A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #3938 Én bejutottam. Kár volt. Néhány apróság van, pl a javítócsomag a hajón mostmár 2 féle, a második gyorsabban tölt, de pénzbe kerül. Lehet venni álcafestést a hajóra, ez is 2 féle, más-más tulajdonságot ad. A tech-tree teljes minden ágon. Bejön a 8-as szint a felhasználónál, ez tartalmazza az álcafestést. Az 5ezer arany pont nem jó arra, hogy megnézze az ember a nagyobb prémium hajókat, csak a 2 ruszkit lehet megvenni belőle. Inkább a kapitányok átképzésére illetve szabad xp átváltásra használtam. Ez is wg játék, miért nem úgy tolják a tesztszervert, mint a wotban: végtelen zsé, végtelen xp, sok arany?
Ezen kívül a lényeg semmit nem változott. Fullos sorozatok csatahajóval: 830 sebzés... Ennyit erről... 4 kört mentem, 3x bukta, mert továbbra is végtelenül bonyolult a 3 bázisból 1-nél többre odamenni. A retardált csapatok persze nem feltétlenül a wg hibája, de az, hogy 10ből 8x nálam vannak a retardáltak, az már kicsit gyanúsan nem véletlenszerű... A negyedik kör után kivágott a szerver, de ennyi elég is volt ebből a szarból, továbbra se tolom, majd talán ha kinyit. Nagyon talán...
Engem főként a csatahajók érdekeltek, de azok továbbra is játszhatatlanok, a lassú töltést, lassú fordulást még el lehetne viselni valahogy, de amikor 500-800 sebzéseket lövök, aztán nézek ki a fejemből fél percig és közben a hajó felét elbontják, az már undorító. Én meg nem fogok más osztállyal játszani, csak mert a fos balansz miatt rá vagyok kényszerítve. Tipikus wg, lásd wot, ahol kizárólag a medekkel lehet menni, a többi életképtelen. De akkor minek raknak be 200 járművet, ha ebből 30al lehet normálisan játszani? Esélyes, hogy ez a játék már a zárt bétában eljut arra a szintre számomra, hogy letörlöm a picsába, ami nagy kár, mert lehetett volna ebből egy isten játék, ha nem a wg fejleszti...