22426
A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #3198 Tegnap az egyik rózsaszín teamkiller azzal kezdte a játék elején, hogy a csetben elmagyarázta, hogy ő nem teamkiller ám, csak kilőtt valakit, ami mindig direkt nekiütközött... Egy másikat meg a többiek kezdtek osztani, beszólogattak neki. Úgy látszik jót tesz ez a rózsaszín jelölés, hátha odafigyelnek majd, ha nem akarnak égni a cseten...:) -
Dewri #3197 Szerintem nincs, tegnap egy kilences csatahajó nem bírt kilőni engem, pedig csak ötössel voltam, ott birkóztunk percekig, mire le tudott nyomni. Gondolom a végén büszke volt magára, hogy kilencessel a fél térképen átüldözött egy 4 szinttel kisebb csatahajót, miközben a csapatának a felét szétszedték és befoglaltuk a kört közben...:) -
Plata #3196 Állítólag battle assist a neve,cseten mondta gyerek hogy azzal csak manőverezni kell,magától céloz, csatahajóval és cruiserrel működik. -
kissssss #3195 elvileg az új frissítés miatt most nincs, de tegnap találkoztam egy két alakkal akik gyanúsan jól lőttek BB-vel 21km távolságból rögtön az első sortűzzel kezdve. -
silverchain #3194 Még mindig van Aim assist addon, vagy most nincs egy darabig?
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.05.17. 12:29:54 -
kissssss #3193 én még csak nem is láttam az új pályát tegnap, pedig mentem jó pár kört.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.17. 11:19:34 -
DantesHUN #3192 Na most a következő van. Tényleg változtattak a sebzésen. Persze nem ám páncélt tettek bele. Hanem az van, hogy most már érdemes HE-t is lőni, mert az is rengeteget sebez.
A nagato-t egy picsa kis cirkáló, nagy tűzgyorsasággal, pusztán HE-vel, olyan 80%-ról egy perc alatt szét lőtte. Lövésenkét sebzett 5000-reket. Nem sortüzenként, lövésenként. 5-10-15-20 ezer. Paff...fél perc telt el.
Gratulálok. Ez így tényleg sokkal jobb. -
DantesHUN #3191 Majd amikor lesz gold-ért vehető zászló... -
kailee #3190 a zászlókat nem osztogatja túlzottan a gép :D de ha van akkor rendkívülien lehet játszani :D -
DantesHUN #3189 És ezt a új pálya felállást nagyon utálom. Keresztbe vannak a csapatok, és mindig ugyan az van. Jobbra-balra előre hátra ellenfél van, a mi csapatunk meg tekereg. Egyszerűen...nem tudom mit lehetne tenni. -
DantesHUN #3188 Vagy csak lazán feljebb tekerték a random számot, ami ilyen nagy extra sebzést ad be. -
kailee #3187 Nekem az új pályával nincs különösebb bajom. Többségében nyertem rajta mindig. A sebzések terén van némi bug, vagy csak korrigálnak az arányokon, tegnap ugyanis amagival mentem. egy csóka eleresztet destroyerből vagy 8 torpedót amiből 1 talált el csak
az orr ágyúk alatt és 60k-t sebzett Detonation Archivments et kaptam. Ebből arra tudok következtetni hogy némelyest valamilyen módon már a rekeszek bent vannak és itt pont a lőszeres részt találta el. azért volt robbanás és ölt meg egyből. A másik elv eltúlzott a sebzés.
Amerikai hordozókról nem tudom mért vették el a torpedost lehet, hogy arra próbálnak vele hatni hogy az amerikaiak kevésbé torpedóztak és inkább bombáztak, de passzolom.
