22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #3342 Nem azt irtam hogy többen WT-zenk mint WoT-oznak, hanem azt, hogy egyre több játékos unja meg a WoT-os baromságokat, és megy át WT-zni. Ha jól tudom, a WoT-nak van a legnagyobb free MMO játékos bázisa. Nyilván nem fog mindenki egyik napról a másikra átcuccolni oda. Továbbá azt is vegyük figyelembe, hogy a WT:GF hivatalosan még mindig csak béta fázis, az ötből csak 3 nemzetnek vannak tankjai. -
Plata #3341 -
Awakening #3340 Na még1x. Hajókázok az Amagival, jönnek a repülők, általában 2-3 csapat torpedós különféle irányokból, ledobják a torpedókat, 2-3 másodperc múlva csapódnak. Mit kellene tennem, mutassak be kecske áldozatot a fedélzeten ? Nyomjam erősebben a WASD közül valamelyiket ? Fordulni nem tudsz egyszerre 3 irányba, közben még lőnek is rád jó eséllyel. Ez egy bug, remélem javítják. Az emberke, aki küldte meg tovább vakarássza a golyóit valami sziget takarásában és elégedetten kortyol a kakaójából, lehet még a játszón is elmeséli a több kispöcsnek, mekkora király volt. -
#3339 Meg kéne csinálni ezt a videót hajós-torpedós-50m-re ledobósba is...
-
Plata #3338 Na ez meg a másik,ha repülőket nem manuálisan irányítják akkor megzavarodnak a manőverektől,mert automatán mindig egy bizonyos szögben akarnak támadni,és ha te manőverezel azzal meg lehet őket zavarni,sőt ha ügyes vagy a torpedót valami szigetre dobják. -
Lokker #3337 Én csak azt nem értem miért a ledobás után akarjátok kimanőverezni a torpedókat? Mi lenne ha már a közeledő repülőket látva belekezdenétek valami kikerülő manőverbe? -
atee73 #3336 Rendben feladtam ... kivalo jatekos vagy te is ,csak mi vagyunk a hulyek .
Ha egy nagyon 1xu magyar mondatot nem ertetek meg akkor nem tudok mit kezdeni veletek -
Plata #3335 Japcsi destro telenyomja csapattársat torpedóval és kilövi,erre elküldi a gyerek a destro-t melegebb éghajlatra,mire a destro kijelenti hogy a másik a noob mert neki már van Yamato is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.25. 10:06:18 -
Plata #3334 Hát végül is igaz,ha elengedi 5 kilométerről a torpedót,az egyszer 50 méterre meg fog közelíteni.
Lehet hogy csak ott veszi észre. -
#3333 Úgy látom nem érted. A kupiban neked kellene térgepelni. -
Lokker #3332 Nem értesz hozzá Plata az akkor is 50 méter mert csak. -
Lokker #3331 Akkor mi itt páran csalhatunk vagy nem tudom, de bombázókkal még nem volt igazán gondom. Csak akkor sikerült elintézniük mikor nem figyeltem rájuk. Ha figyeltem hogy jönnek-e az esetek nagy részében sikerül kikerülni a többiben kapok 1-2 találatot de inkább csak egyet. Pedig én még nem is játszok sokat a játékkal mert túlnyomórész csak laptop van előttem azon meg nem megy csak otthon az asztalin. A repülők útjából kell elmenni nem pedig a már ledobott torpedókéból mert azt szerintem se lehet. -
Plata #3330 Mutass egy videót amiben 50 méterről dobják,kérlek mutass,és légyszi a távolság is látszódjon,mert én most néztem meg,minimum 200 méter kell. -
Toweliee #3329 Látom megvan a wows arty-ja, hetente elő fog kerülni ez a téma -
Plata #3328 Ha 50 méterről rád dobja,nem is sebez. -
atee73 #3327 Ne legyel mar te is erthetetlen ( mi van itt vmi belterjes kor?? ) , ha rendes tavolsagbol dobjak ki lehet oket kerulni ezt mindenki tudja, de ha kozvetlenul eled/melled/moged akkor nem(1-2 masodperced van a becsapodasig), foleg magasabb tier (7+) anyahajosok csinaljak ezt.
Az meg hogy a romboloet elkerulod egy masik romboloval miota eredmeny?? -
Plata #3326 Tanulj meg játszani. -
StrikeFor #3325 nem érted meg,hogy nem akkor van baj ha messziről jönnek rád a torpedók? mit kerülsz ki 50-100 méterről? -
#3324 menj kuplerájba -
Plata #3323 Ez akkora hülyeség mint a ház.New Yorkal egymás után kétszer kikerültem 4 vagy 5 torpedóhullámot.Volt 4 carrier a csatában.A japó be is szólt egy nem túl hízelgőt.
Másik összekerültem Kitakamival.Rám nyomta vagy 20 torpedóját és sikerült kimanőverezni Mahan-al.
