22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Már tettek valamit. Lejjebb vették a torpedók láthatóságát. Így nehezebb őket észrevenni
  • DantesHUN
    Ha 50 méterről teszik melléd nem fognak robbani a torpedók. Ha túl közel dobják le, nem sebeznek.
  • StrikeFor
    elmebeteg...kedvencem mikor a repülővel melléd pakolnak 4-et 50 méterről :S :D
  • Lokker
    Ezekkel a torpedókkal nem ártana kezdeni valamit. Elég sokat vagyok 3-as csatahajóval 5-ös csatában és 1 torpedótól döglök. Hiába kerülök ki 4-5 torpedót elég egynek eltalálnia és a HP-m 90%-a el is tűnt, onnantól meg kapok egy-két lövést és ennyi volt.
  • DantesHUN
    Amikor ilyen kereszt felállás van, mi a tököm a jó taktika? Ilyen térképen még sose láttam győzelmet.
  • DantesHUN
    Ez elméletben jó , de gyakorlatban meg: tök mindegy mekkora a páncél, jelenleg se számít. Nem vettem észre, hogy a vastagabb páncélzatú hajók többet bírnának. Ugyanúgy nincs mind eddig, bár valamit variáltak a lőszerekkel meg a sebzéssel.
  • Pluskast
    Valószínűleg ez azért van mert akkor nem tudnák mivel kompenzálni az Izumot. Annak ugyanis meg az a baja, hogy papír vékony a páncélzata (152mm vastag).
  • Jacktor
    Jelzőzászlók és „achievementek”
  • DantesHUN
    Mondjuk pont a New York az adatai szerint is kisebb szórása van. De mint mondtam, ez a Iowa-nál érdekesebb. A kései csatahajókon volt már fejlett modern radar, gondoltam én, hogy ez majd úgy jelenik meg, hogy pontosabbak. Vagy hogy akarják ábrázolni ezt ábrázolni? Épp ez volt az egyik nagy előnyük.
  • Plata
    Nekem még csak T5 amerikai csatahajó van meg,de az fix hogy pontosabban lő,viszont bénán sebez.Marha nagy pontosság mellé marha nagy semmit is képes sebezni.
  • DantesHUN
    Van itt egy érdekes dolog. Az hogyan lehetséges, -ha jól láttam- hogy például az Iowa szórása nagyobb mint a tier 9-es japán hajóé. Tehát pontatlanabb. Az Iowa? A magas szintű US csatahajóknak, nem éppen pontosabbnak kéne lenniük? Surigao szoros? Én nem úgy emlékszem hogy a pontosabb japók lőtték volna szét a pontatlanabb amerikai hajókat. Én fordítva emlékszem. Éppenhogy jobb radar miatt, kellene nagyobb pontosságot adni a magas szintű amerikai hajóknak.

Mondjuk , lehet így is teljesen jó az Iowa , nem jutottam el odáig, a első három amcsi csatahajót még pontosabbnak is érzem, és a statok is ezt mutatják a japán társaiknál, (vagy csak megfontoltabban lövök) de ez szemet szúrt, azt gondoltam, majd pont a magas szintű amerikai csatahajók lesznek a igazi pontos céllövők.
  • kailee
    tölcsér alakban akkor dobja le ha intenzív légvédelmi tűz alatt van, legalább is én így vettem észre. illetve ha automatán dobatod le vele akkor kisebb tölcsér formában dobja. de párhuzamos jobb mint a tölcsér. csak jól kel célozni és időben kell ledobni. mert ha későn dobod le még mélyen lesz a torpedó és nem találja el.
  • tutyimutyi2
    hordozóval ha a torpedósokat ráküldöm valamire mit kéne nyomnom ahhoz hogy a torpedókat ne egymáshoz képest párhuzamosan dobja le hanem olyan tölcsér alakban?
  • Darun
    Amcsi hordozóval is lehet csodát művelni. A Bogue-val kaptam ellenségnek két 4-es japó hordozót. Sikerült bevédenem a csatahajókat, leszedtem 26 gépet, a bombázóm két támadásból okozott 5 set fire-t :D a cirkáló le is égett. Erre most büszke vagyok.
  • _dRaxx_
    grat ! szép teljesítmény :D
  • Darun
    Nem vagytok vele egyedül. Nekem is az első két köröm tök jó volt, még egy double strike-ot is összelőttem, de mindegyik elúszott az utolsó anyahajón, akit nem sikerült megcsipni az idő lejárta előtt.
  • kissssss
    a mai nap az istenért se akar összejönni egy jó győzelem, épp most süllyesztettem el 2 anyahajót és egy cirkálót az amcsi rombolómmal, kinyírok egy ellenséget de a sajátjaim közül rögtön megdöglik 2 azonnal... és így tovább.
  • Dewri
    Mai menü: 5 kör, első 3 zsinórban bukta, a negyedikben 6 killt toltam, simán le lehetett volna hozni, mert még volt egy fullos csatahajónk, de az nem csinált semmit, így miután engem kilőttek, döntetlen lett. Az ötödik körben kifagyott a program, nem is engedett vissza, és VÉLETLENÜL ez lett a győztes kör (nem a 6 killes, á, miért lett volna az...), tehát a 4x szorzóra kaptam 0 xp-t... De nem vagyok ideges most sem...
  • Darun
    A Sims-re 4-es equipment slotra mit érdemes tenni? A jobb fordulást vagy a a jobb gyorsulást? Igy is iszonyat mozgékony egy jószág, ráadásul az a lövagforgás... epic.
  • Lokker
    Legjobb mikor a másik oldal +8 tierponttal "vezet". :)
  • Darun
    Az nem coop?
  • DantesHUN
    Na ez az egy jó, hogy végre a teamkill-ért színeznek, Csak richtig hogy az én csapatomba vannak mindig .
  • Plata
    Amerikai csatahajót képtelenség most húzni,T4 hajóval minimum T7 de inkább T8 csatákba kerülök.
  • horika
    Ritkán szoktam írni ide, de az eddigi legjobb köröm meg kell osztanom veletek:

Utoljára szerkesztette: horika, 2015.05.17. 15:17:44
  • Dewri
    Tegnap az egyik rózsaszín teamkiller azzal kezdte a játék elején, hogy a csetben elmagyarázta, hogy ő nem teamkiller ám, csak kilőtt valakit, ami mindig direkt nekiütközött... Egy másikat meg a többiek kezdtek osztani, beszólogattak neki. Úgy látszik jót tesz ez a rózsaszín jelölés, hátha odafigyelnek majd, ha nem akarnak égni a cseten...:)
  • Dewri
    Szerintem nincs, tegnap egy kilences csatahajó nem bírt kilőni engem, pedig csak ötössel voltam, ott birkóztunk percekig, mire le tudott nyomni. Gondolom a végén büszke volt magára, hogy kilencessel a fél térképen átüldözött egy 4 szinttel kisebb csatahajót, miközben a csapatának a felét szétszedték és befoglaltuk a kört közben...:)
  • Plata
    Állítólag battle assist a neve,cseten mondta gyerek hogy azzal csak manőverezni kell,magától céloz, csatahajóval és cruiserrel működik.
  • kissssss
    elvileg az új frissítés miatt most nincs, de tegnap találkoztam egy két alakkal akik gyanúsan jól lőttek BB-vel 21km távolságból rögtön az első sortűzzel kezdve.
  • silverchain
    Még mindig van Aim assist addon, vagy most nincs egy darabig?
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.05.17. 12:29:54
  • kissssss
    én még csak nem is láttam az új pályát tegnap, pedig mentem jó pár kört.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.17. 11:19:34
  • DantesHUN
    Na most a következő van. Tényleg változtattak a sebzésen. Persze nem ám páncélt tettek bele. Hanem az van, hogy most már érdemes HE-t is lőni, mert az is rengeteget sebez.

A nagato-t egy picsa kis cirkáló, nagy tűzgyorsasággal, pusztán HE-vel, olyan 80%-ról egy perc alatt szét lőtte. Lövésenkét sebzett 5000-reket. Nem sortüzenként, lövésenként. 5-10-15-20 ezer. Paff...fél perc telt el.

Gratulálok. Ez így tényleg sokkal jobb.
  • DantesHUN
    Majd amikor lesz gold-ért vehető zászló...
  • kailee
    a zászlókat nem osztogatja túlzottan a gép :D de ha van akkor rendkívülien lehet játszani :D
  • DantesHUN
    És ezt a új pálya felállást nagyon utálom. Keresztbe vannak a csapatok, és mindig ugyan az van. Jobbra-balra előre hátra ellenfél van, a mi csapatunk meg tekereg. Egyszerűen...nem tudom mit lehetne tenni.
  • DantesHUN
    Vagy csak lazán feljebb tekerték a random számot, ami ilyen nagy extra sebzést ad be.
  • kailee
    Nekem az új pályával nincs különösebb bajom. Többségében nyertem rajta mindig. A sebzések terén van némi bug, vagy csak korrigálnak az arányokon, tegnap ugyanis amagival mentem. egy csóka eleresztet destroyerből vagy 8 torpedót amiből 1 talált el csak
    az orr ágyúk alatt és 60k-t sebzett Detonation Archivments et kaptam. Ebből arra tudok következtetni hogy némelyest valamilyen módon már a rekeszek bent vannak és itt pont a lőszeres részt találta el. azért volt robbanás és ölt meg egyből. A másik elv eltúlzott a sebzés.

Amerikai hordozókról nem tudom mért vették el a torpedost lehet, hogy arra próbálnak vele hatni hogy az amerikaiak kevésbé torpedóztak és inkább bombáztak, de passzolom.
  • DantesHUN
    Ez az...ezért baszték el, az összes US. hordozónál a gépösszeállítást. Bakker, tegnap is, megyek, én viszek egy osztag vadászt, a csapattársam egyet se. Az ellenfél meg vadászokat hozott. Lelövöldözte az összes gépünket...hordozóval csak platoon-ban érdemes menni.
  • Plata
    Cumi.
  • Pluskast
    Nekem is az az érzésem. Esetleg beteszik még a tízes USA hordozót meg a 9-es 10-es japó hordozót. De ezt csak én tippelem.
  • DantesHUN
    Tuti csak apró bug javítások, a verziószám alapján.