-
DantesHUN #3186 Ez az...ezért baszték el, az összes US. hordozónál a gépösszeállítást. Bakker, tegnap is, megyek, én viszek egy osztag vadászt, a csapattársam egyet se. Az ellenfél meg vadászokat hozott. Lelövöldözte az összes gépünket...hordozóval csak platoon-ban érdemes menni. -
Plata #3185 Cumi. -
#3184 Nekem is az az érzésem. Esetleg beteszik még a tízes USA hordozót meg a 9-es 10-es japó hordozót. De ezt csak én tippelem. -
DantesHUN #3183 Tuti csak apró bug javítások, a verziószám alapján. -
#3182 Jövőhét pénteken újabb patch jön. Sajna azt még nem tudtam kideríteni, hogy mit fog tartalmazni. -
DantesHUN #3181 Elvileg ehhez a verzióhoz még nincsenek csaló mod-k. -
DantesHUN #3180 És mi van ha a másik oldal vadászokat hozott? -
Plata #3179 Ma reggel is van valami gond szerverrel,vártam carrierrel hogy behívjon csata kiírta 0 játékos várakozik csatára,0 carrier,0bb 0 cruiser és 0 destro.Ennek ellenére behívott de vagy egy percig töltött a játék,ami sosem szokott előfordulni. -
tutyimutyi2 #3178 a honlapon a legújabb hírben az első vidi-ben 1:26-tól 1:30-ig ott az ember átváltott légvédelemre és ő lőtte a repcsit vagy csak úgy nézte?
http://worldofwarships.eu/en/news/common/naval-academy-roundup/ -
Plata #3177 Nem tudom hordozóval ti milyen felállásban visztek madarakat de nekem most 3 bombázó 1 torpedós van.Elég szar felállás a régihez képest,de mégsem olyan rossz,csatahajókat borzalmasan le lehet amortizálni 3 bombázó rajjal.Ha szépen betalálnak,akkor brutális a pusztítás,nem sebeznek nagyot,tényleg nem,de az első raj lecsap kigyújtja csatahajót okoz károsodást,akkor csatahajó eloltja a tüzet jön még két csapat azok minimum még kétszer felgyújtják.Tegnap egy más után két csatahajót égettem le bombázókkal.Ha jól találnak bombázók elég sok bajt okoznak.És elég gyorsan újra tudnak menni. -
Holmatro #3176 Wot rekordom: 93 csata 7 győzelem. Ezután én már csak röhögök az egészen...de legalább megtanultam, hogy 1 fillért sem szabad online játékra költeni. Ja és napi 15 perc felett csak elpocsékolt idő, és negatív irányba túlterhelt idegrendszer... :D -
Holmatro #3175 Én játszottam vele vagy 30 kört de totál felejtős. Vérpistikék, akik csak modokkal tudják nyomni, és random az egész. Online zsákutca. Hentelés 1000-rel, cél a következő hajó, amit mindig 2 szinttel magasabbra dob be. Majd rájössz, hogy egy rakás fos az is :D :D :D. Mire belejönnél, megutálod az egészet. Az utolsó normális játék a Navyfield 1 volt. Semmi mod, ott meg kellett tanulni lőni és manőverezni. Ezek a játékok a balfaszokra lettek tervezve, hogy még egy 30 IQ alatti vak és béna embernek is legyen sikerélménye. Ha másért nem is, de a random elélök egy győzelem sorozatot. Ja igen, a modok. Szerintem még a legártatlanabb mod is csalás. Miért? Mert az alapjáték nem tartalmazza, így egy "tudatlan" játékos hátrányba kerül. Az hogy engedélyezett a fejlesztői oldalról? Nanáááá... ez nekik plussz játékosokat és bevételt jelent! Persze ha valaki nem veszi túlságosan komolyan, és csak saját örömére(???) játszik akkor lelke rajta... :D
Már nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a sok "miért"-nek sosem lesz vége...(miért robbant...miért nem...miért pattant le...miért nem sebzett...miért ilyen szar a páncél...miért ilyen lassú...stb). 10% öröm 90% mazochizmus. -
campernoob #3174 Bár ez a videó a WOT-ról szól, de szerintem érdemes lenne megnézned: https://www.youtube.com/watch?v=wnagX-bIYzE -
atee73 #3173 Hellyel kozzel 1et ertenek a velemenyeddel De!!!! azt az 1et nem ertem ,szted a jatekosok idiotak es ez a wargaming hibalya ?????
