23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dagohun74

Hordozo.
  • Trucker39
    Mondom én....

• Trucker39
    Úgy látszik, nekem az ilyen lassabb, nyugisabb hajó való. Nincs kapkodás, igyekszem jó messziről követni az eseményeket.

• Dagohun74
    Azért nem semmi anyag.... Jol adja.
  • Dagohun74
    A legtobb ilyen játék a csapatmunkárol szolna... De a random az sose, vagyis nagyon ritkán.
  • toocha
    Azt azért megcsinálhatnák-gondolom meg is fogják csinálni-hogy ütközéskor ne semmisüljön meg mindkét hajó instant. Sérüljön persze, de egy kis koccanástól ne legyen Armageddon. :)

Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.03.13. 21:22:28
  • MuldR
    A hajorol is csinalhatnal egy fotot :)
  • Plata
    Na meg a sok retardáltnak kéne megszünnie.Phoenix-el bementem csatába,belém jön egy csapattárs StLuis és belém ereszt vagy 4 sorozatot.
  • DantesHUN
    Lol. Kaptam egy prém hajót , mint alfa tesztelő.

http://kepkezelo.com/viewer.php?file=n9unmboftgbmkp9tj08.jpg

http://kepkezelo.com/viewer.php?file=ay3t1j3bd0euzp0g65og.jpg

Első csata vele, semmit nem is tudtam a hajóról. Hát...kicsit érdekes.
  • DantesHUN
    Nem, csak az a helyzet minnél magasabb szintű hordozóval mész, annál rosszabb. Most gondolj bele, hiába áll össze 4 Myogi vagy mi a fene neve japán csatahajó, és? Nulla légvédelem. Ellenben 2 Amagi + 2 cirkáló együtt mozog...annyi.
  • Dagohun74
    Ejnye de unnepronto vagy. :P
  • toocha
    Jó lesz ez a hajókázás, csak át kell esnie a kezdeti gyerekbetegségein.
  • Tayaka
    Végül is sikerült bejutnom és már vízre is szálltam.
  • DantesHUN
    Langley-vel még viszonylag könnyű. A legtöbb hajó amivel találkozik azon gyenge vagy nincs is légvédelem, plusz ott sok az új játékos. De tier 8-ban sokkal nehezebb.
  • Dagohun74
    Ez is sikerult.

• Dagohun74
    csak nekem nem mukodik a postimage?
  • Dagohun74

Neha bejon a hordozo is nem is csinaltam sok mindent.
  • Trucker39
    Pedig mit össze dolgoztam, mégis kikaptunk.

• DantesHUN
    Jó, mondjuk ez jogos, a repülők kisebb torpedót vittek mint egy romboló. De attól még aránytalan az biztos.
  • DantesHUN
    Ja, tehát akkor mások szerint is ellettek cseszve a hordozók. Gratulálok. Max úgy használható: platoon-ban. Semmi más ötletem nincs. Úgy esetleg.

Az is érdekes gondolat, ja, a hordozó repülői végesek. Ez így helyes. De hajók végtelen lőszert és torpedót visznek? Egy romboló örökké tud torpedót lőni? Hány darabot tettek a fedélzetre? Amennyit némelyik kilő, annyi raktér hat hajón nincs együttvéve. Nagyon érdekes, és nagyon fair a hordozókkal szemben.
  • Trucker39
    Jah igen a repülö torpedója 3500 sebez
  • Dagohun74
    Ezt én se értem miért nincs darabszám a loszereknél.
  • Dagohun74
    Igazad van. Ráadásul baromi lassuak a gépek.
  • Trucker39
    Most hogy - újra - kifejlesztettem a hordozót, sajnos ismét szembesülni kell vele, hogy randomban gyakorlatilag használhatatlan. Az egymás mellé besorolt játékosok (véletlenül sem használnám a csapattárs szót) még véletlenül sem fordul meg a fejükben, hogy a hordozó, az csak addig tud repülővel támogatást adni, míg el nem süllyed. Félre értések elkerülése végett Tier IV ben 1 szakasz vadász és 2 szakasz torpedóvető gép lehet a levegőben. Tartalékban meg talán 2x8 darab gép van, ha a szakasz hiányosan tér vissza, ezekből pótolják. Ha elfogytak nincs (NINCS) több gép. Nem úgy mint a hajókon a végtelen darab lőszer, vagy a rombolókon a végtelen darab torpedó.
  • DantesHUN
    Azért cirkálókkal, és csatahajóval is lehet boldogulni egész jól, most hogy azért vannak normálisabban összesorsolt csapatok, de hordozóval, semmi.
  • DantesHUN
    Hordozóval mennyire nem lehet semmit se csinálni. 5 vereség zsinórban . Semmi értelme, a hordozó annyira szart se ér, de legalább XP-t se kap. Más hajó fele ennyi sebzésre sokkal többet kap. Hordozó az semmit. Teljesen el lett baszva. Pedig, a hordozók egyensúlya volt az egyetlen amire azt mondtam, hogy jó. De a sok idióta addig nyafogott, hogy jaj OP, pedig nem volt az, csak jé, meg kéne nyomni a A -D gombokat és manőverezni! , tehát lenerfelték a francba.

