Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Milyen komoly spoilerek voltak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Hihetetlen menyi faszkalap jár ide használjátok már azt a kurva spoiler tagot!!!

Én megcsináltam, gyorsnak kell lenni, vannak kisebb szünetek a hullámok közt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

*A szintlépés után ez lesz a következõ, vagyis már van.
Ez szerintem nem spoiler, csak játékmechanizmus.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shep
Öcsém a Colin vagy milyen tornyos küldetést megcsinálta valaki? Mikor rám zárja az ajtót és özönlik a nép nekem meg a falon lévõ panelt kellene hackelni, hát marhára nem sikerült megcsinálni, mert csak jönnek és jönnek hackelni meg nem tudok mert ha megütnek abbahagyja

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez a craft dolog a jövõben biztos fog még terjeszkedni. A szintlépés után ez lesz az újítás a hasonlóakban.
Igen, követed a jelet, és amikor a kijelzõn olyan körök pislognak, akkor bal egérgombbal elengeded a droidot, aztán egy idõ múlva jelez, hogy felszedheted a nyersanyagokat akármelyik benchnél (ha megfigyeled, látni ahogy a kis droid bemászik a bench aljába 😄).

wedge31
Spoilert használjál légyszives.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nyirog
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Limited edition tartalmát nem lehet valahonnan külön leszedni és bemásolni a játékba? nekem sajnos a sima van meg, de pár páncélt el tudnék viselni extra fegyverekkel 😊

nyirog
scavenger bottal ha elértem a radar által jelzett helyet akkor ott mit csináljak, ott rakjam le a droidot h keressen alapanyagot? szóval a radar által jelzett hely egyfajta ideális drop point a droid számára?

wedge31
Az még odébb van nekem, elsõre erõsen 20h körül lesz mire a végére érek.

Ez azért volt könnyen elérhetõ, mert egy ûrben lebegõ ûrhajóban voltunk, ami dizájnban a tengeralattjárókra hajaz. Egy Titán-mag köré épített ûrállomás egészen más lehetõségeket ad, hát még egy bolygó...

A Pure Survival módban meg elengedhetetlen, mert az ellen nem dob se ammot, se életet, szóval mindent le kell gyártani. Már várom hogy kipróbálhassam. Durva lesz...

nyirog
Igen, elsõ rész az elején számomra is klausztrofóbiásabb volt, fél óra utána azonban megszoktam és már untam mintsem féltem volna.

nyirog
Egyébként ezeket az értékeléseket én se értem, nekem nagyon tetszik a 3 rész, és én pont ellenkezõleg látom a játék fejlõdését: 1 rész egy idõ után monoton volt az ismétlõdõ helyszínektõl, 2. rész változatos és izgalmas volt végig, a 3. rész pedig ezt a vonalat viszi tovább, tehát nálam pont h nagyon jó értékelése lenne a játéknak - nem értem a lehúzás okát, hírekkel ellentétben nem lett szar konzolos port, szerintem teljesen játszható gépen is.

wedge31
Igen de ez már a másodikba se volt, minden más rendben van. A fegyvercraft nekem kellemes meglepetés azok után amiket itt olvastam, abszolút hasznos ficsör lett.

Nekem nagyon bejött a 3. rész. Olyan érzésem volt, hogy mindenben kifinomultabb lett. A történetvezetés is meg a karakterek is sokat fejlõdtek. A látványvilág meg valami elképesztõen jóra sikerült, és a földalatti bunkerek hangulata is "borzasztó"... <#taps><#eljen>

Ezek szerint ki se próbáltad rendesen, mert LEHET egérrel kezelni, sõt könnyebb.

Van egy sejtésem, hogy az elsõ részben a klausztrofóbia-érzet jobban átüt 😊
wedge31
Hát 4 óra játék után szerintem tök olyan szinvonalú ez a rész mint a második és a graf is ugyanaz maradt. Az elsõ rész egyértelmüen jobb de a másodiknál semmivel se rosszabb.
Akinek megvan már az eredeti játék szólók, hogy az amcsi exével tökéletesen megy a játék.

