1976
Dead Space 3
-
#1136 Pontosan azok csak néha vannak kis változatosságnak elején a story miatt is annyi hogy belépsz 2-3 katona max lő rád megölöd és ennyi, de a szörnyek vannak amúgy a játékban.
Én is elsőnek azt hittem hogy egy shooter játék lesz, de nem csak változatosságnak.
és szerintem nagyonjó dolog, mert télleg elég már abból hogy a 15 órás single-ben csak szörnyek vannak és csak ellened, ez ha nincs eltúlozva , és ugye nincs eléggé feldobja a játékot.
Tény hogy a story már az elején más irányvonalat mutat mint a régi részek, ez ilyen katonás valami lett, míg az első 2 rész jellege egy kisebb csapatról volt.
Ez nem rossz, de tény hogy az intróban a felvezetésben érződik hogy ez a rész egy új rész nem a régi 2 rész skin-cserés változata. -
Pares #1135 Emberi ellenfelek a történetből adódóan vannak, de egyáltalán nem rajtuk van a hangsúly. Itt-ott megjelenik pár, de őket is sokszor hamarabb legyilkolják a nekromorfok, mint hogy neked kelljen velük foglalkoznod. -
#1134 Hmm kipróbáltam hogy driverből megeszi ez az AA-t a cucc. (az első 2-vel gondok voltak MSAA használata esetén)
Simán. Nem lesz homályos a kép, (mint az elsőnél) illetve nem tűnnek el az árnyékok (mint a másodiknál)
-
cyberjedi #1133 Megvettem, végigtoltam, tetszett! Ha valaki akarna COOP-ban nyomulni, írjon. Engem csak úgy érdekel, hogy közben voip-on kapcsolatban vagyunk, együtt dolgozunk. Ha jól láttam nincs chat, se voice a játékbe beépítve, ez elég gagyi. cyberjedi(kukac)freemail(pont)hu. -
SovereignXY #1132 ÖÖÖ Üdv emberek!
Kérdés. EZ MI EZ? Elindult a 6. fejezet. Középső állomás optional küldetés. Megcsinálom, ott is votla saving progress. Kilépek majd mikor vissza jöttem és load last save az 5. fejezet végére kerültem és most tudok menni megint csak a középső állomásra. EZ MI EZ A FÍCSÖR???? -
#1131 Ha csak 1x végigmész 12-15 óra kb, ha nem mész el mellékesre, már megéri. -
Hoz_Hun #1130 Köszi, meggyőztetek! Akkor begyűjtésre kerül a DS3. :) -
#1129 túléltétek ,ha játszol majd vele kiderül:) am nefélj tőle hogy sok a harc a katonákkal,mert nem és annak is oka van amikor ők jönnek.nyugi a 2nél még jobb is ez :) de ha nem akkor legalább van olyan jó:) -
#1128 Én még ott vagyok hogy keresi... -
#1127 nem tűnt fel, hogy milyen hangot ad ki az összes telekinesis-el nyitható ajtó?
kurvára zavaró. -
Hoz_Hun #1126 Még egy kérdés. Lehet spoileres, de engem érdekelne. A csajjal mi lett, akivel a DS2 végén elröpültünk? -
#1125 A 3. rész 2 részre bontható, van néha 1-2 lövöldözős rész, mármint az ellenséges katonákkal, és utána a bezárt sötét hátborzongató folyosók.
De mindenképpen érdemes kipróbálni még ha elvesztette valaki esetleg a 2. rész akcióssága miatt a fonalat, mert nagyon jó lett.
Maga a történetvezetés, a story, az hogy az ŰRBEN sokat kell mászkálni, utazni a roncsok közt.
A fegyverfejlesztések, és sok zárt ajtó, felfedezhető roncsok, állomásokat láttam.
Én azt mondom addig menjen el legalább minden picit is a műfajt kedvelő ember, mikor a vonat tetejéről át kell ugrani az űrhajóra (elmenekülsz magyarul)
Odáig sem kutya, már maga a felvezetés nagyon lehengerlő, de kint az űrben meghozza a kedvet hogy fedezd fel az egész űrt, és ne tudd abbahagyni. -
#1124 Pont ezt akartam kérdezni.
