22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#3142 Sziasztok!
Nektek is laggol a játék, vagy csak nekem? Délután is idegesítő volt, most viszont már játszhatatlanná teszi a játékot. 50-60-ról egyszer csak felugrik 100-120 fölé, főleg mikor lőni szeretnék. WoTtal egyéb online játékkal semmi gond.
Állítólag túlterhelt a szerver, bár ki tudja. -
#3141 World of Tanks al játszottál? Ez olyan mint a szerszám készlet vagy kóla vagy csoki. Szóval van ilyen cuccod, beviszed csatára ha elnyomod akkor aktiválódok. Abban a csatában kifejti a hatását. Ha vége a csatának következő csatában már nem lesz bent. -
DantesHUN #3140 Tehát megmaradnak, ha felteszem a hajóra? Bocs, nekem ez zavaros. Kaptam 10 db zászlót. Ha felteszem megmarad, amíg nem el nem adom a hajót, viszont gondolom gold-ért meg átlehetne pakolni, hasonlóan a felszerelésekhez? -
DantesHUN #3139 Nézd meg a New Mexico-t, például. 14,9. -
Darun #3138 A Carolina-nak 11 km felett van a lőtávja, a Kawachinak meg 10 alatt. Az hol jobb? -
Darun #3137 Elvileg egyszer használatosak. -
DantesHUN #3136 Az mit jelent? Azt értem mire kapjuk, csak nem világos meddig. -
#3135 Elvileg ezek ilyen USE olós cuccok. -
DantesHUN #3134 Wáháhá. 100 k Nagato-val, azt hittem beszarok, olyan nehéz csata volt. 2 kill, egy New York, és egy Fuso. Szó szerint vért izzadtam, de ez jó volt.
Kaptam zászlót is, de meddig marad fenn? Örökre, egy nap, egy hét, egy csata? Mert ma már több körre nincs időm, és lehet holnap se.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.15. 20:14:05 -
#3133 Lehet mondani bármit a wargamingre de a support az korrekt. Írtam nekik tegnap egy levelet hogy véletlenül rossz régióba regisztráltam be a béta kulcsomat és mivel NA lett a régió ezért hatalmas a latency-m. Elkérték a kódot. Majd most jött a válasz hogy aktiválták számomra az EU hozzáférést
-
DantesHUN #3132 Istenem...ki volt az a fasz, aki szerint ez a keresztbe kasul X térkép jó ötlet? Ez kinek volt az ötlete? Ez borzalmas. Mindig ugyanaz van. minden irányból ellenfél vesz körbe. A csapattársak össze-vissza csalinkáznak, és minden irányból bekerítenek minket. Egyszerűen senki nem érti merre menjen, és csak szarakodnak.
-
kissssss #3131 na sikerült nekem is frissíteni a játékot.... instant beaktiválta a pém accot az átkozott, most álljak neki grindelni ahhh. -
DantesHUN #3130 Az nem baj, de az tuti hogy sokan hiányolják, és ezt nyíltan írják a fórumon, játék közben chat-en. -
StrikeFor #3129 a 2 első USA Battleship eléggé eldobott ködarab,nulla lőtáv,lassú,lassú töltés......oké viszonylag jól fordul...és? -
tutyimutyi2 #3128 igen csak hát eme agyi szintre sokan nem jutnak el, volt már olyan hogy amcsi destroyer hátulról eleresztett asszem 6 torpedót olyan irányba ahol hárman is harcoltunk az ellenséggel természetesen szűk helyen és lett is neki egy triple kill-e aztán még ő volt felháborodva hogy miért nem bírtuk kikerülni a torpedóit -
StrikeFor #3127 szerintem most eltűnt az AIM BOt.....nincsenek ilyen csodagyerekek 2 napja még tömve volt velük a játék -
DantesHUN #3126 És ha valaki be megy a torpedó útjába, amikor ellőtted nem volt ott senki, de a csapattárs belemászik? Akkor a óvatlansága miatt szívsz te is. Jó ötlet. -
DantesHUN #3125 Mégjobb: annyira tilos az aimbot, hogy nyíltan kérdezgetik a fórumon...mekkora vicc kategória már. -
Jacktor #3124 Ezért nem lövünk torpedót olyan irányba, ahol esélye van annak, hogy csapattársat találjon... -
DantesHUN #3123 Hát ez aztán jó nagy marhaság. -
tutyimutyi2 #3122 azé az a friendly fire-se lehet rossz hogy ami sebzést okozol csapattársnak azt te is megkapod, kilövöd a torpedóidat aztán valameik nyomorék meg bemegy a torpedó utjába és ha destoyerrel vagy akkor már meg is haltál -
Awakening #3121 Szia Crossy, csináljunk hajós HPTS-t. :) -
StrikeFor #3120 miért nem takarodik az összes majom az anyukájába aki kezdés után megindul a map szélére és ott veri a faxát és nem csinál semmit a játék 2/3-ban majd mikor a maroknyi valóban játszó játékost lemészárolnak akkor megindulnak a 2 perces végjátékra a semmire.............?!?!?!?! milyen majomagyu balfax jóska találta ki ezt a baromságot? -
crossy104 #3119 Megoldva.: Már jön le a játék. Köszi mindenkinek. -
crossy104 #3118 Kulcs már nincs. Viszont mindegyik hajónál irja hogy CBT open. Gondolom akkor kulcsot ad.
