23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    főleg mikor kiszedsz 29 repülőt kinyírsz 2 Battleship-et egy Carriert,Dreadnaught,First Blood achie,Rammolós Achie 26 HIT 3 Citadell, 6 Critical,3 Burning DMG és 3800 TP :)
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 17:50:55
  • StrikeFor
    összességében én is ezt állítom
  • sith7
    Sziasztok

Laposon játszik valaki ?
    Munkatársamnak I5 - ös laptopja van, van esélye futtani a gamet, kompromisszumok mellett is akár ?
  • Pluskast
    Próbáld ki és megtudod (tényleg egyén függő, hogy mennyire tetszik vagy sem). Sokszor lesz sík ideg az ember de a játék még így is élvezetes.
  • StrikeFor
    édes Istenem még időm sem volt SS-t lőni....megyek szikla mellett.....egyszer csak 1.2 km-ről!!!!!!!!!!! (igen az ellenfél Destriyere 1.2 km-re jött az én hajomhoz annélkül,hogy láttam volna....se füst se semmi...egyszer csak megjelent egy pillanatra amíg ellőtte a torpedókat)12 db torpedó a destroyeremre...........KÖSZ B+.........kérdésem a következő: HOGY A P'csába?
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 12:06:39
  • kabel15
    Úgy látom kezd megoldódni ez az anyahajós dolog. Kifejlesztettem az independence anyahajót. A repülőimet Cleveland és hasonló szintű hajók légvédelme úgy kapta szét hogy csak néztem. 1db vadász nem volt a térképen csak simán a légvédelem. Ráküldtem cleveland re a bombázókat 6db ból 4db ért oda vissza felé már csak 2 jött. És ez csak egy cleveland magasabb tier ben még több a légvédelem.
  • Caliph
    na most romboló füst generálásnál egy olyan tényező is szerepet játszhat(feltételezés)hogy a hajó mögé rakja a füstöt,ergo célszerű lehet visszafordulni és "több rétegben lerakni". tesztelni kéne :)
  • Lokker
    Most akkor jó játszani a játékkal vagy nem? Mert csak sírást látok. Bocs panaszkodást.
  • Pluskast
    Igen sajnos ezt én is tapasztaltam. Ha rombolóval mész és te generálod a füstöt akkor látod az ellenfelet. Ha belemész vagy kívülről látod akkor meg nem vagy csak alig észleled a benne úszkálókat. Szar a rendszer, sőt jobban mondva a megoldás orosz.
  • StrikeFor
    itt nem is ez a lényeg....hanem,hogy a füst az ellenfélnek is füst tudomásom szerint.......10-11km-re volt a két romboló! a Destro meg a füstben aki szintén lőtt rám....hogyan láttak? néha feltűnt a hajók ikonja,de mikor célra zoomoltam eltűntek...........na bemegyek Destroval mutatom ahogy ott is lát mindenki
  • Pluskast
    Már bocsi de erre a képre hivatkozni nettó hülyeség. Te épp egy North Carolina osztályú csatahajóval vagy amit elég vicces lenne nem látni 10km-es távolságból... Ráadásul az a távolság kb 8 km. Látható a képen a baráti romboló ami 8.2 km-re van tőled.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.22. 09:21:21
  • StrikeFor
    akkor újra: hogyan lehet az,hogy ha én játszom Destroval vagy Cruiserral akkor MINDENKI lát és még a Destrom,at is 8-10!! km-ről már lövik ,pedig AA kikapcsolva, nem ágyúzok, nincs fent scout gép SEMMI nem indokolja,hogy lássanak olyan messziről.............ÉÉÉÉÉÉÉS ahogy itt a kép is mutatja engem bezzeg látnak!!!!!! ott a kurvanagy füst és 2 Cruiser kezdett lőni rám én viszont a tápolt radar ellenére sem látok SEMMIT!!! és a SEMMIBŐL lőnek rám a láthatatlan ellenségek................ha én rakok füstöt ÉN nem látok semmit! ,de engem látnak..........hát hogy a kisfaxomba van ez??? ,mert már baszott mód idegesítő!

• TuskoMobile
    hogy lehet játszani ezzel a játékkal?
  • Pluskast
    A játék per pill játszhatatlan. Nem bírok bejutni egy csatába mert akárhányszor elindítom visszadob a portba. Borzalom. WG-nek sikerült ismét alúlüberelni saját magukat.
  • StrikeFor
    remélem nyertem :D :D
  • seepheeerd
    Hehe... mintha a valóságban hasonló lenne a fölállás... vagy még ennél is jobb :D
  • seepheeerd
    A valóságban is voltak álcázó festések, de azok a távmérőket voltak hivatottak becsapni. Persze a radarral nem tudtak mit kezdeni...
  • Angelus1991ster
    Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t?
  • Angelus1991ster
    Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t?
  • seepheeerd
    Voltunk együtt csatában (csak Te a másik oldalon :))
  • ikarus44
    lol
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.21. 19:04:39
  • Scharnhorst
    Csak azért kérdeztem, mert én 190 000 aranyat kaptam amiből megvettem az Atagot és maradt is még sok free xp átváltása után. Plusz sikerült egy bugos winratet is összehoznom.