Tán a kinézissel kéne próbálkozni.. -
#1123 Ha a DS2 jobban tetszett mint az 1, akkor a 3 is tetszeni fog. -
Hoz_Hun #1122 Amikor először játszottam az 1-el, utáltam. Vagy egy évvel késöbb újra nekikezdtem és akkor elég jól szórakoztam rajta. A DS2 meg kifejezetten tetszett.
Itt csak az bizonytalanított el, hogy azt halottam vannak benne emberi ellenfelek. Szóval nem tudom, de egy újabb Call of Duty-ra nem vágyom. De ha az emberi tényező nem olyan vészes benne akkor jó. -
#1121 szerintem teljesen megéri,ha az első 2 tetszett ez is fog:) -
#1120 ezen most mi a bug?:) -
Hoz_Hun #1119 Gondolkodok rajta, hogy megvegyem magamnak (első kettő megvan, XBox360 játszok).
Mik a vélemények? Megéri? -
#1118 egy bug, ami nálam is előjött
-
#1117 Nekem nincs ilyen gondom. (audigy 2 value) -
Pares #1116 Nincs 5.1-em, de próbáld frissíteni a hangkártya drivereket. -
#1115 Masnak is van olyan, hogy 5.1 re allitva a hatszo hangfalakbol jonnek a zorejek rendesen viszont az audiologok elnemulnak a ha hatat forditok nekik ??? -
Pares #1114 Sunshine, remek film. -
#1113 egy picit off,de szerint illik a játékhoz és hátha valaki másnak is tetszik rajtam kívül:)
-
#1112 Tovább haladtam kicsit a játékban, most már a bolygón vagyok és nem rossz ez. Egy fő gond van a játékkal, hogy túlságosan akciós lett, minden egyes szobába belépve jön legalább 6-7 dög akit le kell szedni ez egy idő után roppant unalmassá válik. -
#1111 Neked vagy nekem nem számit de sajnos elég sok ember ezekből szedi az infót a játékokról. -
#1110 Mintha számítana bármit egy gamekapocs teszt, pláne, h eget verő túlzásokba esik.
egy bekezdést rinyál azon, h lehet guggolni... meg hogy ez már milyen fedezék harc. -
#1109 mert köcsögök az emberek:) -
#1108 Vicces, hogy ugyanazon elemeket rója fel negativumként amit egy bekezdésel lejebb már pozitivumként emlit... -
#1107 A negativ kritikákat mindig többen olvasák mint a pozitivat. -
#1106 én is így értékelem,nem tudom mi ez a lehúzás:) -
#1105 Detto. Bár nálam az első rész jobb jegyet kapna. -
Pares #1104 Én is normalon kezdtem, és én is végig televoltam mindennel, aztán elkezdtem hardon a pure survival módot, és köpnyi-nyelni nem tudtam... De sima hard new game+ esetén is érezhetően kevesebb van mindenből, hát még impossible nehézségen. -
Pares #1103 Valahogy az ilyen oldalak nem tudnak izgatni. Nálam teljesen simán 9/10 és kész. És ugyan ezt az előző két részre is tartom. -
BongoBácsi #1102 Össze kell rakni azt a fegyvert majd az egyik kezdebe venni. Később azzal kell a lényben rohangálni és figyelni a fegyver pityegésére. -
priluki #1101 kösz :D -
#1100 Itt is lehúzták rendesen.
-
#1099 Ezt nem nehéz elérni feb elején... -
BongoBácsi #1098 Chap 11 végén járok és kijelenthetem, hogy COOP játékként magasan viszi a pálmát, nálam az év játéka eddig. -
BongoBácsi #1097 Jaja, felraktam a legújabbat de nem segített, igazából újra kéne raknom az egész rendszert csak semmi kedvem annyira nem zavar a dolog.