Shep
Ugyan már, amit már a földig aláztál?

cody1994
Hát szerintem minden félét én Windows Media Video 9-et használok fáj ki terjesztés pedig wmv

Frank99
nekem meglepetés, negatívban....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Ez a DS2 kurva jó. Alig várom, hogy végére érjek és jöjjön ez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt hiszem erre vannak trükkök, kérdés milyen formátumokat fogad el a YT
cody1994
Köszönöm! 😄 igen sokáig tart a konvertálás de viszont egy nagyon erõs gépel nem 8mag 16gb ram nem lenne ilyen sok csak hát ez nagyon sok píz 😄

Myselor
milyen nehézségen játszod?nekem lapozni kellett a bankot tele van lõszerrel és dupla health packal.normalon xd
Frank99
NA, az jó lehet!
:-)

Mondjuk akik kommentár nélkül töltik fel 😛
Bár azokba is bele tudnak egyesek kötni, szóval...
Bírom azért az Eudorán,egy darabig semmi,aztán a generátor szobában bedurvulnak a dolgok.Alig van pár lõszerem arra a sok mocsokra ami jön

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Frank99
mutass egyet...

Prince23
Én nem is támadlak érte, támogatlak, h csináld a vidiket... nekem is van yt profilom én is szoktam gameplayeket feltölteni 😊

Egyébként jah, a konvertálás nagyon sokáig tart.

Lehet azt normálisan is...
Frank99
hát inkább ne terjedjen, ahogy azok felteszik....

Sok sikert. Egyre jobban terjed a magyaroknál is.
Frank99
azt azért elmondom, hogy a sok õõõõõõõõõõõ az nemigen magyaros.....

meg a cccccc, õõõõ......

:-)

Frank99
neked is lesz hú vazzeg, esik a hó?
mert akkor el se kezdem...

Frank99
azóta is egy vicc a grafika.... pedig már az elsõ csekkpointig eljutottam, azt hittem utána jobb lesz :-)

a második rész helybõl jobb volt ennél. JÓ hogy nem vettem meg.

Myselor
semmi gond ezzel,ha be is fejezed hajrá.támogatunk,csak na.érted😊
cody1994
Igen abból élnek de van benne munka is nekem ebbe 3óra 22 perc volt benne és szinte még a semmiért mert nekem még nincs szerzõdés a youtubal vagy más ilyen fizetõs cégel meg ha lenne akkor is nagyon keveset kapnék 1000 meg tekintés valami 0.25 cent ami meg igen kevés :s
A hogy seth írta egy hozzászólással végig akarom csinálni mert tetszik a játék és ha már van kezdõ csatornám amin van fent pár videó is akkor mért neh vegyem fel közbe még tanulok is szakítani kell erre is idõt.
Am senkinek se akartam ezzel rosszat!!!

Myselor
általában nem divat befejezni.na mindegy nem szóltam vegyétek úgy😊
Seth
Hát mivel a címében ott van hogy végigjátszás EP1, így sejthetõ hogy az a terve, hogy végére is vezeti a nézõt

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Az a durva, akik egy egész végigjátszást feltöltenek. Minden elismerésem nekiek, de mondjuk azok abból élnek 😛

Myselor
másik topikban pl az elsõ pályárol tett be 2 különbözõ ember,tovább nem nagyon vetté fel,errõl beszélek,de ha õ aki most itt beszúrta a videóját.feltölti az egészet akkor okés.az úgy rendben van.nem értitek úgylátom
Shep
A prok a végén kezdik, nem tudtad? 😊

Seth
Valahol el kell kezdeni. Általában az elejérõl szokták 😊

PSN ID.: Beegabor

Myselor
hát jólvan,engem pl zavar amikor már a 2-3 ember berakja a videóját ,aminek nincs értelme mert a játék elejérõl van szó
Prince23
Az ilyen gameplayeken nem az a lényeg, hanem a prezentáció. Nem a vagányság a lényeg, legalábbis én magamból indulok ki.

Shep
Nem kötelezõ megnézni, szerintem semmi gond nincs azzal ha a játékról készült videoját ide beszúrja valaki.