22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Sendrov #3462 Patch óta alig játszottam.
HE lőszer sokkal jobb lett. Clevelandel gyakorlatilag csak ezt használom, mindent bontok vele.
Az Aoba cirkáló viszont rosszabb lett. Eddig ezt kizárólag AP-vel használtam, mert a nagy lövegek miatt elég jól ütött. Most viszont az AP harmat gyenge lett rajta, a HE lövedékhez meg nem elég a tűzgyorsaság.
Ti többet játszotok, van valami tipp esetleg a nagyobb lövegű cirkálókhoz? A partch óta nyomott 1-2 kör alatt az Aobával nem igazán tudtam mit kezdeni, pedig előtte nagyon kedveltem.
A T2-es Albany is nagy kedvenc volt a viccesen béna 6k m-es lőtávja ellenére, de patch óta az is játszhatatlan, mert egyszerűen nem látom vele az ellenfeleket. Eddig is lőtávon kívülről lőttek, de legalább láttam, hogy ki, most viszont pár km-ről jön az áldás az üres tengerről.
Ráadásul korábban mintha tier limites lett volna az Albany, mert T3-nál nagyobbak közé nem rakott be, most meg...pfhh... -
DantesHUN #3461 Az meg, hogy most mit mondtak, hát WoT-ban is mondtak sok mindent, hogy melyik tank lesz kapható, melyik nem, aztán volt hogy nem úgy lett. -
#3460 Nem azt mondtam, hogy nem lesz benne, hanem azt, hogy biztos, hogy nem lesz prémium hajó és biztos, hogy nem ebben a formában lesz benne a véglegesben a fejlesztők állítása szerint (gondolom a hajó értékei változni fognak). -
DantesHUN #3459 Tudom, hogy mondták, de szerinted, teljesen feleslegesen megcsinálták egy hajó modelljét, beállították az adatait, hogy soha többé ne legyen benne? Nem dolgoznak feleslegesen, azért nem csinálnak meg egy hajót, hogy ne legyen benne. Majd bekerül. Az meg, hogy a pénzt adják vissza, ja, lehet az elején, aztán pár hónap múlva mégis meg lehet majd venni. -
#3458 A warspite biztos, hogy nem lesz prémium hajó a nyílt bétában ezt elmondták. Aki most megvette nem is fogja megkapni "csak" a pénzét kapja vissza majd. -
#3457 Velem is volt ilyen. New York al bekerultem 8 as csatahajok ellen. Fel se tunt. Csak azt neztem csata kozbe hogy ismeretlen nevu hajok jonnek szembe. Meg furcsaltam hogy AP val 4-5 talalatom sebez osszesen 1-2000 eket. Meg pattogok. Gondoltam prem tankok lehetnek azert nem talalkoztam veluk. Furcsa volt hogy nem foglalkoznak az en hajommal nem is fordultak nagyon ram. Ugyhogy batran mentem elore. Aztan az egyik megis ram fordult. 1 sorozattal belem vert 30k-t. Na itt mar neztem hogy gond lehet :D. Kicsit tekeregetm de aztan elert a vegzet. Vegulis az en hibam. De egesz jo kort mentem. Es nem volt az az erzes mint wot ban ha berak is3 al tier10 be -
#3456 + nem botok ellen... -
#3455 Semmi, csak +3 tierrol volt szo:)) -
Dewri #3454 A +2 tier azért itt is meglátszik néha, lőtávban, sebzésben, hp-ban. Ami miatt sokkal játszhatóbbnak tűnik, az az, hogy a hajóknak hatalmas a hp-ja. Itt azért nem jellemző, hogy egy lövésből ki tudnak csapni, mint a wotban... Ha pedig a hajó képes túlélni 3-4 sorozatot is akár, akkor hajlamos az ember azt hinni, hogy jobb. Ám ez csak a látszat.
Amikor a tier5 csatahajóm ellen bejött a tier9 (köszi wg...) és harcoltunk egymással, egész jól bírtam, kerülgettem, lőttem folyamatosan. Az én hajóm végül elfogyott, miközben én csak kb 10ezer hp-t szedtem le róla. Ugyanakkor közben végig ott volt az érzés, hogy jól bírom és adom is neki!:) Jó, ez +4 tier volt, de +2 is ilyen, csak lassabban nyírnak ki. De mégis más így meghalni, mint egy láthatatlan arty, vagy td egyetlen lövésétől full hp-ról... -
Userx2 #3453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ez + 2 tier sokkal játszhatóbb, mint a wotban. Mi itt a gond? -
DantesHUN #3452 Statisztikától függetlenül, csatahajónak az a célja, hogy minnél többet sebezzen, legalább a saját hp-ját. Ha az meg van, akkor jól csináltad. -
Lokker #3451 Leginkább hiszti volt. -
kissssss #3450 nem lógok 24/7 wg fórumon/oldalon de jó tudni hogy nem lesz végleges, mert elég hülyén nézne ki hogy a hajóosztálynak tirpitz nevet adjanak a játékban vagy csak simán german tier xy.. az már legalja lenne. -
Dewri #3449 Sose értettem a statvadászokat.