• Plata
    F2P játèkos 5k,fizetős 10k.
  • Scharnhorst
    Aki bejutott a 0.4.0 tesztre az mennyi aranyat kapott a bejutásnál?
  • Plata
    Nekiültem és kifejlesztettem végre New Mexico-t.Full stock,de eszement jól kanyarodik.Megvertem közvetlen közelről destrot,próbálkozott ködbe meneküléssel és onnan nyomatta torpedókat,de sikerült szinte mindet kikerülni,öszvissz 1 torpedót kaptam be.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.20. 20:59:05
  • Plata
    Mert pénzéhesebbek lettek.
  • Dewri
    Ja, ezért nem értem miért nem olyan a tesztszerver mint a wotnál, akkor lenne esély tesztelni...
  • tutyimutyi2
    én már többször is próbálkoztam olyannal hogy cleveland-el :) követtem a csatahajót csak éppenséggel akkor a csatahajók mindig engem fókuszáltak amíg el nem süllyedtem :(
  • StrikeFor
    hát ez az! pont azokat a hajókat nem tudom/tudjuk kipróbálni ami nincs meg! GRATULÁLOK a sötét baromnak aki ezt így kitalálta..........
  • Dewri
    Nagyon nem érdemes ráfüggeni, mivel csak holnapig tart a tesztszerver...
  • StrikeFor
    azért jó nagy bunkóság,hogy most kezdhetem előről újra játszani az ágakat..........T9-10 helyett
  • kabel15
    Igen tudom, viszont az előbb sikerült össze játszanom ez alapján egy csatahajóval. De 3 an be lehet menni csatába.
  • kissssss
    ugye azt tudod e hogy most csapatjátékról beszélsz? egy random csapat összeválogatásban ez szinte képtelenség. :DDD már a wot is ezen vérzett el rögtön a legelején és azóta is csak egy UT team deathmatch szinten van megragadva.
  • kabel15
    Létrehoztam játékban SG WoWs Hungary csoportot. Ott lehetne csapatokat szervezni játékra.
  • kabel15
    Ha a csatahajókat követné egy cirkáló és esetleg egy romboló rögtön más lenne a játék. Jelenleg az a gond hogy mindenki tudja hogy a csatahajók piszok lassan töltenek, így akár egy cirkálóval is közel mernek hozzá kerülni. És mivel a cirkáló bődölet gyorsan tölt simán le tud adni 6 sorozatot mire a csatahajó betölt. És ezt meg is teszik. De tegyük fel hogy a csatahajó mellett lenne egy kísérő cirkáló aki viszonozni tudná a tüzet, rögtön elgondolkodna a cirkáló hogy megéri e így harcolni. A kis romboló pedig tudna sunnyogni és amíg a csatahajó csatahajóra lő a káoszban néhány jól irányzott torpedóval el tudná dönteni az ütközet kimenetelét.
  • Dewri
    Én bejutottam. Kár volt. Néhány apróság van, pl a javítócsomag a hajón mostmár 2 féle, a második gyorsabban tölt, de pénzbe kerül. Lehet venni álcafestést a hajóra, ez is 2 féle, más-más tulajdonságot ad. A tech-tree teljes minden ágon. Bejön a 8-as szint a felhasználónál, ez tartalmazza az álcafestést. Az 5ezer arany pont nem jó arra, hogy megnézze az ember a nagyobb prémium hajókat, csak a 2 ruszkit lehet megvenni belőle. Inkább a kapitányok átképzésére illetve szabad xp átváltásra használtam. Ez is wg játék, miért nem úgy tolják a tesztszervert, mint a wotban: végtelen zsé, végtelen xp, sok arany?

Ezen kívül a lényeg semmit nem változott. Fullos sorozatok csatahajóval: 830 sebzés... Ennyit erről... 4 kört mentem, 3x bukta, mert továbbra is végtelenül bonyolult a 3 bázisból 1-nél többre odamenni. A retardált csapatok persze nem feltétlenül a wg hibája, de az, hogy 10ből 8x nálam vannak a retardáltak, az már kicsit gyanúsan nem véletlenszerű... A negyedik kör után kivágott a szerver, de ennyi elég is volt ebből a szarból, továbbra se tolom, majd talán ha kinyit. Nagyon talán...

Engem főként a csatahajók érdekeltek, de azok továbbra is játszhatatlanok, a lassú töltést, lassú fordulást még el lehetne viselni valahogy, de amikor 500-800 sebzéseket lövök, aztán nézek ki a fejemből fél percig és közben a hajó felét elbontják, az már undorító. Én meg nem fogok más osztállyal játszani, csak mert a fos balansz miatt rá vagyok kényszerítve. Tipikus wg, lásd wot, ahol kizárólag a medekkel lehet menni, a többi életképtelen. De akkor minek raknak be 200 járművet, ha ebből 30al lehet normálisan játszani? Esélyes, hogy ez a játék már a zárt bétában eljut arra a szintre számomra, hogy letörlöm a picsába, ami nagy kár, mert lehetett volna ebből egy isten játék, ha nem a wg fejleszti...
  • hippy
    Üdv.
    NA szerveren játszogattam eddig, de ma sikerült 1 EU kulcsot szereznem. A pingem határozottan jobb, viszont olyan dolgokba futok bele, ami a másik szerveren nem volt. 3 hajóval is próbáltam csatába menni, de 1-2 perc sorbanállás után visszadobott a kikötőbe. 2 kör után újraindítottam a játékot, akkor beengedett 1 csatába. Annak viszont ez lett a vége.

Nálam van valami gond, vagy ilyen előfordul itt és nyugodjak bele? A sima szerveren vagyok nem a 0.4.0-án.
    Utoljára szerkesztette: hippy, 2015.06.20. 16:13:46
  • kabel15
    Nah már sorban állás is van :D
    Pedig gondoltam ki próbálok 1-2 hajót.
  • kissssss
    már ha sikerül bejutnod....
  • Avenger93
    Akkor rosszul értelmeztem :) köszi