Nekem is van két csatahajóm,mert van japó is meg amerikai is.Nem szoktam rinyálni a repülők miatt,egy kevés ésszel meg lehet őket vezetni.Főleg szigeteknél. -
StrikeFor #3322 most majd mindjárt jön valaki aki megmagyarázza,hogy 4-5 Km körül amikor meglátod a repcsiket fordulsz szembe velük ,illetve kezdj el fordulni,hogy legyen időd...........ez mind szép és jó ,de B+ 50-100 méterről engedik el a torpokat nem Km-ekről :D ezt magyarázzuk már az új pöccs óta............ :P :)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.05.25. 09:13:10 -
#3321 A wot-ban sok csatám van arty-val ez az én bajom :P Jó helyezkedéssel ki lehet védeni őket. A hajóknál ezt nem lehet kivédeni. A torpedó vető repülő 100-150 méterre van amikor ledobja azt és élesedik (tapasztalat). Esélyed nincs csatahajóval kikerülni. Ha ezek után valaki aztmondja ez nem igaz annak valami problémája van. Javaslom vegye ki a gatyájából a másik kezét és menjen kuplerájba és ott veresse ki ;) -
atee73 #3320 Te ezeket az infokat honnan szeded( mar az alonyet a wt-nek) ?? felreertes ne essek en nem jatszok mar se a WOWP-vel se a WOT-al ,mert elegem lett beloluk, De csak az europai wot server-en vannak altalaban 3-4x annyian mint a warthunderben 1utveve( azt hol van az eu server az orosz-hoz vagy a kinai-hoz), sztem is szar a wot meg a wowp de a warthunder jelenleg meg olyan szintre se jutott el hogy komolyan vegye a wargaming(sajnos mert ha ugy lenne nem xarnak le a jatekosokat) -
Darun #3319 Egyéniben kedvező az MM? Az elmúlt egy hétben 40% alatt volt a winrate-em. Annyi az agyhalott, afk meg TK-s hogy nem győztem reportolni. Mintha egyébként bárki is foglalkozna náluk a jelentésekkel. Ebben a hónapban ha a győztes csatában benne vagy a legjobb 10-ben, kapsz 10 aranyat, naponta háromszor. Átlagosan 10 meccsből van meg a 3 küldi. Ez jó arány? A WT-ben új sebzés modell és fizika van. Végre tudok repülni a repcsikkel. Eddig 5 meccsenként volt 1 killem, most 2-3 kill megy simán. Bár az új fizikáról csak annyit, hogy kilőttem egy P-36 motorját (láttam hogy áll a propellere) és még nekiállt manőverezni, kb fél percig üldöztem. Ami meg a KV2-t illeti... tegnap voltam Eastern Europa-ban, Breakeltünk. 5 kill, 5 sniper. Volt egy 1530 méteres killem, de 1000 méterről szedtem már ki egy lövéssel KV-85-t szemből! Szintén itt. Mondjuk néha tényleg érdekes pattanások vannak benne, de még igy se annyira durva mint a WoT (Tigris lepattan az ELC AMX-ről, az STA-1 lepattan a Hummelről, stb, stb)
Én arra leszek kiváncsi, milyen lesz az, amikor a WT-ben a hajós/tankos/repcsis együtt lesz. A tankos közben a repcsis event tetszik és Realistic-ben is jó a tank-repcsi kombinált csata, főleg hogy a respawn is pontra megy, vagyis csak akkor tudsz spawnolni, ha összeszedtél elég pontot egy másik járműre. Nekem inkább az nem tetszett, hogy a WT-ben tényleg létezett járgányok voltak, olyanok amik részt is vettek a háborúban, erre oda is berakták a Maus-t. Most a bétában még tetszik a Warship, pedig nem megy valami jól. A WT viszont eddig minden tekintetben felülmúlta a konkurenciát. A WG most nagyon fogja tolni a hajókat, mert ez az egyetlen, ahol még előnye van a WT-vel szemben. -
StrikeFor #3318 szóljatok már akkor léccci hogyan indítsam el azt a WoW-t amiben nem 50 méterről rád dobott éles torpedók vannak......KÖSZÖNÖM -
Toweliee #3317 :) -
#3316 még egy észrevétel a torpedókkal kapcsolatban. ledobás után nem jelennek meg fölötte azonnal a kis háromszögek. sztem ez az idő amikor még nem élesedett be. amint megjelenik fölötte a háromszög már sebezhet.
és még egy talán észrevétel : repcsiknél ez az idő mintha hosszabb lenne mint dd torpedó esetén. -
atee73 #3315 Ok reszemrol lezarva a vita , mivel olyan emberrel nem lehet vitatkozni aki azt hiszi azert mert o nem tudja megcsinalni akkor mas se
A masik a wot topic bol.... en ott soha nem rinyaltam ellenbe te veled ( a hozzaszolasok visszakereshetoek)
Ahoz a jatekhoz is hulye voltal, ugylatszik ehez is.....
-
DantesHUN #3314 Utoljára írom le.
-Nagyon közelről többen is azt tapasztaltuk nem aktiváknak a torpedók. Világos ez?
-Nem kell túlozni, tegnap még 200 méter volt, ma meg már 50 méter...holnapra meg 10 centi lesz...és igen, nem kell a duma, én is tudom mire való az Alt gomb.