A youtube-on biztos ismeritek Phelant, élő adásokat is szokott adni, néha belenézek. Csomószor van olyan helyzet, hogy bazi nagy tankkal beül a domboldalba és néz, sniperkedik, miközben 5 méterre van 2 ellenfél a domb tetején, amikkel simán elbírna. Vagy mellélő. Vagy benézi a helyzetet. Pedig lila player. Nekem van videóm, ahol 8 killt hoztam össze a kis Type t-34 tankkal, kiszedtem VK3601-et, KV-2-t vele, izgalmas, látványos kör volt, egy olyan tankkal, ami a KV-2 lövésének szelébe is belehalt volna... Van 9 killes Hetzer köröm. 8 killes T-150 zúzásom. Van olyan meccsem, ahol KV-3-al egyedül tartom föl az ellenfél áttörését, 160 hp-val lövök ki fullos hetes nehéztankokat közben. Vagy épp Tigris szakasszal 12 killt hozunk le haverral. Páncélvadásszal küzdök 4 ellenféllel közelharcban és hármat kiszedek mielőtt kinyírnak. Vk3601-el függőlegesen ráugratok egy lenti Hellcatre, a becsapódás előtt még rá is lövök egyet... KV-1-el harcolok egyszerre 5 ellenféllel, amik ráadásul magasabb szintűek és nem bírnak kiszedni, csak egy hatodik, távolról... És nem vagyok lila player. De ezekre a köreimre igazán büszke vagyok, mert valódi teljesítményt jelentenek (túlerő ellen, magasabb tier ellen, gyenge tankkal, stb...). Én ezeket a csatákat mutogatom a youtube csatornámon, nem a százalékokat meg a számokat a profilomon...:)
Itt a hajósban is, sokan csatahajóval ülnek a pálya széle vonalon és lődöznek. Én meg megyek és harcolok. Lehet, hogy engem előbb kilőnek, de legalább izgalmas csatákat tolok és harc közben halok meg, nem úgy veszítek, hogy a horizonton lebegésem közben befoglalták a bázist és kihalt a csapat, de a lényeg, hogy kurva jó legyen a túlélési arányom...
Ráadásul az ilyen "statvitézek" már az elején elkezdik szapulni a saját csapatukat is, ha az xvm szerint nem olyan színesek a többiek, mint ők. Igazi csapatjátékoshoz méltó viselkedés... -
DantesHUN #3448 Szerintem a Warspite is lesz prémiumként és a Bismarck is. Nekem úgy rémlik azt írták valamilyen formában vissza kerül majd a Warspite. Különben, minek modellezték volna le? Felesleges munka. A Bismarck-ot meg mindenki megveszi majd. Mert Bismarck. A Tirpitz meg inkább való rendes hajónak, mivel a jobb légvédelme miatt, kicsit hatékonyabb lehet mint a Bismarck, és elvileg a prém és nem prém járművek közül, az utóbbinak kell jobbnak lenni. -
#3447 Zárt béta végével megszűnik. Leírták és mondták, hogy ezek a prémium hajók nem biztos vagy biztos, hogy nem lesznek benne a végleges változatban. A Warspite pl tuti nem lesz prémium hajó. -
#3446 60 új üzi omg. vissza merjek olvasni vagy csak flame meg cry megy?:D -
kissssss #3445 én már azt se értem hogy a fenébe kerülhet prém kategóriába a hajóosztály névadója, pénzért pont hogy a Tirpitz bb-t kellene adniuk. -
Dewri #3444 Hát nem tudom, én félek a prémium járművektől, mert igazán egyik se éri meg szerintem. Wotban is talán a T34 amcsi nyolcas, meg esetleg a Löwe az, ami páncél/ágyú tekintetében fölveszi a versenyt a sima nyolcasokkal, illetve megállja a helyét +1-2 tierben is. A többi? IS-6 tier8-ban 175 pennel? Mind kissé alul van tervezve. Ha meg gyenge a jármű, akkor nem sokat ér a 1,5 szorzó rajta, mivel szar körökkel a bevétel is szar...
