded el?:)vagy már játszol vele? -
#1154 ja értem. -
#1153 meg nincs bench craft csak receptek alapján vehetsz fegyvert elvileg -
BongoBácsi #1152 Eddig annyi különbséget látok, hogy csak hardon lehet küldeni és nincs coop. -
BongoBácsi #1151 Azt hittem attól lesz classic, hogy a régi power nodeos rendszer kerül vissza bele de sajna nem ugyanúgy nyersanyagokat kell gyűtögetni meg circuitokat. -
#1150 Ezeket nem értettem mitől classic? -
BongoBácsi #1149 Hát ez a classic mode baromira nem classic. -
#1148 Azám -
#1147 hát szomorú dolgok ezek a hibák. -
#1146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem bug... Ahol feljöttél liften ott jobbra van egy ilyen kiadó berendezés, amiből kiszedsz egy aksit, félig nyitott ajtón berakod és felülről bemászol a létrán a kis helységbe és berakod aksit. Körülnéz az ember fél perc alatt rájön. -
#1145 Jó csak fura hogy olyan bugok maradnak egy eredeti játékban ami megaakdályoz a továbbjutáshoz.
Bár Az ucsó Prince of Persia sem volt kutya.
Vagy melyik a folyamat netkapcsolattal. -
#1144 szerintem nincs köze hozzá,látod :| -
#1143 Oks de az eredtiben?
-
#1142 igen bugos.csak sokan képesek lehülyézni az embert,pedig tényleg van benne bug amitől nem tudsz tovább haladni pl a szigonyos boss is ilyen,remélem másodszorra nem lesz gondom vele:) -
#1141 EREDETI BUGOS???????????????????????omg -
#1140 Hát sajna tényleg bug. Hiába töltöm újra nem tudok tovább menni...
*********** ************* ***************** oda mennyen el mindegyik. Játék felétől kezdjem előröl. Remélem még a ku*a mentés is "locked saves", nehogy esetleg lehessen kérni.
mind1 esetleg ha van valakinek PS3-as mentése megdobhatna vele.
-
#1139 Mas jateknal jo de ennel nem ,ez nemlehet driver ;) -
BongoBácsi #1138 Végigvittem normálon, szerintem nagyon fullos a játék, igaz vannak hibái de nálam bizonyított. A végén a creditset érdemes megvárni ... -
Reich #1137 Az egyet nem játszottam végig csak elkezdtem.A kettőt többször is végigkentem.Most ennél a résznél azt hiszem a 9 vagy 10 chapternél tartok de bizton állíthatom ez nekem eddig jobban tetszik mint a 2.Igaz most én csak rohanok így először.De a második végigjátszásnál már lassan fogom játszani.Igaz most nem tudom mi a sztori.Hogy mmoat azon a bolygón markerek vannak vagy onnan ered minden.De majd valai felvilágosít