Mocskoljuk a WG-t (abban bennevagyok en is ) , de legalabb szedjel ossze egy ertelmes mondatot ami alapjan haragudhatunk kozosen vazzeee..... -
Dewri #3172 Mai stat: 16 kör, ebből 4 győzelem, a többi mind bukta. Az új pálya valóban egy rakás szar, azon mindegyik bukta. Wyominggal 9 kör, ebből 8 zsinórban bukta, a kilencedik a szorzós kör, amiben alig sebeztem, azt persze nyertük.
A 16 körből kb 12 bukta az agyhalott idióta csapat miatt volt, a maradék 4 volt esélytelen MM kiosztás miatt...
Találkoztam 2x teamkiller rózsaszín nevűekkel, mindkét esetben a saját csapatba kerültek természetesen....
Szóval igazi klasszikus wargaming játék lesz ebből is, már tisztán látszik. A wot ugyan magasra tette a lécet a fos játékok piacán, de láthatóan nagyon igyekeznek, hogy utolérjék őket, gondolom cégen belül van valami háziverseny, hogy ki tud több felhasználónál idegösszeomlást okozni... -
Plata #3171 Japán csatahajó T6,Amcsi hordozó Ranger,Amcsi T4 csatahajó,Amcsi T7 destroyer,és amcsi cruiser Cleveland.Japán destroyert is húztam T5-ig.Ott abbahagytam,sokkal jobb mint az amcsi. -
DantesHUN #3170 Van ahol 6 pont is van, vagy 5? Szóval van még több pontos is. -
Dewri #3169 Továbbra is azt mondom, hogy kivehetnék a 3 bázisos foglalásokat. Egyszerűen túl bonyolult ezeknek az idiótáknak... Második kört bukom úgy, hogy top vagyok a csapatban, 2 killnél járok, bőven van még hp-m, de bebukjuk, mert minimum 2 pont az ellenfélé folyamatosan és emellett a hajóink is fogynak... Egyedül 15 ellen igen nehéz nyerni, miközben a 3 pontra is kéne figyelni, mindezt csatahajóval...
De a Wyoming jól teljesít, lenyomtam egy Fuso-t is 8 km-ről...:) -
DantesHUN #3168 Bizonyos plecsnikre. Csak azért furcsállom, mert tegnap hasonló körre adott. -
Dewri #3167 Plecsni nem mindenre jár. A játékbeli profilnál van az achivement rész, azon belül meg lehet nézni mikre ad plecsnit. Nem egyszerű feladatok vannak ott... Zászlót nem tudom mire ad. -
DantesHUN #3166 Na, végre. De be is fejezem mára, ez egy szar nap volt, de végre egy szerencsés kör. 97 k New York-al. Huh. 2 kill. Kemény volt, főleg hogy senki se segített. Csak azt furcsállom, 2 kill-re és 97k sebzésre, nem jár zászló meg plecsni? Vagy ha elsüllyedtem, akkor nem jár lehet. Mindegy, legalább egy jobb kör. -
DantesHUN #3165 Rombolókon kívül mindent, de a USA horodzó ágat abba hagytam, nincs értelme. -
Dewri #3164 Japán csatahajó (tier7), amcsi cirkáló(tier7) és most az amcsi csatahajó (tier4). -
#3163 Ki melyik ágakat húzza jelenleg? Én most elkezdtem az amerikai cirkáló és csatahajó ágakat. -
DantesHUN #3162 De borzasztó ez a mai nap. Tegnap 2 csata alatt 170k sebzés. Ma 4 ! csata alatt sincs meg a 70. Az egyikben véget ér a csata mire végre célpontot látok. A másikban vagy nem találok, vagy nem sebzek. Tudom ,hogy random , meg minden, hogy de ekkora balszerencsés sorozatát már. Mint hatszor egymás után egyest dobni kockával. -
DantesHUN #3161 Evileg az lehet, hogy egy HE lövedék behatolt a hajóba és ott felrobbantott mindent, lőszert, stb...de egyetlen egy darab HE gránát? És minden robban? Full HP-ról azonnal? Ez nekem kicsit furcsa. -
kissssss #3160 lehet fehér színű csatahaj parókát beszerezni? hol? :DDD -
Plata #3159 Nemtom,de èn is találkoztam vele,csak èn cleveland-el.