22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • BooMiller
    Ja gondolom a tartalékoltad a skillt a hajósra OMG:)
  • DantesHUN
    Igen, és ez a WoT, szóval releváns. Ja, várj nem.
  • DantesHUN
    A hajó amúgy jó lesz, gyorsan tölt, és nagy sebességű lesz a lövedék is, ha jól láttam. Elég gyilkos dolog.
  • Pluskast
    Semmi baj azzal ha kint van egy FAQ mert egyszerűbb azt mondani valakinek, hogy nézze meg (már ha olyan a kérdés ami benne van) mint leírni neki. Házigazda meg idővel majd úgy is kell ha open béta lesz a játék. Annyira felkapott lesz úgyis a topik mint a WOT.
  • BooMiller
    Megnéztem a wotos statodat nem kell több:)
  • DantesHUN
    Érdekes, de szerintem, jó lenne megbeszélni, hogy kell-e, van-e értelme FAQ-nak, és általános tippeknek, és kirakni a fejlécbe, (és akkor írjuk meg) vagy úgyse olvasná el senki, és mindenki szarna rá? Szerintetek? Felesleges vagy hasznos volna?
  • DantesHUN
    A statisztikát én inkább a helyedben meg nem hoznám fel. Még a végén égő lesz.
  • Pluskast
    Hogy témát váltsunk.

Akit érdekel itt a Bismarck játékon belüli adatai. Már hivatalosan is elismerték, hogy prémium hajó lesz belőle a zárt béta alatt.
  • DantesHUN
    Erről beszéltem...most mit az ilyen emberrel kezdeni?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 12:22:29
  • BooMiller
    A probléma ott van hogy pl most is folytatod a flamet és te jelentgetsz mást mint jóravaló avh-s ivadék..

Nézzük a te segítő szándékodat, első postomra az első válaszod "Istenem..." ez szerinted a segítő szándék:))) Mellesleg megjegyezném hogy senki nem kérte a segítségedet hanem megjegyeztem valamit a játékkal kapcsolatban, valszeg nem attól fogok segítséget kérni akinek a wotos statja kb fele az enyémnek tehát a jó játékos az átlag alatti viszonya áll fent. Bye

Még egy megjegyzés a kutya ugat.. mit meg nem engedsz magadnak most komolyan...
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.27. 12:21:20
  • DantesHUN
    És ha már itt tartunk , ezt akár össze is lehetne dobni, össze lehetne írni pár dolgot.
  • DantesHUN
    Nem a nem egyetértésel van a baj, hanem az anyázással és a hisztivel ,és napok óta ez megy. Be írnak ide valamiért, elmagyarázzuk 50szer hogy mit csináljanak, válaszul leugatnak anyáznak. Ez a gyerek is, leírom neki mit csináljon ,hogy segítsek, erre azt kapom válaszul, hogy baromság, meg hülye meg fanboy, meg ilyenek. Ja, hogy baromság, hogy segíteni akar az ember? Meg persze, ő már csak tudja, 10 csatával a háta mögött, hogy mit hogy kell...sokkal jobban tudja...Akkor csinálj amit akarsz, de rinyálj. És ugyan ez ment a hordozókkal is. Hiába írtuk be naponta hatvanhatszor jótanácsként, hogy mit kéne tenni, a válasz leugatás lett. Ha valaki érthetetlen, segíteni se lehet neki, de még le is ugat, most komolyan, erre mit lehet mondani? Na mindegy, hagyjuk, csak ennek így semmi értelme.

Ami inkább fontosabb, szerintem nem ártana egy F.A.Q. a fejlécbe( meg egy házigazda) hogy ne kelljen újra és újra nap mint nap nap , ugyanazt a dolgot leírni. Pár tippet össze lehetne írni, hogy mit kell egy hajótípussal csinálni, mit kell vele szemben csinálni.

Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 12:14:12
  • BooMiller
    Igen valami jól sikerült mostanában ott is:)
  • Dagohun74
    Hát a WT most lett felejtős számomra megint. Elcseszett BR miatt pzIII-as az IS-4 ellen...... korrekt. Úgyhogy 2-3 csata mindkettőből elég egy napra.
  • Pluskast
    Szerintem maga téma sem off csak a játékról megy a vitatkozás és még anyázás sem ment. Attól, hogy Dantes nem ért egyet BooMillerell még nem kellene a moderátorhoz rohanni....
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 11:39:16
  • BooMiller
    Annyit biztos nem fogok vele játszani:) Inkább minimális WT , wargaming felejtő
  • Dagohun74
    Én megyek az összes hajótípussal valahol igaza van, mindenkinek. Fogjátok fel úgy mint a WG féle random a játékmeneteben.
  • BooMiller
    Mert ez szórakoztatobb mint a cucc:)))
  • Dagohun74
    Ne már olyan jól szórakozom.

Bocs az OFF-ért.
  • j0nNyKa
    elolvasni
  • DantesHUN
    Mondtam már, akkor meg töröld le, ha nem szórakoztat.
  • BooMiller
    Igen és mit csinálok vele? Fele sebességgel fele lőtáv-al:)) Na hagyjuk tényleg mert különböző fogalmaink vannak a szórakozásról:)
  • DantesHUN
    Minimap...elmondtam.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 10:51:03
  • BooMiller
    Látom csak írkálsz de nem olvasol, ha nem látom hogy tudok bele futni? Ezt érted?
    Tehát az én látótávomon kívülről lőnek, nem a lőtávomon, nem látja senki és kb 15+ kilóméterről jönnek a lövések:))
    Na mindegy nem trollozni kellene egyből emg úristen hanem értelmes fejjel bele gondolni, na ez nem megy az meg hogy 2 vagy 3 csata átlépni nem is szerepelt az egyenletben, mert nem hiszem hogy 3 csata lesz closed béta után is, plusz el kellene dönteni hogy ez egy szórakoztató játék vagy szopóroller:) Az eddigi két próbálkozásuk szopóroller, nem kételkedem hogy az lesz ez is...
  • DantesHUN
    Két csata alatt maxoltam ki a tier 3-as csatahajót minden probléma nélkül. Amúgy meg ha nem is látsz valamit saját szemeddel, a ha felderítették a minimap-on látszik. Kicsit gondolkodni kéne, és nem belefutni a jóval nagyobba.

És elég lesz , nagyon elég és nagyon unalmas, a műsorozás. Miért kell pattogni? Mi lenne ha esetleg megfogadnátok amit a kicsit tapasztaltabbak írnak?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.27. 10:32:54
  • BooMiller
    Ki beszélt itt cirkálóról? BS volt végig:))) Azért kösz hogy majd te megmondod mit töröljek és mikor fanboy...
  • DantesHUN
    Senki nem mondta, hogy nem kerülhetsz be. Befejeznéd a hisztit? Talán kicsit érteni kéne, hogy működik az rendszer. Feltételezem hasonlóan mint a WoT-ban. Ott is úgy működött, van egy álca érték, és van egy látótávolság. Ebből kiindulva, akkor is észlelsz egy ellenséget, ha te magad nem látod, de valaki más felderítette. A magas szintű csatahajók pedig nagyon rossz álca értékekkel rendelkeznek. Ez világos?

A másik: talán ne a három szinttel nagyobbal akarj küzdeni. Talán , harcolj azokkal akik a te szinteden vannak, illetve, esetleg talán tarts a csapattársaiddal, és két kisebb szintű hajó, könnyen legyőz egy nagyobbat. Tier 3-as cirkálóval meg végképp nem tier 6-os csatahajóra kell rámenni, és sok kisebb cirkálón van torpedó, ami igen hasznos, emellet gyorsak, és a alacsony szintű cirkálók álca értéke meg igen jó. Esetleg talán nem nyílt pályán kell izomból neki menni a nagyobbaknak, hanem más hajókat támogatva, vagy a terepadottásgokat felhasználva sunnyogva, hátba támadni, stb a célpontot.

De tök mindegy, ez falra hányt borsó. Van egy jobb tippem is: töröld le. Az lesz legjobb. Mellesleg a tier 3-as szinten 3-4 csata alatt át lehet ugorni. Fú de rémes...3-4 csata...
  • BooMiller
    Majd rakok be olyat is ahol nincs szakasz, csak nehogy hazudjak...

