22317
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #808 Csúszás egy dolog. De a WG sokszor úgy viselkedik, mintha ez lenne:
-Hé Szása! Nem a múlt hónapra kellet volna ezt megcsinálni?
-De igor.
- Ej, elfelejtettük.
-Szóljunk a játékosoknak?
- Áh, a faszomat.
-A főnöknek szóljunk?
-Azt se tudom hol van.
-Akkor mi legyen?
-Pihenjünk tovább, majd jó lesz az jövő hónapban. Vagy legalábbis hozzákezdünk. Talán. -
lammaer #807 "Hogy valami normális európai munkatempó"
Hát, én még szotfverprojektet nem láttam NEM csúszni. Még a kapitalista amerikában se.
De ha esetleg nem csúszik, akkor csak bugos lesz mint az állat :)
-
#806 küld - felszólító módban 2 dé. -
#805 Aztán szorgalmasan keresd a hibákat, küld őket a fejlesztőknek, meg legyenek okos javaslataid a játék jobbátételével kapcsolatban.
Ne csak játszogass itt nekünk :) -
DantesHUN #804 Na. A multkor jól leszidtam őket, és a dolgot tartom is. Mert semmi logika nincs abban, hogy mi alapján válogatnak be tesztelőket az alfába. Meghirdetnek egy időpontot: na most lesznek meghívók kiküldve. Erre hetekre, sőt inkább már hónapokra rá történik valami. Hogy valami normális európai munkatempó, ha megadunk egy időpontot betartani...na mindegy.
Viszont, hm. Úgy néz ki, a dolog, a Tanks és a Warplanes mellet, egy harmadik WG játékot is kipróbálhatok, és így körbe írom a dolgot, mert ügye nem igazán szabad az alfa tesztelőknek bármilyen információt kiadni a játékról.
Komolyan, rég izgultam így játék miatt. -
#803 nemlehet zártbéta van még csak -
RODLEE #802 Hali!
Ezt a gamét is már le lehet tölteni mint a Wot-ot ,vagy tesztelés alatt áll?
Előre is kössz!
Üdv -
ikarus44 #801 [URL=http://blog.worldofwarships.eu/tech-trees-in-world-of-warships-us-aircraft-carriers/][/URL]
Ez most komoly?! a Yorktown osztály nincs benne?! Végül is csak az osztályába tartozó hordozó (Név szerint a Uss Enterprise, a "szürke szellem") volt a II világháború leghíresebb hadihajója...
Jó értem én hogy a Yorktown és a Ranger osztály nagyon hasonlít egymásra, de azért akkor is. -
Rue East #800 Ilyet én mondjuk nem olvastam, de amúgy is az Iowa és a Wisconsin bármiféle harci egységként való újraalkalmazása (ők vannak rá kijelölve), azért erősen elméleti és kétséges. -
Már én is várom a T10-es Japán ladikot
-
lammaer #798 "A hajó 406 mm-es lövegekkel van felszerelve, amikből nukleáris rakétákat tud kilőni."
Ja, persze... :)
Amúgy nem mostanában volt hír hogy az iowák ágyúit leszerelik és tomahawk platform lesz belőle?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.11.18. 20:17:16 -
#797 Csak a képek miatt :)
http://lajk.hu/ez-az-amerikai-hadsereg-eddigi-legerosebb-hadihajoja/ -
TuskoMobile #796 Talán van olyan is aki csak wow-ozik -
#795 mivel az acc közös,azaz azt használod a wot ban és wowp ben is nem hinném hogy bárki megosztaná :)
infók viszont jöhetnek ha valaki bekerült. -
TuskoMobile #794 Hogyan lehet bejutni vagy lesz-e majd megint esély?
Megosztaná valaki az accját? -
DantesHUN #793 Na megint megcsinálták ugyanazt. Újra lehetett jelentkezni alfa teszternek. Ismét megadták milyen követelményeknek kell megfelelni és ismét nem veszik komolyan. Már úgy értem, megadták mik a feltételek, amik alapján beválasztanak, és ismét nem vették ezeket figyelembe. Csak tudnám akkor minek írják ki, hogy ilyen meg olyan feltételeknek felelj meg, miközben nem is ez alapján döntenek.
Például: Wot és Wowp veteránok akik részt vettek a zárt tesztben előnyben. Ha más játékokat is tesztelték szintén előny. Erre beválasztanak olyanokat, akik nem voltak a zárt tesztben egyikben sem , és mást se tesztelek soha.
Logika? Ennél a cégnél teljesen hiányzik a logika?
Igen, legutóbb is morogtam ezért, és persze azért is, mert naná, én is szívesen bekerültem volna, de hogy legalább vennék komolyan a feltételeket amiket megszabtak. -
-
#791 -
#790 kit, engem?
artysta is rám jött?