-De ha még ilyen közelről is dobják le, a gépek nagyrészét ilyen távolságból leszedi a légvédelem.
-És ez a legfontosabb...és nem tudom ezen az árva mondaton mit nem lehet érteni. Nem akkor kell kikerülni a torpedókat amikor már ledobták, hanem előtte, ha már feléd tartanak a gépek, el kell kezdeni fordulni, élesen, mivel ha fordulsz, a repülőknek is utánnad kell fordulniuk ha a célponton akarnak maradni...és sokkal nehezebb lesz a dolguk. 6-7 km az a távolság amikor el kell kezdeni.
-és persze ez nem jelenti azt hogy mindig sikerül.
De aki ezek után se fogja fel, és csak fújja a magáért, és nem hajlandó egy kört se menni hordozóval(ami ha már itt tartunk nem anyahajó)...de miért nem? Basszus, ha olyan könnyű, meg ha bugos, meg ha ki lehet használni, tessék . Csináld. Ja azt nem....hát akkor bazd meg. Most mit lehet erre mondani? A Wot-ban is ugyanezt a hisztipicsa dolgot adjátok elő. Jaj de Op XY tank/TD akármi. De kipróbálni? Megismerni a gyenge pontjait? Azt nem. Hát akkor ne. Ne próbáld ki, ne hallgass arra amit írtunk, és végképp ne csinálj esetleg képernyőmentéseket, ne bizonyítsd amit összehordasz...mind ezt véletlenül se. Tudod, képzeld el direkt a veled szembeni kibaszásból írtuk mit kell csinálni egy hordozóval szemben...nem azért mert tanácsot akartunk adni...szóval MEG NE FOGADD! -
kissssss #3313 hagyjátok már abba.... -
atee73 #3312 Ha mar szemelyeskedunk te idiota , hat nem erted hogy jelen pillanatban buggos es rad tudjak dobni kozvetlenul a torpedot akar 50 meteren belulre???? azert mert te egy annyira agynelkuli setet anyahajo noob vagy hogy nem vetted eszre hogy ilyet is lehet ,azert a jatekosok nagytobsege meg tudja csinalni ,mivel velhetoen sokkal ertelmesebbek nalad (ami valjuk be nem nehez)
Ha lenne egy kis agyad feltunt volna , sosem emlitettem hogy normal esetben nem lehet kikerulni a torpedokat ,hanem a patch ota buggos amit az ertelmes jatekosok kihasznalnak sajnos.
-
DantesHUN #3311 Ha még százszor leírnák akkor se értik...hihetetlen. -
DantesHUN #3310 Csatahajóval megyek a legtöbbet, hordozóval a legkevesebbet, de maradj akkor te is hülye. Véletlenül se akarjátok megtudni, hogy kell hordozóval menni, azt se mit lehet ellene tenni, és még véletlenül se fogadjátok meg amit a másik ember tanácsként írt. Ez a lesz a legjobb amit tehettek. -
Dewri #3309 Tank? Ja, fél év után újra benéztem a wotba a héten, hogy lássam mi változott. Nem lett sokkal jobb, szakaszban kifejezetten aljadék az MM, de egyéniben az MM mintha javult volna. War Thunderbe is bemegyek néha, pont ma toltam egy KV2 kört, kicsaptam egy M6-ot, aztán egy Hellcattel birkóztam, persze lepattantam róla fél méterről, mert mellettem volt végig. Ott szerintem sokat romlottak a kezdetekhez képest, sokkal több lett a "wotos incidens", a fórum is tele van sírással, ahogy látom... Játszottam egy időben a böngészős wot klónnal, a Ground War Tanks-al is, egész jó kis játék, főleg, hogy NINCS ARTY egyáltalán benne, hatalmas élmény volt, hogy csak tankozni kellett, nem kellett rettegni mikor jön az égből a halál... -
Awakening #3308 Szerencsés klikkelgetést és sok kill-t. Mi azért inkább szép nagy ágyúkkal lövünk, settlers 1-es felülnézet helyett. Peace -
#3307 a wot féle arty azért rosszabb mert nem tudsz counterelni,a pálya végéről figyelmeztetés nélkül ki tud verni a tankból. de itt látod hogy jön a repcsi,ha figyelsz elkerülheted,lelőheted,ráadásul amikor mennek haza mutatják az irány a cv felé -
DantesHUN #3306 Tudod, többen is leírták mit kell csinálni. Ha nem fogadod meg a tanácsot, akkor igenis hülye vagy. Most mit lehet erre mondani? Ha nem olvasod el, nem fogod fel amit mondanak neked... -
DantesHUN #3305 Nincs benne orrpiszkálós hajó. A hülyeség jobban terjed mint a nátha. -
#3304 de,tudtuk. és azt is ha túl közelre dobod a torpedót akkor nem élesedik és nem sebez semmit -
Awakening #3303 Hmm, kell ebbe a játékba is orrpiszkálós hajó. Különben nem lenne bevételük. Egyszerűeknek felülnézetes 90-es évek stílusban.