A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1547 Hordozóval mennyire nem lehet semmit se csinálni. 5 vereség zsinórban . Semmi értelme, a hordozó annyira szart se ér, de legalább XP-t se kap. Más hajó fele ennyi sebzésre sokkal többet kap. Hordozó az semmit. Teljesen el lett baszva. Pedig, a hordozók egyensúlya volt az egyetlen amire azt mondtam, hogy jó. De a sok idióta addig nyafogott, hogy jaj OP, pedig nem volt az, csak jé, meg kéne nyomni a A -D gombokat és manőverezni! , tehát lenerfelték a francba.
Bombázókkal 4 támadásból semmi. Nulla találat. És ez nem rajtam műlik, mivel nem én célzok. Akkor mit tehetek? Nincs semmi varázs gomb, ami segítene. Ja, amúgy negyedik támadásra fú...173-at sebzett. egy rombolóba, az 5000! sebzésú bomba. Mi történt? Felcsapott egy kis vizet a hajó fedélzetére? És mit tehetek ez ellen? Semmit.
A repülőgépek torpedóval sokkal nehezebb lett, egyszerűen nem arra dobják le sokszor amerre parancsot adtam. Ezzel megint nem lehet mit csinálni. Nem mondhatom a pilótának hogy arra dobd már le amerre mondtam!
És akkor a csapat. Az ellenfél, folyamatosan együtt mozog. 5-6 hajó közel egymáshoz, ami miatt nem lehet őket megtámadni. Minek? 5 hajó légvédelme szanaszét lövi az összes repülőt-
Bezzeg a mi csapatunk, biztos nyitva hagy egy oldalt, ahol szépen betámad a másik csapat és megtalál. Segíteni persze senki, soha.
Nagyon rossz lett. Legalábbis, tier 8-as hordozóval, még kisebb szinten lehet jobb, ott sok olyan célpont van, amin nincs vagy alig van légvédelem, ott több az új, tapasztalatlan játékos.