Itt most sokan várják a Bismarckot, mert legenda volt. De a Tigris 1-2 is az volt, a wotban mégis leginkább ágyútölteléknek jók, a Tigristől nemhogy nem félnek, de egy KV-1 is rommá lövi... Ez alapján a Bismarck vajon milyen lesz? Vagy látótáv, vagy ágyú, vagy páncél terén biztos problémái lesznek, de az is lehet, hogy ő lesz a hajós T34. Viszont mivel a páncélzat jelenleg vicc a játékban, illetve a sorozatok is bőven 1000 alatt sebeznek időnként, nem biztos, hogy fizetnék az "élményért", hogy a Bismarckot szaros cirkálók gyilkolják halomra... -
Plata #3443 Jaj nekem,megint verzió váltás,szerezhetek új modokat,még a múltkori verzió modjai sem voltak tökéletesek. -
Jacktor #3442 Itt már van pár magyar FAQ cikk a játékkal kapcsolatban, ez folyamatosan bővülni fog (lehet most lassan jön majd be, mert a wot-ban verzióváltás van épp és egy vps-en van a wotinfo-val).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.05.27. 13:47:37 -
Plata #3441 Én szerintem majd csak amerikai vagy angol hajót vennék.Bár most nincs sok aranyam,azt hiszem 2000 körül van.De azt is majd csak élesben látom,mert az accomon van nem a hajós játékon. -
Plata #3440 Szerintem jó,én amint lehetett raktam fel modulokat.Szerintem az amelyiktől gyorsabban fordul a hajód vagy jobban gyorsul az elég jó. -
DantesHUN #3439 http://www.wows.hu/index.php/faq/item/57-felszerelesek-es-hatasaik Amúgy itt nagyjából leírják mi mire jó -
#3438 Ez igaz. Kb én is azon a szinten kezdem felpakolni. -
DantesHUN #3437 Hát szerintem t6-ig amúgyis felesleges feltenni modult, gyorsan átmész azokon a hajókon. -
#3436 Igazából engem a modulok kapcsán az zavar, hogy nem tudom, hogy ténylegesen mennyit segít. Főként az, hogy az elején amikor fapados a hajód akkor mennyi előnyt biztosít ha fel vannak egyből pakolva. Tényleg jó lenne ha benne lenne már az az opció, hogy le tud tesztelni a hajód. -
#3435 Ha megjelenik a Bismarck lehet meg fogom venni. Persze ez függ attól is, hogy mennyi lesz meg azért az is benne van, hogy ez csak a zárt bétáig marad meg és tudom az open kezdetével minden aranyat visszakapok de azért ez a "felállás" elgondolkodtat, hogy megvegyem. -
DantesHUN #3434 Értem, de gondolom erre a célra csak nem vennél ,hogy modult cserélgess. Jobban megéri akkor egyszeri nagyobb kiadás valami farm hajóra. -
Plata #3433 Nekem van és volt is annyi goldom ami ilyesmire kellet,egyrészt ugye volt a kódos bug,ott megszedtem magam,és klántól is kaptam cw miatt régebben,és jött arany jelszócseréért is.
Vettem is prémium tankot,meg prémium repülőt is,utóbbit bánom,mert WoWp egy rakás vacak lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 13:12:49 -
DantesHUN #3432 A hajók nagyobbak, többe kerül, fizess többet, valami ilyesmi lehet a WG logikája. De ez nem olyan nagy gond, ha egy hajót eladok, eladom a rajta lévő modulokkal együtt, aztán valami farmolós hajóval pár kör alatt megvan az új hajóra az új modulok ára. A WoT-ban se volt hosszú ideje egy fia gold-om ,se. Igaz voltak korábbról vett prém tankok kreditet farmolni. De farmolós hajó lesz. Főleg ha jön a Bismarck. -
Plata #3431 Remélem ez csak most 100 arany,élesben annyi lesz mint a WoT-ban,ott 10 aranyba kerül a modul leszerelése.
-
#3430 yep -
#3429 Úgy van, hogy ha feltetted akkor 100 arany ellenében meg tudod tartani őket amikor eladod a hajódat és ilyenkor a következő új hajódra (vagy már meglévőre) fel tudod ismét rakni ingyen és bérmentve. De külön eladni nem tudod őket.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 12:42:17 -
DantesHUN #3428 Na meg, még úgyis fognak változni az adatok, szerintem ez még nem végleges. -
#3427 Itt nem kell foglalkozni a leszerelt dolgok eladásával ugye?, mármint nincs is ilyen lehetőség? -
DantesHUN #3426 Semennyire. Vagy attól függ, hogy olyan állapotba kerül-e be, mint ahogy most vannak a hajók, vagy mire bekerül, végre ténylegesen rendbe teszik a páncélzatot. Ha utóbbi, akkor igen nehéz lesz. -
DantesHUN #3425 Befejezted? -
DantesHUN #3424 Ja, akkor össze lehetne írni dolgokat, a házigazda meg épp ezért kell, mert tudtommal az tud betenni a fejlécbe dolgokat( nem moderáció miatt gondoltam erre, hanem emiatt) -
#3423 Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire nehéz lesz bevinni neki citadel hitet. Ahogy olvasgatom a fórumot a fejlesztők elvileg abba az irányba mennek majd a németeknél, hogy nehéz lesz bevinni ilyen találatot. Meglátjuk, de az adatai ígéretesnek tűnnek.