• BooMiller
    Hagyjad Plusika hazudok nem érted:))) Most voltam csatában legfelül T6 középen két T3:))) Igaz szakaszban.... de tök mindegy..
  • Pluskast
    Én is kerültem már bele olyan tierbe ahol három szinttel magasabb hajók voltak, nincs ebben semmi meglepő. Az MM egy kalap szar. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 10:02:08
  • Lokker
    Ez van, kevés a játékos, aki még most is tolja az már jóval feljebb van mint t3 egyszerűen nem tud annál jobbal összesorsolni a rendszer mert abban a tierben nincs elég játékos. Ha open béta lesz akkor javulni fog a helyzet, addig jegeld a játékot vagy menj co-op módban ha ennyire zavar az MM. Engem is dobott már fel t5-ig t3-as hajóval mégis volt sebzésem, hátul kell maradni, takarásban sziget mögött és pár emberkével együtt mozogni.
  • BooMiller
    Most New York ellen rakott be Kawachival de ez bele fér a zseniális +2 tier(egyébként ez azért van hogy a fakezű playerknek is legyen sikerélménye és a 2 tierrel kisebbeket mészárolhatják) de tegnap Nem Mexico ellen tedd be ugyancsak Kawachival... profi... gondolom dantehun csak úgy mészárolja a T6-os hajókat T-al, szerintem egyből kilép mint egy hős arty:DDDDD
  • BooMiller
    istenem szánalom....
  • BooMiller
    Ha lesz megint belinkelem istenemre:)
  • Plata
    Nézd ha mutatsz képet elhiszem.
    Én két csatát mentem t3 csatahajóval,és nem kerültem még t4-be sem,sok kis st luis közé rakott be.De még t2 is volt.
    Veled nincs értelme vitázni,mert csak a vita kedvéért jössz,és nyomatod a hülyeséged.Így részemről ez a vita off.
    De gondolom te még pár óráig elszórakozol.
    Én viszont most nem leszek gép közelben,úgy hogy fölöslegesen írsz nekem,de szerintem más sem kíváncsi a fölösleges marhaságokra.
    Keress valami dühöngő fórumot,ahol szeretik az ilyenfajta értelmetlen vitát.
  • BooMiller
    Értem tehát már hazudok ? OMG most ez komoly utólag hogy mutassak bármit is ez a legegyszerűbb hozzá állás....

Ott van a szakértő barátod aki állítja hogy ő látja a 20k-ről lövő BS-t T3 japó hajóval, na ő kamuzik:))

UI: abba is hagytam fanboyokkal felesleges vitatkozni, bye további jó szórakozást!
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.27. 09:37:41
  • Plata
    Mutass már nekem képet T3 japán csatahajóról ami T6 csatába került,nekem sosem került bele.Húzom az összes ágat,épp most akarom a japán carriert,és azt miből kell kihúzni?Japán T3 csatahajóból.Ide figyelj te kamukirály,én ezzel a vacakkal még t5 csatában sem jártam.Vicc hogy t2-3 csatába kerültem vele.
  • BooMiller
    Tévedsz az nem "verem magam" "hisztizel2 hogy kifejtem a véleményem egy ökörségről ami nem a játékélményt szolgálja hanem a játékosok életének megkeserítésére szolgál. Azt sajnálom hogy nem tudsz értelmesen véleményt nyilvánítani.
    Gondot jelentett mivel szerettem megszerezni a tankokat nem az egy két oppal statpadolni, ezért szoptam eleget a tankok kihúzása közben...

Pro meg nem vagyok rendes játék alatt van ilyen statom minimális szakasz minimális század...
  • Plata
    Engem a stat sosem érdekelt,és nem is használok arany lőszert,asse tudom mi a wot nicked,asse tudom mi az én ratingom.
    Nincs XVM meg egyéb stat programom,én főleg scout-al játszom,azt is poén módra.De te vered ki a hisztit mint valami béna gyerek,aki elvesztette a cumiját vacak +2 tier miatt.És ide jössz fölösleges hülyeségeken lovagolni.
    Ha olyan pro játékos vagy mint mondod,nem hiszem hogy a +2 tier valaha is gond lett volna.
  • BooMiller
    A nettó baromság amit te írsz lejjebb de ne zavarjon:))
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.27. 09:23:21