Más. A prém hajók közül melyiket éri meg megvenni?
Utoljára szerkesztette: crossy104, 2015.05.15. 14:17:27 -
crossy104 #3117 Köszönöm mindenkinek. -
ikarus44 #3116 Akkor szerintem az te voltál. Én nem tudok még játszani vele így a pálya nevét sem tudom, de abban a csatában volt egy olyan részlet hogy egy szorosból kimenve találkoztál egy Aurórával, meg egy ásik USA BB-vel (a nevére már nem emlékszek) nem? -
#3115 Tegnap mondjuk játszottam pár csatát az USA BB-vel is. Sajnos a videót nem tudom megnézni, mert mobil netem van. -
ikarus44 #3114 Akkor tévedtem elnézést . Csak azért gondoltam hogy te lehettél, mert annak a játékosnak is Trucker39 volt a felhasználó neve. -
#3113 Tessék online keystore-n 14 euro -
#3112 De miért akarsz annyiért befizetni, hogy játszhass? Én 14 eurót fizettem, kaptam 1 hónap prémiumot mellé.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.15. 13:19:56 -
#3111 Kicsi a valószínűsége, mert mostanában nagyon keveset játszom. Elköltöztem másik lakásba és egyenlőre elég kevés idő, energia jut játékokra. Kicsit esténként megyek néhány csatát.
crossy104: olyan premium hajót vegyél (ez fontos), ami alá oda van írva, hogy egyúttal biztosítja a hozzáférést is a zárt béta játékhoz. Kulcsot nem fogsz kapni, hanem a regisztrált felhasználói neveddel belépve a wows oldalára már töltheted is le és telepítheted a játékot. -
DantesHUN #3110 Úgy tudom ha veszel hajót, akkor igen. -
crossy104 #3109 Sziasztok! Bocs a lámaságért. Ha veszek valamit giftshop-ban akkor automatikusan küldenek béta kulcsot és játszhatok?
Előre is köszönöm. -
ikarus44 #3108 Trucker39: Jól láttam, Ph3lan és Cleverland streamjeban az egyik csatában ott voltál? (Ph3lan nézőpontjából pont látszottál amint egy South-Carolina osztályú BB-vel hajózol nagyban)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.05.15. 11:21:03 -
DantesHUN #3107 De ez eddig is így volt. -
Plata #3106 Valami páncél van,vagy csak random cumi,Fuso-val el találtam az amerikai csatahajót,kiírta hogy 4 találat,de sebzés 0. -
DantesHUN #3105 Na, szóval páncél továbbra sincs, és gyakorlatilag nem csináltak semmit. Na ezért mondtam pár napja, nagyon korai ,hogy szeptemberre open legyen. És ezért csalódás ez a patch.
A horozókkkal meg kibasztak, még szerencse, hogy nem megyek hordozóval. -
DantesHUN #3104 Azért, szerintem mert az új pályán keresztbe vannak két pontban a csapatok. Mit egy hülye X-ben vannak felállítva, és soha senki nem tudja merre menjem. Ö...előre...de ott is mi vagyunk...hátra..ott térkép vége...jobbra...balra...bööööö bum. Vége meghaltunk. Eh, minek bonyolítani? Az átlag úgyse érti. -
#3103 "sokan csak aiam el mentek mert kb első 5 percbe kihullik a társaság fele"
Nekem ezzel az elején kimúlással az új pályán van bajom. Állandó jelleggel szendvicsbe kerülök és eddig mindig, de tényleg mindig engem rakott be legnagyobb tierü hajóként és kb 5 percnél tovább nem tart a játékom mert a kis térképnek köszönhetően mind a 2 oldalról elkezdenek lőni, plusz megtalálnak az ellenséges torpedóbombázók is. Tegnap késő este megvettem az Izumot. 3 csatát mentem vele mind a háromszor az új pályára rakott be. Az elsőben kb 5 perc alatt haltam meg a másodiknál szó szerint 2 perc után a harmadikat túléltem de csak azért mert még az elején zátonyra futottam és képtelen voltam kiszabadulni. Nekem nagyon nem tetszik az új map.