én spotterkednék lol oO -
lammaer #789 Égessük meg! -
DantesHUN #788 Hát arra azt hiszem még várhatsz jó sokat -
Malachit #787 ARTYSTA! :D -
Valszeg ez lesz az első ág amire rá startolok ha játszhatok majd -
ikarus44 #785 A WG kicsit elvan szállva magától, hogy egy korai alpha fázisban levő játék kezdeményt jelöltet, ráadásul már rég kijött trailer (mit trailer, inkább videó) válogatásokból ahelyett hogy csinálnának egy gameplay videót mint az összes többi induló, ja persze olyat nem készíthetnek, mert nincs miből. Tipikus WG... -
Malarki #784 Új trailer
Szokásos WG videó, a tényleges játékhoz vajmi kevés köze van. -
Ninju #783 Ahogy elnéztem elég fakezű lehetett. Volt pár teljesen tiszta lövése, amikor elforgathatta volna a hajóját, hogy teljes oldalsortüzet adjon le, de nem tette.
Orosz tree. -
DantesHUN #782 Fene tudja. Meg vajon milyen játékos játszik a videón? Fakezű siemkawarrior, vagy jobb játékos? Mindenesetre a korábbi videóban úgy tűnt tényleg nehezebb célozni, és mozgó hajónak alaposan elő kell tartani, hogy találjon is...de mi lesz ebből a véglegesben? Meg az nagyon rossz minőségű felvétel is volt, abból bármit látni.
Oroszok, hát persze mint harmadik nemzet. Bár jobb lenne az angolok, mégis csak több valójában is megépült hajójuk volt. -
davidbog #781 Azért jó volt látni működés közben a játékot. valóban nehezebbnek tűnt a célzás mint a WoT-ban, lassan mozgó hajóval is volt hogy mellé lőtt. Viszont ilyen célzás esetén mitől függ az hogy rövid vagy hosszú lesz a lövés?
Amúgy a harmadik nemzet az orosz lesz. A hazai piac miatt...
Közvetlenül azután jön majd az angol nemzet, időben nem lesz sok különbség köztük.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.06. 18:06:06 -
DantesHUN #780 Miért, mire számítottál? Jó mondjuk ez egy kiszivárgott zárt alfa videó, ahogy elnéztem nem egészen ilyenek voltak a korábban kiszivárgott videókban a játék. Az hogy épp most milyen , azt nem tudhatjuk. De ettől függetlenül: mire számítottál? Távolságbecslés? Szögbeállítás? Amikor a többség a Wot-ba se tud célozni? Minek? A játékosok nagy része az első nap ott hagyná, ha kicsit is bonyolultabb, és nem hoz neki siker élményt.
Azért a korábbi videók alapján kicsit nehezebb telibe találni mint a WOT-ban. Plusz torpedók + repülők. Hát mást nem lehet tőlük várni. -
lammaer #779 EGy kicsit....
Úgye fedezékek meg terepadottságok használata kiesik, így nagyon száraz lesz. W-vel ki a térkép közepére, aztán kurzor a célpontra és bal gomb.
Kb kempinovka fedezékek nélkül. -
#778 Mást vártál?:D
Nekem picit túl gyorsak a hajók, így olyan mintha távirányítású kis makettek puffoktatnának petárdákat egymásra...:D -
lammaer #777 Na végre ingame video. Jól látom hogy a célzáshoz pont annyi skill kell mint a WOTban? Semmi távolságbecslés, szögbeállítás - azaz megint a randomisten kezében leszünk? -
Ninju #776 Az a verzió szám elég elszomorító. Sokára lesz ebből open. :( -
#775 -
lammaer #774 Szerintem csak nem találta a szarkazmus szmájlit :) -
Rue East #773 Jaj. Mutass már ezekre a "tényekre" valami forrást légyszíves. -
Kotomicuki #772 Azért vonták ki az Iowa-kat, mert 5 perc alatt több kárt tudtak volna a 9 csővel okozni a vietnami partvidéken, mint egy egyórás légicsapás!
- nem szerették volna, ha mások is ilyen fejlesztésbe fognak, azokat folytatják
- nem tudták volna igazolni a csillagászati hadi kiadások létjogosultságát az otthoniak előtt
- ha valóban bevetik ilyen "munkakörben" őket, akkor a CCCP, más válaszlépési lehetősége nem lévén, atomcsapást is kilátásba helyezett/helyezhetett volna (különben az USA csont nélkül nyeri a (kis hideg)háborút)
...
Az all or nothing csatahajók ebben a játékban is uo sérülékenyek lesznek, mint a valóságban voltak?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2014.09.26. 11:44:35 -
lammaer #771 Megkeveri az embert az állandó időgép használat :) -
#770 Na időben nem is tévedtem olyan sokat! :) -
lammaer #769 Most volt cikk az SGn :)