Bombázókkal 4 támadásból semmi. Nulla találat. És ez nem rajtam műlik, mivel nem én célzok. Akkor mit tehetek? Nincs semmi varázs gomb, ami segítene. Ja, amúgy negyedik támadásra fú...173-at sebzett. egy rombolóba, az 5000! sebzésú bomba. Mi történt? Felcsapott egy kis vizet a hajó fedélzetére? És mit tehetek ez ellen? Semmit.

A repülőgépek torpedóval sokkal nehezebb lett, egyszerűen nem arra dobják le sokszor amerre parancsot adtam. Ezzel megint nem lehet mit csinálni. Nem mondhatom a pilótának hogy arra dobd már le amerre mondtam!

És akkor a csapat. Az ellenfél, folyamatosan együtt mozog. 5-6 hajó közel egymáshoz, ami miatt nem lehet őket megtámadni. Minek? 5 hajó légvédelme szanaszét lövi az összes repülőt-
    Bezzeg a mi csapatunk, biztos nyitva hagy egy oldalt, ahol szépen betámad a másik csapat és megtalál. Segíteni persze senki, soha.

Nagyon rossz lett. Legalábbis, tier 8-as hordozóval, még kisebb szinten lehet jobb, ott sok olyan célpont van, amin nincs vagy alig van légvédelem, ott több az új, tapasztalatlan játékos.
  • Dagohun74
    De addig is.... Bár igazából lövésem sincs mi merre a hajón belül nincs röntgen kép mint a WT-ben.
  • Trucker39
    Rombolóval meg nem is kell erőlködni, mégis húzza a csíkokat.

• DantesHUN
    Abból ne indulj ki, most mi hogy van ez benne , elvileg átlesz dolgozva az egész .
  • Dagohun74
    Viszont a citadel amit néha eltalálok már tudom mi.
    Citadel = Most armoured part of a ship. Usually contains magazines (ammo rack), propulsion systems etc. Protected by multiple layers of armour. Maximum damage area for AP shells, though they need to penetrate.
    A legpáncélozottabb része a hajónak AP-val lehet átütni és ott vannak a lőszerek stb... Tehát lehet "one shot"-olni a hajókat.
  • Dagohun74
    Nem tudom.... lehet. Tényleg passz... Inkább az volt a fura hogy secc perc alatt.
    yamato biztos kinyírt volna egy sortűzzel de nem emlékszem hogy lett volna bent. :)
  • Trucker39
    Jó WoT-s szokás szerint hátba lőtt a csapattársad.
  • Dagohun74
    Én lekopogom eddig egyszer lőtt ki romboló, a 10-12 meccsből amit játszottam tegnap. Viszont volt olyan csatám crusier-rel lövésem se volt mi történt egyszer csak elkezdtem süllyedni. Se találat jelző nem volt se tűz se semmi és a játék legelején voltunk, javába robogtam a pálya belseje felé.
  • Tono34
    Ma este már én is ki fogom tudni próbálni. Várom már nagyon. Egy a baj, hogy pörög a prémium a tankosban.
  • DantesHUN
    Hm? kicsit? Tier 6 környékén már annyit sebez egy romboló mint egy tier X csatahajó.
  • Trucker39
    Kicsit sokallom a torpedókat. Egyrészt a sebzésük miatt, másrészt olyan tempóban -elnézést a szóhasználat miatt - fossák ki magukból a rombolók, mintha gépágyú volna. Amúgy jó játék lenne, de kb fele ennyi torpedóval, és kb másfélszer ennyi töltésidővel.
  • DantesHUN
    Nem semmi. Viszont hordozókkal tényleg nehéz. Valahogy lenerfelték őket,. egyre jobban, nehéz a pontos célzás repülőkkel, és kevés XP-t ad. Nagyon csapatfüggő. 50-60 k sebzésre alig ad 1000 xp körülit. pedig ennyi sebzéshez dolgozni kell.
  • Dagohun74
    Nekem a cruiser-ek jönnek be. Gyorsak nagy tűzerő, gyors töltés és nem utolsó sorban torpedók is vannak.
  • Dagohun74
    Random battle. Emberek ellen. Volt még jó köröm a T4 anyahajóval 106K credit és 1400 xp. De sose több. Nagyon nehéz velük. Legtöbbször a csatában egyedül maradok. Talán 5 meccsből azt az egyet nyertem. De majd megnézem otthon.
  • Nazarov77
    Aszem kezdek ráérezni a rombolókra :D